merhabalar.. ben 22 yaşında 73 kilo ile diyete başlayan şimdi 70 kilo olan kendince şişman biriyim.. günlük açıp yediklerimi yazıyorum burayada yazmak istedim.. aranıza alırsınız beni dimi :)
elbette hoşgeldin
merhabalar.. ben 22 yaşında 73 kilo ile diyete başlayan şimdi 70 kilo olan kendince şişman biriyim.. günlük açıp yediklerimi yazıyorum burayada yazmak istedim.. aranıza alırsınız beni dimi :)
hosgeldın cnm. boyun kac cm?
sende iyiki varsin tatlim benimcikdimda fotogarf cekinmisdim onu koyayim dedim beni unutmayin diye off ya bi zayiflayip da koysam ne güzel olur
eskisi gibi kimse foto paylasmiyor masallah zerramgüzel zayif fotolarini koymus bende tombili fotomu koyayim yaza da olursa zayifini koyarim artik
Eki Görüntüle 536364göbege bak
Eki Görüntüle 536365 bu da oglisim teyzeleri
melojj eline emeğine sağlıkkk
bayağı azalmışız kızlar
Blackcat ben geldim ama sen kaçmışsın,
ben sabah erken kaglktım gerçi geç kalkmak gibi bir lüksüm yok kızım erkenci, ama pasta kek yapacam diye bayağı oyalandım 11:30 da kahvaltı yaptım, ve yaptıklarımdan bayağı atıştırdım, verdiğim 300 gr mı kat kat geri almışımdır bu günn
ewweeeettt kızlar ben geldim.nasılsınız bakalım..
Kizlar merhabalar, bende aranizdayim, alacacim karar verdim bende bu topige katiliyorum, 79 kilo ile aranizdayim, sanirim cuma gunleri bildirim yapiyoruz, alin benide araniza,bu sefer kesin kararliyim gidecek bu kilolar, artik kendimden nefret eder hale geldim, hic bir kiyafet uzerimde hos durmuyor, insan icine cikasim gelmiyor, sizinde beni motive etmenizde verecegim insallah, hadin bakalim hepimize kolay gelsin, hergun yazilanlari burdan okurum ben, bende yazmaya calisirim, cumaya bildirimde yaparim, gorusuruzzzzz
merhabalarrrr bende buraya yeni geldimmm :)
ben eskiyim ama 2aydır falan oratalarda yoktum geri geldim.
hoşgelkdn canımmm
gel arada uğraaa zihnin ferahlayınca unutmazsın
şimdi kafan yoğun anlıyorum seniii
herşey düzelir inş..
Allah ömür boyu bir yastığa koyacağın insanı karşına çıkarsın inşallah, gerçekten evlilik bayanlar için daha da zor bir karar çünkü erkekler evlenince emin ol çoook değişiyor, ki senin ki evlenmeden değişmiş, hayırlısı olsun canım.
İyitiz canım çok şükür
tek derdimiz kilo
allah başka sıkıntı vermesin
günaydın kızçelerim
öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım birazdün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer
melojja özel mesajla bildirim yapmışmıydın canımbenım nıe ısmım yok lıstede.bıldırım yapmıstım oysa(
alıntı yapsaydın keşke canımgünaydın kızçelerim
öncelikle biraz sitem etmek istiyorum ,sanırım kırıldım birazdün girdim topiğe ama yazılanları okudukça yanlış anlaşıldığımı düşündüm hatta hiç girmemeyi planlıyordum ama yine şöyle bir geçmişi göz gezdirince ne olursa olsun kilo vermeden buradan ayrılmayaacağım dedim ,en azından şuan dürüst olayım sizlere sadece diyet konusunda yorum yapacağım konulara ne eşimden ne kendimden ne özel hayatımdan büyük konuşmayayım ama bahsetmek istemiyorum ,çünkü sadece tek kelime ile hak veriyorum demem ile konu başka yerlere saptırılmış halbukse bende ''bana yorum yazanların'' fikirlerine katılan insanım ve hayatta aksinide hiç iddia etmedim ,beni üzen tek şey sevdiğim 2 insanın sanki aksi birşeyi savunduğumu düşündükleri için bana yorum yazmalarıydı ,he onların yorumlarına katılmıyomuyum katılıyorum hemde her zaman insanlara savunurum bu şekilde kadınları ,ama işte ne bileyim yaa kimseyi kırmak istemem her ne kadar kırılsamda ,o yüzden bu topikte kendim için böyle bir karar alıyorum ve sadece diyet konusunu konuşmak istiyorum ,hee birinin derdi olur çözümüm varsa sölerim ama yoksa susarım,topiği eğlendirmek için tatlı sözler hırslı sözler söylerim ,biri yardım ister ederim ama yine düşündüklerim saptırılırsa yine susarım :26:hepiniz diosunuz kim bu isimler bende saklı diyorum ve hayata karşı farklı bakıyoruz onlarla sanırım diyebilirim ,aslında aynıyız ama işte olayın saptırılması biz farklı yapan şey kimseye karşı gard almak istemem en güzeli diyetle konuşmak bu topikte ,neyse devam edelim hayatımıza kızçelerim herkes mutlu ve huzurlu olsun geriisi gelir geçer
ama olayı biri banada anlatsın ya ne oldu kiiiiiiiiiiiiiiii
melojja özel mesajla bildirim yapmışmıydın canım
alıntı yapsaydın keşke canım
kimse seni kıracak bişey yazmadı
senin çalışmayla ilgili yazdığın şeye yorum yazdık sonra konu uzadı ki kırıcı bir şey kesinlikle yazmadık
ben o konuda dersimi aldım zaten
her yazdığımızın sebebi sen değildin yani
yaşımızdan ve tecrübemizden kaynaklı bişeyler yazdık yanlış anlaşıldık
sen kendini bilirsen etraf sana zarar veremez farklı gözle bakamaz dedik
bunun neresi kırıcı???
ben düzenli takip ettiğim için buna kırıldığını çok iyi biliyorum çünkü en son yazdın ve bidaha yazmadın dilekle ben bişeyler yazdık hatta bikaç kısçe daha bişeyler ekledi
konu seninle başladı tamam ama devamı senle ilgili değildi
ben kırdıysam özür dilerim
farklı bakıyor olabiliriz herkes aynı çerçeveden bakacak diye bişey yok
kimseyide bu konuda eleştiremeyiz
ben sadece birazcık kendine güven demek istemiştim ama
vazgeçtim...
melojja özel mesajla bildirim yapmışmıydın canım
alıntı yapsaydın keşke canım
kimse seni kıracak bişey yazmadı
senin çalışmayla ilgili yazdığın şeye yorum yazdık sonra konu uzadı ki kırıcı bir şey kesinlikle yazmadık
ben o konuda dersimi aldım zaten
her yazdığımızın sebebi sen değildin yani
yaşımızdan ve tecrübemizden kaynaklı bişeyler yazdık yanlış anlaşıldık
sen kendini bilirsen etraf sana zarar veremez farklı gözle bakamaz dedik
bunun neresi kırıcı???
ben düzenli takip ettiğim için buna kırıldığını çok iyi biliyorum çünkü en son yazdın ve bidaha yazmadın dilekle ben bişeyler yazdık hatta bikaç kısçe daha bişeyler ekledi
konu seninle başladı tamam ama devamı senle ilgili değildi
ben kırdıysam özür dilerim
farklı bakıyor olabiliriz herkes aynı çerçeveden bakacak diye bişey yok
kimseyide bu konuda eleştiremeyiz
ben sadece birazcık kendine güven demek istemiştim ama
vazgeçtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?