İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun canım.
sağol canım
düzen varya berbat durumda
eğitim camiasını mahvettiler
sağol canım evet tayin istiycem
araştırıyorum bakalım
çok rahattım memnundum okulumdan
okuldaki arkadaşlarda isyanlarda
çok üzüldüm ama yapcak bişey yok malesef
Dilekk mevlüt yorgunluğundan evde kaldı sanırım, kocaman mevlüt tencerelerini gördüm de, hepsini Dilek yememiştir umarımbugün niye kimse yokkkkk.....
Akşam pilav türü şeyler önerilmiyor ama, 1-2 kaşıktan bişey olmaz sanırım.cccccakşam giremeyebilirim oğlum hiç durmuyor.
sabah
1.5 dilim tb ekmeği. domates maydanoz dereotu. 2 parmak fındık ezmesi
ara
yok
öğlen
2 servis kaşıgı sebzeli bulgur pilavı. salata. 2 kaşık yogurt
ara
3 4 çikolataküçüklerden
akşamada
borkoli salatası ve belki bulgur pilavı yerim 1 2 kaşık.
can sıkıntısı yemi isteğimi inanılmaz tetikliyor. canım sıkıldıkca birşeyler yemek istiyorum. zaten kilolarımıda abur cuburlara ve oğluma borçluyum :)
Canım biz de evde olmak için can atıyoruz, birgün olur belki sen de işe başlarsın, elindeki boş zamanların kıymetini bil, evde iken de yapacak bişeyler bulursun kendine seveceğin birşeyler, hobi falan mesela takı yapamaz mısın, araştırsan, elinin altında internette var,bence sen yeter ki iste, canını sıkma, allah a şükür hasta değilsin, eşin sağlıklı, kıymetini bil canım,, tatlı da bitter yiyebilirsin, o kadar da sıkma kendini, ayda bir gün ödül verebilirsin kendine, hergün ödül vermektensebaşlıktada belli olduğu gibi deminki yazımda ,bugün canım sıkkın çok negatifim ,regl durumları varcanım çaklııııııttttttttttt istiyorr kocişe sipariş verdircem vallaaaaaaaaa ,sonrada yedikten sonra bir güzel nasıl vercem kilo die düşünürüm pöööööffffffffffff çok iradesiz oldum yineeeee ,çok kzııyorum kendime ,çok özentisiz oldum artık,hiç bişiden zevk alamıyorum sanki herşey üsütüme geliyorrr anlıycanızz klasik bir bunalımdayım , tabi kociş farkında değil o da çalışıyor ama en azından iş hayatı var arkileri var çevresinde ,muhabbet edebiliyor ,benimse hiiiçççç evde bomboş tv ,pc derken yeemekti bulaşıktı temizlikti dersti uykuydu derken öle çok monoton geçio hayatım şu sıralar yaaa
biri beni durdursuuuuuuuun
menüme
sabah bir simit 1 krem peynir
ara bir elma
öğlen 12:30 yarım patlıcam 3 köfte , bir patates ( fırında patlıcan kepap gibi bişey yapmıştım ) 3 kaşık makarna, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara bir elma
akşam 19:30 bir tabak et haşlama, bir dilim tam buğday ekemği
20:30 da bir taze hurma, 3 kuru hurma 10 tane badem
şimdide yeşil çay içiyorum 2.5 litre su içmişimdir, spor yok
2 hafta leslie yaptım bir ydır yapmıyorum onada başlasam çok iyi olacak
kim fırçalıyacak beniii
çok yorgunıum kızlar dersten sonra toplantımız nvardı 18:30 kadar okuldaydım çarşamba ve cumada böyle olacak
Günaydın canım,günaydın teyzeleriii biz geldikk nasılsınız bız daha yenı oldugumuz ıcın nasıl oldugumuzu bılmıyoruzz bızı unutmayın dıe geldıkk yarın kontrolumuz var ınsl..kesemızı gorecegızzz
dua edınde guzel guzel cıksın bebegımm
bgnde polıkılınıge gıdıp kayıt yaptıracak kan vs ıslemlerı yaptıracgımkı yarınkı dr kan ıstemesın tekrardan dıe vakıt kaybetmeden bebegımı gormek ıstıyorumdaaa dua edın bıze olurmuu hıc ıstahm yok bu arada kg ler ne halde bılmıyorumm beebgıme yarıyacakk seylerı yıyorum bı donemde bol balık fındık tahın lı pekmez kepek ekmegı tuketıyorumkı ılclara baslamadıgım ıcın bebegım dogal yoldan besınlerını alsın kalbı gelıssın dıe ınsl..duaedın bıze kızlarr ıhtıyacımız var ınsl...hersey guzel gıdecekkkkkk
günaydın canım....Herkese günaydınlarrr
günaydın canım unuturmuyuz hiç...günaydın teyzeleriii biz geldikk nasılsınız bız daha yenı oldugumuz ıcın nasıl oldugumuzu bılmıyoruzz bızı unutmayın dıe geldıkk yarın kontrolumuz var ınsl..kesemızı gorecegızzz
bgnde polıkılınıge gıdıp kayıt yaptıracak kan vs ıslemlerı yaptıracgımkı yarınkı dr kan ıstemesın tekrardan dıe vakıt kaybetmeden bebegımı gormek ıstıyorumdaaa dua edın bıze olurmuu hıc ıstahm yok bu arada kg ler ne halde bılmıyorumm beebgıme yarıyacakk seylerı yıyorum bı donemde bol balık fındık tahın lı pekmez kepek ekmegı tuketıyorumkı ılclara baslamadıgım ıcın bebegım dogal yoldan besınlerını alsın kalbı gelıssın dıe ınsl..duaedın bıze kızlarr ıhtıyacımız var ınsl...hersey guzel gıdecekkkkkk
Kolari hesabina gore toplam 943 kalori ediyor almam gereken 1200 kalori idi, spor olmadigi icin iyidir sanirim, hic acikmadim , hergun boyle giderse iyi sanirim 7 den sonra meyve dahil hic birsey yemedim ve 12 gibi yatacagim sizce nasil?
günaydın teyzeleriii biz geldikk nasılsınız bız daha yenı oldugumuz ıcın nasıl oldugumuzu bılmıyoruzz bızı unutmayın dıe geldıkk yarın kontrolumuz var ınsl..kesemızı gorecegızzz
suzim çok sevindim adınagünaydin kizlar
gelemedim bi kac gündür dün gireyim dedim ama erken ciktim isden oglisin kresinde fener yaptik
birazdan gecmise dalacam ama önce bi slm vereyim dedim
simcikdün tartildim 74.5 gecen haftayla ayni cikti tabii biraz canim sIKILdI ama bedenimide ölcmek zorunda kaldigim icin baktim 4 cm daha gögüsden gitmis ve esim kilom herzamanki gibi ayni oldugu halde sen kilomu verdin dedi
bende listeye girmiyordum pazartesi günleri mecbur tartiliyorum diye ama listeye girmek istiyorum daha bi zevkli oluyor listede olunca olmazsa hem cuma hem pazartesi tartilirim
ben bi gecmise gideyim öglene anca cikarim herhalde
Günaydın canım,günaydın kızlar
nabersiniz bakalım?
benim karnım aç ve yiyecek bişey yok yanımda
inşallah canım gönlüne göre bi yer olur..
5,5 yıl oldu göreve başlayalı 4. okulum olacak
memnundum yerimden alıştım ortamımız çok iyiydi
şimdi herşey tepetaklak olacak
çabuk alışırım alışmasına o açıdan sorunum yok ama sıkıldım yeni yeni insanları tanımaya çalışmaktan
neyse bakalım hayırlısı
tebrikler canım incelmekte önemli..günaydin kizlar
gelemedim bi kac gündür dün gireyim dedim ama erken ciktim isden oglisin kresinde fener yaptik
simcikdün tartildim 74.5 gecen haftayla ayni cikti tabii biraz canim sIKILdI ama bedenimide ölcmek zorunda kaldigim icin baktim 4 cm daha gögüsden gitmis ve esim kilom herzamanki gibi ayni oldugu halde sen kilomu verdin dedi
bende listeye girmiyordum pazartesi günleri mecbur tartiliyorum diye ama listeye girmek istiyorum daha bi zevkli oluyor listede olunca olmazsa hem cuma hem pazartesi tartilirim
günaydın kızlar
nabersiniz bakalım?
benim karnım aç ve yiyecek bişey yok yanımda
günaydin kizlar
günaydin kizlar
ahanda dileği yakaladım..
kızzzzzz niye yoksun bakem ortada
pilavı çok mu kaçırdın yoksa..
beğen butonları yine yok olmuş...
varda hep zararlı şeylerGünaydın canım,
Her zamanki gibi işteyim, aynen devam.
alabileceğin bir yer yok mu?
tam alışıyorsun hoop başka yereinşallah canım gönlüne göre bi yer olur..
1 sene orda 1 sene başka yerde zor olur....
iyiyiz canım bende sabah bi günaydın edim başkada fırsatım olmadı girmeye....
bugün beslenme yokmu
ucundan yerdin....
ben dolabıma stok yaptım
badem,hurma ,leblebi,meyve
araya fırsat bulursam ve acıkırsam yiyorum
artık açılk hissetmeden ara yapmıyorum
ama ana yemek sorun tabi..
iinşallah yiyecek sağlıklı bişeyler bulursun..
ispiklemişAyy kk ya bi haller oluyo ne zaman girsem sayfa hata veriyo bişiler oluyo bi yazamadım.
Ay pilavı yedim de geldim anacım gelmem mmii.
Fadime ablada hemen ispiklemiş beni.
Tombullugumlan ben başbaşayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?