alışırsın canım krkma. sen tatlı kızsın :):):):):)kızlarrrr
pzt büyük bi ihtimalle çalıştğım yer değişecek..
ama bu beni korkutuyor ben alışkanlıklarından kolay vazgeçen biri değilim
şimdi çalıştığım yerdeki çoğu kişiyi yıllardır tanıyorum
sonra gideceğim yerde herkes yeni ortam yeni
inşallah çabuk alışırım..:44::44::44:
hoşgeldin hiçbir zorunluluğumuz yok canım.merhaba arkadaslar bende 78 kiloyum ve zayıflamak istiyorum artikingünde su kadar yazma zorunluluğu yoksa aranıza beni de alır misinizzzz nolur nolur noooluuuurrr :)
aramıza hoşgeldinmerhaba arkadaslar bende 78 kiloyum ve zayıflamak istiyorum artikingünde su kadar yazma zorunluluğu yoksa aranıza beni de alır misinizzzz nolur nolur noooluuuurrr :)
günaydın kızlar nasılsınız ben pek sık gelemiyorum iş yeri yoğun dün akşam da regl ağrısından müzdariptim.
dietimi iki gündür feci bozdum. eşim gece çalışıyor sabah 7 gibi geliyor gelirken pastaneden iki gündür sıcacık poça alıp geliyorbende yiyorum tabi
puff yine de yazayım dünkü menümü.
sabah: 1,5 poça
ara: yok.
öğle: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, 3-4 kaşık yoğurt
ara: yarım poça
akşam. 2 dilim ekmek, zeytin peynir , 2 çatal yumurta
ara: 1 elma
ya böyle dietmi olur. karbonhidrat bombardımanı resmen. ben şu hamur işini nasıl bırakacağım yaaaaaaaa devamlı ekmek türü yiyorum:
unu kessem kesin zayıflayacağım ama nasıl. bir boğazıma tös diyemiyorum. kıl oluyorum kendime öf öf
gıcıııııııııııııııııık kendimi bir dövesim var sormayın. hepiniz dövün beni
Evet dün pek kimse yoktuSelam kızlar...
Naber ? Herkes iyidir umarım. Bugün kimsecikler yokmuş burdada.
Pazartesi sendromu mu yaşıyoruz hep beraber bakalım ??
tam dayağı hakediyorumda dövenim yokSeni varya benyaparım, o eski tombik günlerini mi özledin bakem, hııı, çabuk toparlan
evet yaa giremiyorum diyet modunadüzelir minecim o kdr aradan sonra diyet moduna girmek zaten zor ama hedefimiz varsa ulaşıcaz..yavaşda olsa zaten sen benim gibisin öyle güp güp kilolar gitsin diye derdimiz yok
yavaş yavaş ama gitsin..
Sizlere Tünaydın bana Günaydın kızlar.
Hayırlı olsun canım. Adımlar atılmaya başlanmış.Senden ne zaman kaynana dedikodusu dinlicez acaba
Noldu kuzum neyin var senin... Sevdicekle mi ilgili ?
Bakalım canım
Hayırdır kuızu noldu?
neyin var canım
i
hayırdır kuzu?
sukur bugun ıyıyım anlatacagım sımdı sıze neden sınırlı oldugumu
kız öyle düşünme
dış görünüşünle beğenmesin seni
zaten analar öyledir kimseyi oğullarına yakıştıramazlar
kulp takarlar
onun için rahat ol o konuda
sen kendin olduktan sonra sever seni
zaten kilolu değilsin kiii??
mutlu olmak için biraz daha zayıflamak istersen onu bilemem tabiii
benım babam olsa aynı seyı soylerdı hatta sen benım kızıma benım evımde bagıramazsın derdıBu kocalar yokmu kocatırlar herkesi.Benzerbir dert bendede var.Ailem uzakta enson ziyarete gttiğimizde bi sorun yaşandı.Eşimde sinirli biridir. Bayramda ve sonra gitmek istemiyor. Sen otobüsle git gel diyor. Oğlumu bile alamazmışım yanıma. Napıcağımı şaşırdım. Kızıp bağırıyorum olmuyor.Anlayışlı davranmaya çalışıyorum olmuyr.Acayip sabit fikirlidir. Olayda ne biliyormusunz okadar küçükkü kahvaltı sofrasında eşimle tartıştık babamda duydu yanımızda yoktu dışardan duymuş.Geldi benim evimde bağrışmayın kendi evinizde ne yaparsanız yapın dedi. Eşimde çok bozuldu.Halbuki kendi annesi sürekli söyler.Eşim biraz kavgacıdır.H:Abire dalaşır benimle ama önemli olmaz çoğu.Böyle işte
hosgeldınmerhaba arkadaslar bende 78 kiloyum ve zayıflamak istiyorum artikingünde su kadar yazma zorunluluğu yoksa aranıza beni de alır misinizzzz nolur nolur noooluuuurrr :)
aaaaa minem geldi şükürrrrr..
alışırsın canım yaaaakızlarrrr
pzt büyük bi ihtimalle çalıştğım yer değişecek..
ama bu beni korkutuyor ben alışkanlıklarından kolay vazgeçen biri değilim
şimdi çalıştığım yerdeki çoğu kişiyi yıllardır tanıyorum
sonra gideceğim yerde herkes yeni ortam yeni
inşallah çabuk alışırım..:44::44::44:
öyle bir zorunluluğumuz yokmerhaba arkadaslar bende 78 kiloyum ve zayıflamak istiyorum artikingünde su kadar yazma zorunluluğu yoksa aranıza beni de alır misinizzzz nolur nolur noooluuuurrr :)
dün benim yediğim karbonhidrat bombardımanını görseydin az bile yemişim derdingünaydın kızlar nasılsınız ben pek sık gelemiyorum iş yeri yoğun dün akşam da regl ağrısından müzdariptim.
dietimi iki gündür feci bozdum. eşim gece çalışıyor sabah 7 gibi geliyor gelirken pastaneden iki gündür sıcacık poça alıp geliyorbende yiyorum tabi
puff yine de yazayım dünkü menümü.
sabah: 1,5 poça
ara: yok.
öğle: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, 3-4 kaşık yoğurt
ara: yarım poça
akşam. 2 dilim ekmek, zeytin peynir , 2 çatal yumurta
ara: 1 elma
ya böyle dietmi olur. karbonhidrat bombardımanı resmen. ben şu hamur işini nasıl bırakacağım yaaaaaaaa devamlı ekmek türü yiyorum:
unu kessem kesin zayıflayacağım ama nasıl. bir boğazıma tös diyemiyorum. kıl oluyorum kendime öf öf
gıcıııııııııııııııııık kendimi bir dövesim var sormayın. hepiniz dövün beni
Hosbulduk arkadaslar çok teşekkür ederim adım elif 27 yaşındayım evliyim fakat henüz cocuğum yok3-4 yıldır 70 kilonun altına dusemedim insaallah sizlerle birlikte 69 lük topige geceriz :) tabletten girdiğim icin alıntı yapamıyorum lütfen kusuruma bakmayın
Şimdi kahvaltı zamanı bittiğinde menümü yazarım :)
gunaydınn nasılsınız sekerler
günaydın
bugün nasılsın canım? neolduğunu anlatacaktın!
bugün iyisindir umarım
nefisyemektarifleri.com adresinde tariflerim çıkıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?