Kizlar merhablar,
nasil gidiyor kilo vermeler, ben hala yerimde sayiyorum, gecen pazartesi basladigim patates diyetini 3. gunumde terk ettim, evde millet guzel guzel yemekleri yerken ben bir turlu duramadim dayanamadim ve bende yedim yemeklerden, sonrada hafta sonu falan derken sukur almamisim ama vermedimde, yine bir pazartesiylke basbaayiz, ben daha oncerleri kalori sayarak diyet yapiyordum ve cok guzel ise yariyordu tabiiki sporda mutlaka sart, bugun sayfalarda dolasirken soyle bir sey gordum, 2 yemek kasigi yogurda 1 cay kasigi zencefil, bir cay kasigi zerdecal ve bir cay kasigi tarcin koyuluyor ve gunde 3 kez her ogunden yarim saat once yeniliyormus, sonra yemeklerden asiriya kacmamak sartiyla yiyormusuz, bende bir de bunu deniyeyim diyorum, dudicigimle yarisiyordum ama ben malesef yarisi kaybetttim, ama tekrar basliyorum ve bu sefer kesin kararliyim, sabah oglusumu okula biraktiktan sonra gelirken bir yorgurt alip baslayacagim, ev isini bitirnce bebisimi uyutup bir saatte yurume bandimda yuruyerek yeni bir haftaya baslayacagim, dudicim, devammi yarisa? kizlar hepimize basarilar diyorum, kolay gelsin, kilolar gitsinnnnn....
Evet canım,slm kızlar,
cahilliğimi bağışlayında şimdi ne yapıyoruz burda,yediklerimizi yazıyor muyuz her öğün??? 2.5 aylık kızım var fazla giremyiyorum ben
günaydın canım,günaydın hepinize güzel bir hafta dilerim....
hafta sonu il dışı kaçamak vs +800 le döndüm..
iki gün detoks yapıcam
ilk kase çorbamı içtim bile..
Kizlar merhablar,
nasil gidiyor kilo vermeler, ben hala yerimde sayiyorum, gecen pazartesi basladigim patates diyetini 3. gunumde terk ettim, evde millet guzel guzel yemekleri yerken ben bir turlu duramadim dayanamadim ve bende yedim yemeklerden, sonrada hafta sonu falan derken sukur almamisim ama vermedimde, yine bir pazartesiylke basbaayiz, ben daha oncerleri kalori sayarak diyet yapiyordum ve cok guzel ise yariyordu tabiiki sporda mutlaka sart, bugun sayfalarda dolasirken soyle bir sey gordum, 2 yemek kasigi yogurda 1 cay kasigi zencefil, bir cay kasigi zerdecal ve bir cay kasigi tarcin koyuluyor ve gunde 3 kez her ogunden yarim saat once yeniliyormus, sonra yemeklerden asiriya kacmamak sartiyla yiyormusuz, bende bir de bunu deniyeyim diyorum, dudicigimle yarisiyordum ama ben malesef yarisi kaybetttim, ama tekrar basliyorum ve bu sefer kesin kararliyim, sabah oglusumu okula biraktiktan sonra gelirken bir yorgurt alip baslayacagim, ev isini bitirnce bebisimi uyutup bir saatte yurume bandimda yuruyerek yeni bir haftaya baslayacagim, dudicim, devammi yarisa? kizlar hepimize basarilar diyorum, kolay gelsin, kilolar gitsinnnnn....
Herkese günaydınlar
gününüz aydın, neşeniz bol, dualarınız kabul olsun, hastalar şifa, dertliler derman bulsun inşallah
Herkeslere bol eksili bir hafta diliyorum, listemizdeki herkes en az 1 kg. versin inşallah
günaydın canım,
Ben bu detokstur , şok diyettir onları anca belli bir zaman diyet yapıp da, kilonun durma noktasına geldiği zaman yapılması kanaatindeyim canım, yoksa normalde ye ye bol keseden, sonra da şok yap, bana uygun gelmiyor. Tabii herkesin fikri kendine de.
selam kızlar
alıntılarım vardı ama silinmiş
sabah sabah canım sıkkın
norm fazlası olmuşum öğretmen olanlar bilir
yazın aynı durum olmuştu kendi okulumun ilkokul kısmına tayin istemiştim
şimdide burada olmuşum
beni burada barındırmayacaklar anladım
yine düzen değişecek
sıkıntılı bir durum
canım sıkkın yani anlayacağınız
Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah. Başka bir okula mıu gideceksin?selam kızlar
alıntılarım vardı ama silinmiş
sabah sabah canım sıkkın
norm fazlası olmuşum öğretmen olanlar bilir
yazın aynı durum olmuştu kendi okulumun ilkokul kısmına tayin istemiştim
şimdide burada olmuşum
beni burada barındırmayacaklar anladım
yine düzen değişecek
sıkıntılı bir durum
canım sıkkın yani anlayacağınız
sağol canımallah kolaylık versin canım
kardeşimde norm fazlası şimdi ücretsiz izinde o da bekliyor...
Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah. Başka bir okula mıu gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?