70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım tam yerindesin bizde benzer şeyler yaşadık. yalnızlıktanda sıkılma bizler birbirimizi anlıyoruz kilo sorunu yaşamayanlar bizim takıntılarımız anlamıyorlar
biz burada her konuda sohbet ediyoruz çok güzel bir arkadaşlık ilişkimiz var. sen de burada eminim güzel ilişkiler kuracaksın

herkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Umarım güzel bir hafta olur, acıı haberler olmayan diyecem ama o çok zor, neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmişi alıntılayamadım kaçamak yapanlar olmuş, herkes bugünden itibaren toplansın, cumaya kadar o artılar eksi olacak. Ben dün jillianın 5.gününü yaptım, 27 dakika olduğunu düşününce hemencecik yapasım geliyor, ve huzur dolu oluyorum yaptıktan sonra.
Beslenme düzenine tam olarak dikkat ediyorum denemez ama yine de az yemeye çalışıyorum.

tek tek alıntı yapamadım..
rabbim hasta olanlara şifa dertli olanlara deva
borçlu olanlara hayırlı rızıklar versin..
ahirete göçenlere rahmet kalanlara sabır ihsan eylesin..

gny canım jillian bacıyla aranız nasıl etkilerini görmeye başladın mı..

çok teşekkür ederim canım
evet aynen arkadaşımın yerine koyuyorum kendimi
küçücük oğlu gözümün önüne geliyor
çok çok üzücü
hayat işte bir yandanda devam ediyor
:)
başınız sağolsun cnm. ayrıca hayırlı olsun.hayat ne garip ya birileri ağlarken birileri mutlu oluyor.
evet canım hayatın gerçekleri işte
teşekkür ederim
canım benim. bir ölüm olunca insan biraz dağılıyor ama yalan dünya hergün birileri gidiyor kalanlara da hayat devam ediyor
malesef canım
allah sabır versin yakınlarını kaybeden herkese
canmm başınız saolsun allah sabır versin ama hayat devam ediyor iştee insanoğlu heracıya alışıyo
hayat devam etmese zaten bu acıların altından nasıl kalkardı insan
teşekkür ederim canımm
sen böyle spordan bahsedince bende hevesleniyorum
eve gidince kesin yapacam diyorum ama sonra toto kalkmıyor yerinden
[/B]

Günaydın kızlar
Musmutlu haftalar
günaydın dilek
nasıl geçti pazar kahvaltınız
dedikodulaaaaaar

günaydın canım

herkese günaydın canlarım...
teşekkürler blackCat saolun kızlar 1 saat oldu uyanalı hala kahvaltı edemedim çünki evde yumurtam yok :18:
gaza gelpte cıkarsam alacagım kahvaltıda 2 yumurta yiyorum ben 1 aydır hemen hemen aynı beslenıyorum dıyet yapmadım yazamnlar hariç tabiki bugün ilaçlarımı içmicem yine çünkü çok yemek yiyorum ha birde kızalr su ceviz+sarımsak olayını yapmaya basladım bugün aksamdan ıslamıstım fasulye gibi suya yatrdım:) birazdan deneyecegım bakarsın
faydası olur

pisim sen bi ara dukan yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum..
benim kocişde cmt dukana başladı 6 gün atak verdi test..
pek yapacağına ihtimal vermiyorum ama istekli gibide olunca destekliyorum..
tavsiyelerin var mı diyetle ilgili canım...

bu arada bende testi yaptım dukan amca bana 59.4 olsan yeter senin ideal kilon budur dedi..

Günaydın abla
Aminn aminnnn..

günaydın dilek
nasıl geçti pazar kahvaltınız
dedikodulaaaaaar

günaydın canım

Hahah
Güzel geçti canım bizimki heyecandan ölcekti.
İlk tanıştırmalar heyecanlı oluyo valla sevdiler sanırım birbirlerini.

Günaydın şeker
Hoşgeldin aramıza.:2: Kolestrol sorunun varsa yımırtanın beyazını ye canım

İdeal kilodan 1-2 kilo daha az vermek daha iyi bence ne olursa olsun diyeti bırakınca 2-3 kilo alınıyo çünkü.:26:

Günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr....
hepinizi ayrı ayrı selamlıyoruuuuuuuum

ıy yapmıştım canım. biraz gıcık bir diet o. çok sıkı kuralları var. uymak zorundasın. minik bir kaçamağı bile affetmiyor. kitabını alıp okumanı tavsiye ederim. çok protein ağırlıklı olduğu için yumurta tavuk hepsinden gına geliyor. ekmek yasak meyve yasak sebze sadece seyir evresinde sebze protein günlerinde yenebilir. çoğu sebze de yasak. ha sebze protein günlerindede sebzeyi sınırsız yiyeemezsin. protein oranını hep sebzeden çok tutacaksın. mesela kahvaltıda 2 yumurta 2 domates yiyebilirsin sadece sebze yiyemezsin. birde hergün yulaf kepeği tüketmen zorunlu. zaten ekmek diyebileceğin tek şey o. devamlı protein aldığın için çok susatuyor ve içini kurutuyor. insanı yemek yemekten soğutan bir diet çok sabırlı değilse eşin tavsiye etmem. çünkü başlayıp bırakınca yarım bıraky,tığın için verdiğinin 2 katını hooooooop diye alıyorsun.
dilekte yapmaya çalışmıştı dukan. dileeeeeeeeeeek sen ce nasıl bir diet dukan

,Tek kelimeyle; SIKICI

En güzeli rahat rahat beslenmek bunu bilir bunu derim.
Denemişliğimde var zaten öyle kasmaya hiç gerek yok.

bu hafta umarim tarti hemizin yuzunu guldurur... kalorisi dusuk saglikli besinler tuketelim kurtulalim pis yaglarimizdan ..
kizlar bildiginiz brokolili bir tarif varsmi onerilerinizi bekliyorum oglen icin brokolili birsey dusunuyorum da aksamda corba salata seklinde tamamlarim..

,Tek kelimeyle; SIKICI

En güzeli rahat rahat beslenmek bunu bilir bunu derim.
Denemişliğimde var zaten öyle kasmaya hiç gerek yok.
bende öyle dedim ama kafaya koydum diyor napim yapsın bakalım..
çok sabırlı değil boğaz konusunda zaten olsaydı böyle kilo almazdı he hee hee...
aama napar eder bilmem bi arkadaşı yapmış 20 kilo vermiş heveslenmiş..
ona madem bunu yapıcan iyice oku dedim gelip gelip bana soruyor..
bi de extra iş yani onun için bişeyler hazırlamak banada külfet..
zaten tatlıyı tuzluyu yağlıyı kesse kilo verecekte işi yokuşa sürüyor işte..
sabahlayin yulaf kepeği yumurta peynir ve sütle omlet yaptım ilk yediği için mi ne çok beğenmiş...
Günaydın Hasretcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…