selam kızlar
alıntılarım vardı ama silinmiş
sabah sabah canım sıkkın
norm fazlası olmuşum öğretmen olanlar bilir
yazın aynı durum olmuştu kendi okulumun ilkokul kısmına tayin istemiştim
şimdide burada olmuşum
beni burada barındırmayacaklar anladım
yine düzen değişecek
sıkıntılı bir durum
canım sıkkın yani anlayacağınız
Bana da yardım edin lütfen.76 kg ve 165 cm boy.En az 65 kg olmalıyım ama ben ne zaman diyete başlasam daha da çok kilo alıyorum.Bana desteğiniz ve motivasyonunuz lazım.Bir de şu kilo kaybını gösteren,hedefleri gösteren alttaki imgelerden:)Anlayın işte neyin faydası olursa bu gırtlağımı tutma gücüne.
sorma neler neler saydırıyorum bir bilseler saç baş yolucaklar benimçok güldümah biz kadınlar ...bende aynısı yapıyorum desem..yalnız çok kulağımızı çınlatıyorlardır.haberin ola...
Günaydınlarrrrr
BUGÜNKÜ MENÜ
Uyanınca 1 büyük bardak su
Kahvaltı:
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 avuç kuru üzüm
1 kase yoğurt
Ara:
1 şekersiz türk kahve
1 elma
Öğle:
5 yk. kabak yemeği
2 küçük dilim çavdar ekmek
2-3 yk. yoğurt
Ara:
1 elma
Akşam:
5 yk. kabak yemeği
Bol salata
ayran
Ara:
1 ad nar
2 lt. su, 30 dk tempolu yürüyüş
selam kızlar
sabah sabah canım sıkkın
şimdide burada olmuşum
yine düzen değişecek
sıkıntılı bir durum
ayran detoksuda nedir belki deneyebilirim tariffff veirirmisin canım :26::26::26:canım şok diyetlere bende karşıyım...
ama ayran detoksu iyi gibi..
sabah normal kahvaltı yapıyorsun ,sonrada çorba 2 saatte doyurucu oluyo zaten...
başlıktada belli olduğu gibi deminki yazımda ,bugün canım sıkkın çok negatifim ,regl durumları varcanım çaklııııııttttttttttt istiyorr kocişe sipariş verdircem vallaaaaaaaaa ,sonrada yedikten sonra bir güzel nasıl vercem kilo die düşünürüm pöööööffffffffffff çok iradesiz oldum yineeeee ,çok kzııyorum kendime ,çok özentisiz oldum artık,hiç bişiden zevk alamıyorum sanki herşey üsütüme geliyorrr anlıycanızz klasik bir bunalımdayım , tabi kociş farkında değil o da çalışıyor ama en azından iş hayatı var arkileri var çevresinde ,muhabbet edebiliyor ,benimse hiiiçççç evde bomboş tv ,pc derken yeemekti bulaşıktı temizlikti dersti uykuydu derken öle çok monoton geçio hayatım şu sıralar yaaa
canım norm fazlasıs ne demek bilmiyorum ama bi arkadaşım daha face de bu durumdan yakınmışş
Allah yardımcın olsun inş..
Kizlar merhablar,
nasil gidiyor kilo vermeler, ben hala yerimde sayiyorum, gecen pazartesi basladigim patates diyetini 3. gunumde terk ettim, evde millet guzel guzel yemekleri yerken ben bir turlu duramadim dayanamadim ve bende yedim yemeklerden, sonrada hafta sonu falan derken sukur almamisim ama vermedimde, yine bir pazartesiylke basbaayiz, ben daha oncerleri kalori sayarak diyet yapiyordum ve cok guzel ise yariyordu tabiiki sporda mutlaka sart, bugun sayfalarda dolasirken soyle bir sey gordum, 2 yemek kasigi yogurda 1 cay kasigi zencefil, bir cay kasigi zerdecal ve bir cay kasigi tarcin koyuluyor ve gunde 3 kez her ogunden yarim saat once yeniliyormus, sonra yemeklerden asiriya kacmamak sartiyla yiyormusuz, bende bir de bunu deniyeyim diyorum, dudicigimle yarisiyordum ama ben malesef yarisi kaybetttim, ama tekrar basliyorum ve bu sefer kesin kararliyim, sabah oglusumu okula biraktiktan sonra gelirken bir yorgurt alip baslayacagim, ev isini bitirnce bebisimi uyutup bir saatte yurume bandimda yuruyerek yeni bir haftaya baslayacagim, dudicim, devammi yarisa? kizlar hepimize basarilar diyorum, kolay gelsin, kilolar gitsinnnnn....
selam kızlar
sabah sabah canım sıkkın
şimdide burada olmuşum
yine düzen değişecek
sıkıntılı bir durum
zor bir durum umarım en istediğin bir okul olurda rahatlarsın, ama düzen değiştirmek yinede zor
5,5 yıl oldu göreve başlayalı 4. okulum olacak
memnundum yerimden alıştım ortamımız çok iyiydi
şimdi herşey tepetaklak olacak
çabuk alışırım alışmasına o açıdan sorunum yok ama sıkıldım yeni yeni insanları tanımaya çalışmaktan
neyse bakalım hayırlısı
canım okulda fazla oluyorsun
ihtiyacı olan okullara tayin istiyorsun
benim branş rehberlik 250 öğrenciye 1 rehber öğretmen veriyorlar
öğrenci sayımız 239 a düşünce bana gerek kalmadı başka yere tayin isteyeceğim
o dediğin arkadaşta ya yerine birisi gelmiştir puanı düşük diye norm fazlası olmuştur yada ders sayısı azalmıştır
öyle yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?