70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meerhaba kizlar
kizlari bu hafta daha bir diyet odunda gurdum bu hafta herkes umarim eksileri gorur....

Son düzenleme:
kızlar menümü yazayım
bakalım beğenecekmisniz bugün kararlıyım inşallah bozulmaz

uyanınca
1 bardak ballı sirkeli ılık su

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
1 yemek kaşığı kadar krem peynir
yarım kk beyaz peynir
4 zeytin

ara
1 kupa neskafe
5 üzüm tanesi

öğlen
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
çeyrek salatalık

ara
1 kupa neskafe
1 elma

ara
1 armut/ 2 mürdüm eriği

akşam
1 kase çorba
yoğurt
domates, salatalık

ara
1 elma

pisicikimm hayırlı yasların olsun umarım dıleklerın hayırlısııle gercek olur esının tayınımıcıktı kızzzz nerey cıktı yada bızımoralara gellamaerzurum bırakılırmıyaa cok gusel ıncalıkları oldugunu duydummm da amannn dıkkat et tatlımmm vall 2 gundur wc sorunum varrr ya yolculuk ve yabancılıklıev bana ıyı gelmyıorrrr
günaydin kizlar

3 gün sok dan sonra 1.400 gramm vermissim
ama rakam beni mutlu etmiyor cünkü 73-72 lerdeydim simdi 75.7 ciktim 77.1 ile baslamisdim cuma günü

aynen öleolduuu 3 memleket arasındayımve bayramdada eltımın memeleketeıne gelın almaya gıdecegızz yanııı 2 haftada ankara.yozgat.amasya.ve son olarakk kayserıye evıme gececegımınslll

herkez ıyıdırı nsllll

karatay diyetini biara bakmıştım
yanlış değilsem ekmek yerine ceviz yiyin falan diyordu
ara yapmayın diyordu
bilmiyorumki hangisi doğru
karataydan sonra doktorlar arasındada tartışma çıkmıştı
ara öğünler yapıp metoyu canlı tutmak daha mantıklı geldi bana
yinede araştırmak lazım tabiii
sende beslenme düzenini değiştirdiğin için faydalı olmuştur
çok sevindim senin adına

slm canim kizlari aksam iyi merak ettirmissin :
evet suzimmm...

günaydin kizlar

ama rakam beni mutlu etmiyor cünkü 73-72 lerdeydim simdi 75.7 ciktim 77.1 ile baslamisdim cuma günü
bende öyle besleniyorum artık suziimm.hayatımızdan karbonhidratları çıkarınca yağ depolanmıyo.
ara öğün yapmıyorum.çünkü acıkınca zayıflama(leptin) hormonu devreye giriyormuş ve depolanan yağları
yakıyormuş.çok fazla acıkırsamda ayran veya süt içiyorum.açlığım gidiyo.zaten proteinli gıdalar tok tutuyo.
öğün araları mutlaka 4-5 saat olmalı.akşam 8 den sonra hiçbirşey yenilmicek.ayran süt serbest.
meyve yemeyi bıraktım şeker depoluyomuş vücut.yağlarımızdada şeker varmış zaten.lazımsa oradan kullansın.
zayıflayana kadar böyle devam edicem..birgün ideal kiloma inersem kafi miktarda tüketirim.
karatay diyeti çok sağlıklı bir diyet.hazır ve işlenmiş paketlenmiş gıdaları kesinlikle önermiyo.trans yağ içerdikleri için.
bende bugüne kadar yediklerimle vücuduma nekadar zarar vermişim meğerse.vücudunuzun genç ve enerjik olmasını
istiyorsanız mutlaka balık tüketin veya omega 3 takviyesi alın diyor.bende almayı düşünüyorum.bundan böyle yaşam tarzı
haline getiricem.yoksa kiloları verip verip geri almaya devam edicez.

teşekkür edrim minemm.evet aynen öyle ekmek yerine fındık fıstık ceviz.badem.ama 1 ince bellli
bir çay bardağı kadar yiyin diyor.hem daha sağlıklı hemde kuruyemşi severim zaten.mümkün
olduğunca organik beslenmeye yönlendiriyo.sabah 2 tane yumurta var ister tereyağlı ister haşlaması.
zeytinden korkmayın ama tuzlu olmasın yeterki diyor.çünkü yediğimiz bu besinlerin glisemik endeksi
sıfırmış.açlık krizlerini önlüyo tok tutuyo.oyüzden ara öğün yok ve yağların yakımıda ara öğün yapıl
madığında gerçekleşiyor.karatay bana çok uygun geldi yemeyi seven biri olarak acıkmıyorumki yiyeyim.
hem canım ekmek istesede bunun vücudumda su tutacağını ve ödem oluşacağını biliyorum.yani
okudum bilinçlendim10 gr tuz yanılmıyorsam 1.5 litre su tutuyormuş.tuz olarakdaişlenmemiş tuz kullanın diyor.

kızlar karatay diyetine eksiksiz uyulduğunda ayda 4-5 kilo gidiyormuş.tabii bir rahatsızlık yoksa..
hem sağlıklı besleniyorsunuz hemde kilo veriyorsunuz.hemde yaşam kaliteniz artıyo.

aynen tarif ettiğin gibi canım. kolsuz yatak oluyor ama kasası yok. açık gri takımın rengi. siyah ve kızıl tonlarda minderler alayım diyorum. zaten eski takımım kırmızı olduğu için halı perde sandalye hepsi kırmızı tonlarda :)
aslında kırmızıdan sıkıldım ama 2 minderle boğulmam herhalde. örtüyü normalde kullanmayacağım canım misafir falan gelince şıklık yaratsın diye düşündüm. şöyle simli püsküllü falan birşer. benim başka takımımyok. yani misafir için de bu oda kullanılacak ama bu takım biraz salon için hafif kaçıyor...ama erzuruma da yeter ya. zaten taşınacağız iki sene sonra :)
tayin iki sene sonra çıkacak canım. aman ben sıkıldım erzurumdan ya. hayat yok hiç. gezecek yer yok. sosyal hayat yok. arkadaş yok

canım senin için çok sevindim. ben kitabı okudum mantığıma oturan şeylerde var. ama ters gelen şeylerde. mesela hayatımızdan ekmeği çıkarmamızı söylüyor. ama b grubu vitaminler birtek tahılda var. onları nereden alacağız hiç yemezsek. birde hep doğal yiyin diyor. iyi güzel de köy tavuğu köy yumurtası nereden bulacam ben. hemde yayılan tavuk olacakmış. oldu pazara gidip canlı alayım keseyim bari :) yağlarla ilgili böl,ümü mesela çok beğendim. artık sadece zeytin yağı ve fındık yağı kullanıyorum. ama çok azda olsa margarin gereken yerler de var. tost mesela :)
meyveyi yememe olayına da karşıyım. meyvesiz yaşam olur mu ya. meyveler sadece şekerden ibaret değil ki. birçok vitamin taze meyve de var. mideye sindirime de çok faydalılar.

pisim şu an kitap elimde aynen yazıyorum.günümüz şartlarında üretilen ekmek yerine buğdayın kendisini yemek önerilir.yani buğdayla pilav.salata ,veya keşkek gibi yemekler yapılıp rahatlıkla yenebilir.ayrıca kilo verme sürecinde olanlara beyaz pirinç yerine glisemik endeksi düşük olan bulgur önerilir.böylelikle b vitamininden mahrum kalınmaz. sağlıklı karbonhidratlara izin veriyo anlıyacağın.ayrca B vitamini kuruyemişlerde ve baklagillerde özellikle fasulye grububda yüksek miktarda bulunmaktadır.hatta kuruyemiş ve baklagillerdeki lif ve posaekmekle alınandan çok daha yoğun vedoğaldır.ekmek gibi fırında kızarmamış trans yağlar oluşmamıştır.yumurta ise gezenti tavuk.bunları ülkemizde bulmak okadarda zor değil.
marketlerde free range yazan etiketli yumurtalar gezenti tavuk yumurtasıymış. hiç bulamazsan ondan alabilirsin.köy pazarlarındada oluyo önemli olan aramak ve bulmak.herşeyin hazırını tüketmeye okadar alışmışızki üzerimizden ne kadar para kazanıyorlar.resmen sağlığımızla oynuyo bunlar

günaydın canım
bende sürünerek kalktım valla
haftasonundan bişey anlayamadan yine bitti
sizede tatil varmı bayramda?

Arefe günü çalışcam 29 ekimde de tabi ki.
İşçi diLo

günaydin kizlar

Diyetisyenin nasıl canım?
Davranışlarından falan memnun kaldın mıı? Tebrik ederim bide.

Türk kahvesi candır.

Seni bu kadar hırslı görmek çok güzel.
Bu şekilde devam inşaallah.

meerhaba kizlar
kizlari bu hafta daha bir diyet odunda gurdum bu hafta herkes umarim eksileri gorur....

Günaydın abla

yağlar konusuna gelince sadece tereyağı oda doğal olanından tarbzon tereyağı gibi vde soğuk sıkım zeytinyağına izin var diğer yağlar işlendiklerinden dolayı yüksek ısıda bozulup tarans yağa dönüştüğünü anlatıyo buda ilerde kanser ve değişik hastalıklar demekmiş.kadın zaten kardiyolog ve prof biz ondan dahamı iyi bilicez.sağlığımız için yazmış.uyup uymamak bizim elimizde.ayrıca meyve tamamen yasak değil öğünlerde glisemik endeksi endüşük olanlardan kafi miktarlarda yenebilir.kuru meyveler daha yüksek vitamin bakımından onlar tercih edilebilir.

Son düzenleme:
hergün içiyom senden alıştım
kitap yanımda değil canım tam hatırlamıyorum ama kafama takılan çok yeri vardı o yüzden o diete başlamadım.
sadece doğal ürün yiyin diyor çok güzel aynen katılıyorum ama bir kovalamaca içinde çalışıyoruz. her zaman ideal menüler yaratmak zor.
ama kitapta hoşuma giden ve uyguladığım yerlerde var. mesela zaytin yağı ve fındık yağı tüketmek, mesela fındık fıstık ceviz gibi kuruyemişleri yemek, rafine edilmiş ürünlerden elimden geldiğince uzak durmak
her diet her insanda olmuyor sen yapabiliyorsan çok iyi. inşallah çok çok kilo ver çıtır ol emi

kızlaaaaaaar biraz önce 3 dilim baklava geldi masama ama yemiyecem beklesinle ööööööle masanın köşesinde
ama yanında bir pet bardak kola geldi onu içiyom valla onuda içmezsem çatlarım

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sorunsuz geçer bir bayram.

bozmassan gayet güzel canım.

Napcam kızlar böyle yaa bi türlü adapte olamıyorum.
Dün yediklerimi saysam kalırsınız.

Hiç keyfim yok. Keyfim olmadığı içinde önümden yemek geçerse direkt yiyorum.
Nerede o eski Dilekkkk? Bozma canım moralini canım, kendini bir an önce topla, sen yaparsın inanıyorum ben.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sorunsuz geçer bir bayram.

bozmassan gayet güzel canım.

Nerede o eski Dilekkkk? Bozma canım moralini canım, kendini bir an önce topla, sen yaparsın inanıyorum ben.

1 kare çikolata için bile düşünüp yemeyen Dilek gitti.
Yerine 2 tane büyük paket antep fıstıklıyı 2 dk da yutan Dilek geldi.

Yedikce mutsuz oluyorum.
Toparlıcam ama böyle olmuyo.

Arefe günü çalışcam 29 ekimde de tabi ki.
İşçi diLo
Türk kahvesi candır.
Seni bu kadar hırslı görmek çok güzel.
Bu şekilde devam inşaallah.
özelsektörzede
inşallah dilom bırakmayı ve vazgeçmeyi asla düşünmüyorum.
vücuduma giren zararlı şeyleri öğrendikten sonra vicdan azabı
yaşamaktansa yemem daha iyi.artık benden umudunu kesen eşim bile ikna oldu
kilo vereceğimi düşünüyor.bu bile bana yetiyo.
iç bakalım asıl ozaman çatlıcan haberin yok.
ben incelirken burda hergün nispet yapıcam sana
daha öncede dedğim gibi bu artık benim yaşam tarzım olucak
arada belki kaçamaklarım olur ama okadarla kalır.

1 kare çikolata için bile düşünüp yemeyen Dilek gitti.
Yerine 2 tane büyük paket antep fıstıklıyı 2 dk da yutan Dilek geldi.

Yedikce mutsuz oluyorum.
Toparlıcam ama böyle olmuyo.
umudunu yitirme dilooo.
aç karatayı oku.
o çikonun sana nasıl zarar verdiğini okusan bir daha yüzüne bile bakmazsın inan.
önümden ne çikolar geçti 4 gündür ama yemiyorum.illa yicekseniz bi kare bitter olsun.
kızlar çekrdekte sakinleştirici bir madde varmış.bir avuç yiyebilirsiniz.
ama tuzsuz olanı tercih edin..

Son düzenleme:
tel orda iyi kötü çekerde tartı bulamam sanırım
olmadı bir gün önceden tartılırım

bozmazsan güzel menü:44::44::44::44::44:
karatay iyi hoşda pisiminde dediği gibi organik bulmak mesele
ve benim açımdan meyve
tam bi meyve deliisiyim ben..
nerde o eski doğal tavuklar sebzeler..
Allah kolaylık versin canım...

Napcam kızlar böyle yaa bi türlü adapte olamıyorum.
Dün yediklerimi saysam kalırsınız.

Hiç keyfim yok. Keyfim olmadığı içinde önümden yemek geçerse direkt yiyorum.

silkin ve kendine gel diloşşş
bayram sonrası toparlanıyoruz kiloları verecez
çıtır olacaz..

çıtır deyince aklıma nesquik geldi nerdesin nesquikkkk

silkin ve kendine gel diloşşş
bayram sonrası toparlanıyoruz kiloları verecez
çıtır olacaz..

çıtır deyince aklıma nesquik geldi nerdesin nesquikkkk

Nesli de bayramdan sonra gelcek.
O da yiyo bol bol.
Ayy bu ne rahatlık bendeki anlamıyorum da yaaa.

Bana kızın bişiler yapın da burayıda hepten bırakmıyım.

Valla canım o kaa sıkkın ki. Ne kitabı okusam teğet geçicek o derece.
Tek umudum bayramdan sonraya artık.

Süper eşinde yanındaysa artık kilolar hızlı hızlı gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…