70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol desteğin için ..geçiçek biliyorum hep böyle sürecek değil ya...ama zor oluyor işte...

sağol canım desteğin için .evet rabbim herkesi birşeylerle sınıyor.kimini parasızlıkla kimini sağlıkla kimini ölümle.allah bugunumu aratmasın sadece parasızlık çekiyorum.inanıyorum rabbim bana da o bitmek tükenmek bilmeyen rızkından verecek.

:2::2::2:siz çok yol almışsınız ben her defada bırakıyorum ne güzel sizi taktir ediyorum maaşşallah nazardeymesın inşalah

allahım herksi bır seylerle sınıyor allah herkesın gonlune gore versın
bugunlerımızı ılerde aratmasın yarabbım

Canım üzülme, hakkımızda hayırlısı böyle imiş diye düşün, çalışıyor olsaydın maddi olarak çok iyi olurdu belki ama bebeğinle ayrı olcaktın.Para bugün olmaz yarın olur ama sen bebeğinden ayrı geçireceğin o zamanları dünyaları versen de geri getiremezsin. Maddı sıkıntı zor tabi ama herkesin bir sınavı var ,sizin de böyleymiş. Rabbim beterinden saklasın, verdiği ve vermediği herşey için binlerce kez şükürler olsun.. Mevlana der ki 'Zor diyorsun zor olacak ki imtihan olsun.' Sanma ki bu sıkıntı sadece sizde, maddi sıkıntısı olmayanların da başka başka dertleri var..Şu anda hastanelerde; gözünün önünde yavrusun eriyip gittiğine şahit olup ellerinden hiçbirşey gelmeyen, çocuğunun yüzünde göreceği bir tebessüm için dünyaları verebilecek ama bunu gerçekleştiremeyecek nice anneler var.
Allah yadımcınız olsun bebeğine sağlıklı ömürler versin inş.

Son düzenleme:

çok sağol desteğin için iyi ki varsınız.aileme üzülecekler diye birşey diyemiyorum.size anlattım derdimi biraz da olsa rahatladım...çok teşekkürler.....

seni çok iyi anlıyorum urkecim yukarda yazıcaktım unutmuşum. Şöyle ki;
ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir...

Dua ve sabırla..

selam kızlar
bugunku menumu paylaşıp bugun ku kk muhabbetimikapatıyorum kendinize şimdiden iyi bakın yarın haftasonu tenha olur ama bir aksilik olmassa geleceğim...iyi akşamlar..

sabah
geç kalktığım içim 3 çk.ayva reçeli ve 1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa şekersiz sütlü nescafe

ara (yok)

öğle
dışarda olduğum için
1 adet simit ve 1 adet ayran

ara
yok

akşam
5yk.pırasa
3yk.makarna
1 bardak ayran
5-6 adet cin biber
5 adet top albeni çikolata

bugun diyetlık bir menu olmadı ama neyse.umarım haftasonu abartmam....

çok gusel anlatmıssın cnm

valla bilmiyorum ne olacak ama wc deki çöpü çıkartırım sanırım :)

ayy nasıl sasrdım anlatamm
bence acık acık soylemelısın
e tekrar gelırse evıne nolcak

normal boyutlarda samimiyiz can ciğer değiliz sadece arkadaşım işte. eminim adımdan emin oldugum kadar ama yekten söyleyemedim.

yanılma ihtimalim yok çöpün içinde vardı baya çiş ve peçeteler kullanılmadan atılmıştı.yüze söylemek zor ya söyleyemedimde.
çöp kovası sızdırmış o çıkana kadar sızdırmamıştır çık sonra baya paspas su olmuş.diy
:) sıkılma ama cok yersem durduramıyorum ya kendimi zaten veremiyorum bu kadar yememe ragmen durdu sanırım et sebzede yemeğe çalışıyorum işte evde ne varsa özel yapamıyorum tek önceden gitmiştim diyetisyene aç kalmak için para veremem zaten paramda yok :) benim için söylediğini biliyorum ama banada cok yiyormusum gibi geliyor. ilk basladıgımda cok acıkıyordum şimdi acıkmıyorum ama abur cubur cikolata isteğim çok fazla. nromaldede ben bu kadar yerim ama abur cuburlarım çikolatalrım fasd foodum fazlaydı onları çıkarttım normal düzende yiyorum.
söyledim lafımı cnm.
telefon etti bugün napıyorsun dedi dedim evi kırkladım neden dedi ya wc de paspas ıslanmış çöp kovası falanda suydu artık ne olmuş bilemiyorum işgillendim halıları koltukları yıkadım evi ozonladım dedim aaa ne olmuş ki dedi bilmem su nasıl gitmiş çöp kovasına bende anlayamadım oda konuyu değiştirdi falan falan :)gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla..

sabah
menemen 1.5 tb ekmeği.

ara
elma 2 eti form mısır pirinç patlağı

ara
1 bardak yarım yaglı süt

öğlen
1 tabak şehriye çorbası. salata. 1 yk yogurt

ara
sütlü kahve çeyrek muz

akşam
1 sk haşlanmış makarna

başlangıç kilo 83
geçen haftaki kilo 73.5
bu haftaki kilo 72.6
gelen/giden kilo 900gr
toplam giden 10,4

hedef 65

Son düzenleme:
kizlar fazla duramiyacagim hemen bildirim yapip cikayim sonra gorusuruz :)

başlangıç kilo : 82.5 8Ekim 2012
geçen hafta kilo : 81.0 2 Kasim 2012
bu hafta kilo: 79.2 9 Kasim 2012
gelen veya giden kilo: 1.8
toplam giden :3.3
hedef kilo :60

Mide bulantım var bi tek.
Çok soğuk bide burası.
Dün akşam çok yediğin için o yüzden tartıda çok çıkmıştır.

bende alabilirmiyim liste
mümkünse tabiii
Kaç gördün kiii, benim regl bitmişti, ondan sanırım gitmiş çook şükür.
bende görürürüm umarım o günleri
nerden aldın canım
bende öyle bot, çzme arıyorum nette
allah yardımcınız olsun
çok zor şeyler
çocuk olunca daha çok üzülüyor insan

iyi geceler kızlar
gün içinde gelemedim
elektrikler bigeliyor bigidiyordu
felaket yağmur yağdı okulları falan su basmış
allah korusun zor durumda olanlar çok

bildirimde yapayım bari
yapmayarak kendimi kandırmış olacağım

başlangıç: 64
geçen hafta: 63,8
bu hafta: 64,5
gelen 700
toplamda gelen 500 ayy ağlancak halime gülüyorum, türünün tek örneği benim
hedef 60

canım bende dun geldım ama banada bı kısı saqolsun hosgeldın demıs .. daha onceden tanısan arkadaslar konustukları ıcın halıyle gorunmuyoruz saqlık olsun da daha ılk bastan motıvem dustu haftaya yapıcam bende bıldırım falan ..

Hosgeldiniz kizlar, dusurmeyin motivenizi, bende cok eski sayilmam, ama benimlede genelde konusan olmaz, arada zerra yanlislarimi falan soyler sagolsun, dudi arkadas vardi onunla gecen hafta yarisa girmistik ama ben yarida biraktim oda gozukmuyor bir iki gundur, siz bildirin bugun kilolarinizi haftaya listede olursunuz, cuma gunleri bildirim gunu, ve bildirimden sonra kendimize kizip veremesiysek tekrar hiz aliyoruz ve diyete spora yeniden basliyoruz, ben hergun girer menumu falan yazarim, yazilanlari okurum cok faydasi oluyor beni cok motive ediyor topik, cisslara elim gitmiyor veremezsem ne derim diye, bu haftam cok guzeldi insallah hep boyle giderim, gorusuurrrrruuuuzzzzz, opuldunuz :)

mınecım trendyoldan aldım
cok sevdıgım bır markanın botları gecen magazasına gıttım bu zımbalı model gelmemıs daha
bırde calısana sordum ne kadar olur fıyatı tahmınen dıye nette kı fıyatının en az ıkı katı dedı cok sasırdım
kendı sayfasından baktım 179 lıraydı sok oldum
ben 69 a aldım
tavsıye ederım yanı daha gelmedı ama kısa surede elımde olur ıns
gecte olsa hosgelmıssın canım
bazen gozumuzden kacıyor kusura bakma
ama sen duzenlı olarak gır yaz oku motıven artar emın ol grup yenı gelenlerı cabuk benımsıyor
menulerını yaz yorum yaparız
aklına bır sey takılırsa sor topıge

bak ne guzel ıste

Sende muhabbetlere katılırsan çabucak kaynaşırsın burda bi selam yazıp sonra trip atıp giden cok kısçe var.
O yüzden muhabbetlere katılırsan daha da çabuk alışırsın kilo vermede sohbet muhabbetle oluyor zaten.

Dikkat et izimden gelme Mine ya.
Ben ramazanda 63-64 düm. Şimdi aşmışım kendimi ne ara aldım hatırlamıyorum bile.
;Aslında hatırlıyorum bi ara burnumdan bile yemek sokucaktım o ara aldım sanırım.

Tebriklerr
Sen akşamcısın sanırım bende akşam pek gelmiyorum tebrik ederim patates kabusundan sonra iyi olmuş.

:2::2::2:siz çok yol almışsınız ben her defada bırakıyorum ne güzel sizi taktir ediyorum maaşşallah nazardeymesın inşalah

Olsun sende tekrar başla ben kilo aldım tekrar vericem ins.

Günaydın canikom,
Resimli menü de paylaşılmış, süperrr. Hadi bugün diğer güzel menü resimlerini de bekliyoruz artıkın.

Herkese günaydınlarrr,
bugün hafta sonu olduğu için çoğunluk tatilde sanırım.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Yeni kızçeler, Dilek in dediği gibi devamlı gelip muhabbete katılırsanız, bir zaman sonra bakmışınız ki kilolar kendiliğinden gitmiş.
Yeni gelen herkese de hoşgeldinizzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…