evet canım öyle oldu.. yazdan beri sorunlarımız vardı artık bi karar aldık böyle olması gerekiyormuş diyelim..
eskisi gibi sık gelemiyorum canım ya pek muhabbetlere de katılamıyorum ama yine devam etcem inşallah bakayım toparlanayım salatalar yapcam dikkat etcem inşallah
cumanın ödülü gibi düşün şeker tam gaz yola devam bakalımbugün diyet miyet hak getire.
dışarı çıkınca diyete uyamıyorum ya işte.
sabah: 2 bardak su, 1 bardak süt, 1 muz
öğlen arkadaşlarla buluşup bir kahvaltıcıya gittik ve her şey o zaman olduuu
1 kahvaltı tabağı , 2 ipişi ,1 dilim ekmek gerisini siz düşünün artık:26:
ara öğün falan yemedim o kadar çok yiyince
sade kahve ve limonlu soda içtim.
akşam: 1 kepçe çorba, 1 bardak ayran
yarın yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor malesef.
cumanın ödülü gibi düşün şeker tam gaz yola devam bakalım
hayırlısı olsun diyelim ozaman canım benim ,
kilo durumları nasıl sabit kalmışsındır sen dikkat edersin yediklerine
ben tekrar sil baştan yaptım hatta başlangıç kilomu dahi değiştirdim artık ,diğer türlü zayıflamış gibi görüodum kendimi vermeye cesaret edemeiodum böyle yaparsam belki dahada azimlenirim bakalım öle iştee ,bir an önce gelinde hep birlikte zayıflayalım yaaa ,özledim sizleri
dediğin gibi hafta sonları illaki dışarı çıkma planı olur herkesin ve sonrasında dökülür topik pişmanlıktan aama eminim sebze yemekleri ile +bol su+spor ile kesinlikle cumaya kadar toplarsın durumu canım üzülmeye gerek yok fazlavalla şu anda çok pişmanım yediklerim için.
dışarı çıktığımda çoğunluk ne yerse ben de onlara uyuyorum, diyeti düşünmüyorum kesinlikle. bu huyumu düzeltmem lazım.
sen zaten minyon tiplisin şeker , o kadar abartılcak bir kilo fazlalığın yok istediğin 5 kiloyuda eminim daha dikkat edince veririsin sendikkat etmedim aslında canım ama pek kilo almadım şükür. 63 civarıyım işte ya öyle bakalım bu hafta artık biraz dikkat edeyim diyorum
58 olayım da koruyayım artık o zaman daha iyi olcak inşallah..
birlikte olmak daha iyi oluyor dediğin gibi canım benim
hoş geldiniz kızlar.. birlikten kuvvet doğar..
Patates kızartması dışında güzelmiş menün, 2 öğüne nasıl geçtin canım? ben de 6 öğün yapmıyorum ama genelde 4 öğün oluyor.. ne zamandır 2 öğün besleniyosun ve hangi saatelerde?
bana cuma günü özel mesajla bildirim yapsaydın listeye alırdım canım
ama yoktu senin bildirimin bende sadece sayfaya yapılan bildirimleri almıorm canım
perşembe gecesi kuralları tekrar yazmıştım ama göremedin sanırım
haftaya cuma eğer bildirim yaparsan girersin listeye
hoş geldiniz kızlar.. birlikten kuvvet doğar..
Patates kızartması dışında güzelmiş menün, 2 öğüne nasıl geçtin canım? ben de 6 öğün yapmıyorum ama genelde 4 öğün oluyor.. ne zamandır 2 öğün besleniyosun ve hangi saatelerde?
ama yoktu senin bildirimin bende sadece sayfaya yapılan bildirimleri almıorm canım
sen zaten minyon tiplisin şeker , o kadar abartılcak bir kilo fazlalığın yok istediğin 5 kiloyuda eminim daha dikkat edince veririsin senbakalım kış geldi artık yavaş yavaş diyet moduna girmeye başladık bizde ,ama evde hala kurbandan kalıntılar olduğu için henüz irademe tam olarak sahip olamıyorum ben bir başarsam hemen menü paylaşımına geçicem ama ölee işteee .....
tatlım normalde 3 ogun ama vardıyam degısınce 2 öğün 11 gıbı kahvaltı yapıyırum akşamda 6da yıyorum onundısında yemıyorum bazen cayın yanında bıskuvı faln oluyo okadarhoş geldiniz kızlar.. birlikten kuvvet doğar..
hayırdır kızçem yeni işe mi başladın eğer öyleyse darısı başıma diyim ,sanada Allah kolaylık versin düğün için büyük katkı olur çalışman
liste süper olmuş ben tam sınır noktasıyım verenler ve aalanalar arsında tereddütte kalan kişiyim
hadi bakalım hayırlısı olsun canım,inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahımkiloyu dert etme mühim olan bebiş
ehehe sende benim gibisin para yok sepete ekliyorum ,kociş dio ne yapısoun kendimi tatmin etmeye çalışıyorum diyorum ,ürünü ben sepete ekleyince başka kadınalr hırs yapıo diyorum tıpkı benim gibi ,heyecean yaratıyorum alışveriş sitesinde diyorumgaribimde yazık napsın all karıcım al hepsi fade olsun ,tabi bilio benim parayı kıstığımı ondan öle dio ayrıca motivede edio manken gibi kızlar biz dobiç
nerelerdesin kuzum hiç denk gelemedim sana ben :26:sözlünden ayrılma mevzusu olmuş sanırım çok üzüldüm iyiydiniz siz nolduki birden öle ayrılık falan :44::26:
bugün diyet miyet hak getire.
dışarı çıkınca diyete uyamıyorum ya işte.
sabah: 2 bardak su, 1 bardak süt, 1 muz
öğlen arkadaşlarla buluşup bir kahvaltıcıya gittik ve her şey o zaman olduuu
1 kahvaltı tabağı , 2 ipişi ,1 dilim ekmek gerisini siz düşünün artık:26:
ara öğün falan yemedim o kadar çok yiyince
sade kahve ve limonlu soda içtim.
akşam: 1 kepçe çorba, 1 bardak ayran
yarın yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor malesef.
yoğurt en güzeli veya salata veya bol bol su iç cnaım pes etmek yok süper olmuş menü sabha dışında ,sabah dahada çeşitlendirebilirsin peynir zeyitn gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?