eşimle bir konuşayım bakalım1600 tl lik takımın olduğu yerde halıda beğendim birde yatak odasına bir de hole halı alınacak hepsi toplanınca bayağı tutacak zaten.
1 senedir 5 metrelik hol halısız vaziyette yatak odasına da parça parça örtü serili evi bir şekle sokmak lazım ya
bayram( ya allah affetsınde ben hıc sevmıorum bayramları.ozellıklede kurban bayramını.su et olayı gırmese ısın ıcıne hersey guzel olacakta olmuo ıste ( kesın kılo alcam bayramda eve et gırdı dıe hıcbısey yıyemıorum sureklı dısardan fast food alıorum sonucuda agır oluo tabıkı 2 kılo falan fazlalıkla donerım aranıza..onun dısında bu bayram ankaradayz yıne kurbandan dolayı ( ılk gun kurban kesıllcek sonrada vakıt kalmıo tatıl ıcın bole ıste sıkıcı gunler benı beklıo ( temızlık desenız o da yok :) hos gelende olmuo bana kucugum dıe kımsenın geldıgıde yok..bende gezmıcem bu bayram akraba falan her gıttıgın evde et kokusu hıc hos olmuo bana gore..
Geçmiş olsun canım tekrardan, önemli bişey değildir o sıkışma inşallah. Menün de protein ağılıklı sanırım, ekmek hiç yok galiba, inşallah bu sefer sonuç alırsın canım, çok iyi etmişsin doktora gitmekle.
Allah ömür boyu bir yastığa koyacağın insanı karşına çıkarsın inşallah, gerçekten evlilik bayanlar için daha da zor bir karar çünkü erkekler evlenince emin ol çoook değişiyor, ki senin ki evlenmeden değişmiş, hayırlısı olsun canım.
Oğlunu Allah bağışlasın canım, sen de birkaç kilo versen, biraz da sporla sıkılaşsan süpersin canım.
Herşeyde bir hayır varmış canım, belki sizin oğlanla evlenseydi mutlu olmayacaklardı.
eline sağlık canım. Kilo verne arkadaşlara da tebrikler, mine,zerra,meloj ve bana datıkınmaya sonnn
Canım her gün düzenli menünü yaz akşamları toplu olarak
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
olarak, kilo çizelgesi yapılacak, bir de cuma sabahları aç karnına tartılıp, buraya ve şimdilik meloj arkadaşımıza özel mesaj atacaksın, aramıza hoşgeldin.
İyitiz canım çok şükür
tek derdimiz kilo
allah başka sıkıntı vermesin
akşam ve sabah yemeyecekmisin yaniii
ilginç bir menüymüş canım yaaa
neyse doktorun bir bildiği vardır herhalde
tiyoları bizlede paylaşmaya devam et tatlım
bence 77 gibi durmuyorsun canım
ben 70ken bilesenden daha iri görünüyordum
göbek çıkmış sadece
demekki sıkısın
7 kişimi kaldık yaaa
birzamanlar 30 kişi oluyordu bu listede
neyse 4. olmakta başarı ilk 7ye girmişiz hepimiz
eline sağlık canımmmm
aramıza katılmak için yapman gereken hiç biley yok
bizi takip et gel yaz, muhabbetlere katıl yeter
sonra birbakmışsın sende acaip motive olmuşsun
bizde o motivasyon kalmadı ama seni olumsuz etkilemeyiz diye düşünüyorum
cuma günü bildirimini yaparsın menülerini yazarsın okaaa
tabiki canım
illa menü yazacaksın diye bir kural yok
yazsan senin için daha iyi olur
kızlar yanlışlarını söyler sende kendini düzeltmeye çalışırsın
öyle yaniii
ben 4.yüm bikere
bana yok o hareketten
ödülüm bile var
boğazımın hakkıyla kazandım
günaydın kızlar
busaatte kimse olmaz diye düşünüyordum yanılmamışım
bende olmazdım miss gibi kahvaltı masamda yayılıyor olurdum ama
evde bisürü adam var, mutfağa pencereye panjur takıyorlar
bizde odaya tıkıldık kaldık kızımla
öyle işte
sizde ne var ne yok?
benım nıe ısmım yok lıstede.bıldırım yapmıstım oysa(
merhabalar.. ben 22 yaşında 73 kilo ile diyete başlayan şimdi 70 kilo olan kendince şişman biriyim.. günlük açıp yediklerimi yazıyorum burayada yazmak istedim.. aranıza alırsınız beni dimi :)
itifar ediyom saat onbirde kalktım yeni kahvaltı yaptum boş boş oturuyom
günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız ben hala şişman ve mutsuzum
amaaaaaaan bazı sabahlar herşeyi boşveriyooooooooooooom bazende çok takıntılı oluyom mınyak mıyım ne
ev temizlenecek ama canım istemiyoooooooooooor
hadi gelinde konuşaaaaaaaak
melojj canim elerine saglik liste cok guzel ama sayi baya az insallah yakinda gumbur gumbur olur burasi
kızlar konu değiştirecem ama size akıl danışayım dedim.
salona yeni koltuk takımı alacağız. salonu her daim kullanıyoruz ayrı bir oturma odası yok. o yüzden oturuşu rahat ama şık çok pahalı olmayan bir şey bakıyorum.
ama bir yandan da gelen misafiri oturtacak şık bir takım istiyorum neyse gelelim özete:=)
istikbal bellona falan oralarda birşey beğenmedim.onun dışında da burada yerli mağazalar var. bir tane mağazada 1600 tl ye iki kanepesi ve 2 tekli koltuğu olan gri hoş kibar ama çokta kaliteli düşünmeyin bir şey beğendim. ama daha çok oturma odası için uygun basit bir takım.
bir tanede daha şık gösterişli kullanışlı ama 3500 tl ye bir takım beğendim. bu daha hoş salon için. kararsızım
acaba ucuz olanı alsam 2 sene erzurumdayız gidene kadar kullansak. taşınınca onu oturma odasına koysam ve salona şık pahalı bir takım mı alsam. yada almışken salona 3500 tl lik pahalı ama şık olanımı alsam. taşınırken zarar görür mü bilemedim ki ? pahalı bir takım erzuruma değer mi?
ay niye teraziyim ben yaaaaaaaaaaaaaaa çok kararsızıııııııııııııııım
Kizlar birsey soracagim simdi cuma gunu bildirim yaparken dunki kilomuzdan itibarenmi bildirecegiz yani beni dun 79.3 idim onumuzdeki chi ma kaca dusersem onumu yazacagim...
kırmızılı bişey alsaydın sehpayı ozamanevet ya ikna etmişken almak lazım
beyaz yuvarlak bir sehpa beğendik ortasına değişik birşey alt kısmı siyah zaten.
sandalyelerim kırmızı :) eski takıma uysun diye yaptırmıştık öylekonsol masa vitrin hepsi kahve
of of aslında şöyle beyaz bir salon takımı sterdimpiyango falan oynayayım en iyisi çıkarsa tüm evi yenilerim
valla mineee ilk 7 de olmak gurur vericiii
boğazın sağolsun canım 4.lük mertebesine can fedaaa ama sen kılını kıpırdatmadan yerleştinn
oturduun yerden hatttaaa bende ölee meselaa aşağılara inmek için hiç çaba sarfetmedimm
hayırlı olsunn panjurlarınızzzz ayy bu işlerde de ev fena batıoo
Allah yardımcın olsunn ben daha yeni ev temizlediğim için
yere kıl düşse gözümden kaçmıoo ki inşaat işlerinee hiç gelemem herhallde
kırmızılı bişey alsaydın sehpayı ozaman
bayaa renkli olacak desene
valla bilemedim canım yaaa
evet yaa kılımı kıpırdatmadan 4. oldum
ya canım sıkıldı biarkadaşım acaip zayıflamış
boyuda kısa gerçi ama 49 kiloymuş
aman allahım
ben şişip duruyorum
panjur için teşekkür ederim
ama görsen berbattı ev
çok pis çalışmışlar
cam falanda sildim perde yıkadım
yoruldum bayaaa
bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar?
canım bayramda annemler samsuna memlekete gidio
kayınvalidemler malatyaya memlekete gidioo
biz kalıoz dım dızlakk burda ilk gün yakın akraba ziyareti yaparız
sonra da eşim bayram boyu yatar dinlenir herhal çok yoğunlar bu ara bayram dolayısıyla
gecesi gündüzü yok desem yeridirr
hehehhehehhe :)) 1 saat gunduz yapılan sporun ustune az oncede 1 saat tempolu yuruyus :))) gıdıcek bu kılolar gdıcek...
eşimle konuşup anlaştık canımewet eşinle konus teminat al uygunu alırsak yeni eve cıktıgımızda alırmıyız falan diye. bi tavlamaya calış bakalım
valla benden yana sıkıntı yoket yemem ama tatlıları özellikle kadayıfı affedememmm
yok ya ne temizlemesi saat 2 kadar facede buralarda gezdim. 2 den sonra da mobilya baktık tek yaptığım banyodaki lavaboyu fırçalamaktı
anaammm bebişimm ben tıkınmıom ki ama yaa annamadım zatii nasıl +1 olduu
valla mineee ilk 7 de olmak gurur vericiii
boğazın sağolsun canım 4.lük mertebesine can fedaaa ama sen kılını kıpırdatmadan yerleştinn
oturduun yerden hatttaaa bende ölee meselaa aşağılara inmek için hiç çaba sarfetmedimm
hayırlı olsunn panjurlarınızzzz ayy bu işlerde de ev fena batıoo
Allah yardımcın olsunn ben daha yeni ev temizlediğim için
yere kıl düşse gözümden kaçmıoo ki inşaat işlerinee hiç gelemem herhallde
bana özelden bildirim yapsaydın listede olurdun canım
özel msj hakkkı olmayanlarda sayfaya melojun dikkatine msj sayım yetersiz yazmalı
yoksa her bildirimi takip etmem zor olurrr
bi daha bildirime inş.. bizde listeler bitmezz canımm
buyur gelll canım günlük paylkaşımlarını burayada yaparsan daha çabuk adapte olursunn
eee naptın pisim temizledin mi bari eviniii akşama kdrr
rica ederim canımm :)
evet listemizzin nüfusu az ama artar ilerleyen zamanlardaa
bence eğer 2 senen kaldıysa erzurumda hiç bişi alma idare et
yeni geçtiğin evine daha uygun şeyler al
yine senin bileceğin mesele yani çok eski değilse idare edilecek gibiyse
2 sene daha idare et derimmm canımm
evet canım yani şöyleee
başlangıç kilo (diyete başladığın kilo)
geçen haftaki kilo (dün ki kilo)
bu haftaki kilo (cuma günü tartılacağın kilo)
giden/gelen (gelense gelen gidense giden yazıorz)
toplam giden ( bu zmna kdr verdiklerini toplamı
hedeff
bu şekilde canımmm
ben tam bir kararsızımyaaaaaaa 2 sene sonra buradan gideceğiz canım. sonrasında gittiğimiz yerde 5 sene kalacağız kesin sonra yine tayin çıkar tabiii belki 4. tayin yeri kalıcı olur oda belkiiiiiiiiiiiiiiiim benim misafir için koltuğum yok zaten yatak olsun istiyorummerhaba kızlarr
ben güya cuma günü kendime ödül veriyorum ve istediğim her şeyi yiyorum, güya dememin sebebi 2 haftadır bu pazara kadar uzuyor bu haftada öyle oldu hala yiyorum ve birazdan patlıyacamm
Pisicik, bene karasızımdır çoğu zaman, nacizane fikrimi belirteyim yinede, bir kaç il dah dolaşacaksanız ucuzu al, çünkü yanlış hatırlamıyorsam, polislerde de bir kaç bölge dolaşma durumu var, ama eşim zor alıyor diyorsanda en beğendiği al,bide kullanımına göre mesela benim evim çok küçük bir lojman, ve misafirim çok olur özellikle yatılı o yüzden ben yatakta olabilen bişey kullanıyorum, ama böyle bir durumun yoksa yada evin genişse yatak olmıyan takımı alabilirsin, tabi en iyisini sen bilirsin
sende çıkamadın di mi işin içinden kırmızı kaplı sandalyeler. kahve masa sehpa ve konsol vitrin
kırmızılı bişey alsaydın sehpayı ozaman
bayaa renkli olacak desene
valla bilemedim canım yaaa
evet yaa kılımı kıpırdatmadan 4. oldum
ya canım sıkıldı biarkadaşım acaip zayıflamış
boyuda kısa gerçi ama 49 kiloymuş
aman allahım
ben şişip duruyorum
panjur için teşekkür ederim
ama görsen berbattı ev
çok pis çalışmışlar
cam falanda sildim perde yıkadım
yoruldum bayaaa
oooooh bu alkışlanır yaaaaaaahehehhehehhe :)) 1 saat gunduz yapılan sporun ustune az oncede 1 saat tempolu yuruyus :))) gıdıcek bu kılolar gdıcek...
heheee aynen öyle
ayy sorma birini öle zayıflamış görünce benimde siniirlerim zıplıyooo
anam boyu o kdr kısa mı ki 49 çok azz
ooovvv cam silmişim perde yıkamışın
has çalışkan avrad olmuşun bugünnn
sende çıkamadın di mi işin içinden kırmızı kaplı sandalyeler. kahve masa sehpa ve konsol vitrin
he he bunlara nasıl koltuk uyduracağımı düşündüm acep alırken
oooooh bu alkışlanır yaaaaaaa
Kızlaaaaaaar yarın benim doğum günüm 32 doldu 33 olacam
hııııııım hayatımda değiştirmek ve yapmak istediklerim listesi yaptım nasıl
1 ideal vücuda sahip olmak
2 sigarayı bırakmak
3 kendime daha fazla vakit ayırmak
4 dine daha fazla yönelmek( en azından tekrar namaza başlasam)
5 kocişle aramı düzeltmek(yada toptan kocişimi değiştirsem)
6 yurtdışına çıkmak
7 para durumunu dengeye oturtmak
8 42 ve 44 beden kıyafetlerden kurtulup gardorobu toptan 38 beden yapmak
9 bu depresif kişiliğimi biraz yenileyip daha pozitif bir insan olmak
10 kaynana, düğün, arkadaşlar vbbb tüm eski dertlerimi artık unutup, hayatımı sıfırlayarak yeniden başlamaaaaaaaaaaak.
eşimle konuşup anlaştık canım
yok ya ne temizlemesi saat 2 kadar facede buralarda gezdim. 2 den sonra da mobilya baktık tek yaptığım banyodaki lavaboyu fırçalamaktı
ben tam bir kararsızımyaaaaaaa 2 sene sonra buradan gideceğiz canım. sonrasında gittiğimiz yerde 5 sene kalacağız kesin sonra yine tayin çıkar tabiii belki 4. tayin yeri kalıcı olur oda belkiiiiiiiiiiiiiiiim benim misafir için koltuğum yok zaten yatak olsun istiyorum
he he bunlara nasıl koltuk uyduracağımı düşündüm acep alırken
oooooh bu alkışlanır yaaaaaaa
Kızlaaaaaaar yarın benim doğum günüm 32 doldu 33 olacam
hııııııım hayatımda değiştirmek ve yapmak istediklerim listesi yaptım nasıl
1 ideal vücuda sahip olmak
2 sigarayı bırakmak
3 kendime daha fazla vakit ayırmak
4 dine daha fazla yönelmek( en azından tekrar namaza başlasam)
5 kocişle aramı düzeltmek(yada toptan kocişimi değiştirsem)
6 yurtdışına çıkmak
7 para durumunu dengeye oturtmak
8 42 ve 44 beden kıyafetlerden kurtulup gardorobu toptan 38 beden yapmak
9 bu depresif kişiliğimi biraz yenileyip daha pozitif bir insan olmak
10 kaynana, düğün, arkadaşlar vbbb tüm eski dertlerimi artık unutup, hayatımı sıfırlayarak yeniden başlamaaaaaaaaaaak.
günaydın kızçelerim
öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım birazdün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer
buyur gelll canım günlük paylkaşımlarını burayada yaparsan daha çabuk adapte olursunn
sağol canım bakayım netten ilk hediyem :)
heheee aynen öyle
155miş boyu çokta kısa değilmiş ama görünüşü kısa gibiydi
hırslanmama sebep oldu ama kısa sürebilir bu hırs
kıskandığımdan değil aslında hoşuma gitti gördüm fotosunu minyon çıtı pıtı olmuş
evet işin içinden çıkamadım
halada bitmedide kendimi bitirmeden bıraktım
yarında uyku yok veli toplantısı var
feciyim sinirliyim psikolojik olarak çöküntüdeyim aslında
neyse
doğum günün kutlu olsun canım
tuğba özerkin doğum günü diye bir şaskısı var bizahmet onu dinle
sana armağan ediyorum
doğumgünü hediyem olsun
yazdığın maddeler benim içinde geçerli
sadece kızım bugün beni mutlu eden
çok sağol canım. aslında güzel fikir bazen niye evlendim ki diyorum. bekarlık sultanlıktı ahhhhhhh ahhhhhhh bilemedik kıymetinimutlu yıllar cnm..nıce guzel hafıf ıncecık mutlu gunlere yıllara ınsallah.. bu arada 5. madde ıcın yorumum kocişi degstrme kocişi at yenısını alma :)))
çok sağol canımPisicikkkkk doğummm günün kutluuu olsunnnnnnn
Umarım tüm dileklerin gerçekleşirrr
bende kaçayım pc de işlerim vardı onları yaptım sabah erken kalkacam sınavda görevliyim, akşama kadar, akşamda kayın babayı hava alanına götüreceğiz, yarın gece nete girebilirsem bakarım yoksa pazartesi akşam akadar iptalimm
herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrr
gülen surat çıkacaktı kızgın çıkmış sildim :)Eki Görüntüle 537117
Kizlar bakinnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?