70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama olayı biri banada anlatsın ya ne oldu kiiiiiiiiiiiiiiii

kadının çalışmasıyla ilgili bişeyler yazmıştık yaaa
kaçırdınmı bilmiyorum
pitty eşinin istemediğini, birisi bişey yapar diye tedirgin olduğunu falan yazmıştı
bizde sen kendini bilirsen kimse bişey yapamaz yazdık
bugüne kadar başımıza bişey gelmedi, birisinin farklı imasını yakalarsan zaten uzak durursun
falan filan işte
ağır bişey yazmadık isterse tekrar paylaşırım
ona alınmış canım
ama 2 kişi diyerek herkesi zan altında bırakmış herkes benmi bişey dedimde kırıldı diye düşünebilirdi
bende belirsizliği ortadan kaldırmak istedim özelden yazmadığı için cevap verdim kendi adıma
kırmak gibi bir amacımız yoktu aslında ama kırılmış
dikkat ediyorum yazdıklarıma ama dahada dikkatli olurum
tartışma çıkacak bir konu değil çünkü

ozel msj yazamıorum kı ( msj sayım yetersız (

onu belitseydin keşke canım
sayfadanda alıntı yapardı ozaman
çünkü mesaj atmanız lazım falan diye yazıyor
yoksa sayfada bildirimini yapıp mesaj sayım yetersizdiye büyük harflere yazman gerekiyor
sağlık olsun bir dahaki hafta girersin
önceden 1 kere listede olamadınmı 2 hafta giremiyordun
şimdi öyle değil

sabah 10:00 = 1 ınce dılım peynırlı tost ve bır kupa karısık bıtkı cayı

ara 12:00 = yarım yesıl elma

saat 15:00 = 1 kase yayla corbası yarım dılım tam bugday ekmegı.3 tane yulaflı buskuvı

aksam yemegımı sımdı hazırlıorum saat 7 de yıcem

saat 19:00 = 4 tane ızgara kofte,bol yesıl salata yagsız tuzsuz

ve saat 13:00 te 1 saat spor gun ıcerısınde bol bol su.. gece gec yatarsam eger yarım elma daha yıyebılırm

kızlar konu değiştirecem ama size akıl danışayım dedim.
salona yeni koltuk takımı alacağız. salonu her daim kullanıyoruz ayrı bir oturma odası yok. o yüzden oturuşu rahat ama şık çok pahalı olmayan bir şey bakıyorum.
ama bir yandan da gelen misafiri oturtacak şık bir takım istiyorum neyse gelelim özete:=)

istikbal bellona falan oralarda birşey beğenmedim.onun dışında da burada yerli mağazalar var. bir tane mağazada 1600 tl ye iki kanepesi ve 2 tekli koltuğu olan gri hoş kibar ama çokta kaliteli düşünmeyin bir şey beğendim. ama daha çok oturma odası için uygun basit bir takım.
bir tanede daha şık gösterişli kullanışlı ama 3500 tl ye bir takım beğendim. bu daha hoş salon için. kararsızım
acaba ucuz olanı alsam 2 sene erzurumdayız gidene kadar kullansak. taşınınca onu oturma odasına koysam ve salona şık pahalı bir takım mı alsam. yada almışken salona 3500 tl lik pahalı ama şık olanımı alsam. taşınırken zarar görür mü bilemedim ki ? pahalı bir takım erzuruma değer mi?
ay niye teraziyim ben yaaaaaaaaaaaaaaa çok kararsızıııııııııııııııım

anladım cnm tskr ederım..saglık olsun napalım haftaya katılırım bende lısteye :))

onları okudum ben kırılacak birşey göremedim canım ya. ondan sordum acaba kaçırdığım birşey mi var diye

Son düzenleme:

2 sene sonra tasıncaksan ucuz olanı al bence.salonda oturuorz demıssın..pahalıyıda alsan 2 senede hurdaya doner bence.degmez dıe dusunuorum kendı adıma..2 sene sonra dedıgın gıbı yaparsın onları otrma odasına atarsın salonuna sık kalıtelı bısey alırsın ... yanı ben olsam esya delısı bırı olarak kesınlıkle ole yapardm..

canim yeniden aramiza hos geldin daha once beraber baslamistik o zamanlar ne guzel kilo veriyordum insalah yeniden bana ugur getirirsin kurtulurum bu yaglardan

Canim insallah yaaa bende kurtulmak istiyorum artik bu kilolardan, inaniyorumki biz istersek gidecekler, bir haftadir dikkat ediyorum faydasini gorur gibi oldum, 30 gun oruc borcum var, hamileyken tutamamistim,sonra emzirme donemi derken bu zamana kaldi, bayramdan sonra insallah onlari tjtarkende veririm, ohhh hepsi gitsin kalmasin bize birsey, yeni yila zayif girmek istiyorum, aralik sonunda oglusumun dogum gunu var kayinvalidemlerde gelecekler herkez beni zayif gorsun sasirsin :)))

canımmm
eğer yemek takımı falan almayacaksan zarar görmez
ben olsa 3500lira olanı alırdım ama gerçekten içime sindiyse
kendimden örnek vereyim
biz evlenirken gelin takımları varyaa onlardan aldık
dedik nasıl olsa ordan oraya taşıncaz eskir, gelirken elden çıkarırız kendi evimize geçincede istediğimiz gibi bişey alırız
ondan sonrada baktım takım yepyeni duruyor elden çıkarmak yerine oturma odasına geçirmeyi düşündüm oturma grubum eskimişti
salona yeni bişey alayım dedim
kendi evimize geçtik oturma odasına o takımı koymayı canımız istemedi renkli bişey olsun dedik ilk aldığımızıda daha çok uygun diye almıştık salon takımını kullanmak yerine oturma odası için köşe aldık
salon aynı duruyor, 5 kere taşındık biri il dışı ama hiçbişey olmadı
eskisin diye bekliyoruz yaaaa
yani öyle planlar yapma bence
sen salon için bişey alacaksan oraya uygun olsun sonra oturma odasına geçiririm diye düşünme
çünkü sonrada insanın hevesi kaçıyor yeni modeller çıkıyor
eğer eskirse 2. elciye satarsınız
benim fikrim bu, ben fiyatı uygun diye çokta istemediğim takımı aldığıma pişmanım
elimde kaldı yani
uzun oldu ama anlatabildimmi düşüncemi
anladım cnm tskr ederım..saglık olsun napalım haftaya katılırım bende lısteye :))
haftaya bomba gibi gel
onları okudum ben kırılacak birşey göremedim canım ya. ondan sordum acaba kaçırdığım birşey mi var diye
bende şaşırdım ama bilemiyorum
başka bişeyde değildir çünkü bidaha yazmadı

bende öyle düşündüm ama eşimi mobilya almaya ikna etmek için 6 aydır dil döküyorum hazır ikna etmişken pahalı mı alsam diyorum. salon takımımız deri kollu bizim. 6 yıllık ve derileri çok bozuldu orta minderler çöktü falan. utanıyorum eve gelenden.eşime kalsa bunlarla iki sene daha idare edelim diyor. ama çok kötü oldular kol derileri kalktı hatta birinin kolundan içinini yünü çıktı

Kizlar birsey soracagim simdi cuma gunu bildirim yaparken dunki kilomuzdan itibarenmi bildirecegiz yani beni dun 79.3 idim onumuzdeki chi ma kaca dusersem onumu yazacagim...

dalon ve vitrin takımı var zaten canım. onlar daha çoooooook gider :) yenilemem.
kendi kullandığım salon takımından iğrendim artık her yeri dökülüyor
ben aslında ucuz olanıda pahalı olanıda beğendim. ama ucuz olan biraz daha oturma odası havasında. basit birşey ama avantajlarıda şu. hem yatak oluyor hemde teklileri komple yatıp puf haline geliyor. diğer takım yatak olmaz. daha çok misafire kullanım için tasarlanmış. birde onun yanlarında ahşap kısımlar var. oraları beyaz istiyorum ama yemek odası takımım kahve rengi sırıtırmı acaba yaaaa ortaya beyaz sehpa koltuk yanları da beyaz ama yemek masası sandalyesi vitrinler kahve ay düşündüm de hiç olmaaz ya .

canım ben yağmurdan aldım
dediğim gibi kalitelide değildi
ama hiç bişey olmadı
olsa hemen değiştircem ama yeni gibi daha, 4,5 yıl oldu
tabi ben misafirden misafire kullanıyorum orası ayrı
ikna etmişken pahalı al yoksa bidaha ikna olmazsa kalırsın öyle bak benden söylemesi
Kizlar birsey soracagim simdi cuma gunu bildirim yaparken dunki kilomuzdan itibarenmi bildirecegiz yani beni dun 79.3 idim onumuzdeki chi ma kaca dusersem onumu yazacagim...
evet aynen öyle cumadan cumaya kilonu yzacaksın
canım beyaz yaptır
orta sehpaya sade beyaz alma
içinde kahve olanlar var
mesela benimde masam krem-siyah, sandalyeler siyah deri
koltuklar ve halı kremkahve
orta sehpayıda kahve kenarları deri siyah aldık
uydu yani
takımı beğendiysen orta sehpayı uydurursun

Benimde bu akşam ki menüm
2 kepçe tarhana çorbası
2 küçük biber dolması yoğurt ile saat 6 da yedim..
bir aydır 6 dan sonra bir şeyler yemiyorum..

cnm bence uygun olanı al taşındığınızda onu oturma odasına çeker salona yeni alırsınız ama eşim yok almaz sonra dersen pahalı olanı al.

bugünki menüm
sabah
yarım dilim tam buğday ekmeği. onunla yenebilecek kadar tarator.

ara
türk kahvesi

öğlen
2 kepçe yeşil mercimek çorbası. tabağımı sıyıracak kadar tb ekmeği bir lokmacık

ara
1 un kurabiyesi :) sonunda bitti evde kalmadı :)

akşam
daha yemedim ama 2 yemek kaşıgı kabakla yogurt yicem şimdi.

evet ya ikna etmişken almak lazım
beyaz yuvarlak bir sehpa beğendik ortasına değişik birşey alt kısmı siyah zaten.
sandalyelerim kırmızı :) eski takıma uysun diye yaptırmıştık öyle konsol masa vitrin hepsi kahve
of of aslında şöyle beyaz bir salon takımı sterdim piyango falan oynayayım en iyisi çıkarsa tüm evi yenilerim

cnm bence uygun olanı al taşındığınızda onu oturma odasına çeker salona yeni alırsınız ama eşim yok almaz sonra dersen pahalı olanı al.

eşimle bir konuşayım bakalım 1600 tl lik takımın olduğu yerde halıda beğendim birde yatak odasına bir de hole halı alınacak hepsi toplanınca bayağı tutacak zaten.
1 senedir 5 metrelik hol halısız vaziyette yatak odasına da parça parça örtü serili evi bir şekle sokmak lazım ya

bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar?

bayram ( ya allah affetsınde ben hıc sevmıorum bayramları.ozellıklede kurban bayramını.su et olayı gırmese ısın ıcıne hersey guzel olacakta olmuo ıste ( kesın kılo alcam bayramda eve et gırdı dıe hıcbısey yıyemıorum sureklı dısardan fast food alıorum sonucuda agır oluo tabıkı 2 kılo falan fazlalıkla donerım aranıza..onun dısında bu bayram ankaradayz yıne kurbandan dolayı ( ılk gun kurban kesıllcek sonrada vakıt kalmıo tatıl ıcın bole ıste sıkıcı gunler benı beklıo ( temızlık desenız o da yok :) hos gelende olmuo bana kucugum dıe kımsenın geldıgıde yok..bende gezmıcem bu bayram akraba falan her gıttıgın evde et kokusu hıc hos olmuo bana gore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…