70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalr cıss lı menumu yazayımmm

sabah00 kahvaltı

-3 catal patateskrep
-2 catal melemen
-2 zeytın
-1dılım ekmek

ara:15 fındık

ara:1 avuc mısır gevregı

ögle00
-cısss aylardan sonra 1 tabak spakettı salcalı

ara:uzumm yesıl cay

aksam
-yokk

su 2,5lt kadar

spor yok

cay 2 kupa yesılcayy

Son düzenleme:

slm nassın canım
bende bugün spagetti yedim
ama yağsız yaptım azıcık light mayonez ile azda domates sos döktüm bugün pek dietle alakalı olmadı ama neyse haftasonu olunca böyle oluyor

menüm
biraz önce
[1] Kakaolu Kek 50 GRAM 180.5
öğle
[2] Domates Soslu Makarna 1.5 porsiyon 498
ara
[3] Muz 1.5 ADET 150
Sabah
[4] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[5] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[6] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Ekmek 2 DİLİM 130
regliyim idare edin artık pek iyi değil ama toplam kalorisi çok değil en azından. artık birşey yemiyeceğim çok acıkırsam
süt yoğurtla falan kapatacağım günü....

slm nassın canım
bende bugün spagetti yedim
ama yağsız yaptım azıcık light mayonez ile azda domates sos döktüm bugün pek dietle alakalı olmadı ama neyse haftasonu olunca böyle oluyor

yok cnm ben aylardır emıyorum da bugun yıyecek bırsey blamadım arkadas ıle makrana yaptık onu yedık aksamdada 2catal patates yedım baskda yemıycemmmmmmmmmmmmm

pasaklıı geliin mesaj kutunu temizle özelden mesaj atamıyorum

tetemm temızledım hepsını de sıldımmm ama yuregım daralıyor benımyaa psıklojık olarak cokmelere gıdıyorum sanırımmm bayramda kızıp duruyor ne bu suratın dıe uf anlatamıyorum ama cokk daralıyorum yaaaaa

iyi akşamlar kızlar menümü yazıyım
bugün kahvaltıyı geç yaptık o yüzden 2 ana 2 ara öğün oldu
12: 3 yk salçalı sosis kavurma,7 bardak çay,2 dilim turp,1 dilim domates,1 tk tahin pekmez,2 dilim ekmek
15:10fındık,3ü1arada
18:1 tabak kurufasülye pilav,2yk domates salatası
azsonra 1 şekersiz türk kahvesi

niye ne oldu canım bir derdin mi var

afiyet olsun bence güzel benim gbi karbonhidrat bombardımanı yapmamışsın :)

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo durumları.kablom yanmıştı giremiyordum.fakat bu seferde laptop arızalandı.eşim serwise wercek tam tekrar aranıza geri döneceğim diye sewinirken gelemeyeceğim.özledim burayı.bayramdan sonra geleceğim aranıza tekrar inşallah.hepinizi öpüyorum..ben gelinceye kadar dal gibi olmuş olursunuz bende ayıcık gibi ol kilo wermeler

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği. 4 zeytin. 2 yumurta :) 2 çatal bal ucuyla ama

ara
2 fındık. 2 ceviz. 5 badem

öğlen
1 kase nesfit

ara
1 çatak kek

akşam 1 kase çorba. 3 5 çatal yoğurtlu maydanozlu semizoltu salata

biraz abartmışmıyım :18::18::18::18::18:

aman allah korusun canımm inş. orta yolu bulursunuzzz

ayyy bende bütün hafta dikkat ettim ama çok krkuyorummm
ya emeklerimin karşılığını alamazsam dieee :18::18::18:
emeklerinin karşılığını almışsın canım
tebrikler...
Ahhh ah hepimizde aynı dert var desene, ben kapalı olduğum halde eşim karışır bana, ne yapacaksın.
en iyisi o anda hehe diceksin, sonra da bildiğini okuyacaksın sanırım
bende öyle yapamıyorum pek
oda razı olsun istiyorum yoksa surat yapıyor
bende huzursuz oluyorum
evet yıkılan ailelerden birisi üniden sınıf arkadaşım ve 2 yıllık yurt arkadaşım
eşiyle okadar çok anısına şahit oldumkii
çok üzücü...
eline sağlık canım
ben bu hafta listede olamadım tartılmıştım aslında ama :26:
Valla güzelde bi o kadarda kasıcı.
Kahvaltı için değişik öneriniz var mı ya.
benim albümde hamur kızartması var o güzel oluyor
hamur işi olarak
peynirli tartta yapabilirsiniz cahidejibek sayfasında vardı yapmıştım biara güzel oluyor
bende yarın annemlere hamur kızartması yapmayı düşünüyorum
kayınvalideyle annemler kahvaltıya gelecek
bide yumurta salatası yapacam buzlukta böreğim vardı onu çıkaracam

selam kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim alıntılayamadım hızlı geçtim geçmişi
ben sabittim bu hafta bildirim yapacaktım ama
antalyadaki 3 şehitten birinin üniden çok yakın bir arkadaşımın eşi olduğunu öğrendim
yıkıldım tabiii, kızımdan dolayı yanınada gidemedim
kahroldum burdan, tansiyonum yükseldi izin aldım dün evdeydim o yüzden
akşamda kuzenimin düğünü vardı
hayat işte bir tarafta acı, ölüm
bir tarafta mutluluk düğün...
bugünde yoğun geçti balkonu penle kapattırdık evde bisürü çalışan adam
kayınvalidemde var ayrıca
bide fırsat bulup güne gittim bisürü zararlı şey yedim
düğün fotolarından sonra iyice moralim bozuldu ama hiiiç icraat yok
öyle işte
ayy ordan oraya atlamış gibi oldum yazarken ama
bende durumlar böyle
buaralar çok karışığım, üzgünüm, mutsuzum...

niye ne oldu canım bir derdin mi var

afiyet olsun bence güzel benim gbi karbonhidrat bombardımanı yapmamışsın :)
bılmıyorm cok durgunum ıcımde bır topvar patlıcakmıs gıbı yaa sanırım mevsım degısıkıgındenn bırde 10gundru aynı esım evde gelenn gıdenn hep aynııı üfffffffffffff cok skıntılar basıyorrr benı yaaaaaaaaacıldırmak uzere gıbıyım canım yaaa

koly gelsın cnmm bız burdayızz sende cutedıgın gıbıncelde gell kg lere dıkkattttttt
hayır menunn cok gusel hatta bana gore cokk azzz cnm afıyet sıfa olsunn

canım benım tekrardan basımız sagolsunn allah arkadasına boll sabır versınn benım kaynımda polıs beraber kalıyoruz kaynımla her ıse gonderdıgımde aklımda klayor rabbıme emanetsın dıyorumm cunku ortalık cokk karısıkk rabbım hıdaye saglık versın hepısınee ınslll

sende toparla kafanı gel kg nı takma sımdılık saglıgın onemlı canım benımmm bızburdayız her vakıt ınsl...cok opuyorum senıı canı gonuldennnn

melojjj eline emeğine sağlık

kızım hasta 2 gündür pek giremiyorum nete, ateşi 37.5 dolayısıyla çok mızı mız pek kucalktan inmiyor, hep emmek istiyor, bende memeyi azaltmıştım, şimdi istediği gibi versem yine başa döneceğiz ama çok ağlıyor iki arada bir derede kaldım
bide gece ateşlenirde fark edemem diye korkuyorum dün doğru dürüst uymadım, artık bu gece ateş düşürücü verip öyle uyuttum

aynı zamanda acayip tıkınıyorum 2 gündür menü yazmıyacam o yüzden, dün ödül günü diye yedim birazdca aburcubur almıştım, dün bitmeyince bugünde yedimmm

günaydın kızlar
başın sağ olsun canım söylenecek şey yok. çok acı bir durum benim eşimde polis o mesaiede iken devamlı düşünüyorum. gece geç geldiğinde uyuyamıyorum. 5 dk geç kalsa felaket senaryoarı yazıyorum:18:
eşinin hastalığı gelen giden bunaltmış seni iyice canım. daha kalkmadı mı eşin. benimki de aynı ameliyatı olmuştu ama 2 gün içind kalkmıştı
çok geçmiş olsun canım.

tekrar tekrar basımız sag olsun her sehıt haberınde ıcım acıyo tv yı kapatıyorum
ama ne care yıne olanlar oluyo dualarımızda hep onlarla halkımızla
artık sadece asker polıs degıl sıvıllerın bızım bıle hayatımız tehlıkede allahım tum halkımızı korusun

cok gecmıs olsun canım
bu aralar cok fena salgın var ben bıle hastalandım bugun daha yenı yenı
kendıme geldım allahım sıfa versın tez zamanda ıns

herkese günaydınlar arkadaslar ben eskiden bu topikteydim 67 ile 70 arası kiloya sahiptim ne yazıkki su an 78 berbat durumdayım
acilen toparlanmaya ihtiyacım var yanınıza gelebilirmiyim tekrardan sizlerle zayıflamak istiyorum?
desteğe ihtiyacım var iyi pazarlar herkese mutlu kalorsiz günler inş

kızlar çok çok teşekkür ederim
dua etmekten başka elden bişey gelmiyor neyazıkki
yapmam gereken yanında olmaktı arkadaşımın ama il dışına çıkıp kızımı bırakamıyorum ne yazikki

şu diyet işinede yarın başlıyorum inşallah
bugün değil ama dikkat yarın
bugün doya doya yesemmiiii
neyse görüşürüz yine buralardayım
öpüldünüz canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…