canım arada anlamadığımız şekilde kiloda atış oluyor fazla takılma
bide sanırım kabız olduğunu yazmışsın ondan fazla çıkabilirsin..
türk kahvesi sabah içilince wc ye çıkmayı kolaylaştırıyormuş topikte içen arkadaşklar var
günaydın kızlar
canım wc için kayısı kurusu çneririm ben türk kahvesi içiyorum hergün iyi geliyor. karışık bitki çayı özelikle içinde sinemaki olan anında çıkartıyor wc ye. ama sinemakiyi hergün içmemelisin tembellik yapar bağırsakta.
dün akşam bir önceki günden kalan balığımı parçaladım yarım balıktı yanına az light mayonez ve domatesle minik sandviç yaptım.eşim yokta :)
sağol canım çarşıya gidicem şimdi işlerim var da kuru kayısıda alayım bari ozaman..
sabah aç karnına kayısı kurusu ve ılık su çok işe yarıyor canım. ama hızlı çözüm sinemaki çayı aktarda vardır. ama dışarda falan içme çok kötü yapıyor çünkü evdeyken iç
ekmek düşkünlüğüm benimde yok
teşekkür edrim minemm.evet aynen öyle ekmek yerine fındık fıstık ceviz.badem.ama 1 ince bellli
bir çay bardağı kadar yiyin diyor.hem daha sağlıklı hemde kuruyemşi severim zaten.mümkün
olduğunca organik beslenmeye yönlendiriyo.sabah 2 tane yumurta var ister tereyağlı ister haşlaması.
zeytinden korkmayın ama tuzlu olmasın yeterki diyor.çünkü yediğimiz bu besinlerin glisemik endeksi
sıfırmış.açlık krizlerini önlüyo tok tutuyo.oyüzden ara öğün yok ve yağların yakımıda ara öğün yapıl
madığında gerçekleşiyor.karatay bana çok uygun geldi yemeyi seven biri olarak acıkmıyorumki yiyeyim.
hem canım ekmek istesede bunun vücudumda su tutacağını ve ödem oluşacağını biliyorum.yani
okudum bilinçlendim10 gr tuz yanılmıyorsam 1.5 litre su tutuyormuş.tuz olarakdaişlenmemiş tuz kullanın diyor.
canım benden tavsiye altında sandık yoksa almaaynen tarif ettiğin gibi canım. kolsuz yatak oluyor ama kasası yok. açık gri takımın rengi. siyah ve kızıl tonlarda minderler alayım diyorum. zaten eski takımım kırmızı olduğu için halı perde sandalye hepsi kırmızı tonlarda :)
aslında kırmızıdan sıkıldım ama 2 minderle boğulmam herhalde. örtüyü normalde kullanmayacağım canım misafir falan gelince şıklık yaratsın diye düşündüm. şöyle simli püsküllü falan birşer. benim başka takımımyok. yani misafir için de bu oda kullanılacak ama bu takım biraz salon için hafif kaçıyor...ama erzuruma da yeter ya. zaten taşınacağız iki sene sonra :)
nolcak bizim bu durum dilek yaaaNapcam kızlar böyle yaa bi türlü adapte olamıyorum.
Dün yediklerimi saysamkalırsınız.
Hiç keyfim yok. Keyfim olmadığı içinde önümden yemek geçerse direkt yiyorum.
inşallah canım sorun olacağını sanmıyorumAllah yardımcın olsun canım, inşallah sorunsuz geçer bir bayram
sen toparlarsın canım1 kare çikolata için bile düşünüp yemeyen Dilek gitti.
Yerine 2 tane büyük paket antep fıstıklıyı 2 dk da yutan Dilek geldi.
Yedikce mutsuz oluyorum.
Toparlıcam ama böyle olmuyo.
kilo verdikmi ağızlarını açıp bişey demezlerValla gene başladı millet kilo aldın demeye.
Senin yapında bu bi al bi ver vs. diye laf yapıyolar.
Çok fena gıcık oldum.
Dr a gitmek istiyorum ama yüzüm yok bide diyorum 2 tane listen var ztn.
Onlarla güzel kilo vermiştin tekrar başla.
Bu dönemde tartılma gitsem gene hemen hemen aynı diyeti vericek.
Boşuna para vermiş olucam.
sabah biri ılık ballı sirkeli su demiş nasıl içiyrsun yaaaa ben bir kez denedim saatlerce kustumiçimden çıkcak birşeyde yoktu afedersiniz safta cıktı öğür öğür bi haloldum akşama kadar midem bulandı .
kayısı ıslayabilirsin akşamdan suyamerhabalar... acil yardımınıza ihtiyacım var tuvalete çıkamıyorum ve karnım çok kötü ağrıyor ne yapmalıyım bilgisi olan söyleyebilir mi..
valla tabiii senin kararın canımevet saglıksız gorunuo ama 7 gundende bısey olmas dıe dusunuorum.gerı alma konusuna gelıncede ben almıorum gerı.verdıkten sonra korumak benım ıcın kolay..bıseyler yapmam lazım artık durdu kılo falan veremıorum gıbıhos yapabılır mıyım bu dıyetı onuda bılmıorum ama ınanın arkadas yapmıs ve vermıs..sok oldum kızın fotoyu gorunce..ondan esınlendım attım ortaya bı fıkır bılen duyan var mı dıe :))
Günaydın kızlar
Herkese günaydınlarrrr
günaydın güzellergünaydınnn kızlarrrr.. nasılsınızz?
naptın sen kuzu yaaaakeşke o kdr yeseydim iyiydi
ama korktuğum oldu fazla aabarttım..
sonrada 9 da kanepede sızmışım.
ben cuma günü 63,8dim dün 65i gördümkızlarrrr moralim çok bozulduu ya dün sabah tartıda 68.4 ü görmüştüm bu sabah yine 69.1 çıktım niye böyle oldu anlamadım ya moralim bozuldu bugün eczanede tartılcam orda bakalım kaç kilo çıkıcam
ama kimse bana cevap vermiyorr nedennn
diğer alıntıya yazdım önerileri canımevet canım akşam çok kötü oldum şimdi hafif ama hala tuvalete çıkamıyorum birazdan evden çıkıcam kahveyi yarın deneyeceğim ozaman.. sabah kahvaltıda edemedim maydonoz yedim limonlu ve bir bardak biberiyeli çay içtim belki yardımcı olur tuvalete çıkmama ama olmadı...
öğle yemeğimi nasıl yapayım sizce simit canım çekiyor simit peynir falan mı yapsam yada kepekli makarna alıp yoğurtla mı yesem...
gunaydin kizlar
aktardan sinemakiyi yaprak şeklinde olandan al. 5-6 yaprağı suya koy 2 dk beklet süzüp iç. kesinlikle wc ye çıkarsın yani çıkmayanını duymadım. yarım saat bekle işe yaramazsa bir bardak daha iç :)bu içtiğim biberiyeli çayın içindede sinemaki var ama bnde işe yaramıyor galiba birde sadece sinemaki alayım ozaman bugun gidiyorum aktardan alayım.. çook teşekkürler..
sağol canım fikirlerin için. aslında bende kasasız istemiyorum ama bulamadım ya. hem kasa hem yatak olupta hemde ucuzunu bulamadım. bende evdeki ıvır zıvırı içine atmak için kasa istiyorum. biraz daha bakalım diyecem ama erzurumda başka mağazada kalmadı ki :) eşim yok yarın ben merkeze kendim gidip oradaki mağazaları gezeyim bari. onlar biraz pahalı ama belki bulurum aradığım gibi birşey. burada koltuk takımı modası şu eskiden vardı ya ağır işlemeli oymalı salon takımları onlardan. her yerde onlardan var. benim istediğim tarz hafif birşeyler yok.
ekmek düşkünlüğüm benimde yok
aslında var ama diyet moduna girince ortadan kaldırıyorum o düşkünlüğü
1 dilim çavdar yetiyor hiç yemeden olurmu bilmemm tabiii
söylediklerin mantıklı ama meyve yenmemesi düşündürücü
canım benden tavsiye altında sandık yoksa alma
biz öyle olduğu için elden çıkardık
yoksa yeniydi görünüşü
yatak yapılıyor ama altında ağırlık olmadığı için bitarafının dengesi olmuyor sırta gelen kısmın
denge olmadığı içinde eğer bir yere dayamazsan o tarafa yatınca yere düşüyorsun
biz duvara dayadığımız halde o tarafa yatamıyorduk
hatta kayınbabamla görümcem düşme tehlikesi geçirdi
kafanı karıştırmış olmayayım ama biz kullandık ve memnun kalmadığımız için söylüyorum
nolcak bizim bu durum dilek yaaa
bol geliyor diye kenara koyduğum şeyleri çıkarmaya başladım
artık bol gelmiyor üzerime tam oluyor
inşallah canım sorun olacağını sanmıyorum
hizmetle geçecek yorucu olacak o kesin
sen toparlarsın canım
burada herkes sana güveniyor
sende kendine güvendinmi tamamdır
demekki zamanı var
kilo verdikmi ağızlarını açıp bişey demezler
alınca ama hemen laf söyleme haklarını bulurlar kendilerini
bidee inceliyorlar yaa iyice ona sinir oluyorum
o bakışlar canımı sıkıyor gözlerini oyuveresim geliyor
ben demiştim
ben geçen senede çok içtim hiç midemi bulandırmadı
1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal 1 su bardağı sıcağa yakın su
bağırsaklarıda çalıştırıyor
ben tadını seviyorum hatta
kayısı ıslayabilirsin akşamdan suya
denedinmi bilmiyorum ama
2-3 tane kayısıyı 1 bardak suya ısla sabah kayısıları yee üzerinede o suyu iç faydası oluyor
melisa çayıda bağırsakları çalıştırır rezeneyle birlikte içersen gazıda önler
kızlar kahve içiyordu faydası oluyormuş
aç karnına hurmada yiyebilirsin incirde çok faydalı ama bunalrı aç karnına yiyeceksin ki bağırsaklara ilk o çalışıtırıcı besinler gitsin
valla tabiii senin kararın canım
ben hayatta yapamam
gözümle görsem bu yöntemle kilo vereni dahi denemezdim şahsen
kilo vermen durduysa 2 günlük şok diyetler yapabilirsin spor yapıyorsan onda değişiklik yapabilirsin
farklı yöntemler vardır illaki
günaydın güzeller
naptın sen kuzu yaaaa
günaydın buarada
niyetli olunca akşam çok yeniyor yaaa
ramazanda herkes kilo verir ben almıştım
ben cuma günü 63,8dim dün 65i gördüm
bugün yine 63lerdeyim
anlamadım ama bişeyler oluyor vücudumuzda kilo değildir canını sıkma
diğer alıntıya yazdım önerileri canım
inşallah faydalı olur
günaydın
hoşgeldin fıstıııııııkGünaydınlarrrrr
Uzun zamandır gelemiyorum.Aslında geliyorum ama okuyup kaçıyorum.yazamıyorum.kendimi suçlu hissediyorum
Yedikçe daha fazla yiyorum şiştikçe daha fazla şişiyorum.son günlerde çevremdeki herkes eski kiloma döndüğümü söylüyor çok moralim bozuluyor
Sanki 15 kiloyo ben vermemişim gibi geliyor.nasıl başarmışım diyorum kendime
Baktım bu böyle gitmiyor.çok mutsuzlaşıyorum.herşeye yeniden en başından başlamaya karar verdim.Bayramdan sonraki ilk hafta diyetisyenimden randevumu aldım
bunu yapmak bile beni çok mutlu etti.her ne kadar doktorumun yüzüne nasıl bakıcamı düşünsemde kedimi ona emanet edeceğim için içim rahat.
İşte böyle kızlar.düzene girer girmez dengeli menülerle tekrar sizlerle olucam inş.Hepiniz iyiki varsınız.sizleri okuyarak kendimde yeniden bu gücü buldum
sandıklı kolsuzlar bellonayla istikbalde vardı canımsağol canım fikirlerin için. aslında bende kasasız istemiyorum ama bulamadım ya. hem kasa hem yatak olupta hemde ucuzunu bulamadım. bende evdeki ıvır zıvırı içine atmak için kasa istiyorum. biraz daha bakalım diyecem ama erzurumda başka mağazada kalmadı ki :) eşim yok yarın ben merkeze kendim gidip oradaki mağazaları gezeyim bari. onlar biraz pahalı ama belki bulurum aradığım gibi birşey. burada koltuk takımı modası şu eskiden vardı ya ağır işlemeli oymalı salon takımları onlardan. her yerde onlardan var. benim istediğim tarz hafif birşeyler yok.
ben aslında ne istediğimi biliyorum da bulamadım yaaaa
kolsuz yada ahşap ince kollu yatak ve kasası olan. hafif yerden yüksek kullanışlı ve ucuz birşey arıyoım. bulan bana da haber versin
kızlaaaaaaar bugüntam gün mü çalışıyoruz yarım gün mü ?
yumurta az değilmi kuzum kahvaltı içingünaydin kizlar
gamzem seni tekrar görmek negüzel bebis
gecmise gidemedim okudum da erindim alinti yapmaya
tek dertimiz kilomuz olsun da onuda halledecez insallah allahin izniyle
dün yediklerimi sayayim bakem :44:
sabah: hmm haslanmis yimirta
ara: portakal
öglen: et döner salata ekmeksiz pilavsiz
ara: 1 mandalina 1 elma
aksam: 1 tas corba kabak yumurta sogan biber karistirip kavurdum
bugünde kahvaltida : mozarella ile domatesi salata gibi yaptim yedim
öglen izgara tavuk salata planda
yok tatlim doktor bana liste verdi bunlari istedigin zaman istedigin miktarda yiyebilirsin diye birde yasakli liste var yiyemiyeceklerim kendim karar veriyorum ne yiycemi almadim dün fazlada canim istemediginde böyle az canim
sandıklı kolsuzlar bellonayla istikbalde vardı canım
alfemonun takımları çok hoşuma gidiyor benim ama biraz pahalı
burada bide lavelli diye bir marka var orada varmı bilmiyorum
onunda güzel ürünleri
buarada internettende takip et ellerinde yoksa bile getirirler
buarada bugün tam günüz normalde arefe günü yarım gün olurdu busefer tam gün yarın arefe ya tatil yapıyoruz
yumurta az değilmi kuzum kahvaltı için
yanında domates salatalık falan yeseydin, peynir
çok azaltmışsın menünün doktormu böyle istedi
en son halim kızlar, çokmu fena durum 63-64 arasıyım daha fazla duruyorum değilmii??
Eki Görüntüle 538304 Eki Görüntüle 538307
tamam canım tutalım
oruç borcuda bizim kilolar gibi bıraktıkça artıyor...
gri siyah uyumu çok güzl ben çok beğeniyorum
ama oturma odasıysa kırmızı kombini de güzel oluyor...
hergün patatesse çok sevmeme ragmen yiyemem ben heralde
geçen yıl lahana çorbası yapmıştım iki gün yedimde o zamandan beri lahanadan soğudum
adını bile duyunca midem bulanıyor...
sağol canım yutalım inşallah..
olsun canım vermişsin moralini bozma hiç..
sağol canım..
bayram sonu ara ara bende tutucam günler kısa zaten bayram sonu
işten çıkmadan iftar olur..
ilaçlarda etkiler biraz ama tamamen kilo vermene engel olmaz canım
yavaş yavaş olur ama kilo verirsin..
bende bir senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum
hatta ilk başladığımda yüksek dozla başalmıştım
yememe dikkat ettiğim sürece kilo verdim suzim..
ben bayram sonu ayran detoksu yapmayı düşünüyorum
güzel bi kahvaltı sonrada çorba
işyerinede getirebilirim
seviyorumda çorbayı
daha ne olsun
bende bayramın 1. günü samsuna memelekete gidicem inşallah..
anamı babamı göreyim ellerini öpeyim
hayır dualarını alayım
tabi doğal olarak artılarla gelicem
bu cuma bildirim yapamıcam büyük ihtimalle
kızlar menümü yazayım
bakalım beğenecekmisniz bugün kararlıyım inşallah bozulmaz
uyanınca
1 bardak ballı sirkeli ılık su
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
1 yemek kaşığı kadar krem peynir
yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
ara
1 kupa neskafe
5 üzüm tanesi
öğlen
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
çeyrek salatalık
ara
1 kupa neskafe
1 elma
ara
1 armut/ 2 mürdüm eriği
akşam
1 kase çorba
yoğurt
domates, salatalık
ara
1 elma
pisicikimm hayırlı yasların olsun umarım dıleklerın hayırlısııle gercek olur esının tayınımıcıktı kızzzz nerey cıktı yada bızımoralara gellamaerzurum bırakılırmıyaa cok gusel ıncalıkları oldugunu duydummm da
amannn dıkkat et tatlımmm vall 2 gundur wc sorunum varrr ya yolculuk ve yabancılıklıev bana ıyı gelmyıorrrr
aynen öleolduuu 3 memleket arasındayımve bayramdada eltımın memeleketeıne gelın almaya gıdecegızz yanııı 2 haftada ankara.yozgat.amasya.ve son olarakk kayserıye evıme gececegımınslll
herkez ıyıdırı nsllll
kızlar karatay diyetine eksiksiz uyulduğunda ayda 4-5 kilo gidiyormuş.tabii bir rahatsızlık yoksa..
hem sağlıklı besleniyorsunuz hemde kilo veriyorsunuz.hemde yaşam kaliteniz artıyo.
kızlarrrr moralim çok bozulduu ya dün sabah tartıda 68.4 ü görmüştüm bu sabah yine 69.1 çıktım niye böyle oldu anlamadım ya moralim bozuldu bugün eczanede tartılcam orda bakalım kaç kilo çıkıcam
ama kimse bana cevap vermiyorr nedennn
günaydın kızlar
bayrama 1 gün kala nasılsınız bakalım?
hiç bayram heyecanı yok gerçide
neyse
dün menüme çok dikkat edemedim :26:
ama bozmuşum gibi kendimi kötü hissetmiyorum
akşam yemeğinden sonra hiç bişey atmadım ağzıma o bile rahatlatıyor beni
birde dün yürüyecektim ama bütün gün yağmayan yağmur benim yürüyeceğim zamanı buldu
hafiflemişti yinede çıkayım dedim iyiki çıkmadım felaket bir yağmur geldi
akşam lesli yaptım 40 dk kadar
10 dk falanda mekik çektim
ben jillianı yapamıyorum çünkü kızım izin vermiyor mekik hareketlerini hiç yaptırmıyor karnıma oturmak istiyor
leslie en azından ayakta yapılıyor kızımda benimle yapıyor
aslında benim bacaklarım kalça var lesliede faydalı olur diye düşünüyorum
yürüyüş sonuçta
öyle işte kızlar
uzunmu yazdım ne :26:
Günaydınlarrrrr
Uzun zamandır gelemiyorum.Aslında geliyorum ama okuyup kaçıyorum.yazamıyorum.kendimi suçlu hissediyorum
Yedikçe daha fazla yiyorum şiştikçe daha fazla şişiyorum.son günlerde çevremdeki herkes eski kiloma döndüğümü söylüyor çok moralim bozuluyor
Baktım bu böyle gitmiyor.çok mutsuzlaşıyorum.herşeye yeniden en başından başlamaya karar verdim.Bayramdan sonraki ilk hafta diyetisyenimden randevumu aldım
bunu yapmak bile beni çok mutlu etti.her ne kadar doktorumun yüzüne nasıl bakıcamı düşünsemde kedimi ona emanet edeceğim için içim rahat.
İşte böyle kızlar.düzene girer girmez dengeli menülerle tekrar sizlerle olucam inş.Hepiniz iyiki varsınız.sizleri okuyarak kendimde yeniden bu gücü buldum
istikbalde var baktım canım ama çok pahalı geldi. 3000 civarı istiyorlar o kadar ona vereceğime gider diğer beğendiğim 3500 tl lik salon takımını alırım :)
sandıklı kolsuzlar bellonayla istikbalde vardı canım
alfemonun takımları çok hoşuma gidiyor benim ama biraz pahalı
burada bide lavelli diye bir marka var orada varmı bilmiyorum
onunda güzel ürünleri
buarada internettende takip et ellerinde yoksa bile getirirler
buarada bugün tam günüz normalde arefe günü yarım gün olurdu busefer tam gün yarın arefe ya tatil yapıyoruz
yumurta az değilmi kuzum kahvaltı için
yanında domates salatalık falan yeseydin, peynir
çok azaltmışsın menünün doktormu böyle istedi
en son halim kızlar, çokmu fena durum 63-64 arasıyım daha fazla duruyorum değilmii??
günaydin kizlar
supersin kizzz ben boyle olsam ucarim beheyttt......en son halim kızlar, çokmu fena durum 63-64 arasıyım daha fazla duruyorum değilmii??
günaydin canimgünaydın kızlarrr
dün deiğim gibi annemlere gittim akşama kdr ordaydım
onlarla vedalaştık
ordanada kayınvalşmelere geçtik onlarda yola çıkıcaklardı
onarlada vedalaştık herkesi yolladık kaldık bizz istanbullarda
ayrıca dün ayran detoksuna başladım kahvaltıdan sonra 2 saat arayla
yaptığım ayran tahıl karışımından 1 kase içtim
annemelere gittğim için yanıma aldım ordada içtim
2 saatte bir yenilmesi sgerektiğinxden ve gün boyu başka bişey yenmediğinden
annemde dediki kızım sen doymuon herhalde durmadan bunu yiyip duruosn
dedim anne doymadığımdan değill 2 saat arayla içmek lazım onun içinn
oda üzülüo öle görünce ya ye bişi olmazz ne var senin kilonda diyo canım benmm
öle işte bugün 2. günümm bakalım yarın ne çıkıcak tartıdaaa
bugün de dişöi randevum var öğleden sonra gidicem
sonrada kızıma bikaç bişey balıcam bayramlık
eve dönebilirim inş. akşama
nolcak bizim bu durum dilek yaaa
bol geliyor diye kenara koyduğum şeyleri çıkarmaya başladım
artık bol gelmiyor üzerime tam oluyor
sen toparlarsın canım
burada herkes sana güveniyor
sende kendine güvendinmi tamamdır
demekki zamanı var
kilo verdikmi ağızlarını açıp bişey demezler
alınca ama hemen laf söyleme haklarını bulurlar kendilerini
bidee inceliyorlar yaa iyice ona sinir oluyorum
o bakışlar canımı sıkıyor gözlerini oyuveresim geliyor
günaydın kızlar
bayrama 1 gün kala nasılsınız bakalım?
hiç bayram heyecanı yok gerçide
neyse
dün menüme çok dikkat edemedim :26:
ama bozmuşum gibi kendimi kötü hissetmiyorum
akşam yemeğinden sonra hiç bişey atmadım ağzıma o bile rahatlatıyor beni
birde dün yürüyecektim ama bütün gün yağmayan yağmur benim yürüyeceğim zamanı buldu
hafiflemişti yinede çıkayım dedim iyiki çıkmadım felaket bir yağmur geldi
akşam lesli yaptım 40 dk kadar
10 dk falanda mekik çektim
ben jillianı yapamıyorum çünkü kızım izin vermiyor mekik hareketlerini hiç yaptırmıyor karnıma oturmak istiyor
leslie en azından ayakta yapılıyor kızımda benimle yapıyor
aslında benim bacaklarım kalça var lesliede faydalı olur diye düşünüyorum
yürüyüş sonuçta
öyle işte kızlar
uzunmu yazdım ne :26:
Günaydınlarrrrr
Selam suzicim.günaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?