70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolari hesabina gore toplam 943 kalori ediyor almam gereken 1200 kalori idi, spor olmadigi icin iyidir sanirim, hic acikmadim , hergun boyle giderse iyi sanirim 7 den sonra meyve dahil hic birsey yemedim ve 12 gibi yatacagim sizce nasil?

günaydın teyzeleriii biz geldikk nasılsınız bız daha yenı oldugumuz ıcın nasıl oldugumuzu bılmıyoruzz bızı unutmayın dıe geldıkk yarın kontrolumuz var ınsl..kesemızı gorecegızzz

dua edınde guzel guzel cıksın bebegımm

bgnde polıkılınıge gıdıp kayıt yaptıracak kan vs ıslemlerı yaptıracgımkı yarınkı dr kan ıstemesın tekrardan dıe vakıt kaybetmeden bebegımı gormek ıstıyorumdaaa dua edın bıze olurmuu hıc ıstahm yok bu arada kg ler ne halde bılmıyorumm beebgıme yarıyacakk seylerı yıyorum bı donemde bol balık fındık tahın lı pekmez kepek ekmegı tuketıyorumkı ılclara baslamadıgım ıcın bebegım dogal yoldan besınlerını alsın kalbı gelıssın dıe ınsl..duaedın bıze kızlarr ıhtıyacımız var ınsl...hersey guzel gıdecekkkkkk

İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun canım.

bugün niye kimse yokkkkk.....
Dilekk mevlüt yorgunluğundan evde kaldı sanırım, kocaman mevlüt tencerelerini gördüm de, hepsini Dilek yememiştir umarım

Akşam pilav türü şeyler önerilmiyor ama, 1-2 kaşıktan bişey olmaz sanırım.

Canım biz de evde olmak için can atıyoruz, birgün olur belki sen de işe başlarsın, elindeki boş zamanların kıymetini bil, evde iken de yapacak bişeyler bulursun kendine seveceğin birşeyler, hobi falan mesela takı yapamaz mısın, araştırsan, elinin altında internette var,bence sen yeter ki iste, canını sıkma, allah a şükür hasta değilsin, eşin sağlıklı, kıymetini bil canım,, tatlı da bitter yiyebilirsin, o kadar da sıkma kendini, ayda bir gün ödül verebilirsin kendine, hergün ödül vermektense

biri beni durdursuuuuuuuun
Bu yeterli oldu mu???

Bu spor yapmadığın için, sporsuz olmuyor maalesef.

Günaydın canım,
İnşallah herşey yolunda gider canım, Allah yardımcın olsun.

Herkese günaydınlarrr
günaydın canım....

günaydın canım unuturmuyuz hiç...
Kolari hesabina gore toplam 943 kalori ediyor almam gereken 1200 kalori idi, spor olmadigi icin iyidir sanirim, hic acikmadim , hergun boyle giderse iyi sanirim 7 den sonra meyve dahil hic birsey yemedim ve 12 gibi yatacagim sizce nasil?

bence az kilona göre
ilerde kilo verdiğinde alman gereken kalori düşecek
ozaman 600 kaloriyle doyabilecekmisin...
senin kilonda 1200 kalori altına düşmemek lazım..

1 öğün 07.00
2 sıgara boregı
yarım dılım beyaz peynır 1 dılım domates bol cay

ara
1 elma
2.öğün 12.30
mantar corba yarım kpce
patateslı tavuk yemegı susuz yedım
bol yesıl salata

3.öğün 18.00
kelle paça corba bır kase:)

16.00-17.30 arası spor salonunda gectı
3 lt su

merhaba umarım bu gün o güzel keseyi görüp gelirsin, hele insan ilk kalp atışını duyunca çok tuhaf oluyor
kiloyu çok takma ama yinede dikkat et derim çünkü sonra vermesi çok zor oluyor, yanı hamur işi kızartma ekmek onlara çok yüklenme, bide ceviz, ve badem ye bir avuç kadar ilk üç ay beyin gelişimi için önemli kavrulmamış olsun bide, çilek ve avakado bu mevsimde çilek yokturda, avakado bulqbilirsin onlarda beyin gelişi için çok iyiymiş, ben yiyememiştim yni mevsim itibari ile yoktu

iyi haberlerinizi bekliyoruz

günaydin kizlar

gelemedim bi kac gündür dün gireyim dedim ama erken ciktim isden oglisin kresinde fener yaptik
birazdan gecmise dalacam ama önce bi slm vereyim dedim
simcik dün tartildim 74.5 gecen haftayla ayni cikti tabii biraz canim sIKILdI ama bedenimide ölcmek zorunda kaldigim icin baktim 4 cm daha gögüsden gitmis ve esim kilom herzamanki gibi ayni oldugu halde sen kilomu verdin dedi
bende listeye girmiyordum pazartesi günleri mecbur tartiliyorum diye ama listeye girmek istiyorum daha bi zevkli oluyor listede olunca olmazsa hem cuma hem pazartesi tartilirim
ben bi gecmise gideyim öglene anca cikarim herhalde

hekese günaydınlarrrr

sabah kaltım kızımı bakıcı aldı götürdü, bende 3 mil leslie yaptım
aylardır yamamıştım tam başladım 2 hafta yaptım bayramdan önce bıraktım şimdi baktımda bir aydır yapmamışım, neyse başladım umarım istikrarla devam ederim, duşumu aldım , kahvaltımı yapacam şimdi sonrada koşarak derse, 4 saatte dersim varrr

herkese iyi günler

günaydın kızlar
nabersiniz bakalım?
benim karnım aç ve yiyecek bişey yok yanımda

suzim çok sevindim adına
rakama takılmazsan daha rahat olursun önemli olan incelmek
durmak yok yola devam

inşallah canım gönlüne göre bi yer olur..
1 sene orda 1 sene başka yerde zor olur....
tebrikler canım incelmekte önemli..
cuma günleri sende gel aramıza
listemiz çoğalsın..
günaydın kızlar
nabersiniz bakalım?
benim karnım aç ve yiyecek bişey yok yanımda

iyiyiz canım bende sabah bi günaydın edim başkada fırsatım olmadı girmeye....
bugün beslenme yokmu
ucundan yerdin....

ben dolabıma stok yaptım
badem,hurma ,leblebi,meyve
araya fırsat bulursam ve acıkırsam yiyorum
artık açılk hissetmeden ara yapmıyorum
ama ana yemek sorun tabi..
iinşallah yiyecek sağlıklı bişeyler bulursun..

ahanda dileği yakaladım..
kızzzzzz niye yoksun bakem ortada
pilavı çok mu kaçırdın yoksa..

beğen butonları yine yok olmuş...

bi arkadaş vardı nikini unuttum
arkadaşımmm nerdesin bize liste yapacaktın hani...

fener neyki
kafamda bişeyler var ama sizinkini bilemedim...

fener neyki

ahanda dileği yakaladım..
kızzzzzz niye yoksun bakem ortada
pilavı çok mu kaçırdın yoksa..

beğen butonları yine yok olmuş...

Ayy kk ya bi haller oluyo ne zaman girsem sayfa hata veriyo bişiler oluyo bi yazamadım.

Ay pilavı yedim de geldim anacım gelmem mmii.

Fadime ablada hemen ispiklemiş beni.

Tombullugumlan ben başbaşayım.

Günaydın canım,
Her zamanki gibi işteyim, aynen devam.
alabileceğin bir yer yok mu?
varda hep zararlı şeyler
dayanamadım poğaça aldım :18:
tam alışıyorsun hoop başka yere
aman napalım düzen böyle gelişemiyoruz birtürlü işte
dolabım yokkii odam yok masam yok
ama okul değişirse düzeni kurarım inşallah
Ayy kk ya bi haller oluyo ne zaman girsem sayfa hata veriyo bişiler oluyo bi yazamadım.

Ay pilavı yedim de geldim anacım gelmem mmii.

Fadime ablada hemen ispiklemiş beni.

Tombullugumlan ben başbaşayım.
ispiklemiş
burdada yöresel kelimeler var çok gülüyorum
dün birarkadaşa kızdım ne çekişiyon diyor
çekişmek= azarlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…