Günaydın abla
Aminn aminnnn..
Hahah
Güzel geçti canım bizimki heyecandan ölcekti.
İlk tanıştırmalar heyecanlı oluyo valla sevdiler sanırım birbirlerini.
Günaydın şeker
Hoşgeldin aramıza.:2: Kolestrol sorunun varsa yımırtanın beyazını ye canım
İdeal kilodan 1-2 kilo daha az vermek daha iyi bence ne olursa olsun diyeti bırakınca 2-3 kilo alınıyo çünkü.:26:
Ay varya aynen kendi eşimi gördüm sankim, benimki de ailemin yanında hep problem çıkarır, kendi ailesine geldi mi günlük gülistanlık. Allah yardımcımız olsun.Bu kocalar yokmu kocatırlar herkesi.Benzerbir dert bendede var.Ailem uzakta enson ziyarete gttiğimizde bi sorun yaşandı.Eşimde sinirli biridir. Bayramda ve sonra gitmek istemiyor. Sen otobüsle git gel diyor. Oğlumu bile alamazmışım yanıma. Napıcağımı şaşırdım. Kızıp bağırıyorum olmuyor.Anlayışlı davranmaya çalışıyorum olmuyr.Acayip sabit fikirlidir. Olayda ne biliyormusunz okadar küçükkü kahvaltı sofrasında eşimle tartıştık babamda duydu yanımızda yoktu dışardan duymuş.Geldi benim evimde bağrışmayın kendi evinizde ne yaparsanız yapın dedi. Eşimde çok bozuldu.Halbuki kendi annesi sürekli söyler.Eşim biraz kavgacıdır.H:Abire dalaşır benimle ama önemli olmaz çoğu.Böyle işte
valla canım umay dogru soyluyor ...kımseyı yakıstırmazlar kıloluysan sısko derler zayıfsan cıroz bu sana bakamaz derler ortası yok yanı...ben evlenelı 3 sene oldu hala ogluma ben trabzonlu gelın alcaktım ama oglum senınle evlendı dıyor..sısmanladım zayıfla oglum sısmanlardan hoslanmaz dedı.zayıfladım hasta olursun kocan var dedıyanı boyleler...sen kendın ol sen nasıl mutluysan o sekılde ol begendırmek ıcın ugrasma kendını.... hem burda senı tanımadan seven suruyle ınsan var.herkes yanılıyor olamaz dımı ama....
hangi resim kız ben göbek simit göremedim
valla güzelim tamam zayıf değiliz ama arkamızdan kiloluymuş diyecekleri kadarda şişman değiliz bence
sevdiceğin çok zayıfsa biraz haklısın fark olunca göze batıyor
yeni kilonu bilmiyorum ama 63 falansan eğer en fazla 5 kilo versen süpper ötesi olursun canım
hmm karışık bir durum
eğer ailen gidiyorsa bende onlarla gideyim diyebilirsin
yalnız gönderirmi bilmiyorum ama eğer öyle şeylerden hoşlanmıyorsa o olmadan daha rahat edersin bence
ben olsam öyle yapardım takılırdım aileme eşim kalsın gider eğlenir gelirdim
eşinle aranızdaki sorunda umarım önemli bişey değildir canım
Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin
valla ben olsaydım gıderdım.cunku aynı sey onun akrabasını dugunu olsaydı mutlaka gıdecektın hatta gıtmek zorundaydın.bıde madem aranız lımonı sımdıden gonlunu al.barıstıktan bırkac gun sonra soyle nısanı..belkı gıtmeye razı olur...
Bu kocalar yokmu kocatırlar herkesi.Benzerbir dert bendede var.Ailem uzakta enson ziyarete gttiğimizde bi sorun yaşandı.Eşimde sinirli biridir. Bayramda ve sonra gitmek istemiyor. Sen otobüsle git gel diyor. Oğlumu bile alamazmışım yanıma. Napıcağımı şaşırdım. Kızıp bağırıyorum olmuyor.Anlayışlı davranmaya çalışıyorum olmuyr.Acayip sabit fikirlidir. Olayda ne biliyormusunz okadar küçükkü kahvaltı sofrasında eşimle tartıştık babamda duydu yanımızda yoktu dışardan duymuş.Geldi benim evimde bağrışmayın kendi evinizde ne yaparsanız yapın dedi. Eşimde çok bozuldu.Halbuki kendi annesi sürekli söyler.Eşim biraz kavgacıdır.H:Abire dalaşır benimle ama önemli olmaz çoğu.Böyle işte
hangi resim kız ben göbek simit göremedim
valla güzelim tamam zayıf değiliz ama arkamızdan kiloluymuş diyecekleri kadarda şişman değiliz bence
sevdiceğin çok zayıfsa biraz haklısın fark olunca göze batıyor
yeni kilonu bilmiyorum ama 63 falansan eğer en fazla 5 kilo versen süpper ötesi olursun canım
hmm karışık bir durum
eğer ailen gidiyorsa bende onlarla gideyim diyebilirsin
yalnız gönderirmi bilmiyorum ama eğer öyle şeylerden hoşlanmıyorsa o olmadan daha rahat edersin bence
ben olsam öyle yapardım takılırdım aileme eşim kalsın gider eğlenir gelirdim
eşinle aranızdaki sorunda umarım önemli bişey değildir canım
cok sukur bızım lımonılerımız st tutmamaz uzamaz yanı cok sukurr ınat huyumuz yoktur ama benım esımde sabıt fıkırlıdır ınsl..ıkna olur ve gıderızz banada cokk gusl degısıkık olur varya supper.......olurya cocuk konusundada dıkkt edyrz ıkımızde ama ıster ıstemes akla gelıyor bılınc altı nede olsa rabbım gec versın saglamından enn hayırlısından versın ınslll kısmet artıkk canlarrrr cok optum sagolunuz desdeklerınız ıcınnnsuzancım, umarım herşey gönlünce olur, eşinle halledersiniz canım. Sen bence çocuk konusunda da sanırım kendini çok kasıyorsun, zamana bırak bazı şeyleri, vardır Allahın bir bildiği. Bizim işyerinde aşçı bayan vardı, çocuğu olmuyordu, tüp bebek yaptırdı, hamile kaldı, 3 üzdü hatta, doktor 1 ini almamız gerek demiş, neyse 2 çocukla hamileliğini sürdürdü, 1 ay kala izin aldı işyerinden. Birkaç gün sonra bir telefon, ben bebeklerimi kaybettim dedi, düşün 1 ay kala, ikisi de karnında ölmüş, şeker çıkmış kadında. Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım, yoksa illa da olacak diye dayatma lütfen.
ooo gıtmıstır kuzuu o cokıların kalorıleriyi akşamlar kızlar naberler
2 gündür giremedim temizlikle uğraştım
yediklerimede dikkat edemedim
çikolar mikolar hüpledi mideye indi
dünde regl oldum pehhhhhh çok kötü herbiyerim ağrıyor:2:
listeler yapılmış
meloj eline sağlık kısçe
bakalım bu hafta kilo verebilcekmiyiz
burdan ayrı kalmak azıttırıyor kendi adıma
2 gündür temizlikle belki o yediklerimi eritmişimdir diye tahmin ediyorum
yada kandırıyorum
neysemmmmmmm
pötüşşşşş urke naparsınız abe
merhaba kızlar. bugün ki menüm
sabah
yarım yumurta. 1 dilim tam buğday ekmeği. 2 zeytin. 2 3 çatal domates.
ara
3 fındık. 2 badem.
öğlen
1.5 kepçe bezelye yemeği. 1 dilim tam buğday ekmeği. küçük bir kase yoğurt.
ara
iki ıssırık kek
akşam
nesfit
nesfit diyorum da markası değil şu bimde satılanlardan.
bugün kendime canım sıkkınSon oburluklarımdan sonra 65 olmuşumdur sanırım.
5-7 kilo arası gitmesi gerek son kilocuklar yeni geldiği icin çabuk gider ins. en azından öyle umuyorum.
Akşam gene mekik ve bacak hareketlerine başlıcam.
Yoksa tutamıyorum kendimi yiyorum.
Sen ne alemdesin bugün neler yedin?
iyi akşamlar kızlar naberler
listeler yapılmış
meloj eline sağlık kısçe
yada kandırıyorum
neysemmmmmmm
geçmişe pek bakamadım kızım rahatsız biraz uyumadı hafta sonu hiç ateşlendi, şimdi uyudu bir bakınıp çıkacam gidip uyuyayım sbah mesai var bu gün ruh gibi gezdim
bende yazayımm menümü
sabah bir simit çay
ara 3 rulo 9 kat
öğlen 5k patlıcam yemeği 2 k bulgur plavı, 2 ısırık ekmek
ara bir elma, bir kelek bir avuç beyaz leblebi
akşam 4 yk kuru fasulye 1 dilim buğday ekmeği, 2 kaşık yoğurt bir kaşık pilav, 2 kornişon turşu
ara 1 erik yeşil çay
3 mil lesli
ya ben bir türlü tam oturtamadım, tam böyle alışıyorum az yemeye, hafta sonu geliyor bir cozutuyorum toparlayana kadar cuma oluyor olmıyacak bu iş böyle millet bir gün ödül günü uyapıyor, ben 3 gün
bide şu pilav ekmek olayını bırakamadım aslında acıyı sevdiğimden oluyor o cin bibere bayılıyorum ama sade yiyemiyorum mutlaka ekmekle yamem lazımm
herkese iyi geceler
Geçmiş olsun güzelim çocukların bünyesi çok zayıf,en ufak şeyde hasta oluyorlar. 78 kilodan 69 a nekadra zamanda indin merak etim. bende 79la başladım nerdeyse 1 ay oluyor sadece 3 kilo gitti.moralim bozuluyor.6ları nezaman görürüm sence?
Kolay gelsin canım, daha sık gelmeye çalış aramıza.iyi akşamlar kızlar naberler
listeler yapılmış
meloj eline sağlık kısçe
yada kandırıyorum
neysemmmmmmm
Güzel canım, öğleye salata da ekleyebilirsin. bimde satılanlardan dedin de, nasıl onlar memnun musun, ben de yulaf gevreği almayı düşünüyorum.merhaba kızlar. bugün ki menüm
sabah
yarım yumurta. 1 dilim tam buğday ekmeği. 2 zeytin. 2 3 çatal domates.
ara
3 fındık. 2 badem.
öğlen
1.5 kepçe bezelye yemeği. 1 dilim tam buğday ekmeği. küçük bir kase yoğurt.
ara
iki ıssırık kek
akşam
nesfit
nesfit diyorum da markası değil şu bimde satılanlardan.
inşallah Allah gönlünüze göre verir canım. Salatı tefriceyi sen mi okuyordun canım, bahsetmiştin bir ara, adetli iken okunabilir mis, biliyor musun?cok sukur bızım lımonılerımız st tutmamaz uzamaz yanı cok sukurr ınat huyumuz yoktur ama benım esımde sabıt fıkırlıdır ınsl..ıkna olur ve gıderızz banada cokk gusl degısıkık olur varya supper.......olurya cocuk konusundada dıkkt edyrz ıkımızde ama ıster ıstemes akla gelıyor bılınc altı nede olsa rabbım gec versın saglamından enn hayırlısından versın ınslll kısmet artıkk canlarrrr cok optum sagolunuz desdeklerınız ıcınnn
ooo gıtmıstır kuzuu o cokıların kalorılerı heehh don gell yawww artıkınn nekuıkkkk
Havuç pek önerilmiyor şeker, içinde şeker oranı fazla imiş.birküçük havuç yidim şimdide. ama açlıktan değil can sıkıntısından
8 tane kuru incir çok olmuş, 3 tane yeterdi, akşam da muz yemesen iyi, turşu da vücutta su tutmasına yol açıyor, onun dışında güzel canım.iyiakşamlar kızlar menümü yazıym
9:4yk menemen,7 bardak çay,2 dilim ekmek, yarım tk reçel,yarım tk tahin pekmez,
15:3 yk havuç yoğurtlu havuç salatası,4 yk yumurtalı fasülye kavurması,4 fincan çay
17:8 tane kuru incir,1 mandalin,1 fincan türk kahvesi
19:3 baget,4yk bulgur pilavı, yarım bardak ayran,3 dilim kelek turşusu
20:1 dilim elma, 2 dilim şeftali, 1 ıssırık muz
7 bardaksu
spor yok
1 kelek ne ki kız, kelek bizim burda kavunun olmamışına derler, hem elma, hem kelek, hem de beyaz leblebi çok kaçmış.geçmişe pek bakamadım kızım rahatsız biraz uyumadı hafta sonu hiç ateşlendi, şimdi uyudu bir bakınıp çıkacam gidip uyuyayım sbah mesai var bu gün ruh gibi gezdim
bende yazayımm menümü
sabah bir simit çay
ara 3 rulo 9 kat
akşam 4 yk kuru fasulye 1 dilim buğday ekmeği, 2 kaşık yoğurt bir kaşık pilav, 2 kornişon turşu
ara 1 erik yeşil çay
3 mil lesli
ya ben bir türlü tam oturtamadım, tam böyle alışıyorum az yemeye, hafta sonu geliyor bir cozutuyorum toparlayana kadar cuma oluyor olmıyacak bu iş böyle millet bir gün ödül günü uyapıyor, ben 3 gün
bide şu pilav ekmek olayını bırakamadım aslında acıyı sevdiğimden oluyor o cin bibere bayılıyorum ama sade yiyemiyorum mutlaka ekmekle yamem lazımm
herkese iyi geceler
Seni varya ben
bugün kendime canım sıkkın
gerçekten çok fazla yedim
mesela daha biraz önce 2 halley, 1 avuç fındık ve 1,5 armut yedim
yiyorum 1 saat sonra midem kazınmaya başlıyor
neden böyle oldum anlamıyorum
sözde bgün başlayacaktım dikkat etmeye
boynum tutuldu cumadan beri, egzersizde yapamıyorum
öyle işte :26:
senle biara aynı dönemde regl oluyorduk
ben geçen hafta atlattım
sen daha yeni olmuşsun benimki bayaa öne kaymış sanırım
Selam canım, biz iyiyiz, ne yaptınız düğün salonunu,bulabildiniz mi?Selam kızlar...
Naber ? Herkes iyidir umarım. Bugün kimsecikler yokmuş burdada.
Pazartesi sendromu mu yaşıyoruz hep beraber bakalım ??
Diyet işi sabır işi canım, sabredeceksin başka yolu yok.Geçmiş olsun güzelim çocukların bünyesi çok zayıf,en ufak şeyde hasta oluyorlar. 78 kilodan 69 a nekadra zamanda indin merak etim. bende 79la başladım nerdeyse 1 ay oluyor sadece 3 kilo gitti.moralim bozuluyor.6ları nezaman görürüm sence?
Güzel canım, turşuaya dikkat et ama, ödem yapıyor.Bende menümü yazayım burdayken.
Sabah 10.30
1 dilim uno light ekmek,peynir,salça,1 tk reçel,1 domates
Ara 12.30
1sütlü nescafe şekersiz
Öğle 14.45
1light ton balığı,1 dillim uno light ekme,salata
Ara 18.00
küçük 1puding,nescafe şekersiz
Akşam 21.30
1 kepçe çorba,6yk mantar yemeği,cacık,1tane salatalık turşusu
3 lt kadar su,1 form çay spor yok
Akşam yemeği biraz geç oldu kocam sayesinde bekle dedi ama ok geç kaldı.
geçmiş olsun canım..geçmişe pek bakamadım kızım rahatsız biraz uyumadı hafta sonu hiç ateşlendi, şimdi uyudu bir bakınıp çıkacam gidip uyuyayım sbah mesai var bu gün ruh gibi gezdim
bende yazayımm menümü
sabah bir simit çay
ara 3 rulo 9 kat
ara 1 erik yeşil çay
3 mil lesli
herkese iyi geceler
düzelir minecim o kdr aradan sonra diyet moduna girmek zaten zor ama hedefimiz varsa ulaşıcaz..yavaşda olsa zaten sen benim gibisin öyle güp güp kilolar gitsin diye derdimiz yok
bugün kendime canım sıkkın
gerçekten çok fazla yedim
mesela daha biraz önce 2 halley, 1 avuç fındık ve 1,5 armut yedim
yiyorum 1 saat sonra midem kazınmaya başlıyor
neden böyle oldum anlamıyorum
sözde bgün başlayacaktım dikkat etmeye
boynum tutuldu cumadan beri, egzersizde yapamıyorum
öyle işte :26:
senle biara aynı dönemde regl oluyorduk
ben geçen hafta atlattım
sen daha yeni olmuşsun benimki bayaa öne kaymış sanırım
henmen bir ayda hop kilolar gitsin diye bişey yok canım zamanla olcak..Geçmiş olsun güzelim çocukların bünyesi çok zayıf,en ufak şeyde hasta oluyorlar. 78 kilodan 69 a nekadra zamanda indin merak etim. bende 79la başladım nerdeyse 1 ay oluyor sadece 3 kilo gitti.moralim bozuluyor.6ları nezaman görürüm sence?
Herkese günaydınlarrr,
Zerracım menüm senin için canım, baktım da kaçamak makarna var sadece, yazayım dedim
Maalesef jillian yapamadım, çok üzgünüm.
2 dilim tam buğday
zeytin-peynir
domst-salatalık-biber
yeşil çay
çiğ badem 7 ad.
taze fasulye kavurması
1 kepçe makarna
yoğurt
sade kahve
15.50:1 salkım üzüm
yarım şeftali
fırında ptts-kbk-patlıcan
tarhana çorbası
cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?