70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir sennnn, bir bennnn veremedik, obur boğazlarımızı tutamadık, ben de boy da yok zati, neyime dikkat etmiyorsam, şişko Fadimeeeee diyeyim bari kendime:18: Sen de yine boy var ne de olsa.

canım hjer şeyde ve her şerde bir hayır vardır, sabredeceğiz başka yolu yok. Bir de Vakıa suresi var, Kuran da, onu okuyabilirsen her gün kapılar açılır, çok bereketli bir dua, tecrübeyle söylüyorum, Yasin suresi de sıkıntı giderirmiş. İstersen bunları bir dene canım.

Bunların neresi 1646 kalori yapıyor ki, bir yanlışlık olmasın. bir de akşamları mümkün mertebe, sebze yemeği+salata+yoğrtla öğünü kapatmanı tavsiye ederim, akşam en hafif geçirmemiz gereken öğün, makarnadır, pilavdır, ekmektir akşam yememeye çalış canım.

kizlar aranizda kalori hesabi yapan varmi, ben bazi sitelere girip kac kalori almam gerekir diyorum, bir tanesi 2400 diyor, bir tanesi 2600 diyor benim benim takip ettigim 1200 diyor, sizce hangisi dogru????

ben ka...se... diye bir siteye giriyorum oraya göre kalorileri sayıyorum..
farklılık olabiliyor ama ben bir dönem yine o ssiteye göre yapmıştım rahat kilo vermiştiö...

günaydın kızlarrrr...
Günaydın canım,
Sen ayran diyeti mi yapıyordun bu hafta, ben yine dikkat edemedim yaaa, artı çıkacağım sanırsam:18: :18: Akşamları bari tembellik etmeyip leslie yapsam, offfffff of, yapıştı 60 lı kilolar, gelmiyor 59 lar

menün o kadar da kötü değil canım, lahmacun öğle olsa daha iyiymiş, bir de 1 tane kurabiye var, gerisi gayet güzel. Sürekli bişey yemek arzusu bence kendimizi kısmaya çalıştığımız zaman oluyor, salatalık yiyebilirsin, beyaz leblebi var onlardan yiyebilirsin, az miktarda, ya da bitki çayı iç aklına yemek gelince, çok da kısıtlarsan çabuk pes etme ve daha çok yemeğe saldırma ihtimalin de var, bitter çikloata al mesela, canın çekti mi 1 dilim(1 küçük kare) at ağzına.

evet yaa topik bi coşuyo bi duruluoo neye göre aceepp
ben bu aralar kızımdan dolayı pek giremiorm sölemiştim
o biraz sakinlesin tekrar dönücem sahalaraa
İnşallah kızın çabucak iyileşir de, çabuk dönersin aramıza, ben senden ilham almıştım da 5 gün jillian yapmıştım, o da bitti, bırakınca başlanamıyormuş bunu anladım

İnşallah ordan girmen sorun olmaz da, arada uğrarsın canım. Her yerde oluyor gıcık kişiler, önemli olan onlara rağmen orada çalışabilmek, bu da bir başarı. Hep mutlu ol inşallah.

o detoks 2 günlük canım uzun süreli önerilmiyor
zaten önerilse bile tek çeşit uzun süre beslenmeyi sevmiyorum..
dün ikinci gündü
ama istediğim sonucu alamadım..
çünkü dün yemeğe gittik
mecburen yedim artık
ama geçen haftaya göre azda olsa eksideyim şimdilik
bakalım cumaya ne olur artık..

cumaya iki gün var bence dikkat edersen artıda olmazsın...

Son düzenleme:
bugünkü menümün bir kısmı

sabah kalkınca 500 ml su

7:20...

1 haş yum
1 domates
1 salatalık
3 köz yeşil biber
1 kk kdr köy peyniri
2 dilim kızarmış tb ekm

arada acıkırsam ve fırsat olursa sağlıklı ara yiyecekleri

öğlen ayran çorbamdan dünden kalan..

gerisini bilmiyorum..
öğleden sonra işte olmıcam..
bankaya gidip parola alıcam
müdürlükten yaka kartı bastıracam
üniye gidip diplomamı alıcam
mezun olalı 14 sene oldu gidip alayım artık..
inşallah yetiştirebilirim hepsini
ve cumaya yine denetim var
bu sefer eksiğim olmasını istemiyorum..

geçmiş olsun canım allah şifa versin sen nasılsın buarada?
1 hafta dayanabilsem aslında
1 gün bile dayanamıyorumkiii
birahatlık var bende ama çözemedim valla

evet yaa topik bi coşuyo bi duruluoo neye göre aceepp
ben bu aralar kızımdan dolayı pek giremiorm sölemiştim
o biraz sakinlesin tekrar dönücem sahalaraa
inşallah
bekliyoruz canım
öğlenki kepekli makarna 1 tabak dolusu değildir umarım
akşamda hadi lahmacun var bide kurabiye var ara fazla olmuş
uuuuuy diyene bak bide yorum yapıyorum yahuu
öğlen hem çorba var hemdeee 2 dilim ekmek
1 dilim yeterli bence hatta çorba varsa ekmek önerilmiyor
akşamda aynı şekilde hem çorba var hem makarna
kizlar aranizda kalori hesabi yapan varmi, ben bazi sitelere girip kac kalori almam gerekir diyorum, bir tanesi 2400 diyor, bir tanesi 2600 diyor benim benim takip ettigim 1200 diyor, sizce hangisi dogru????
kalorisepetine bakıyordum ben biara
orayada bibak istersen
Bir sennnn, bir bennnn veremedik, obur boğazlarımızı tutamadık, ben de boy da yok zati, neyime dikkat etmiyorsam, şişko Fadimeeeee diyeyim bari kendime:18: Sen de yine boy var ne de olsa.
amaaaan neolcak halimiz hiç bilmiyorum
diyene bak heleeee
bende yorum yapıyorum yaaa
yüzümde kızarmıyor
kolay gelsin canım işlerin yoğun bugün

blackim uğramıyorsun hiç

rafet el romandan tükendiğince diye bir şarkı dinliyorum
paylaşabilsem dinletirdim size
açın dinleyin kızçeler size armağan ediyorum

İçimde zehir, zıkkım bir keder var
Hiç bilmediğim, farklı duygular
Dünya yıkılmış
Altındayım sanki
Sevdik, unuttuk
Sevinçten eser yok

Ağırıma gitti, çekip gidişi
Çöktü içime, ayrılık taş gibi
Bir anda bitti
Düşler, yeminler
Yalan mıydı ah, sözler, öpüşler?

Takside gidiyorum, argın ve yorgun
Sindi her köşeme, yalnızlık, yokluğun
Radyoda arabesk bir şarkı çalıyor
Seni, beni, aşkı
Sanki anlatıyor
Bir rüzgar esiyor,
Yüzümden kalbime
Ben neredeyim ah, sen nerelerde
Boşluktayım; her şey tükendiğince
Kalmadı inancım
İnsana, sevgiye

nedense efkarlıyım bugün

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız

slm mine nesılsın canım. işle ilgili sorunlar olmuş sanırım inşallah istediğin bir okul olur canım. ne diyeyim türkiyenin hali işte

slm mine nesılsın canım. işle ilgili sorunlar olmuş sanırım inşallah istediğin bir okul olur canım. ne diyeyim türkiyenin hali işte

öyle canım yaaa
alışamıyorum türkiyenin bu haline işte

1 ocağa kadar haftasonları sabah7- akşam 5 arası elektrik kesilecekmiş
hiçbişey yapamıyoruz razı oluyoruz
sinir oluyorum bu duruma

sağol canım öğle sonu biraz koşuşturucam artık..

günaydın canım uğramıyorsun artık..

koltuk takımını naptın aldınmı..

öyle canım yaaa

sinir oluyorum bu duruma

o ne ya öyle her hafta sonu...
elektriksiz düşünemiyorum..
hadi aradaolur bakım vs ama üsrekli kesinti
nedenmişki..

öyle canım yaaa

sinir oluyorum bu duruma

aaa ne saçma neden haftasonu elektrik kesiliyor evde mi kesilecek . ama haftasonu ütü temizlik makina falan tam elektrik lazım olan an :)

canım geleceğimde o kadar moralsizimki gelip size de dert yanmamak için girmiyorum .
çok bunaldım bu zayıflama işinden. yediklerime hala dikkat ediyorum. hatta bir haftadır hergün yarım saat spora da başladım ama gram vermedim. hala aynı noktadayım. sabahları aynada kendime bakarken ağlayacak gibi oluyorum karnım kat kat. kalça basen felaket durumda. incalmiyor bir türlü. 1 senedir denemediğpim diet spor kalmadı . çok sinirliyim. artık yediklerimin kilom ile bir ilgisi olmadığına karar verdim. çünkü kalori oranını az tutsamda kilo vermiyorum. her fazla yediğimde de almıyorum. yani yemekle alakası yok bu işin. ya psikoloji ya hareket çözemedim. şu bahsettiğiniz testler için erzurumdaki tüm hastaneleri aradım hiçbiri yapmıyor ne yazık ki
bu ay istanbula gitme planım vardı ondan bile vazgeçtim. eski lise arkadaşlarımla falan görüşecektim ama inanın kendimden utanıyorum artık. o kadar değiştim ve kilo aldım ki. en küçük bir ima laf incitecek beni.
tüm neşemi enerjjimi kaybettim. bak bugünkü menüm sabah tam buğday ekmeğine peynir domates ile sanviç öğlen salamlı aynı sandviçten aralar elma . akşamları zaten az yiyorum. ama yo yok hala gram gitmedi. eşim karşımda cipsleri börekleri tatlıları götürüyor ağzıma atmıyorum ama hala aynı yerdeyim.
çok bunaldım kızlar ya. artık kendimden nefret eder hale geldim. işe gelmek bile işkence gibi. üstüme ne giysem çok kötü duruyor oturduğumda karnım midem 2 kat oluyor etek giysem popo kocaman pantolonda basen göbek felaket çıkıyor. ne giyeceğim bilemedim.
kendimi öldüresim var :) insanlar 40-50 kilo verirken ben 10 kilo veremedim. eşimde yine tutturdu istersen yağaldırma ameliyatı yaptıralım diye bak veremiyorsun diyor. sanıyorki o ameliyatla 10 kilo alacaklar incecik olup çıkacam işte böyle kızlar yazsam sayfalarca zırlarım
sabah sabah neşenizi kaçırdım ama kendimden iyice tiksinmeye başladım geçen sene kilo verdiğim her dönem şu bitkisel hplardan kullanmıştım şimdi kullanmadığım için sanırım veremiyorum ama bıktım artık bu saçmalıklardan
sadece zayıflamak istiyorum dieti bozmasanda veremiyorum neden neden çözemedim tek imkan spor onuda oturtamadım bir türlü

canım senin diyetisyene gidip hiç bırakmaman lazım..
ama psikolojinde bozuk görünüyor..
hareketle verebiliyorsan düzenli spora devam canım
bi başla gerisi gelicektir..
yemen de düzenli değil sanki
az yiyince kilo verilmiyor..
inşallh hedefine ulaşırsın pisim..

Ayyyy sabah sabah moral oldu valla, gerçekten olur mu acep, akşamları dikkat edeyim barii. Sağol canım. Seni de bu yemekler bozuyor.

iyi koşuşturmalar sana

Yenilere ön ayak olmamız lazım ama menü yazmıyoz işte kötü olduğunda

Ay canım bilemedim ne olacak senin bu halin, bol su içiyor musun peki ve de yeşil çay. Eşin de ayrıca çok sinir bozucu ama, ona inat şöyle bir 60 lara bi düşşeydin canım ya, metabolizman çalışmıyor herhalde senin canım, onu hızlandırmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…