70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdi benim listede bulgurda yasak annemde diyorki kabuska yapsak dedim olmaz bulgur var
biriki serpistirsem nolcak sanki diyor neyse adama bidaha sorayim cok da severim aslinda bulgursuzda kabuska olmaz dimi :26:

ya ben bayramda napcam :26: bari 1 tane yesemmiydin baklavadan doktorada haftaya pazartesi randevum var sorayim desem
yiyeyimmi 1 taneden nolcak mi diyeyim yoksa herkese yemiyorum mi diyeyim ne edeyim :26:

Kuzum bence hiç yeme. :26:
Bi yiyince devamı gelebilir.
Kendimi tutabilriim diosan yarım ye.
O kadar ama

Az bulgurdan bişi çıkmaz herhalde. :26:
Diyetisyenler normalde bulgur verirler.

Kuzum bence hiç yeme. :26:
Bi yiyince devamı gelebilir.
Kendimi tutabilriim diosan yarım ye.
O kadar ama

Az bulgurdan bişi çıkmaz herhalde. :26:
Diyetisyenler normalde bulgur verirler.

yarim yiyemem ki dilek zaten kücücük birsey bak bayramda acil msj atabilirim cepden topige sen bana cevap yaz olurmu
annemde öyle diyor öyle yapalim nolcak sanki annem diyor almanlar ne bilir bulguru adam bulgurun ne oldugunu bilmiyordur diyor

almışımdır cnm yaaa gobek gıttıydıya regl yakın ondan yada gr gr aldım ondan dıkkat etnmeyede calısıyorum suzımyaa:)

Kızlaaaaar yine ben
İstanbul' a ve yeni işe alışayım derken uzak kaldım
Bu süre içinde diyete devam ettim ama malum çoook yavaş kg veriyorum
Aralarda da kaçamaklar yapa yapa 63' e indim
En son 67 68 dim
58 e inemedim hala yani

Bugün doymak bilmiyorum

Menüm

Sabah 06:00
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
Bir parçacıkkk peynir
4 zeytin
Adaçayı
Domates salatalık

Ara 09:45 gibi
3 hurma, 1 tane de limonlu etiform (1 paket değil, 1 tane sadece)

12:00
5 yk kadar taze fasulye
salata
yoğurt

15:00
1 avuç badem

18:30
5 yk mercimek
salata
yoğurt

Akşam da mistik çay içesim var kızlar diyeti bozar mı ki sade içsem? Süt koyuyorum , şeker eklemeden

bu nasıl birşey ya sabah elma mandalin yada patates patates. bu çok sağlıksız . ben ac karına mandaline elma yersem ölürüm gastritim azar.
meyvenin olmadıgı bir diyet sağlıklımıdır hayat tarzına dönüşebilirmi tartısılır.

nasıl olcak o atak cnm? banada anlat.

valla ne yalan söyleyeyim baklava değilde kadayıf olursa gittiğim yerlerde affedemem onu yerim. ayrıca misafirlikte nasıl diyeyim diyetteyim desem bile aman birşey olmaz ye ye diye baskı yapıyorlar önceden tecrübe edndim :) ya kıramayacagım :) yada kilo alacagım offff evde otursam gezmesem mi?
ya ben bayramda napcam :26: bari 1 tane yesemmiydin baklavadan doktorada haftaya pazartesi randevum var sorayim desem
yiyeyimmi 1 taneden nolcak mi diyeyim yoksa herkese yemiyorum mi diyeyim ne edeyim :26:

sabah biri ılık ballı sirkeli su demiş nasıl içiyrsun yaaaa ben bir kez denedim saatlerce kustum içimden çıkcak birşeyde yoktu afedersiniz safta cıktı öğür öğür bi haloldum akşama kadar midem bulandı .

sizler bayram da nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? diyetteyim yiyemem mi diceksiniz:) öylede denmezki o tatlılar börekler sarmalar bana bakarken nasıl dicez?

evde de tatlı yapcaz yemezsem nolcak bana batıyor evde birşeylerin olması göründüğü üzere aramda kurabiy simit falan takılıyorum neden çünkü dolapda durmaları aklıma geldikce deli oluyorum. orda durana kadar midemde dursun diyorum ama offfffffffffffff

bugün ki menüm
sabah
1 dilim tb ekmeği. domates salatalık maydanoz dere otu nane krem peynir

ara
1 küçük simit

öğlen
yarım tabak yasız tuzsuz haşlama makarna . yarım tabak barbunya. 1 kase yoğurt

ara
yok

akşam
1 tabak makarna haşlama peynir

merhabalar... acil yardımınıza ihtiyacım var tuvalete çıkamıyorum ve karnım çok kötü ağrıyor ne yapmalıyım bilgisi olan söyleyebilir mi..

akşam yemeğimi yazayım bu arada fazla geldi galiba ondan bu haldeyimm..
1.5 kepçe tarhana çorbası
balık ve salata

Son düzenleme:

evet saglıksız gorunuo ama 7 gundende bısey olmas dıe dusunuorum.gerı alma konusuna gelıncede ben almıorum gerı.verdıkten sonra korumak benım ıcın kolay..bıseyler yapmam lazım artık durdu kılo falan veremıorum gıbı hos yapabılır mıyım bu dıyetı onuda bılmıorum ama ınanın arkadas yapmıs ve vermıs..sok oldum kızın fotoyu gorunce..ondan esınlendım attım ortaya bı fıkır bılen duyan var mı dıe :))

canım ben bunu yaparsam ömür boyu patatesten tiksinirim :)

patatatesten tıksınsek nolcak kı..cokta saglıklı bısey dııl zaten omrumuz boyunca yemesekte olur :) olmas mı??

keşke o kdr yeseydim iyiydi
ama korktuğum oldu fazla aabarttım..
sonrada 9 da kanepede sızmışım.

sen ne yedin peki pisim...
dediğin gibi süper olurdu

diloş bayaram sonu artık bu olaya kesin çözüm bulalım
benim pis boğazım açıkldı kapanmıyor
önceden cısslrı reddeden ben şimdi hemen mideye indiriyorum..
dün akşam iftar öncesi tartıda 63 ü gördüm
ona rağmen 3 kişilik yemek yedim

kimseye diyette olduğunu söylemene gerek yok
zaten bi yerde tatlı yenmiyor herkes ikram ediyor
bugün çok yedim midem rahatsız oldu falan diyebilirsin...
içeçek alabilirsin ben ayran olunca içiyorum mesela
gazlıları pek tercih tmiyorum
midem rahatsız oluyo diyorum çokda ısrar etmiyorlar canım..
Günaydın kızlar
günaydın diloşşş..
Herkese günaydınlarrrr

günaydın canım..

kızlarrrr moralim çok bozulduu ya dün sabah tartıda 68.4 ü görmüştüm bu sabah yine 69.1 çıktım niye böyle oldu anlamadım ya moralim bozuldu bugün eczanede tartılcam orda bakalım kaç kilo çıkıcam
ama kimse bana cevap vermiyorr nedennn

canım arada anlamadığımız şekilde kiloda atış oluyor fazla takılma
bide sanırım kabız olduğunu yazmışsın ondan fazla çıkabilirsin..
türk kahvesi sabah içilince wc ye çıkmayı kolaylaştırıyormuş topikte içen arkadaşklar var

günaydın kızlar
canım wc için kayısı kurusu çneririm ben türk kahvesi içiyorum hergün iyi geliyor. karışık bitki çayı özelikle içinde sinemaki olan anında çıkartıyor wc ye. ama sinemakiyi hergün içmemelisin tembellik yapar bağırsakta.
dün akşam bir önceki günden kalan balığımı parçaladım yarım balıktı yanına az light mayonez ve domatesle minik sandviç yaptım.eşim yokta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…