aynen hasta olmaya görsünler
dünya onların etrafında dönsün istiyorlar...
bu cuma59ları görme ümidim var rotayı sapmazsam..
sen isteyince yapıyorsun canım benden önce görürsün sen...
bende 58 i görmek iistiyorum
13 yıldır görmedimde kendilerini....
öğünlerin pek düzgün değil ama zamanla düzelir..Sabahtan beri siteye giricem,birşey çıkıyor giremiyorum.Mahzen 77 teşekkür ederim.Umarım ben de kilo verebilirim.Dün akşam eve gidince sanki o imdat çığlıklarını atan ben değilmişim gibi dünyayı unutup gömüldüm yemeğe.Yemek bitti,çay saatinde katırladım ancak kilolu olduğumu.Ama mesajımı beğenen 2 kişi bile bir şekilde beni motive etti bugün.Şu anda söz veriyorum akşam yemeğinde çokkk az yiyip saat 21 gibi bir elma yiyip yatıcam.
Sabahtan beri ne yediğimizi mi yazıyoruz?Doğru ama yazınca insan ne kadar kaçırdığını görebilir.Tamam yazıyorum
Sabah 1 simit 1 dilim kaşar Üçü bir arada kahveKahvaltıdan utandım valla,bu ne ya.
Ara öğün yok
Öğlen 1 kase yayla çorbası
1 tabak sebzeli köfte
2 dilim ekmek
2-3 parça turşu
4 adet kemalpaşa tatlısı Ups valla abartmışım.Neyse günbegün toparlıycam,herhalde yani umarım.
Ara 200 gr yoğurt
Akşamı yarın devam edicem.
Ama anneme telefon ettim.Bana mercimek ve bulgurlu bir çorba yapsın diye.Ondan bir kase ve saat 21 de elma yeter bugün bana.
Ufff şu iştah olmasa.Ya da yesek yesek zayıf kalsak.Zaten her güzel şey zararlı.
ayy evett dünya dönmüo duruyo benimkinde
hastasın işte yat güzel güzel bakayaım iç çayını çorbanıı
ne güzel hizmet edenin var ama yokk bıt bıt bıt her şeye bi lafff aman aman
sağlıklı sıhhatli bi kış gerçirsin bütün erkekler inş..
inş.. abla görürüsün 1 kiloya bakar sende olayy güzel gidiosan oda gider kesin ztn
aahh ahh ben istememe mi çok istiom ama böyle devam edicem inş.
2 aralıkta arkadaşlarla toplanıcaz o zmna kdr 58 i görsem ne güsel olur ama
hadii 59 da olurr 5 li bişiler olsunda olsun yaniii
SELAAAAAAAAAAAAAAAM BAYANLAR.
iŞYERİNDEN GİRİYORUM İNŞALLAH SORUN OLMAZ SONRADAN.
BİLMİYORUM DA ÇÜNKÜ BURANIN DETAYLARINI
HAZIR GELMİŞKEN YEDİKLERİMİ YAZAYIM.
KAHVALTI: Bİ SİMİT VE 5 ZEYTİN
ÖĞLEN : 3YK TAVUK SOTE , 3YK BULGUR PİLAVI
AKŞAM : BELLİ DEĞİL
insallah allahin izniyle hersey güzel olacak canim benim yarin bizede söyle doktorun dedikleriniyo cok sukur takmıyorum 4 sendır bekledıgım ıcınnn ee bende 13 kg yı 6 ayda verdım bırdaha verırımınsl..saglıcakla bebegımgelsındee du edın bıze olurmuuu6 haftalık cıkıyor ama dr kesye gore soler yarınn:)
gecmis olsun canim ya off birde cocuklar atesli olunca daha da bi zor oluyorkıızzllaarr napiosnnnzzz
kızımda bende hastayzızzz sağlık ocağına gittik demin :2::2:
bi torba ilaç aldık geldikkk
elif'in giderken ateşi yoktu ama eve gelince çıktı daha yükselirse tekrar götürcem
gün içinde ateşi çıkarsa getir dedi çünküü inş. yükselmezzz
diyeti de c.tesiden beri toparladım çok şükürrr şimdilik çok iyi gidio
cuma tartılınca görürüm artık neticeyii
hosgeldin tekrar canimhuhu
nasılsınız topik arkadaşlarım
hatırladınız mı beni, özlediniz mi
2 ay olmuş, uğrayamadım ama artık fönmenin vaktidir
tek başına yerinde sayıyorum çünkü
insallah zerram insallah tekrar 5li rakamlarda olursunkızzz bensiz nasıl geçti boğazından bende çok severim pilavı demiştimmmm....
öyle yakalanırsın işte
007 ftemiz işbaşında
odan yok mu:44::44::44:
odan olması gerekmiyormu canım..
öğrenci geldiğinde nasıl konuşuyorsun peki...
gelen kilo bebişle gelsin..
sağol canım..
bir hf sondan bir hf baştan 1. yerimden kımıldayamıyorum pek..
ama cumaya kdr dikkat edersem 59 u tekrar görecem inşallah..
sen vermedim diye üzülme almamanda güzel..
önceden bir alıp bir veriyordun aynı yerde kalıyordun..
inşallah artık düşüşe geçicen
geçmiş olsun canım...
bu ara herkeste bi hapşırık bi tıksırık...
yok canımSeninde yazdıklarını okudum hakkında hayırlısı artık. :26:
Yakın okullara tayinini isticeksin dimi?
Başka bi ile gitmek yok?
geçmiş olsun canımkıızzllaarr napiosnnnzzz
kızımda bende hastayzızzz sağlık ocağına gittik demin :2::2:
bi torba ilaç aldık geldikkk
elif'in giderken ateşi yoktu ama eve gelince çıktı daha yükselirse tekrar götürcem
gün içinde ateşi çıkarsa getir dedi çünküü inş. yükselmezzz
diyeti de c.tesiden beri toparladım çok şükürrr şimdilik çok iyi gidio
cuma tartılınca görürüm artık neticeyii
canım bizim durum karışık birazodan yok mu:44::44::44:
odan olması gerekmiyormu canım..
öğrenci geldiğinde nasıl konuşuyorsun peki...
inş.. abla görürüsün 1 kiloya bakar sende olayy güzel gidiosan oda gider kesin ztn
aahh ahh ben istememe mi çok istiom ama böyle devam edicem inş.
2 aralıkta arkadaşlarla toplanıcaz o zmna kdr 58 i görsem ne güsel olur ama
hadii 59 da olurr 5 li bişiler olsunda olsun yaniii
Sabahtan beri siteye giricem,birşey çıkıyor giremiyorum.Mahzen 77 teşekkür ederim.Umarım ben de kilo verebilirim.Dün akşam eve gidince sanki o imdat çığlıklarını atan ben değilmişim gibi dünyayı unutup gömüldüm yemeğe.Yemek bitti,çay saatinde katırladım ancak kilolu olduğumu.Ama mesajımı beğenen 2 kişi bile bir şekilde beni motive etti bugün.Şu anda söz veriyorum akşam yemeğinde çokkk az yiyip saat 21 gibi bir elma yiyip yatıcam.
Sabahtan beri ne yediğimizi mi yazıyoruz?Doğru ama yazınca insan ne kadar kaçırdığını görebilir.Tamam yazıyorum
Sabah 1 simit 1 dilim kaşar Üçü bir arada kahveKahvaltıdan utandım valla,bu ne ya.
Ara öğün yok
Öğlen 1 kase yayla çorbası
1 tabak sebzeli köfte
2 dilim ekmek
2-3 parça turşu
4 adet kemalpaşa tatlısı Ups valla abartmışım.Neyse günbegün toparlıycam,herhalde yani umarım.
Ara 200 gr yoğurt
Akşamı yarın devam edicem.
Ama anneme telefon ettim.Bana mercimek ve bulgurlu bir çorba yapsın diye.Ondan bir kase ve saat 21 de elma yeter bugün bana.
Ufff şu iştah olmasa.Ya da yesek yesek zayıf kalsak.Zaten her güzel şey zararlı.
off offfff hangi kapıyı çalsam iş yok yok yok.....evet tamam sağlıklıyım bebişim iyi mutlu evliliğim var...ama yıllardır çalışan biri olarak çalışmamak ve parasız olmak beni depresyona soktu...biliyorum calışmaya başlayıncada bebeğimden ayrılıcam yıne depres depres olucam........offf öyle de olmuyor böyle de............içime bir öküz yerleşti çıkaramıyorum...birde anlamıyorum el alem mutsuzken yemek yemez benım maşallahım var midem aç kalıcak diye korkuyorum.........
bugünki menüm simdilik:
sabah: 1 haslanmis yumurta yaninda mozarella peyniri domates
ara: 1 mandalina
öglen : konservede balik :120: ( artik hergün neyiycemmi bilmiyorum)
ara: 1 kaki meyvesi onunda yarimini isarkadasi verdi :120:
aksamda bilmiyorum ama ekmeksiz doymuyorum ben ya habire canim ekmek istiyor haftaya sali günü doktorda randevum var ozaman söyliycem bari sabah 1 dilim kara ekmek yiyeyim nolur diycem ekmege hasret kaldim
off offfff hangi kapıyı çalsam iş yok yok yok.....evet tamam sağlıklıyım bebişim iyi mutlu evliliğim var...ama yıllardır çalışan biri olarak çalışmamak ve parasız olmak beni depresyona soktu...biliyorum calışmaya başlayıncada bebeğimden ayrılıcam yıne depres depres olucam........offf öyle de olmuyor böyle de............içime bir öküz yerleşti çıkaramıyorum...birde anlamıyorum el alem mutsuzken yemek yemez benım maşallahım var midem aç kalıcak diye korkuyorum.........
öğünlerin pek düzgün değil ama zamanla düzelir..
sende zaten yazınca farkediyorsun canım..
alışabildinmi canım işine...
kahvaltını evde yapamıyormusun canım...
simit
yok canım
okullarda çok iyi hepsi merkezde hatta kendi okulum kenar mahalle ama ortam değiştirmek bunu zorunlu kılınmak can sıkıyor
yoksa başka bir sorun yok
gerçi sınıf öğretmeni olan arkadaşlarım hep köylere gönderildiler 60 kmlik yer
ben yatıp kalkıp şükredeyim
geçmiş olsun canım
gripmi oldu kuzucuk? üff çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca
canım bizim durum karışık biraz
okulumuzda 2 bina var 1isi çürük raporu aldı yıkılacak o binaya öğrenci girmesi yasak
benim odamda yıkılacak olan binada
öğrenci giremediği içinde bende odaya gitmiyorum öğretmenler odasında oturuyorum
öğrenci gelincede öğrt. odasında konuşuyoruz zaten yalnızım
ayyy hep aynı kilolardaydık
siz negüzel zayıflıyorsunuz ben yerimde sayıyorum
iradesizim işte
kizlar yarin gelemem yarn kursum var persembede gec gelecem is e merak etmeyin beni
insallah allahin izniyle hersey güzel olacak canim benim yarin bizede söyle doktorun dediklerini
gecmis olsun canim ya off birde cocuklar atesli olunca daha da bi zor oluyorcanim sen birde gögsünde birsey hissetmisdin naptin onu gösterdinmi :26:
hosgeldin tekrar canimbaya uzun süre gelmedin
insallah zerram insallah tekrar 5li rakamlarda olursun
keske arada bogazima cis lar kaciyor emmegizli kactigi icin problem yokmus dilek öyle dedi
sayfa bile ilerlememiş
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?