70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet eşinle konus teminat al uygunu alırsak yeni eve cıktıgımızda alırmıyız falan diye. bi tavlamaya calış bakalım

valla benden yana sıkıntı yok et yemem ama tatlıları özellikle kadayıfı affedememmm

kızlaaaaaaaarrrrrrrrr bayramda diyete devam mı? yicekmiyiz? kaçırmak serbestmi? bir yerde kadayıf olursa asla tutamam kendimiiii

anaammm bebişimm ben tıkınmıom ki ama yaa annamadım zatii nasıl +1 olduu

valla mineee ilk 7 de olmak gurur vericiii
boğazın sağolsun canım 4.lük mertebesine can fedaaa ama sen kılını kıpırdatmadan yerleştinn
oturduun yerden hatttaaa bende ölee meselaa aşağılara inmek için hiç çaba sarfetmedimm

hayırlı olsunn panjurlarınızzzz ayy bu işlerde de ev fena batıoo
Allah yardımcın olsunn ben daha yeni ev temizlediğim için
yere kıl düşse gözümden kaçmıoo ki inşaat işlerinee hiç gelemem herhallde

benım nıe ısmım yok lıstede.bıldırım yapmıstım oysa (

bana özelden bildirim yapsaydın listede olurdun canım
özel msj hakkkı olmayanlarda sayfaya melojun dikkatine msj sayım yetersiz yazmalı
yoksa her bildirimi takip etmem zor olurrr
bi daha bildirime inş.. bizde listeler bitmezz canımm

merhabalar.. ben 22 yaşında 73 kilo ile diyete başlayan şimdi 70 kilo olan kendince şişman biriyim.. günlük açıp yediklerimi yazıyorum burayada yazmak istedim.. aranıza alırsınız beni dimi :)

buyur gelll canım günlük paylkaşımlarını burayada yaparsan daha çabuk adapte olursunn

eee naptın pisim temizledin mi bari eviniii akşama kdrr

melojj canim elerine saglik liste cok guzel ama sayi baya az insallah yakinda gumbur gumbur olur burasi

rica ederim canımm :)
evet listemizzin nüfusu az ama artar ilerleyen zamanlardaa

bence eğer 2 senen kaldıysa erzurumda hiç bişi alma idare et
yeni geçtiğin evine daha uygun şeyler al
yine senin bileceğin mesele yani çok eski değilse idare edilecek gibiyse
2 sene daha idare et derimmm canımm

Kizlar birsey soracagim simdi cuma gunu bildirim yaparken dunki kilomuzdan itibarenmi bildirecegiz yani beni dun 79.3 idim onumuzdeki chi ma kaca dusersem onumu yazacagim...

evet canım yani şöyleee

başlangıç kilo (diyete başladığın kilo)
geçen haftaki kilo (dün ki kilo)
bu haftaki kilo (cuma günü tartılacağın kilo)
giden/gelen (gelense gelen gidense giden yazıorz)
toplam giden ( bu zmna kdr verdiklerini toplamı
hedeff

bu şekilde canımmm

merhaba kızlarr

ben güya cuma günü kendime ödül veriyorum ve istediğim her şeyi yiyorum, güya dememin sebebi 2 haftadır bu pazara kadar uzuyor bu haftada öyle oldu hala yiyorum ve birazdan patlıyacamm

Pisicik, bene karasızımdır çoğu zaman, nacizane fikrimi belirteyim yinede, bir kaç il dah dolaşacaksanız ucuzu al, çünkü yanlış hatırlamıyorsam, polislerde de bir kaç bölge dolaşma durumu var, ama eşim zor alıyor diyorsanda en beğendiği al,bide kullanımına göre mesela benim evim çok küçük bir lojman, ve misafirim çok olur özellikle yatılı o yüzden ben yatakta olabilen bişey kullanıyorum, ama böyle bir durumun yoksa yada evin genişse yatak olmıyan takımı alabilirsin, tabi en iyisini sen bilirsin

kırmızılı bişey alsaydın sehpayı ozaman
bayaa renkli olacak desene
valla bilemedim canım yaaa

evet yaa kılımı kıpırdatmadan 4. oldum
ya canım sıkıldı biarkadaşım acaip zayıflamış
boyuda kısa gerçi ama 49 kiloymuş
aman allahım
ben şişip duruyorum
panjur için teşekkür ederim
ama görsen berbattı ev
çok pis çalışmışlar
cam falanda sildim perde yıkadım
yoruldum bayaaa

ayy sorma birini öle zayıflamış görünce benimde siniirlerim zıplıyooo
anam boyu o kdr kısa mı ki 49 çok azz

ooovvv cam silmişim perde yıkamışın
has çalışkan avrad olmuşun bugünnn

bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar?

canım bayramda annemler samsuna memlekete gidio
kayınvalidemler malatyaya memlekete gidioo

biz kalıoz dım dızlakk burda ilk gün yakın akraba ziyareti yaparız
sonra da eşim bayram boyu yatar dinlenir herhal çok yoğunlar bu ara bayram dolayısıyla
gecesi gündüzü yok desem yeridirr

ne iş yapıyor kocan? yalnız kaldınız bu bayram :) desene. sizde gidin birinin peşine takılıp

hehehhehehhe :)) 1 saat gunduz yapılan sporun ustune az oncede 1 saat tempolu yuruyus :))) gıdıcek bu kılolar gdıcek...

eşimle konuşup anlaştık canım
yok ya ne temizlemesi saat 2 kadar facede buralarda gezdim. 2 den sonra da mobilya baktık tek yaptığım banyodaki lavaboyu fırçalamaktı
ben tam bir kararsızımyaaaaaaa 2 sene sonra buradan gideceğiz canım. sonrasında gittiğimiz yerde 5 sene kalacağız kesin sonra yine tayin çıkar tabiii belki 4. tayin yeri kalıcı olur oda belkiiiiiiiiiiiiiiiim benim misafir için koltuğum yok zaten yatak olsun istiyorum
sende çıkamadın di mi işin içinden kırmızı kaplı sandalyeler. kahve masa sehpa ve konsol vitrin
he he bunlara nasıl koltuk uyduracağımı düşündüm acep alırken
hehehhehehhe :)) 1 saat gunduz yapılan sporun ustune az oncede 1 saat tempolu yuruyus :))) gıdıcek bu kılolar gdıcek...
oooooh bu alkışlanır yaaaaaaa

Kızlaaaaaaar yarın benim doğum günüm 32 doldu 33 olacam
hııııııım hayatımda değiştirmek ve yapmak istediklerim listesi yaptım nasıl
1 ideal vücuda sahip olmak
2 sigarayı bırakmak
3 kendime daha fazla vakit ayırmak
4 dine daha fazla yönelmek( en azından tekrar namaza başlasam)
5 kocişle aramı düzeltmek(yada toptan kocişimi değiştirsem)
6 yurtdışına çıkmak
7 para durumunu dengeye oturtmak
8 42 ve 44 beden kıyafetlerden kurtulup gardorobu toptan 38 beden yapmak
9 bu depresif kişiliğimi biraz yenileyip daha pozitif bir insan olmak
10 kaynana, düğün, arkadaşlar vbbb tüm eski dertlerimi artık unutup, hayatımı sıfırlayarak yeniden başlamaaaaaaaaaaak.

heheee aynen öyle
155miş boyu çokta kısa değilmiş ama görünüşü kısa gibiydi
hırslanmama sebep oldu ama kısa sürebilir bu hırs
kıskandığımdan değil aslında hoşuma gitti gördüm fotosunu minyon çıtı pıtı olmuş

evet işin içinden çıkamadım
halada bitmedide kendimi bitirmeden bıraktım
yarında uyku yok veli toplantısı var
feciyim sinirliyim psikolojik olarak çöküntüdeyim aslında
neyse
doğum günün kutlu olsun canım
tuğba özerkin doğum günü diye bir şaskısı var bizahmet onu dinle
sana armağan ediyorum
doğumgünü hediyem olsun
yazdığın maddeler benim içinde geçerli
sadece kızım bugün beni mutlu eden

mutlu yıllar cnm..nıce guzel hafıf ıncecık mutlu gunlere yıllara ınsallah.. bu arada 5. madde ıcın yorumum kocişi degstrme kocişi at yenısını alma :)))

Mine yazmış sana.
Bişey yazmayacaktım ama yok yere alınmışsın.
Sen kadının çalışmasıyla ilgili birşey yazınca bizde düşüncelerimizi paylaştık.
Herkes fikrini belirtmekte özgür değil mi?

Burda özel hayatımı yazmayacağım demişsin.
Saygı duyarız bu kararına...

Yazdıklarımda kırılacak, alınacak bir durum yoktu.
Ben her zamn kadının çalışmasından yanayım bu fikrimi sen öyle yzınca tekrar belirttim hepsi bu.

Pisicikkkkk doğummm günün kutluuu olsunnnnnnn

Umarım tüm dileklerin gerçekleşirrr

bende kaçayım pc de işlerim vardı onları yaptım sabah erken kalkacam sınavda görevliyim, akşama kadar, akşamda kayın babayı hava alanına götüreceğiz, yarın gece nete girebilirsem bakarım yoksa pazartesi akşam akadar iptalimm

herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrr

sağol canım bakayım netten ilk hediyem :)
başka da almam sanırsam :)
ne güzel bir kızın var :) Allah mezuniyetini düğününü bebeğini görmeyi nasip etsin inşallah
mutlu yıllar cnm..nıce guzel hafıf ıncecık mutlu gunlere yıllara ınsallah.. bu arada 5. madde ıcın yorumum kocişi degstrme kocişi at yenısını alma :)))
çok sağol canım. aslında güzel fikir bazen niye evlendim ki diyorum. bekarlık sultanlıktı ahhhhhhh ahhhhhhh bilemedik kıymetini
çok sağol canım
gülen surat çıkacaktı kızgın çıkmış sildim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…