70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun diyelim ozaman canım benim ,

kilo durumları nasıl sabit kalmışsındır sen dikkat edersin yediklerine

ben tekrar sil baştan yaptım hatta başlangıç kilomu dahi değiştirdim artık ,diğer türlü zayıflamış gibi görüodum kendimi vermeye cesaret edemeiodum böyle yaparsam belki dahada azimlenirim bakalım öle iştee ,bir an önce gelinde hep birlikte zayıflayalım yaaa ,özledim sizleri

bugün diyet miyet hak getire.
dışarı çıkınca diyete uyamıyorum ya işte.

sabah: 2 bardak su, 1 bardak süt, 1 muz

öğlen arkadaşlarla buluşup bir kahvaltıcıya gittik ve her şey o zaman olduuu
1 kahvaltı tabağı , 2 ipişi ,1 dilim ekmek gerisini siz düşünün artık :26:
ara öğün falan yemedim o kadar çok yiyince
sade kahve ve limonlu soda içtim.

akşam: 1 kepçe çorba, 1 bardak ayran

yarın yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor malesef.

cumanın ödülü gibi düşün şeker tam gaz yola devam bakalım

dikkat etmedim aslında canım ama pek kilo almadım şükür. 63 civarıyım işte ya öyle bakalım bu hafta artık biraz dikkat edeyim diyorum
58 olayım da koruyayım artık o zaman daha iyi olcak inşallah..
birlikte olmak daha iyi oluyor dediğin gibi canım benim

valla şu anda çok pişmanım yediklerim için.
dışarı çıktığımda çoğunluk ne yerse ben de onlara uyuyorum, diyeti düşünmüyorum kesinlikle. bu huyumu düzeltmem lazım.
dediğin gibi hafta sonları illaki dışarı çıkma planı olur herkesin ve sonrasında dökülür topik pişmanlıktan aama eminim sebze yemekleri ile +bol su+spor ile kesinlikle cumaya kadar toplarsın durumu canım üzülmeye gerek yok fazla

sen zaten minyon tiplisin şeker , o kadar abartılcak bir kilo fazlalığın yok istediğin 5 kiloyuda eminim daha dikkat edince veririsin sen bakalım kış geldi artık yavaş yavaş diyet moduna girmeye başladık bizde ,ama evde hala kurbandan kalıntılar olduğu için henüz irademe tam olarak sahip olamıyorum ben bir başarsam hemen menü paylaşımına geçicem ama ölee işteee .....

tatlı sadece 4-12 calıştıgım zaman ıkı ogun yapıyorum akşam 7den sonra bısey yememeye calışıyorum bazen cayın yanında durtuyolar

tamam tatlım yaparım

tatlı sadece 4-12 calıştıgım zaman ıkı ogun yapıyorum akşam 7den sonra bısey yememeye calışıyorum bazen cayın yanında durtuyolar

tamam tatlım yaparım

evet benim de çok gözüme batmıyor artık kilolarım çok şükür iyiyim de.. kurban kötü oldu ya evde ne bulduysam yedim nerdeyse bakalım toparlarız canım burda hep birlikte oldukça

tatlım normalde 3 ogun ama vardıyam degısınce 2 öğün 11 gıbı kahvaltı yapıyırum akşamda 6da yıyorum onundısında yemıyorum bazen cayın yanında bıskuvı faln oluyo okadar

tamam hyatım oyle yaparım bırdaha:)

selam huhucuklarrr pazar günü herkesler geziyor galiba...bende akşama yemekten sonra çıkıcam dışarı..bu arada aksam arkadaşın doğum günü vardı.3 dilim börek ve 3 çatal pasta yedim kimsecikler yokken bu itirafımı yapım arada kaynar belkiii........... yarın görüşmek üzere...allah a emanet olun.....

çok güldüm ah biz kadınlar ...bende aynısı yapıyorum desem..yalnız çok kulağımızı çınlatıyorlardır.haberin ola...

bende dışarı çıkınca cozutuyorum.nasıl olcak bilmem bu kilo verme işi..............

merhaba kızlarr!
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 biber, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 kupa şekersiz çay

Ara: 1 mandalina

öğlen: 5 yk kısır, 1 sb ayran

Ara: 1 elma

Akşam: 2 kepçe çorba, 4 yk yoğurt, salata

1 saat sonra da süt içicem.

Yarın sınavım olduğu için bütün gün oturup ders çalıştım ama çalışırken de 2 kupa yeşilçay, 2 kupa da ısırgan çayı içtim. Eskiden olsa çikolatalar, kekler, krakerler ohooo :)) ehehhe

normalde öyle kahvaltı yaparım ama oğludan dolayı apar topar yiyorum anca o kadar yiyebiliyorum.
yoğurt en güzeli veya salata veya bol bol su iç cnaım pes etmek yok süper olmuş menü sabha dışında ,sabah dahada çeşitlendirebilirsin peynir zeyitn gibi

bugünki menüm
sabah
3 sigara böreği :18: yarım yumurta (bu arada artık yumurtayı düşününce bile midem bulanıyor) 2 3 çatal ucuyla ballı fındık.

ara
yok

öğlen
bolekşili pırasa 1 tabak

ara
muz

akşam
çok az brokoli. elma

slm kızlar,

cahilliğimi bağışlayında şimdi ne yapıyoruz burda,yediklerimizi yazıyor muyuz her öğün??? 2.5 aylık kızım var fazla giremyiyorum ben

Kizlar merhablar,
nasil gidiyor kilo vermeler, ben hala yerimde sayiyorum, gecen pazartesi basladigim patates diyetini 3. gunumde terk ettim, evde millet guzel guzel yemekleri yerken ben bir turlu duramadim dayanamadim ve bende yedim yemeklerden, sonrada hafta sonu falan derken sukur almamisim ama vermedimde, yine bir pazartesiylke basbaayiz, ben daha oncerleri kalori sayarak diyet yapiyordum ve cok guzel ise yariyordu tabiiki sporda mutlaka sart, bugun sayfalarda dolasirken soyle bir sey gordum, 2 yemek kasigi yogurda 1 cay kasigi zencefil, bir cay kasigi zerdecal ve bir cay kasigi tarcin koyuluyor ve gunde 3 kez her ogunden yarim saat once yeniliyormus, sonra yemeklerden asiriya kacmamak sartiyla yiyormusuz, bende bir de bunu deniyeyim diyorum, dudicigimle yarisiyordum ama ben malesef yarisi kaybetttim, ama tekrar basliyorum ve bu sefer kesin kararliyim, sabah oglusumu okula biraktiktan sonra gelirken bir yorgurt alip baslayacagim, ev isini bitirnce bebisimi uyutup bir saatte yurume bandimda yuruyerek yeni bir haftaya baslayacagim, dudicim, devammi yarisa? kizlar hepimize basarilar diyorum, kolay gelsin, kilolar gitsinnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…