Nesli de bayramdan sonra gelcek.
O da yiyo bol bol.
Ayy bu ne rahatlık bendeki anlamıyorum da yaaa.
Bana kızın bişiler yapın da burayıda hepten bırakmıyım.
Valla canım o kaa sıkkın ki. Ne kitabı okusam teğet geçicek o derece.
Tek umudum bayramdan sonraya artık.
Süper eşinde yanındaysa artık kilolar hızlı hızlı gider.
dilek canım umutsuzluğa kapılma ya bu topiğin medarı iftarısın sen bir kerem.
kendini zorla kısıtlama. kısıtlamalar daha çok yemek isteği getiriyor. sana kilo olarak dönen yediğin şeyin cinsi değil miktarıdır. canın çiko mu istiyor ye. ama 1 paket değilde mesela 2-3 kare ye gerisini sonra yerimde sar kağıda koy. yarım saat sonra hala canın istiyrosa 1-2 kare daha ye. beyni çok zorlayıncaa ters tepiyor ve daha fazla yeme isteği uyanıyor. miktara odaklan .
burayıda bırakma bakim. sık sık gel. benim motivasyonum dağılınca valla burası topluyor beni :)
kolanın da hepsini içmedim yarım pet bardak içtim gerisi çöpe
Canım bak daha düğününü yapacaz, nasıl bir gelin olmak istiyorsun onu düşün? Toparla kendini canım, çıtı pıtı bir gelin fotoğrafı görcem ben, düğünden sonra buraya koyacaksın ya canım benim1 kare çikolata için bile düşünüp yemeyen Dilek gitti.
Yerine 2 tane büyük paket antep fıstıklıyı 2 dk da yutan Dilek geldi.
Yedikce mutsuz oluyorum.
Toparlıcam ama böyle olmuyo.
hoşbulduk canım.2 aydır yiyip duruyordum.ama fazla kaçtımıda 1 gün falan diyet yapailiyordum.1 hafta önce 65uçuktum.hemen sıktım kendimi.63üm işte.aynı yerde sayıyorum anlayacağın.bi ara bende kahwe içiyordum sabahları.sen ne zaman içiyorsun.kahwenin kabız yaptığını duydum bıraktım.bu arada doğum gününmüş herhalde ugün doğum günün kutlu olsun tatlımsslm canım hoşgeldin tekrardan :) seni her gördüğümde yazacam ama işyerinde alıntı zor oluyor aradan kaçıyorsun :)
e nasılsın neler yaptın anlat bakalım . ben wc sorunumu çözdüm en sonunda :) dileğin önerisi ile türk kahvesi:) kesinlikle wc drdi bitiyor :)
inşallahcanım.kilo aldımda 1 haftadır sıkıyorum kendimi anca öyle..
ne güzel kilo almamışsın
buaraya kilo alan dönüyor tekrar
ben 65i gördüm bugün
inşallah gidecek o pis kilolar
[/COLOR][/FONT]
Canım bak daha düğününü yapacaz, nasıl bir gelin olmak istiyorsun onu düşün? Toparla kendini canım, çıtı pıtı bir gelin fotoğrafı görcem ben, düğünden sonra buraya koyacaksın ya canım benim
Bu gidişle kutup ayısına gelinlik giydirmiş birini görebilirsiniz.
İştahım ne ara bu kadar açıldı bilmiyorum.
Eskiden 1 dilim ekmek bile yemiyen ben şimdii ooooooo diyorum.
:26::26::26::26::26:
bayram sonuna kdr yiyelim tabi çokda abartmadan
bayram sonu burda toplanalım yine yediklerimizi yazalım saç baç bırakmayalım tamammmmmıııııııı
bunlarin hepsini denedim yaptim canim normal yemege baslayinca geri geliyor1 haftada 5 kilo
Bu diyete başlamadan önce doktora gidip sağlık açısından probleminiz olup olmadığını araştırsanız bu diyet in sizler üzerinde daha fazla etkisini görebilirsiniz. Ben 5 kilo ile başladım fakat aşırı kilo kaybına uğradım gibi hislere kapılırsanız yine bir doktordan yardım alınız.
Başkaları yerken sabırlı davranıp kilo verme işlemini önce beyin de bitiriseniz zaten sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Mesela kadınlar gününde yediğiniz bir kaç güzel görünümlü pasta veya pohaça yediyiyseniz ve bunu kendinizi kandırarak aman be nolucak gibi düşünceler içine dalarsanız bu diyetin size hiç bir faydası olmaz. Daha öncede söylediğimiz gibi öncelikle kendi kafanız da planlayın ve buna adapte oluursanız emin olun 5 kilo degil 8 kilo verme ihtimaliniz bile olur.
Peki bu 1 haftada 5 kilo verdiren diyet in faydasını gören varmı diye soranlar için aşağıda vereceğimiz diyet listesi ünlü diyetisyenlerin ortak kararları olmasada onayladıkları bir yöntemdir. Özellikle çok fazla yemiyorum ama aşırı kilo alıyorum diyenler 1 hafta boyunca elinize kalem kağıt alarak noktasına kadar yediklerinizi not alırsanız niye kilo veremedim gibi sorulara kafanızda cevaplar bulabilirsiniz.
1 haftada 5 kilo verdiren diyet te genelde az kalorili yiycekler bulunduğu için 2 ci hafta kesinlikle uygulamayınız. Çünkü bu diyetkilo verme oraranına göre bir diyetisyen den yardım almalı ve onun yönlendirmesi ile bir şeyler yapmalısınız. Bu diyet sadece 1 hafta uygulayıp sizde kendinizdeki mükkemmel ötesi değişimi görebilirsiniz. Bu diyeti uygulama aşamasında karnınız acıkır gibi oldumu kesinlikle birşeyler yemek yerine 1 -2 yudum su içerek o anki açlığınızı yatıştırarak diyet inize devam ediniz.
İşte mucize ötesi 1 haftada 5 kilo verdiren diyet tarifimiz.
Sabah, öğle ve akşam patates destekli menülerimiz
Bu diyet sayesinde aldığınız günlük kalori mikterı : 600 Kcal
Yeni bir hatırlatma yaparak tarifimize geçelim. Bu diyet düşük kalorili olduğu için vücut yapısını bozmaması adına 1 haftadan fazla yapılmamalıdır.
İşte 1 haftada 5 kilo verdiren diyetin günlük menüleri:
1. Gün
Sabah : 2 orta boy patates haşlanmış olarak tüketin
Öğle : 2 orta boy patates haşlanmış olarak tüketin
Akşam : 3 orta boy patates haşlanmış olarak tüketin
2. Gün
Akşam : 2 orta boy patates haşlanmış olarak tüketin
3. Gün
Akşam : 3 orta boy patates haşlanmış olarak tüketin
4. Gün
Sabah : 1 elma, 2 mandalina
Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. Gün
Öğle : 1 elma 2 mandalina
Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. Gün
Öğle : 1 elma 1 portakal
Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. Gün
Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
Artık kendinizde olan bu değişimi görme vaktine geldik, şimdi yapmanız gereken 1 hafta önce tartıya çıktığınız kilonuz ile 1 hafta da 5 kilo verdiren diyet ten sonraki kilonuzu karşılaştırmak. Kendinizdeki inanılmaz değişimi gözlemleyin ve bunun tadını çıkarın. Bende zayıflamak istiyorum benim diğerlerinden neyim eksik dediğiniz günler artık eskide kaldı.
Şunu da sakın unutmayın kilo vermek önemli değil önemli olan yediklerinize dikkat edip vermiş olduğumuz kiloları hızlı bir şekilde eskisinden de kötü duruma gelebilirsiniz. Bol kilo vermeli günler dilerim.
hayirli yolculuklar canimCanım çok teşekkür ederim ilgin için ama öğrenciyim ve tatil nedeniyle aile yanına geldiğim için siteye giremiyorum bu ara pek dönüşte tekrar daha aktif bir şekilde aranızda olacağım kilo veremiyoum şu ara ama almıyorum da çizelgeyi falan yapıp tekrar aranıza geliyorum.Hepinize Allah'tan sabır,şans ve bol irade diliyorumm.. =)
doktorda bana hulahup al dedi sundan
benimde okadar çok borcum varkiii
açıkcası sadece ramazanda tuttuğumla kalıyor borçları hiç tutmadım daha
hamilelikten bile 30 gün sadece
çok zor durum allah kabul etsin senin oruçlarını
inşallah banada nasip olur
kolsuz dedin de canım altında sandığı varmı
bizim bir takımımız vardıda divan gibi aldtında sandığı yoktu kollarıda yoktu
açıp yatak yapınca duvara dayamak gerekiyordu hatta bir seferinde kayınbabam hop aşağıda bulmuş kendini
ben olsam üzerine örtü almazdım kırlentleride kırmızılı beyazlı alırdım halıda öyle olursa süper olur
hem sandalyelerinde kırmızıymış
benim kırmızı düşkünlüğüm var heryerde olacak bişeyler kırmızı
evet tatil var sizde yok değilmi, çalışıyorsunuz bayramda
orda ne bilirler bayramı gerçiii
sen doktorun diyetine tam tamına uy bak nasıl gidecek kilolar
benimde kayınvalideler gelecek
evde geçecek bayram
valla bacaklar çok iyi
benimkilerden bile ince
sen üste çalış canım kolay gider bacaklar ve kalça zor gidiyor
göbekte öyle simitler göbekte birikiyor ama karın ahreketi çabuk farkettiriyor
ayy evet yaaa naptım bende hiç bilmiyorum
ama bugün pek kaçamağım yok
2 kupa neskafe hariç :26:
ona razıyım hergün yediklerime göre hiiiç yok diyebilirim
buarada benim bacakta kalın
suzinini ne güzel inceymiş
öpüldün sende canım
bugün pek uğrayamayacaksın ozaman
ne güzel kilo almamışsın
buaraya kilo alan dönüyor tekrar
ben 65i gördüm bugün
inşallah gidecek o pis kilolar
kesinlikle çok sağlıksız
600 kalorid yor birde
kaç ayda verdiğimi bile hemen geri aldım
1 haftada 5 kilo verirsen yarım günde geri alırsın
böyle şeyler yapmamak lazım çok sağlıksız
bizim amacımız sağlıklı bir daha geri gelmeyecek şekilde kilo vermek
yoksa almak çok çok kolay
yolculuk var yaniii
hadi bakalım allah kavuştursun ozaman
net yokmu orda bildirim yaparsın belki
insallah verecez canimmeerhaba kizlar
kizlari bu hafta daha bir diyet odunda gurdum bu hafta herkes umarim eksileri gorur....
naptin suzis kilo aldinmipisicikimm hayırlı yasların olsun umarım dıleklerın hayırlısııle gercek olur esının tayınımıcıktı kızzzz nerey cıktı yada bızımoralara gellamaerzurum bırakılırmıyaa cok gusel ıncalıkları oldugunu duydummm da
amannn dıkkat et tatlımmm vall 2 gundur wc sorunum varrr ya yolculuk ve yabancılıklıev bana ıyı gelmyıorrrr
aynen öleolduuu 3 memleket arasındayımve bayramdada eltımın memeleketeıne gelın almaya gıdecegızz yanııı 2 haftada ankara.yozgat.amasya.ve son olarakk kayserıye evıme gececegımınslll
herkez ıyıdırı nsllll
cok sevindim canim senin adina
evet suzimmm...
bende öyle besleniyorum artık suziimm.hayatımızdan karbonhidratları çıkarınca yağ depolanmıyo.
ara öğün yapmıyorum.çünkü acıkınca zayıflama(leptin) hormonu devreye giriyormuş ve depolanan yağları
yakıyormuş.çok fazla acıkırsamda ayran veya süt içiyorum.açlığım gidiyo.zaten proteinli gıdalar tok tutuyo.
öğün araları mutlaka 4-5 saat olmalı.akşam 8 den sonra hiçbirşey yenilmicek.ayran süt serbest.
meyve yemeyi bıraktım şeker depoluyomuş vücut.yağlarımızdada şeker varmış zaten.lazımsa oradan kullansın.
zayıflayana kadar böyle devam edicem..birgün ideal kiloma inersem kafi miktarda tüketirim.
karatay diyeti çok sağlıklı bir diyet.hazır ve işlenmiş paketlenmiş gıdaları kesinlikle önermiyo.trans yağ içerdikleri için.
bende bugüne kadar yediklerimle vücuduma nekadar zarar vermişim meğerse.vücudunuzun genç ve enerjik olmasını
istiyorsanız mutlaka balık tüketin veya omega 3 takviyesi alın diyor.bende almayı düşünüyorum.bundan böyle yaşam tarzı
haline getiricem.yoksa kiloları verip verip geri almaya devam edicez.
kardesimlen birlikde gidiyoruz erkek ya erkek erkege daha degisik davraniyorArefe günü çalışcam 29 ekimde de tabi ki.
İşçi diLo
Diyetisyenin nasıl canım?
Davranışlarından falan memnun kaldın mıı? Tebrik ederim bide.
Türk kahvesi candır.
Seni bu kadar hırslı görmek çok güzel.
Bu şekilde devam inşaallah.
Günaydın abla
bende öyleydim dilegim birde sen verdin ben vermeden o moda giriyordumNapcam kızlar böyle yaa bi türlü adapte olamıyorum.
Dün yediklerimi saysamkalırsınız.
Hiç keyfim yok. Keyfim olmadığı içinde önümden yemek geçerse direkt yiyorum.
yapma dilek hepden gitme yineNesli de bayramdan sonra gelcek.
O da yiyo bol bol.
Ayy bu ne rahatlık bendeki anlamıyorum da yaaa.
Bana kızın bişiler yapın da burayıda hepten bırakmıyım.
kardesimlen birlikde gidiyoruz erkek ya erkek erkege daha degisik davraniyorolsun simdilik iyi gibi adam annemde basladi bizlen birlikde annem 1 kilo ben 1.400 kardesim 3 kilo vermisolduk 3 günlük serüvende
olacak dimi dilek busefer
bende öyleydim dilegim birde sen verdin ben vermeden o moda giriyordumfistik bende doktora bu yüzden gittim biri beni kontroll etsin kontroll altinda tutsun diye
yapma dilek hepden gitme yinebak ben ayni terhanede ayni yerimde duruyorum beni daha 6li rakamlara geldigimi görmek istemiyormussun
salma kendini güzel fistik gibi zayifladin eskiye geri dönmek mi istiyorsun eski fotolarina bak de kendine geri böylemi olmak istiyorum de yüzü güzel diyorlardin kendin söyledin fesat insanlar vardir etrafinda onlari düsün onlari güldürme
hoşbulduk canım.2 aydır yiyip duruyordum.ama fazla kaçtımıda 1 gün falan diyet yapailiyordum.1 hafta önce 65uçuktum.hemen sıktım kendimi.63üm işte.aynı yerde sayıyorum anlayacağın.bi ara bende kahwe içiyordum sabahları.sen ne zaman içiyorsun.kahwenin kabız yaptığını duydum bıraktım.bu arada doğum gününmüş herhalde ugün doğum günün kutlu olsun tatlım
inşallahcanım.kilo aldımda 1 haftadır sıkıyorum kendimi anca öyle..
bunlarin hepsini denedim yaptim canim normal yemege baslayinca geri geliyor
hayirli yolculuklar canim
doktorda bana hulahup al dedi sundangünde 20 dakika yaparsan gider karnin dedi insallah gider de bidaha gelmez minem sagol
insallah verecez canimyanlis yazmissin bende odun okuyunca allah allah dedim sonradan caktim moduna girdigini
naptin suzis kilo aldinmi
cok sevindim canim senin adinabirakma herkes kendine göre bi yön cizip onu sonuna kadar götürdümü ancak istedigine ulasabilir devam güzel sonuclarini bekliyorum
kardesimlen birlikde gidiyoruz erkek ya erkek erkege daha degisik davraniyorolsun simdilik iyi gibi adam annemde basladi bizlen birlikde annem 1 kilo ben 1.400 kardesim 3 kilo vermisolduk 3 günlük serüvende
olacak dimi dilek busefer
bende öyleydim dilegim birde sen verdin ben vermeden o moda giriyordumfistik bende doktora bu yüzden gittim biri beni kontroll etsin kontroll altinda tutsun diye
yapma dilek hepden gitme yinebak ben ayni terhanede ayni yerimde duruyorum beni daha 6li rakamlara geldigimi görmek istemiyormussun
salma kendini güzel fistik gibi zayifladin eskiye geri dönmek mi istiyorsun eski fotolarina bak de kendine geri böylemi olmak istiyorum de yüzü güzel diyorlardin kendin söyledin fesat insanlar vardir etrafinda onlari düsün onlari güldürme
bugünkü menüm
bulgur pilavı
tavuk but haşlanmış
salata ayran
miktarları konusunda bişey diyemicem..
Beraberlikten güç doğar canım. Üçünüzün gitmesi bence süper olmuş.
Arada tatlı tatlı rekabette olur.Bu işinizi daha da kolaylaştırır.
3 günde 1.400 süper bence.
Valla gene başladı millet kilo aldın demeye.
Senin yapında bu bi al bi ver vs. diye laf yapıyolar.
Çok fena gıcık oldum.
Dr a gitmek istiyorum ama yüzüm yok bide diyorum 2 tane listen var ztn.
Onlarla güzel kilo vermiştin tekrar başla.
Bu dönemde tartılma gitsem gene hemen hemen aynı diyeti vericek.
Boşuna para vermiş olucam.
ohhh ohh aile boyu iyiymiş..
birbirinize destek olursunuz..
evet canim iyi oluyor annem biraz koyuvercekmis gibi dursada simdilik devam ediyorama annemin kilosu benimle ayni hemen hemen 78 idin simdi 77 falan
benimde yüzüm yoktun dilegim ama böylede olmaz dedim kendi kendime birde sen para veriyorsun benimki ssk mi diyorlar ondan aliyor adam
e bak gicik olmussun iste agizlarina laf verme giciklarin
böyle bi konusma gecer bak muhtemellen arkandan sonra(seni motive etmek istiyorum tam gaz veriyorum sana )
a: demedimmi bu kiz geri alir kilo diye
B: ya ya cok yazik kizzaa yüzüde pek güzel
gelde saclarini baslarini yolma herkes kendine baksin diycen ama bakmiyorlar bazilari iste
bu akşamki menüm
bulgur pilavı
tavuk but haşlanmış
salata ayran
miktarları konusunda bişey diyemicem..
Tek olmuyo yaa bizde ablam, annem, ben diyet yaparken daha kolaydı.
Eve gidince onlarada diyim onlarda diyete başlasın olmuyo valla tek böyle.
Evde bi gör bi sürü cıss var.
Bugün normal geçti yarın bakalım köfte falan getiririm öglene sabaha da yımırta , domates, ekmek vs.
Bulgur pilavı az olsa süper olur
tursu degince canim cekti pisimTURŞU SUYU İLE FAZLA YAĞLARINIZDAN KURTULUP ZAYIFLAYABİLİRSİNİZ!
Türk toplumunun sofralarının baştacıdır turşu. Yemeklerin yanında iştah açıcı olarak yenen turşu, lezzetli bir salata türüdür diyebiliriz. Turşu suyu da pekçok insan tarafından severek içilir. Peki turşu suyunun zayıflattığını biliyor muydunuz. Evet yanlış duymadınız, turşu suyu ile kilo verebilirsiniz. Peki nasıl oluyor açıklayalım.
Turşu suyunda bulunan “asetik asit“in vücutta yağ birikimini bastırdığı ve metabolizmayı hızlandırdığını açıklayan uzmanlar, bu özelliği ile turşu suyunun zayıflattığını söylüyor. Hergün bir bardak turşu suyu içerek kilo verebilir, zayıflayabilirsiniz.
Fakat turşu suyunda bulunan asetik asit mide için zararlı olabiliyor. Özellikle reflü şikayetini artırıyor. Ayrıca sodyum bakımından zengin olan turşu suyu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye edilmiyor. Fazla sodyumun bir diğer etkisi de vücudun aşırı su tutmasıdır. Bu nedenle vücutta ödem birikmesine neden olabileceğinden ödem atıcı bir bitki çayınıda gün içerisinde içebilirsiniz. Sağlıklı ve formda günler dileriz.
tutmayın beni ben turşy suyu içmeye gidiyom :):):):):)
ödem yapar ama olsun sonuçta su tutacak eğer yağ yakıyorsa içerim valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?