merhabalr cıss lı menumu yazayımmm
sabah00 kahvaltı
-3 catal patateskrep
-2 catal melemen
-2 zeytın
-1dılım ekmek
ara:15 fındık
ara:1 avuc mısır gevregı
ögle00
-cısss aylardan sonra 1 tabak spakettı salcalı
ara:uzumm yesıl cay
aksam
-yokk
su 2,5lt kadar
spor yok
cay 2 kupa yesılcayy
slm nassın canım
bende bugün spagetti yedim
ama yağsız yaptım azıcık light mayonez ile azda domates sos döktüm bugün pek dietle alakalı olmadı ama neyse haftasonu olunca böyle oluyor
yok cnm ben aylardır emıyorum da bugun yıyecek bırsey blamadım arkadas ıle makrana yaptık onu yedık aksamdada 2catal patates yedım baskda yemıycemmmmmmmmmmmmm
pasaklıı geliin mesaj kutunu temizle özelden mesaj atamıyorum
niye ne oldu canım bir derdin mi var
tetemm temızledım hepsını de sıldımmm ama yuregım daralıyor benımyaa psıklojık olarak cokmelere gıdıyorum sanırımmm bayramda kızıp duruyor ne bu suratın dıe uf anlatamıyorum ama cokk daralıyorum yaaaaa
iyi akşamlar kızlar menümü yazıyım
bugün kahvaltıyı geç yaptık o yüzden 2 ana 2 ara öğün oldu
12: 3 yk salçalı sosis kavurma,7 bardak çay,2 dilim turp,1 dilim domates,1 tk tahin pekmez,2 dilim ekmek
15:10fındık,3ü1arada
18:1 tabak kurufasülye pilav,2yk domates salatası
azsonra 1 şekersiz türk kahvesi
emeklerinin karşılığını almışsın canımaman allah korusun canımm inş. orta yolu bulursunuzzz
ayyy bende bütün hafta dikkat ettim ama çok krkuyorummm
ya emeklerimin karşılığını alamazsam dieee :18::18::18:
bende öyle yapamıyorum pekAhhh ah hepimizde aynı dert var desene, ben kapalı olduğum halde eşim karışır bana, ne yapacaksın.
en iyisi o anda hehe diceksin, sonra da bildiğini okuyacaksın sanırım
evet yıkılan ailelerden birisi üniden sınıf arkadaşım ve 2 yıllık yurt arkadaşımOf kızlar sabahları haber izlemeyi bırakacağım ben olmayacak. yine 3 polis ölmüş.. ben burada aynı dünya telaşındayım. iş güç yok kilo verme falan takılıyorum. ama 3 aile yıkıldı şuan
Ne olur türkiyem dursun artık bu ölümler...
eline sağlık canım
benim albümde hamur kızartması var o güzel oluyorValla güzelde bi o kadarda kasıcı.
Kahvaltı için değişik öneriniz var mı ya.
bılmıyorm cok durgunum ıcımde bır topvar patlıcakmıs gıbı yaa sanırım mevsım degısıkıgındenn bırde 10gundru aynı esım evde gelenn gıdenn hep aynııı üfffffffffffff cok skıntılar basıyorrr benı yaaaaaaaaaniye ne oldu canım bir derdin mi var
afiyet olsun bence güzel benim gbi karbonhidrat bombardımanı yapmamışsın :)
koly gelsın cnmm bız burdayızz sende cutedıgın gıbıncelde gell kg lere dıkkatttttttmerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo durumları.kablom yanmıştı giremiyordum.fakat bu seferde laptop arızalandı.eşim serwise wercek tam tekrar aranıza geri döneceğim diye sewinirken gelemeyeceğim.özledim burayı.bayramdan sonra geleceğim aranıza tekrar inşallah.hepinizi öpüyorum..ben gelinceye kadar dal gibi olmuş olursunuz bende ayıcık gibiol kilo wermeler
hayır menunn cok gusel hatta bana gore cokk azzz cnm afıyet sıfa olsunnsabah
2 dilim tam buğday ekmeği. 4 zeytin. 2 yumurta :) 2 çatal bal ucuyla ama
ara
2 fındık. 2 ceviz. 5 badem
öğlen
1 kase nesfit
ara
1 çatak kek
akşam 1 kase çorba. 3 5 çatal yoğurtlu maydanozlu semizoltu salata
biraz abartmışmıyım :18::18::18::18::18:
selam kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim alıntılayamadım hızlı geçtim geçmişi
ben sabittim bu hafta bildirim yapacaktım ama
antalyadaki 3 şehitten birinin üniden çok yakın bir arkadaşımın eşi olduğunu öğrendim
yıkıldım tabiii, kızımdan dolayı yanınada gidemedim
kahroldum burdan, tansiyonum yükseldi izin aldım dün evdeydim o yüzden
akşamda kuzenimin düğünü vardı
hayat işte bir tarafta acı, ölüm
bir tarafta mutluluk düğün...
bugünde yoğun geçti balkonu penle kapattırdık evde bisürü çalışan adam
kayınvalidemde var ayrıca
bide fırsat bulup güne gittim bisürü zararlı şey yedim
düğün fotolarından sonra iyice moralim bozuldu ama hiiiç icraat yok
öyle işte
ayy ordan oraya atlamış gibi oldum yazarken ama
bende durumlar böyle
buaralar çok karışığım, üzgünüm, mutsuzum...
başın sağ olsun canım söylenecek şey yok. çok acı bir durumselam kızlar
antalyadaki 3 şehitten birinin üniden çok yakın bir arkadaşımın eşi olduğunu öğrendim
öyle işte
bende durumlar böyle
eşinin hastalığı gelen giden bunaltmış seni iyice canım. daha kalkmadı mı eşin. benimki de aynı ameliyatı olmuştu ama 2 gün içind kalkmıştıbılmıyorm cok durgunum ıcımde bır topvar patlıcakmıs gıbı yaa sanırım mevsım degısıkıgındenn bırde 10gundru aynı esım evde gelenn gıdenn hep aynııı üfffffffffffff cok skıntılar basıyorrr benı yaaaaaaaaacıldırmak uzere gıbıyım canım yaaa
koly gelsın cnmm bız burdayızz sende cutedıgın gıbıncelde gell kg lere dıkkattttttt
hayır menunn cok gusel hatta bana gore cokk azzz cnm afıyet sıfa olsunn
çok geçmiş olsun canım.melojjj eline emeğine sağlık
kızım hasta 2 gündür pek giremiyorum nete, ateşi 37.5 dolayısıyla çok mızı mız pek kucalktan inmiyor, hep emmek istiyor, bende memeyi azaltmıştım, şimdi istediği gibi versem yine başa döneceğiz ama çok ağlıyor iki arada bir derede kaldım
bide gece ateşlenirde fark edemem diye korkuyorum dün doğru dürüst uymadım, artık bu gece ateş düşürücü verip öyle uyuttum
aynı zamanda acayip tıkınıyorum 2 gündür menü yazmıyacam o yüzden, dün ödül günü diye yedim birazdca aburcubur almıştım, dün bitmeyince bugünde yedimmm
tekrar tekrar basımız sag olsun her sehıt haberınde ıcım acıyo tv yı kapatıyorumselam kızlar
öyle işte
bende durumlar böyle
cok gecmıs olsun canımmelojjj eline emeğine sağlık
kızım hasta 2 gündür pek giremiyorum nete, ateşi 37.5 dolayısıyla çok mızı mız pek kucalktan inmiyor, hep emmek istiyor, bende memeyi azaltmıştım, şimdi istediği gibi versem yine başa döneceğiz ama çok ağlıyor iki arada bir derede kaldım
bide gece ateşlenirde fark edemem diye korkuyorum dün doğru dürüst uymadım, artık bu gece ateş düşürücü verip öyle uyuttum
aynı zamanda acayip tıkınıyorum 2 gündür menü yazmıyacam o yüzden, dün ödül günü diye yedim birazdca aburcubur almıştım, dün bitmeyince bugünde yedimmm
canım benım tekrardan basımız sagolsunn allah arkadasına boll sabır versınn benım kaynımda polıs beraber kalıyoruz kaynımla her ıse gonderdıgımde aklımda klayor rabbıme emanetsın dıyorumm cunku ortalık cokk karısıkk rabbım hıdaye saglık versın hepısınee ınslll
sende toparla kafanı gel kg nı takma sımdılık saglıgın onemlı canım benımmm bızburdayız her vakıt ınsl...cok opuyorum senıı canı gonuldennnn
başın sağ olsun canım söylenecek şey yok. çok acı bir durumbenim eşimde polis o mesaiede iken devamlı düşünüyorum. gece geç geldiğinde uyuyamıyorum. 5 dk geç kalsa felaket senaryoarı yazıyorum:18:
tekrar tekrar basımız sag olsun her sehıt haberınde ıcım acıyo tv yı kapatıyorum
ama ne care yıne olanlar oluyo dualarımızda hep onlarla halkımızla
artık sadece asker polıs degıl sıvıllerın bızım bıle hayatımız tehlıkede allahım tum halkımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?