70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek canım umutsuzluğa kapılma ya bu topiğin medarı iftarısın sen bir kerem.
kendini zorla kısıtlama. kısıtlamalar daha çok yemek isteği getiriyor. sana kilo olarak dönen yediğin şeyin cinsi değil miktarıdır. canın çiko mu istiyor ye. ama 1 paket değilde mesela 2-3 kare ye gerisini sonra yerimde sar kağıda koy. yarım saat sonra hala canın istiyrosa 1-2 kare daha ye. beyni çok zorlayıncaa ters tepiyor ve daha fazla yeme isteği uyanıyor. miktara odaklan .
burayıda bırakma bakim. sık sık gel. benim motivasyonum dağılınca valla burası topluyor beni :)
kolanın da hepsini içmedim yarım pet bardak içtim gerisi çöpe

Haklısın kısıtladıkca daha fena yiyorum.
Bakalım düzeni oturtacam inş.
Bayramın 2. günü bizimkiler memlekete gidiyorlar.
Tekim gene. Evde artık tek başıma salata + tavuk falan haşlar yerim.
Sürekli katı beslendiğim için wc de yok.
Bu yüzden daha da şiş hissediyorum kendimi.

1 kare çikolata için bile düşünüp yemeyen Dilek gitti.
Yerine 2 tane büyük paket antep fıstıklıyı 2 dk da yutan Dilek geldi.

Yedikce mutsuz oluyorum.
Toparlıcam ama böyle olmuyo.
Canım bak daha düğününü yapacaz, nasıl bir gelin olmak istiyorsun onu düşün? Toparla kendini canım, çıtı pıtı bir gelin fotoğrafı görcem ben, düğünden sonra buraya koyacaksın ya canım benim

hoşbulduk canım.2 aydır yiyip duruyordum.ama fazla kaçtımıda 1 gün falan diyet yapailiyordum.1 hafta önce 65uçuktum.hemen sıktım kendimi.63üm işte.aynı yerde sayıyorum anlayacağın.bi ara bende kahwe içiyordum sabahları.sen ne zaman içiyorsun.kahwenin kabız yaptığını duydum bıraktım.bu arada doğum gününmüş herhalde ugün doğum günün kutlu olsun tatlım

ne güzel kilo almamışsın
buaraya kilo alan dönüyor tekrar
ben 65i gördüm bugün
inşallah gidecek o pis kilolar
[/COLOR][/FONT]
inşallahcanım.kilo aldımda 1 haftadır sıkıyorum kendimi anca öyle..

Bu gidişle kutup ayısına gelinlik giydirmiş birini görebilirsiniz.
İştahım ne ara bu kadar açıldı bilmiyorum.
Eskiden 1 dilim ekmek bile yemiyen ben şimdii ooooooo diyorum.

Bu gidişle kutup ayısına gelinlik giydirmiş birini görebilirsiniz.
İştahım ne ara bu kadar açıldı bilmiyorum.
Eskiden 1 dilim ekmek bile yemiyen ben şimdii ooooooo diyorum.

:26::26::26::26::26:
bayram sonuna kdr yiyelim tabi çokda abartmadan
bayram sonu burda toplanalım yine yediklerimizi yazalım saç baç bırakmayalım tamammmmmıııııııı

:26::26::26::26::26:
bayram sonuna kdr yiyelim tabi çokda abartmadan
bayram sonu burda toplanalım yine yediklerimizi yazalım saç baç bırakmayalım tamammmmmıııııııı

Bayramda nedense çok yerim gibi düşünmüyorum.
Bizim akrabaların çoğu köyde. Bayram olunca hepten ordalar annemlerde gideceği için çok bişey yapmaz kalır diye.
O yüzden rahatım.
Arefe günü salatalık malzeme falan aldırayım annemlere.
Yoksa gidişatım hiç iyi değil abla ya.

bunlarin hepsini denedim yaptim canim normal yemege baslayinca geri geliyor
hayirli yolculuklar canim
doktorda bana hulahup al dedi sundan günde 20 dakika yaparsan gider karnin dedi insallah gider de bidaha gelmez minem sagol
meerhaba kizlar
kizlari bu hafta daha bir diyet odunda gurdum bu hafta herkes umarim eksileri gorur....
insallah verecez canim yanlis yazmissin bende odun okuyunca allah allah dedim sonradan caktim moduna girdigini
naptin suzis kilo aldinmi
cok sevindim canim senin adina birakma herkes kendine göre bi yön cizip onu sonuna kadar götürdümü ancak istedigine ulasabilir devam güzel sonuclarini bekliyorum
kardesimlen birlikde gidiyoruz erkek ya erkek erkege daha degisik davraniyor olsun simdilik iyi gibi adam annemde basladi bizlen birlikde annem 1 kilo ben 1.400 kardesim 3 kilo vermisolduk 3 günlük serüvende
olacak dimi dilek busefer
Napcam kızlar böyle yaa bi türlü adapte olamıyorum.
Dün yediklerimi saysam kalırsınız.

Hiç keyfim yok. Keyfim olmadığı içinde önümden yemek geçerse direkt yiyorum.
bende öyleydim dilegim birde sen verdin ben vermeden o moda giriyordum fistik bende doktora bu yüzden gittim biri beni kontroll etsin kontroll altinda tutsun diye
Nesli de bayramdan sonra gelcek.
O da yiyo bol bol.
Ayy bu ne rahatlık bendeki anlamıyorum da yaaa.

Bana kızın bişiler yapın da burayıda hepten bırakmıyım.
yapma dilek hepden gitme yine bak ben ayni terhanede ayni yerimde duruyorum beni daha 6li rakamlara geldigimi görmek istemiyormussun
salma kendini güzel fistik gibi zayifladin eskiye geri dönmek mi istiyorsun eski fotolarina bak de kendine geri böylemi olmak istiyorum de yüzü güzel diyorlardin kendin söyledin fesat insanlar vardir etrafinda onlari düsün onlari güldürme

Beraberlikten güç doğar canım. Üçünüzün gitmesi bence süper olmuş.
Arada tatlı tatlı rekabette olur. Bu işinizi daha da kolaylaştırır.
3 günde 1.400 süper bence.

Valla gene başladı millet kilo aldın demeye.
Senin yapında bu bi al bi ver vs. diye laf yapıyolar.
Çok fena gıcık oldum.

Dr a gitmek istiyorum ama yüzüm yok bide diyorum 2 tane listen var ztn.
Onlarla güzel kilo vermiştin tekrar başla.
Bu dönemde tartılma gitsem gene hemen hemen aynı diyeti vericek.
Boşuna para vermiş olucam.

sağol canım. sabah kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi içiyorum bazen öğlen içiyorum. türk kahvesi wc ye iyi geliyor. nescafe kabızlık yapar diye biliyorum :) ama emin olamadım şimdi.
hergün wc ye çıkıyorum o yönden sorunum yok ama gram gittiği yok bende yerimde sayıp duruyorum anlamadım ne oldu. kurbandan sonra protein ağırlıklı 1-2 günlük atak yapayım diyorum çok sıkıldım aynı rakamdan

ohhh ohh aile boyu iyiymiş..
birbirinize destek olursunuz..

bu akşamki menüm
bulgur pilavı
tavuk but haşlanmış
salata ayran

miktarları konusunda bişey diyemicem..

Son düzenleme:
bugünkü menüm
bulgur pilavı
tavuk but haşlanmış
salata ayran

2 kaşık bulgur pilavı, 1 tavuk but
salata ayran sınırsız ol du mu :) hadi bir kaşık daha benden bulgur pilavı. etti mi 3 kaşık bulgur pilavı :)
ben ne yiyecem akşam yaaaaaaaaaaa
sabah: 2 dilim ekmek peynir reçel
öğle 4-5 kaşık kadar patlıcan yemeği ile 2 dilim ekmek bir soda
akşam: ?
dünden balık var onu salata gibi mi yapsam :)

TURŞU SUYU İLE FAZLA YAĞLARINIZDAN KURTULUP ZAYIFLAYABİLİRSİNİZ!

Türk toplumunun sofralarının baştacıdır turşu. Yemeklerin yanında iştah açıcı olarak yenen turşu, lezzetli bir salata türüdür diyebiliriz. Turşu suyu da pekçok insan tarafından severek içilir. Peki turşu suyunun zayıflattığını biliyor muydunuz. Evet yanlış duymadınız, turşu suyu ile kilo verebilirsiniz. Peki nasıl oluyor açıklayalım.

Turşu suyunda bulunan “asetik asit“in vücutta yağ birikimini bastırdığı ve metabolizmayı hızlandırdığını açıklayan uzmanlar, bu özelliği ile turşu suyunun zayıflattığını söylüyor. Hergün bir bardak turşu suyu içerek kilo verebilir, zayıflayabilirsiniz.

Fakat turşu suyunda bulunan asetik asit mide için zararlı olabiliyor. Özellikle reflü şikayetini artırıyor. Ayrıca sodyum bakımından zengin olan turşu suyu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye edilmiyor. Fazla sodyumun bir diğer etkisi de vücudun aşırı su tutmasıdır. Bu nedenle vücutta ödem birikmesine neden olabileceğinden ödem atıcı bir bitki çayınıda gün içerisinde içebilirsiniz. Sağlıklı ve formda günler dileriz.

tutmayın beni ben turşy suyu içmeye gidiyom :):):):):)
ödem yapar ama olsun sonuçta su tutacak eğer yağ yakıyorsa içerim valla:)

evet canim iyi oluyor annem biraz koyuvercekmis gibi dursada simdilik devam ediyor ama annemin kilosu benimle ayni hemen hemen 78 idin simdi 77 falan
benimde yüzüm yoktun dilegim ama böylede olmaz dedim kendi kendime birde sen para veriyorsun benimki ssk mi diyorlar ondan aliyor adam
e bak gicik olmussun iste agizlarina laf verme giciklarin
böyle bi konusma gecer bak muhtemellen arkandan sonra (seni motive etmek istiyorum tam gaz veriyorum sana )

a: demedimmi bu kiz geri alir kilo diye
B: ya ya cok yazik kizzaa yüzüde pek güzel

gelde saclarini baslarini yolma herkes kendine baksin diycen ama bakmiyorlar bazilari iste

Tek olmuyo yaa bizde ablam, annem, ben diyet yaparken daha kolaydı.
Eve gidince onlarada diyim onlarda diyete başlasın olmuyo valla tek böyle.
Evde bi gör bi sürü cıss var.

Bugün normal geçti yarın bakalım köfte falan getiririm öglene sabaha da yımırta , domates, ekmek vs.

bu akşamki menüm
bulgur pilavı
tavuk but haşlanmış
salata ayran

Bulgur pilavı az olsa süper olur

hah söyle banada arada fikir ver ne yiyelim diye yasak listesindeyse söylerim zaten sana ama genelde protein agirlikli liste
evde ciss lar olunca zor oluyor ya :18: onlar yiyince bakmakda zor oluyor
bende aksam köfte yapsam yarin öglen bende yerim oh yaninada biriki domatesmi dogruyalim dilek

tursu degince canim cekti pisim hemen baktim doktorun verdigi listeye yasak degilmis cok severim tursuyu

ya ben bayramda napcam :26: bari 1 tane yesemmiydin baklavadan doktorada haftaya pazartesi randevum var sorayim desem
yiyeyimmi 1 taneden nolcak mi diyeyim yoksa herkese yemiyorum mi diyeyim ne edeyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…