70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cccccakşam giremeyebilirim oğlum hiç durmuyor.
sabah
1.5 dilim tb ekmeği. domates maydanoz dereotu. 2 parmak fındık ezmesi

ara
yok

öğlen
2 servis kaşıgı sebzeli bulgur pilavı. salata. 2 kaşık yogurt

ara
3 4 çikolata küçüklerden

akşamada
borkoli salatası ve belki bulgur pilavı yerim 1 2 kaşık.

can sıkıntısı yemi isteğimi inanılmaz tetikliyor. canım sıkıldıkca birşeyler yemek istiyorum. zaten kilolarımıda abur cuburlara ve oğluma borçluyum :)

topik tenhalaşmış yinee hiç ilerlememiş sayfalarrr
bende annemlerdeyim bi bakayım dedim ne var ne yokk diye

canım norm fazlasıs ne demek bilmiyorum ama bi arkadaşım daha face de bu durumdan yakınmışş
Allah yardımcın olsun inş..

Bana da yardım edin lütfen.76 kg ve 165 cm boy.En az 65 kg olmalıyım ama ben ne zaman diyete başlasam daha da çok kilo alıyorum.Bana desteğiniz ve motivasyonunuz lazım.Bir de şu kilo kaybını gösteren,hedefleri gösteren alttaki imgelerden:)Anlayın işte neyin faydası olursa bu gırtlağımı tutma gücüne.

hoşgeldin aramıza, burda motivasyon bol.Ben de 158 cm boy 80 kg ile başladım 1 hafta önce..aman aman diyet yapmıyorum ama tatlıyı beyaz ekmeği kestim spor da yapıyorum.bugün 78.5 çıktım. sonuç süper yani sende de öyle olur.buyur gel. çizelgeyi ben de kk'da başlık vardı ordan yapmıştım şimdi hatırlamıyorum nasıl yaptğımı, yapamazsan uzman arkadaşlar yardımcı olur.. hadi kolay gelsin..

çok güldüm ah biz kadınlar ...bende aynısı yapıyorum desem..yalnız çok kulağımızı çınlatıyorlardır.haberin ola...
sorma neler neler saydırıyorum bir bilseler saç baş yolucaklar benim ama bende sepette yapınca onlarda bana diolardır ehehe ödeşioz napalım

süperrrrgiden paralara değiçek nazım ama şu hep yulaf ezmesi nasıl bişi çok merak edioyorum dukanda da sık sık gördüm sanki yanlışmı hatırlıyorum acep :44:

üzüldüm senin adına ablacım

canım şok diyetlere bende karşıyım...
ama ayran detoksu iyi gibi..
sabah normal kahvaltı yapıyorsun ,sonrada çorba 2 saatte doyurucu oluyo zaten...
ayran detoksuda nedir belki deneyebilirim tariffff veirirmisin canım :26::26::26:

başlıktada belli olduğu gibi deminki yazımda ,bugün canım sıkkın çok negatifim ,regl durumları varcanım çaklııııııttttttttttt istiyorr kocişe sipariş verdircem vallaaaaaaaaa ,sonrada yedikten sonra bir güzel nasıl vercem kilo die düşünürüm pöööööffffffffffff çok iradesiz oldum yineeeee ,çok kzııyorum kendime ,çok özentisiz oldum artık,hiç bişiden zevk alamıyorum sanki herşey üsütüme geliyorrr anlıycanızz klasik bir bunalımdayım , tabi kociş farkında değil o da çalışıyor ama en azından iş hayatı var arkileri var çevresinde ,muhabbet edebiliyor ,benimse hiiiçççç evde bomboş tv ,pc derken yeemekti bulaşıktı temizlikti dersti uykuydu derken öle çok monoton geçio hayatım şu sıralar yaaa

regl döneminde olur böle ruh halleri ve de tatlı krızleri, canın çok istiyosa bitter yiyebilirsin küçük bir parça...

Geliyorum kimse yok yaa...

Ordada giremiyorum hala. Yediklerime hiç dikkat edemiyorum. Bunlları düzenleyecek zaman olmuyo.

İnş kilo almam orda da oturuyorum bütün gün.

canım norm fazlasıs ne demek bilmiyorum ama bi arkadaşım daha face de bu durumdan yakınmışş
Allah yardımcın olsun inş..

canım okulda fazla oluyorsun
ihtiyacı olan okullara tayin istiyorsun
benim branş rehberlik 250 öğrenciye 1 rehber öğretmen veriyorlar
öğrenci sayımız 239 a düşünce bana gerek kalmadı başka yere tayin isteyeceğim
o dediğin arkadaşta ya yerine birisi gelmiştir puanı düşük diye norm fazlası olmuştur yada ders sayısı azalmıştır
öyle yaniii

Sabah
1dilim tb ekmeği,1dilim peynir,3 zeytin,1salatalık,biraz maydanoz,şekersiz çay
Öğle
HAşlama et,1dilim tbekmek,yarım bardak kola
Ara
3übir arada,4-5 cips
Akşam
1kepçe dom çorbası,karnıbahar azyağda kızartılmış,2top acıbiber,3zeytin,1yk kaşığı yoğurt,1dilimtb ekmeği,(Çok lezzetliydi bu öğün)
Ara
2adet jelibon,1 ikram bisküvi,1 meyve(hurma)

Akşamı erken (5)yemiştimde acıktım ve kendimi tutamadım.Kızın bana.Öğünler fena değil ama aralar berbat inş.kilo almamışımdır.2fincan yeşilçay form çay,3lt su

cnm mrb..bende patates dıyetını bıraktım..ama dıkkat edıodum bugune kkdr bugun abrttım valla..delı gıbı kıtlıktan cıkmıs gıbı onume ne geldıyse yedım ( pişmanım (yarın yıne dıkkat edıcem en azından yerımde sayıyım almayım..bırde cars cumartesı ve pazar gun var (yandım bu hafta allah yardım etsın bana ..ama p.tesı herseye yenıden baslıcam..su gunlerı bı atlatım allahın ıznyle..cnm devam tabıkı..pazartesıye kdr bana ızın ondan sonra tam gaz devam hemde :)

menüme
sabah bir simit 1 krem peynir

ara bir elma

öğlen 12:30 yarım patlıcam 3 köfte , bir patates ( fırında patlıcan kepap gibi bişey yapmıştım ) 3 kaşık makarna, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara bir elma

akşam 19:30 bir tabak et haşlama, bir dilim tam buğday ekemği

20:30 da bir taze hurma, 3 kuru hurma 10 tane badem

şimdide yeşil çay içiyorum 2.5 litre su içmişimdir, spor yok
2 hafta leslie yaptım bir ydır yapmıyorum onada başlasam çok iyi olacak
kim fırçalıyacak beniii

çok yorgunıum kızlar dersten sonra toplantımız nvardı 18:30 kadar okuldaydım çarşamba ve cumada böyle olacak

zor bir durum umarım en istediğin bir okul olurda rahatlarsın, ama düzen değiştirmek yinede zor

zor bir durum umarım en istediğin bir okul olurda rahatlarsın, ama düzen değiştirmek yinede zor

5,5 yıl oldu göreve başlayalı 4. okulum olacak
memnundum yerimden alıştım ortamımız çok iyiydi
şimdi herşey tepetaklak olacak
çabuk alışırım alışmasına o açıdan sorunum yok ama sıkıldım yeni yeni insanları tanımaya çalışmaktan
neyse bakalım hayırlısı

bayağı okul değiştirmişsin, zor oluyor yer değiştirmek, gerçi ev taşımıyacaksın sanırım onun için çok zor olmaz ama, dediğin gibi yeni insanlar yeni öğrenciler, gerçi güzel yönleride oluyor, dediğin gibi hayırlısı olsun

açıklaman için saolasın canımm Allah yardımcın olsun
inş. yakın zamanda yeni bir okula tayin olursun ve hiç ayrılmak zorunda kalmazsınn

kizlar gecmis iokudum ve benim gunumu yazayim dedim. pek fena sayilmaz, sabah gec kalktim, hemen yogurdumu yedim ve yarim saat sonra kahvaltimi yaptim, 6 saat sonrada aksam yemegimi yedim, spor yapamadim, gun bitti vakit kalmadi, yediklerimi yazayim,

sabah 2 kasik yogurt zencefil, zerdecal ve tarcinli,
2 dilim tam tahil ekmegi,
1 yumurta,
4 tane siyah zeytin,
kiprit kutusu kadar beyaz peynir
1bardak cay az sekerli

aksam, 2 kasik yogurt zencefil, zerdecal ve tarcinli,
bir kase mercimek corbasi
2 dilim tam tahil ekmegi
bir bud tavuk,
birkac catal kabak kizartmasi yogurtlu
biraz salata

tum gun 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…