70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün pazar kociş çalşıo
ben evde yatağın içinde halaa pc başında öle menül menülmü derler ne derler heh işte o moddan bakınıom pcye hiç yazasım gelmio açıkçası diyet derseniz halaa regl olmadım bayaa gün geçti sanırım geçen ayki ginümüde tam hatılayamıyorumki hiç notta etmedim :18::18::18öööffffffffffff streslerdeyim anlıycanızzz diyet moduna bir gün girersem diğer gün hemen çıkıveriom bir gün tartı 66,1leri gösterirken diğer gün 67.3leri gösterio ayyyy hayataım alllak bullak oldu iyice düzene giremedim bir türlü evde canım sıkılıyor çok uğraşçak hiçbişi yokkk :26::26::26:

selammm kızlarrrrrrrrrrr.........
ben felaket nezle oldum.salya sümük gidiyo:2::2::2:
çok fenayım yaklaşmyın sakın sizede bulaşmasın.:2::2::2::2::2:
artık mendil falan başetmediği için tuv.kağıdı kullanmaya başladım
bi görseniz burnum pancar gibin oldu offffffff..
sizler nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçiyor.ben evdeyim malesef...
sanırım geçen haftanın acısı çıkıyor olmalı..
tek sevindiğim taraf ise iştahımın gitmesi.canım yemek istiyo fakat
ağzımın tadı olmadığı için yiyemiyorum.serin serin meyveleniyorum sadece.
meyvede karnımı doyurmuyo ne yazıkki..umarım bu durum eksilerle yansır..

minecim başınız sağolsun tatlım..ateş düştüğü yeri yakıyor malesef..kendini arkadaşının
yerine koyarak ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.ülkemiz gitgide kötüye gidiyor.
gün geçmesinki yeni bir olay olmasın.yarın bizim başımızada kimbilir neler gelecek.
dua edip beklemekten başka şimdilik elimizden başka birşey gelmiyor ne yazıkki..buda çok üzücü
bir durum ama yapacak başkada birşey yok....

meltemcim sanada aşkolsun yani bebem. özelden bildirim yapmadığımız için listeye almamışsın
ama ama dilek öyle yapmıyodu:

Son düzenleme:
kızzzz başın dönüp, miden bulanırsa görürsün..
bir an önce çık o yataktan yoksa yattıkça yatasın gelir.
yatmak demek hareketsiz kalmak demektir.hareketsizlik = kiloya dersek ortaya hiçte hoş olmayan bir sonuç çıkarki buda senin zarrına olur canım...şimdi anladın..

selam kızlar
hafta sonunun bitmesine saatler kala fırsattan ıstıfade yedıkce yedım dun ve bugun.cuma bıldırımı yapıp kk ve ben tatıle gırıyoruzsan kı..gelsın donerler gıtsın baklavalar.kaplumbağ hızıyla nasıl gıdecekse bu 8 kg anlamadım.

offffffffffffff offfffffffffffff içim tükendi hergün diyet diyet..2 ay ara da verdım ama hala kacamak yapıyorum sacımı cekın hatta bendeyım.kımsecıkler yok .yoksa sızlerde mı yıyorsunuz.huhuuuuuu kımse yok anladım ee bende gıdım barii..yarın görüşmek üzere..kalın salıcakla.......

:) bana görede az da idare ediyoruz işte. hamileyken öküz gibi yedim yedim şimdide vermeye çalısıyorummm :) yapıştı kaldı 10 15 kilo. he bide normal doğurdum güya gider dediler 6 aylık oldu oğlum pehhh ne giden var paso geliyor

başınız sağolsun cnm. ayrıca hayırlı olsun.hayat ne garip ya birileri ağlarken birileri mutlu oluyor.

bugün
sabah
yoğurtlu yumurta. 1 zeytin. 2 dilim tam buğday ekmeği.

ara
3 fındık 2 badem

öğle
1 tabak patates yemeği (kızartmadan fırında). salata

ara
nesfit 2 fındık

akşam
1 elma

ama evde keke var çokkkkkk severim nefissss şöyle üstüne bak döküp yemek vardııı bakıyorum bakıyorum dönüyorum. annem diyor bayatlıcak dedim bayatlasın yeriz annemde gaz verme bana dedi. annemde benle başladı diyete.

hoşgeldin yarın gel kalabalık olur bugün pazar kapalıyız sanırım
canım benim. bir ölüm olunca insan biraz dağılıyor ama yalan dünya hergün birileri gidiyor kalanlara da hayat devam ediyor
bugün bende menümü yazmıyom feciydi çünkü

canım benim kocişte birazdan işe gidecek. bu hafta hep gececi
kak bakim yatakta yat yat sersemlersin. bende dün regl oldum feci karnım ağrıyo ağrı kesici içince de kanama duruyor kısır döngü oldu. ya ağrıya dayanıp bitmesini bekleyecem ya ilaç içip süreci uztacam
çok geçmiş olsun ortiiiiiiiiiiii en kötüsü grip ya. bende hep tuvalet kağıdı ile dolaşırım

gunaydın topıkdaslarım nasılsınız
slm fıstıııııııııııık
neresi abartı canım bence gayet iyi. hatta az bile

canın birşey çok çekiyorsa azıcık ye derim. yoksa diet depresyona doğru gider canım. 1 dilim kekte olsa olsa 300 kalori vardır bu kadar üzeceğine kendini ye derim. yarın biraz spor yaparsın yada yarınki menünden biraz kısarsın olur biter. böyle kafanda yesem mi diye düşünmekten daha sağlıklı emin ol

hemen çekek

deme öyle demeeee kalkar yerim şimdi yok yok yemicem aklımda kalsın . zaten hep aman aklımda kalmasın diye diye bu hale geldim bırak bu sefer kalsın. ama dayanamayıp kalktım küçük bir kase yogurt üstü tarcın yedim bu saatte umarım kilo yapmaz aç oldugumdan değil heee sırf canım kek cektiğinden yedim
kilom zaten inanılmaz depresyona sokuyor beniiii

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah 12.00
haşlama yumrta,peynir,azıcık reçel,azıcık salça şekersiz çay,1dilim uno light ekmek
ara yok gezdim fırsat olmadı
akşam 17.30
3 köfte,2 çatal kızartma paates,salata,1 dlim köy ekmeği,light kola
ara
Profiterol ,Nescafe şekersiz

Çokmu abartmışım,biraz dengesiz oldu sanki

olbılır canım yaaaaaaaaaa degısıklı de ıstyr olada bılır8ımm belkı kısmet atrıkk esınn polı smıydı senın hmmmm
bnmde kayynım polıss de

aman çocuk mocuk daha düşünmüoz bizz canım benim
gecenin bir vakti uyuyorum kociş uyuyamamış pc başında yanımda yatıo dio yoksa haimilemisin ki acaba

bende uyku sersemliğine ıı-ıh yoktur öle bişi olur bakalım diyorumm verdiğim cevaba bak

ayyy çok komiktik gece gece o da sormasaymış napıyım ,uykulu insana öle sorumu sorulur napıyım

insan her ne kadar istemesede bir acaba düşüo aklına yaaa bugün çok düşündüm ya öyle bişi olursa ya da kadın hastalığı falan çıkar da hiç çocuğum olmazsa ooofffffffffffff neler neler düşündüm bir bilseniz ,olsamda kurtulsam şu çileden ,herşeyde vardır bir hayır bakalım beklemedeyim şuan :18::18:ne sancım var ne ağrım ne bulantım ne baş dönmemm pöööfffffff

anammm yeterki olayımda o ağrıyı çekemeye razıyım bacım ben, böyle belirsizlikde durmak en kötüsü :18::18:

kızçeler şöle birrr dukancıları gördüm facede hırslanıp hemen buraya geldim ama ne bileyim yine şevkim kaçtı yaaaa

hiç diyet moduna giremiyorum ben napçam böle 55 olaydımya yaa şu ömrümde o rakamı bir göreydimyaaaa

canmm başınız saolsun allah sabır versin ama hayat devam ediyor iştee insanoğlu heracıya alışıyo
cnm çok geçmiş olsun kuzuna
kuzun iyileşince sen toparlarsın sıkma canını
aramıza hoşgeldin
geçmiş olsun dikkat etmek gerek herkes hasta salgın var

aynen cnm katılıyorum
nefsini körelticek kadar ye
yoksa onun dönüşü daha beter oluyo

bugünki saçma menümü yazıyım
11:1 dilim ekmek,2 sigara böreği,1tk çilek reçeli,2 sosis,
15: fındık,antep fıstığı,3ü1arada
16:5i1yerde çay
18:1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kuru fasülye pilav ,1 bardak ayran

6 bardak su
5i 1 yerde çay
spor yok

ben yememenin hiç faydasını görmedim ya. 5 kilo veriyom mesela sonra yasak yasak diye diye bir atlıyorum bir haftada hop 2 kilo alıyorum. bu safer kendimi çok sıkmadan vereceğim kiloları. yasaklar beyni kötü etkiliyor.

evet polis canım. biraz önce işe gitti

Allah kolaylık versin canım tüm polis ailelerine ve asker ailelerine gerçekten zor bir meslek ama bir o kadarda kutsal bir meslek

ne denirki bu durumda hayatt işte mine ablacım durumu anlayamamıştım geçmişe bakamadığım için ,ama bir arkadaş senden alıntı yapmış öylelikle okudum arkadaşın adına çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaa

ayyyy birinede geçmiş olsun canım dicektim ama ismini yanlış yazıosam kusuruma bakma canım rüweydamıydı unutttum bile :26::26::44::44:dikkat et canım havalar değiştiği için bünyeler sapıtıyor ,bol bol c vitamini almak şart

eşime belli etmiyorum ama çok korkuyorum canım ya. gececiyken uyuyamıyorum desem yeridir. ülke çok karışık ALLAHIM SEN KORU ...

hosbuldum blackCat sanırım haklısın yarın tam anlamıyla yanınnızdayım ben topiğin geçmişini okuyamadım
acaba yarısma falanmı var listeye eklememiş diye yazı okudumda biri aydınlatabilirmi beni?
bu arada kızlar az bucuk kendimden bahsedeyim eskiden bundan bir yıl kadar öncesi 67 lerdeydim son 5 ay kadarda zar zor aynı kiloda kaldım
ne zamnki işi bıraktım 5 ay içinde geldi kilolar bu 5 ayın içinde 3 ay dietle geçmiştir
spora basladım yeniyarın 5. günüm olacak bu iyi haberim ama bu ara eczanennin birinde yağ ölçümü yapılıyordu bende kacırımıyım tabe
neyse velhasıl gittim kas oranlarım çok iyiymiş....
su oranı fazla geldi...
yağ fazlalıgıda 17 kg miş...
metobolizmamın çok yavas oldunu söylediler bende o belgeyi sakladım bir gün şaclarım için dr gittim o ara yag ölçümünü doktora gösterdim evet metobolizamn zayıf
dedi az yiceksin dedi neyse saçlarım için tahill aldı bide troide bakalım dedi velhasıl hipotroidmişim bu yüzden dedi vitamin basladı iştahım acılacagını söyledi ona rahmen aldim
sonuçta saclarım dı yani bi ayın 18. de tekrar troid testi yapıp emin olduktan sonra ilaç baslıcakmıs bu ara da midemi durduramıyorum hiç olmadıgım kadar yemek yiyorum vitamini kestim demir+folix+b12 kullndım 2 gündür içmiyorum ama hala gecmedi iştahım gece bie yatmadan yemek yemek istiyorum artık sonummu dıye dusunmedende edemiyorum kendimi tanıyamaz oldum yemek konusunda şimdi bu yüzden desteklerinize ihtiyacım var zaten arkadsım pek yok var aslında ama beni anlayan yok...
valla cok abartım heralde ama az cok bilmenizi istedim şimdeden kusura bakmayın cok uzun oldu...
arkadslar dedıgım gibi topiği okumadım ama bir iki sayfalık gördüğüm kadarı ile kayıplarımız kimler üzülmüyorki hepimiz onlarız aslında ALLAHIM ailelerine sabır versin geride kalan tüm mehmetçiklerimizi korusun amin. sabah görüşmek üzere kızlar hepinize iyi geceler sabhların saglıklar hayırlar getirmesi dilegi ile tekrar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…