kızzzz başın dönüp, miden bulanırsa görürsün..bugün pazar kociş çalşıo
ben evde yatağın içinde halaa pc başında öle menül menülmü derler ne derler heh işte o moddan bakınıom pcye hiç yazasım gelmio açıkçası diyet derseniz halaa regl olmadım bayaa gün geçti sanırım geçen ayki ginümüde tam hatılayamıyorumki hiç notta etmedim :18::18::18öööffffffffffff streslerdeyim anlıycanızzz diyet moduna bir gün girersem diğer gün hemen çıkıveriom bir gün tartı 66,1leri gösterirken diğer gün 67.3leri gösterio ayyyy hayataım alllak bullak oldu iyice düzene giremedim bir türlü evde canım sıkılıyor çok uğraşçak hiçbişi yokkk :26::26::26:
Hıı hııııııı
Peynir çeşitleri olcak, domates, salatalık vs, sonra pattes kızartması olabilir, menemen
Hamurişi ne olabilir acep.
bılmıyorm cok durgunum ıcımde bır topvar patlıcakmıs gıbı yaa sanırım mevsım degısıkıgındenn bırde 10gundru aynı esım evde gelenn gıdenn hep aynııı üfffffffffffff cok skıntılar basıyorrr benı yaaaaaaaaacıldırmak uzere gıbıyım canım yaaa
koly gelsın cnmm bız burdayızz sende cutedıgın gıbıncelde gell kg lere dıkkattttttt
hayır menunn cok gusel hatta bana gore cokk azzz cnm afıyet sıfa olsunn
selam kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim alıntılayamadım hızlı geçtim geçmişi
ben sabittim bu hafta bildirim yapacaktım ama
antalyadaki 3 şehitten birinin üniden çok yakın bir arkadaşımın eşi olduğunu öğrendim
yıkıldım tabiii, kızımdan dolayı yanınada gidemedim
kahroldum burdan, tansiyonum yükseldi izin aldım dün evdeydim o yüzden
akşamda kuzenimin düğünü vardı
hayat işte bir tarafta acı, ölüm
bir tarafta mutluluk düğün...
bugünde yoğun geçti balkonu penle kapattırdık evde bisürü çalışan adam
kayınvalidemde var ayrıca
bide fırsat bulup güne gittim bisürü zararlı şey yedim
düğün fotolarından sonra iyice moralim bozuldu ama hiiiç icraat yok
öyle işte
ayy ordan oraya atlamış gibi oldum yazarken ama
bende durumlar böyle
buaralar çok karışığım, üzgünüm, mutsuzum...
hoşgeldin yarın gel kalabalık olur bugün pazar kapalıyız sanırımherkese günaydınlar arkadaslar ben eskiden bu topikteydim 67 ile 70 arası kiloya sahiptimne yazıkki su an 78 berbat durumdayım
acilen toparlanmaya ihtiyacım var yanınıza gelebilirmiyim tekrardan sizlerle zayıflamak istiyorum?
desteğe ihtiyacım variyi pazarlar herkese mutlu kalorsiz günler inş
canım benim. bir ölüm olunca insan biraz dağılıyor ama yalan dünya hergün birileri gidiyor kalanlara da hayat devam ediyor
kızlar çok çok teşekkür ederim
dua etmekten başka elden bişey gelmiyor neyazıkki
yapmam gereken yanında olmaktı arkadaşımın ama il dışına çıkıp kızımı bırakamıyorum ne yazikki
şu diyet işinede yarın başlıyorum inşallah
bugün değil ama dikkat yarın
bugün doya doya yesemmiiii
neyse görüşürüz yine buralardayım
öpüldünüz canlar...
canım benim kocişte birazdan işe gidecek. bu hafta hep gececibugün pazar kociş çalşıo
ben evde yatağın içinde halaa pc başında öle menül menülmü derler ne derler heh işte o moddan bakınıom pcye hiç yazasım gelmio açıkçası diyet derseniz halaa regl olmadım bayaa gün geçti sanırım geçen ayki ginümüde tam hatılayamıyorumki hiç notta etmedim :18::18::18öööffffffffffff streslerdeyim anlıycanızzz diyet moduna bir gün girersem diğer gün hemen çıkıveriom bir gün tartı 66,1leri gösterirken diğer gün 67.3leri gösterio ayyyy hayataım alllak bullak oldu iyice düzene giremedim bir türlü evde canım sıkılıyor çok uğraşçak hiçbişi yokkk :26::26::26:
çok geçmiş olsun ortiiiiiiiiiiii en kötüsü grip ya. bende hep tuvalet kağıdı ile dolaşırımselammm kızlarrrrrrrrrrr.........
ben felaket nezle oldum.salya sümük gidiyo:2::2::2:
çok fenayım yaklaşmyın sakın sizede bulaşmasın.:2::2::2::2::2:
artık mendil falan başetmediği için tuv.kağıdı kullanmaya başladım
bi görseniz burnum pancar gibin oldu offffffff..
sizler nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçiyor.ben evdeyim malesef...
sanırım geçen haftanın acısı çıkıyor olmalı..
tek sevindiğim taraf ise iştahımın gitmesi.canım yemek istiyo fakat
ağzımın tadı olmadığı için yiyemiyorum.serin serin meyveleniyorum sadece.
meyvede karnımı doyurmuyo ne yazıkki..umarım bu durum eksilerle yansır..
minecim başınız sağolsun tatlım..ateş düştüğü yeri yakıyor malesef..kendini arkadaşının
yerine koyarak ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.ülkemiz gitgide kötüye gidiyor.
gün geçmesinki yeni bir olay olmasın.yarın bizim başımızada kimbilir neler gelecek.
dua edip beklemekten başka şimdilik elimizden başka birşey gelmiyor ne yazıkki..buda çok üzücü
bir durum ama yapacak başkada birşey yok....
meltemcim sanada aşkolsun yani bebem. özelden bildirim yapmadığımız için listeye almamışsın
ama ama dilek öyle yapmıyodu:
selam kızlar
hafta sonunun bitmesine saatler kala fırsattan ıstıfade yedıkce yedım dun ve bugun.cuma bıldırımı yapıp kk ve ben tatıle gırıyoruzsan kı..gelsın donerler gıtsın baklavalar.kaplumbağ hızıyla nasıl gıdecekse bu 8 kg anlamadım.
offffffffffffff offfffffffffffff içim tükendi hergün diyet diyet..2 ay ara da verdım ama hala kacamak yapıyorum sacımı cekın hatta bendeyım.kımsecıkler yok .yoksa sızlerde mı yıyorsunuz.huhuuuuuu kımse yok anladım ee bende gıdım barii..yarın görüşmek üzere..kalın salıcakla.......
slm fıstııııııııııııkgunaydın topıkdaslarım nasılsınız
neresi abartı canım bence gayet iyi. hatta az bilesabah
2 dilim tam buğday ekmeği. 4 zeytin. 2 yumurta :) 2 çatal bal ucuyla ama
ara
2 fındık. 2 ceviz. 5 badem
öğlen
1 kase nesfit
ara
1 çatak kek
akşam 1 kase çorba. 3 5 çatal yoğurtlu maydanozlu semizoltu salata
biraz abartmışmıyım :18::18::18::18::18:
canın birşey çok çekiyorsa azıcık ye derim. yoksa diet depresyona doğru gider canım. 1 dilim kekte olsa olsa 300 kalori vardır bu kadar üzeceğine kendini ye derim. yarın biraz spor yaparsın yada yarınki menünden biraz kısarsın olur biter. böyle kafanda yesem mi diye düşünmekten daha sağlıklı emin ol:) bana görede az da idare ediyoruz işte. hamileyken öküz gibi yedim yedim şimdide vermeye çalısıyorummm :) yapıştı kaldı 10 15 kilo. he bide normal doğurdum güya gider dediler 6 aylık oldu oğlum pehhh ne giden var paso geliyor
başınız sağolsun cnm. ayrıca hayırlı olsun.hayat ne garip ya birileri ağlarken birileri mutlu oluyor.
bugün
sabah
yoğurtlu yumurta. 1 zeytin. 2 dilim tam buğday ekmeği.
ara
3 fındık 2 badem
öğle
1 tabak patates yemeği (kızartmadan fırında). salata
ara
nesfit 2 fındık
akşam
1 elma
ama evde keke var çokkkkkk severim nefissss şöyle üstüne bak döküp yemek vardıııbakıyorum bakıyorum dönüyorum. annem diyor bayatlıcak dedim bayatlasın yeriz annemde gaz verme bana dedi. annemde benle başladı diyete.
selam kızlar
hafta sonunun bitmesine saatler kala fırsattan ıstıfade yedıkce yedım dun ve bugun.cuma bıldırımı yapıp kk ve ben tatıle gırıyoruzsan kı..gelsın donerler gıtsın baklavalar.kaplumbağ hızıyla nasıl gıdecekse bu 8 kg anlamadım.
offffffffffffff offfffffffffffff içim tükendi hergün diyet diyet..2 ay ara da verdım ama hala kacamak yapıyorum sacımı cekın hatta bendeyım.kımsecıkler yok .yoksa sızlerde mı yıyorsunuz.huhuuuuuu kımse yok anladım ee bende gıdım barii..yarın görüşmek üzere..kalın salıcakla.......
canın birşey çok çekiyorsa azıcık ye derim. yoksa diet depresyona doğru gider canım. 1 dilim kekte olsa olsa 300 kalori vardır bu kadar üzeceğine kendini ye derim. yarın biraz spor yaparsın yada yarınki menünden biraz kısarsın olur biter. böyle kafanda yesem mi diye düşünmekten daha sağlıklı emin ol
günaydın kızlar
başın sağ olsun canım söylenecek şey yok. çok acı bir durumbenim eşimde polis o mesaiede iken devamlı düşünüyorum. gece geç geldiğinde uyuyamıyorum. 5 dk geç kalsa felaket senaryoarı yazıyorum:18:
eşinin hastalığı gelen giden bunaltmış seni iyice canım. daha kalkmadı mı eşin. benimki de aynı ameliyatı olmuştu ama 2 gün içind kalkmıştı
çok geçmiş olsun canım.
olbılır canım yaaaaaaaaaa degısıklı de ıstyr olada bılır8ımm belkı kısmet atrıkk esınn polı smıydı senın hmmmm
bnmde kayynım polıss de
kızzzz başın dönüp, miden bulanırsa görürsün..
bir an önce çık o yataktan yoksa yattıkça yatasın gelir.
yatmak demek hareketsiz kalmak demektir.hareketsizlik = kiloya dersek ortaya hiçte hoş olmayan bir sonuç çıkarki buda senin zarrına olur canım...şimdi anladın..
anammm yeterki olayımda o ağrıyı çekemeye razıyım bacım ben, böyle belirsizlikde durmak en kötüsü :18::18:canım benim kocişte birazdan işe gidecek. bu hafta hep gececi
kak bakim yatakta yat yat sersemlersin. bende dün regl oldum feci karnım ağrıyo ağrı kesici içince de kanama duruyor kısır döngü oldu. ya ağrıya dayanıp bitmesini bekleyecem ya ilaç içip süreci uztacam
canmm başınız saolsun allah sabır versin ama hayat devam ediyor iştee insanoğlu heracıya alışıyoselam kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim alıntılayamadım hızlı geçtim geçmişi
ben sabittim bu hafta bildirim yapacaktım ama
antalyadaki 3 şehitten birinin üniden çok yakın bir arkadaşımın eşi olduğunu öğrendim
yıkıldım tabiii, kızımdan dolayı yanınada gidemedim
kahroldum burdan, tansiyonum yükseldi izin aldım dün evdeydim o yüzden
akşamda kuzenimin düğünü vardı
hayat işte bir tarafta acı, ölüm
bir tarafta mutluluk düğün...
bugünde yoğun geçti balkonu penle kapattırdık evde bisürü çalışan adam
kayınvalidemde var ayrıca
bide fırsat bulup güne gittim bisürü zararlı şey yedim
düğün fotolarından sonra iyice moralim bozuldu ama hiiiç icraat yok
öyle işte
ayy ordan oraya atlamış gibi oldum yazarken ama
bende durumlar böyle
buaralar çok karışığım, üzgünüm, mutsuzum...
cnm çok geçmiş olsun kuzunamelojjj eline emeğine sağlık
kızım hasta 2 gündür pek giremiyorum nete, ateşi 37.5 dolayısıyla çok mızı mız pek kucalktan inmiyor, hep emmek istiyor, bende memeyi azaltmıştım, şimdi istediği gibi versem yine başa döneceğiz ama çok ağlıyor iki arada bir derede kaldım
bide gece ateşlenirde fark edemem diye korkuyorum dün doğru dürüst uymadım, artık bu gece ateş düşürücü verip öyle uyuttum
aynı zamanda acayip tıkınıyorum 2 gündür menü yazmıyacam o yüzden, dün ödül günü diye yedim birazdca aburcubur almıştım, dün bitmeyince bugünde yedimmm
aramıza hoşgeldinherkese günaydınlar arkadaslar ben eskiden bu topikteydim 67 ile 70 arası kiloya sahiptimne yazıkki su an 78 berbat durumdayım
acilen toparlanmaya ihtiyacım var yanınıza gelebilirmiyim tekrardan sizlerle zayıflamak istiyorum?
desteğe ihtiyacım variyi pazarlar herkese mutlu kalorsiz günler inş
geçmiş olsun dikkat etmek gerek herkes hasta salgın varselammm kızlarrrrrrrrrrr.........
ben felaket nezle oldum.salya sümük gidiyo:2::2::2:
çok fenayım yaklaşmyın sakın sizede bulaşmasın.:2::2::2::2::2:
artık mendil falan başetmediği için tuv.kağıdı kullanmaya başladım
bi görseniz burnum pancar gibin oldu offffffff..
sizler nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçiyor.ben evdeyim malesef...
sanırım geçen haftanın acısı çıkıyor olmalı..
tek sevindiğim taraf ise iştahımın gitmesi.canım yemek istiyo fakat
ağzımın tadı olmadığı için yiyemiyorum.serin serin meyveleniyorum sadece.
meyvede karnımı doyurmuyo ne yazıkki..umarım bu durum eksilerle yansır..
minecim başınız sağolsun tatlım..ateş düştüğü yeri yakıyor malesef..kendini arkadaşının
yerine koyarak ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.ülkemiz gitgide kötüye gidiyor.
gün geçmesinki yeni bir olay olmasın.yarın bizim başımızada kimbilir neler gelecek.
dua edip beklemekten başka şimdilik elimizden başka birşey gelmiyor ne yazıkki..buda çok üzücü
bir durum ama yapacak başkada birşey yok....
meltemcim sanada aşkolsun yani bebem. özelden bildirim yapmadığımız için listeye almamışsın
ama ama dilek öyle yapmıyodu:
canın birşey çok çekiyorsa azıcık ye derim. yoksa diet depresyona doğru gider canım. 1 dilim kekte olsa olsa 300 kalori vardır bu kadar üzeceğine kendini ye derim. yarın biraz spor yaparsın yada yarınki menünden biraz kısarsın olur biter. böyle kafanda yesem mi diye düşünmekten daha sağlıklı emin ol
canmm başınız saolsun allah sabır versin ama hayat devam ediyor iştee insanoğlu heracıya alışıyo
cnm çok geçmiş olsun kuzuna
kuzun iyileşince sen toparlarsın sıkma canını
aramıza hoşgeldin
geçmiş olsun dikkat etmek gerek herkes hasta salgın var
aynen cnm katılıyorum
nefsini körelticek kadar ye
yoksa onun dönüşü daha beter oluyo
evet polis canım. biraz önce işe gitti
Allah kolaylık versin canım tüm polis ailelerine ve asker ailelerine gerçekten zor bir meslek ama bir o kadarda kutsal bir meslek
ne denirki bu durumda hayatt işte mine ablacım durumu anlayamamıştım geçmişe bakamadığım için ,ama bir arkadaş senden alıntı yapmış öylelikle okudum arkadaşın adına çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaa
ayyyy birinede geçmiş olsun canım dicektim ama ismini yanlış yazıosam kusuruma bakma canım rüweydamıydı unutttum bile :26::26::44::44:dikkat et canım havalar değiştiği için bünyeler sapıtıyor ,bol bol c vitamini almak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?