hoşgeldin canım tam yerindesin bizde benzer şeyler yaşadık. yalnızlıktanda sıkılma bizler birbirimizi anlıyoruz kilo sorunu yaşamayanlar bizim takıntılarımız anlamıyorlarhosbuldum blackCatsanırım haklısın yarın tam anlamıyla yanınnızdayım ben topiğin geçmişini okuyamadım
acaba yarısma falanmı var listeye eklememiş diye yazı okudumda biri aydınlatabilirmi beni?
bu arada kızlar az bucuk kendimden bahsedeyim eskiden bundan bir yıl kadar öncesi 67 lerdeydim son 5 ay kadarda zar zor aynı kiloda kaldım
ne zamnki işi bıraktım 5 ay içinde geldi kilolar bu 5 ayın içinde 3 ay dietle geçmiştir
spora basladım yeniyarın 5. günüm olacak bu iyi haberim ama bu ara eczanennin birinde yağ ölçümü yapılıyordu bende kacırımıyım tabe
neyse velhasıl gittim kas oranlarım çok iyiymiş....
su oranı fazla geldi...
yağ fazlalıgıda 17 kg miş...
metobolizmamın çok yavas oldunu söylediler bende o belgeyi sakladım bir gün şaclarım için dr gittim o ara yag ölçümünü doktora gösterdim evet metobolizamn zayıf
dedi az yiceksin dedi neyse saçlarım için tahill aldı bide troide bakalım dedi velhasıl hipotroidmişim bu yüzden dedi vitamin basladı iştahım acılacagını söyledi ona rahmen aldim
sonuçta saclarım dı yani bi ayın 18. de tekrar troid testi yapıp emin olduktan sonra ilaç baslıcakmıs bu ara da midemi durduramıyorum hiç olmadıgım kadar yemek yiyorum vitamini kestim demir+folix+b12 kullndım 2 gündür içmiyorum ama hala gecmedi iştahım gece bie yatmadan yemek yemek istiyorum artık sonummu dıye dusunmedende edemiyorum kendimi tanıyamaz oldum yemek konusunda şimdi bu yüzden desteklerinize ihtiyacım varzaten arkadsım pek yok var aslında ama beni anlayan yok...
valla cok abartım heralde ama az cok bilmenizi istedim şimdeden kusura bakmayın cok uzun oldu...
arkadslar dedıgım gibi topiği okumadım ama bir iki sayfalık gördüğüm kadarı ile kayıplarımız kimler üzülmüyorki hepimiz onlarız aslında ALLAHIM ailelerine sabır versin geride kalan tüm mehmetçiklerimizi korusun amin. sabah görüşmek üzere kızlar hepinize iyi geceler sabhların saglıklar hayırlar getirmesi dilegi ile tekrar iyi geceler
herkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Umarım güzel bir hafta olur, acıı haberler olmayan diyecem ama o çok zor, neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmişi alıntılayamadım kaçamak yapanlar olmuş, herkes bugünden itibaren toplansın, cumaya kadar o artılar eksi olacak. Ben dün jillianın 5.gününü yaptım, 27 dakika olduğunu düşününce hemencecik yapasım geliyor, ve huzur dolu oluyorum yaptıktan sonra.
Beslenme düzenine tam olarak dikkat ediyorum denemez ama yine de az yemeye çalışıyorum.
çok teşekkür ederim canım
minecim başınız sağolsun tatlım..ateş düştüğü yeri yakıyor malesef..kendini arkadaşının
yerine koyarak ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.ülkemiz gitgide kötüye gidiyor.
gün geçmesinki yeni bir olay olmasın.yarın bizim başımızada kimbilir neler gelecek.
dua edip beklemekten başka şimdilik elimizden başka birşey gelmiyor ne yazıkki..buda çok üzücü
bir durum ama yapacak başkada birşey yok....
evet canım hayatın gerçekleri işte:)
başınız sağolsun cnm. ayrıca hayırlı olsun.hayat ne garip ya birileri ağlarken birileri mutlu oluyor.
malesef canımcanım benim. bir ölüm olunca insan biraz dağılıyor ama yalan dünya hergün birileri gidiyor kalanlara da hayat devam ediyor
hayat devam etmese zaten bu acıların altından nasıl kalkardı insancanmm başınız saolsun allah sabır versin ama hayat devam ediyor iştee insanoğlu heracıya alışıyo
sen böyle spordan bahsedince bende hevesleniyorumherkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Umarım güzel bir hafta olur, acıı haberler olmayan diyecem ama o çok zor, neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmişi alıntılayamadım kaçamak yapanlar olmuş, herkes bugünden itibaren toplansın, cumaya kadar o artılar eksi olacak. Ben dün jillianın 5.gününü yaptım, 27 dakika olduğunu düşününce hemencecik yapasım geliyor, ve huzur dolu oluyorum yaptıktan sonra.
Beslenme düzenine tam olarak dikkat ediyorum denemez ama yine de az yemeye çalışıyorum.
günaydın dilekGünaydın kızlar
Musmutlu haftalar
tek tek alıntı yapamadım..
rabbim hasta olanlara şifa dertli olanlara deva
borçlu olanlara hayırlı rızıklar versin..
ahirete göçenlere rahmet kalanlara sabır ihsan eylesin..
Günaydın kızlar
Musmutlu haftalar
günaydınnnn
Günaydın kızlar
Musmutlu haftalar
günaydınnnn
tek tek alıntı yapamadım..
rabbim hasta olanlara şifa dertli olanlara deva
borçlu olanlara hayırlı rızıklar versin..
ahirete göçenlere rahmet kalanlara sabır ihsan eylesin..
günaydın dilek
nasıl geçti pazar kahvaltınız
dedikodulaaaaaar
günaydın canım
herkese günaydın canlarım...
teşekkürler blackCat saolun kızlar 1 saat oldu uyanalı hala kahvaltı edemedim çünki evde yumurtam yok :18:
gaza gelpte cıkarsam alacagım kahvaltıda 2 yumurta yiyorum ben 1 aydır hemen hemen aynı beslenıyorum dıyet yapmadım yazamnlar hariç tabiki bugün ilaçlarımı içmicem yine çünkü çok yemek yiyorum ha birde kızalr su ceviz+sarımsak olayını yapmaya basladım bugün aksamdan ıslamıstım fasulye gibi suya yatrdım:)birazdan deneyecegım bakarsın
faydası olur
pisim sen bi ara dukan yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum..
benim kocişde cmt dukana başladı 6 gün atak verdi test..
pek yapacağına ihtimal vermiyorum ama istekli gibide olunca destekliyorum..
tavsiyelerin var mı diyetle ilgili canım...
bu arada bende testi yaptım dukan amca bana 59.4 olsan yeter senin ideal kilon budur dedi..
gunaydınlarrr
pisim sen bi ara dukan yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum..
benim kocişde cmt dukana başladı 6 gün atak verdi test..
pek yapacağına ihtimal vermiyorum ama istekli gibide olunca destekliyorum..
tavsiyelerin var mı diyetle ilgili canım...
bu arada bende testi yaptım dukan amca bana 59.4 olsan yeter senin ideal kilon budur dedi..
Günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr....
hepinizi ayrı ayrı selamlıyoruuuuuuuum
ıy yapmıştım canım. biraz gıcık bir diet o. çok sıkı kuralları var. uymak zorundasın. minik bir kaçamağı bile affetmiyor. kitabını alıp okumanı tavsiye ederim. çok protein ağırlıklı olduğu için yumurta tavuk hepsinden gına geliyor. ekmek yasak meyve yasak sebze sadece seyir evresinde sebze protein günlerinde yenebilir. çoğu sebze de yasak. ha sebze protein günlerindede sebzeyi sınırsız yiyeemezsin. protein oranını hep sebzeden çok tutacaksın. mesela kahvaltıda 2 yumurta 2 domates yiyebilirsin sadece sebze yiyemezsin. birde hergün yulaf kepeği tüketmen zorunlu. zaten ekmek diyebileceğin tek şey o. devamlı protein aldığın için çok susatuyor ve içini kurutuyor. insanı yemek yemekten soğutan bir diet çok sabırlı değilse eşin tavsiye etmem. çünkü başlayıp bırakınca yarım bıraky,tığın için verdiğinin 2 katını hooooooop diye alıyorsun.
dilekte yapmaya çalışmıştı dukan. dileeeeeeeeeeek sen ce nasıl bir diet dukan
bende öyle dedim ama kafaya koydum diyor napim yapsın bakalım..,Tek kelimeyle; SIKICI
En güzeli rahat rahat beslenmek bunu bilir bunu derim.
Denemişliğimde var zaten öyle kasmaya hiç gerek yok.
çok sabırlı değil boğaz konusunda zaten olsaydı böyle kilo almazdı he hee hee...Günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr....
hepinizi ayrı ayrı selamlıyoruuuuuuuum
ıy yapmıştım canım. biraz gıcık bir diet o. çok sıkı kuralları var. uymak zorundasın. minik bir kaçamağı bile affetmiyor. kitabını alıp okumanı tavsiye ederim. çok protein ağırlıklı olduğu için yumurta tavuk hepsinden gına geliyor. ekmek yasak meyve yasak sebze sadece seyir evresinde sebze protein günlerinde yenebilir. çoğu sebze de yasak. ha sebze protein günlerindede sebzeyi sınırsız yiyeemezsin. protein oranını hep sebzeden çok tutacaksın. mesela kahvaltıda 2 yumurta 2 domates yiyebilirsin sadece sebze yiyemezsin. birde hergün yulaf kepeği tüketmen zorunlu. zaten ekmek diyebileceğin tek şey o. devamlı protein aldığın için çok susatuyor ve içini kurutuyor. insanı yemek yemekten soğutan bir diet çok sabırlı değilse eşin tavsiye etmem. çünkü başlayıp bırakınca yarım bıraky,tığın için verdiğinin 2 katını hooooooop diye alıyorsun.
dilekte yapmaya çalışmıştı dukan. dileeeeeeeeeeek sen ce nasıl bir diet dukan
Günaydın Hasretcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?