ay canım ya, hafta içi tartılmıyoruz biliyosun, olan olmuş, bugün yarın perşembe var daha, o artı eksi olacak, inan bana ve diyete ver kendini, sen yaparsın şekerim, bırakmak yok. Akşamları için de daha bi dikkatli olmaya çalış bakalım.
menum ( olmus mu dılekcım )
kahvaltıdan once
5 kayısı
bır buyuk bardak ılık su
kahvaltı
yesılcay
1 dılım cavdar (ben dılek lısteyı yazmadan kahvaltımı yaptıgım ıcın)
domates salatalık
1 kk peynır
5 zeytın
ara
10 fındık
form cay
oglen
3 kofte
salata
aksam
4 kofte
salata
bende hf sonları yazamıyorum buraya kimse görmüyor diye yiyorum..
ne kdr ne yedim bu hf sonu hatırlamıyorum bile...
amin canim insallah
suzıcm bende ck merak edıyorum
gunler cabuk gecsede alsak sonucları
allahım anne babalarımızı korusun tum hastalara sıfa versın
bu gıdısle ben sonuncu olurum zaten
valla ya bu devırde 700 tl maas pffff
ne güzel allah anali babali büyütsün canimselam kızlar nasılsınız uzun zamnadır girememiştim iyisinizdir umarım ben diyeti yarıda bıraktım:)))) hamileyim kızlar doğumdan sonra gelirim inşallah hoş ozamna 80 kilo aralığında olurum ben ya
aslinda diycen kendi kendine bana hamur isi dokaniyor kendimizi kandirirsak belki yemeye biliriz :18:az önce 3 adet [ boyoz büyüklüğünde ] ıspanaklı börek yuttum.........sen o kadar yap yeme olcak iş değilll..
tamam canim gel amahoşbulduk kızlar bu aralar çok sık giremiyorum ama bi 10 güne çok daha düzenli olacak inşallah
yag var hamur var olabilir herhaldeanammmmmmmmm şuursuzluk etttimm.1 porsiyon ıspanaklı börek 800 kalori imiş...:18:
100 gr.da okadar kalori olur mu ki:26:
tebrikler canim devamarkadaslar hayirli aksamlar
sagikli beslenmeye basladim 2 haftadir ve 3 kilom gitti
su an73.5 ve motivasyon onemli bu is icin ve devamini getirmek icin
ben cekirdekden süpheleniyorum :18: adam yiyebilirsin dedi bende günelrdir aksamlari cekirdek citliyorum :18:birde öyle böyle degil oturdumu koca poseti bitiriyorum :18: vur dedi öldürdüm
hmm olabilir
her çocuk bir değil zaten
bide erkekler daha geç konuşur derler
üzülme canım yaaa
,nceliyorsun yaa sen ona bak
belki ödem falan oluyordur
yarın doktora sorarsın
kilo verme döneminde yapmıyordum hiçbişey
2 sene önceki tarifler var orda
şimdi yapıyorum ve yiyorum ama
kiloda alıyorum malum
hadi bakalım sağlıkla doğurda yine gelirsin buralara
umarım biz ozaman buralarda olmayız
ay sen doğururmuşsun ben hala kilo veremiyorum diye feryat figan
ayy düşünmek bile kötü
töbe töbeee
nazar ettin kendine
kaçamağım yok diyordun
oda nazarlığın olsun
yemişsin bir kere sıkma canını
hoşgeldin aramıza
bazen çok hareketli oluyor topik bazende duruyor
senle alakalı değil
gün içinde daha canlı
akşam yemek ağırlıyıla kimse gelemiyor
hadi bakalim minem sacini basini yolalim ozamanson günlerde sadece sohbet için gelmeye başladığımı farkettim
okulu değiştireyim öyle diyordum
sonra aşure haftası aklıma geldi
ben 3 öğün hatta 5 öğün aşure yerim kesin alırım
ozamanda geçsin diye düşünmeye başladım
ama bu iş öyle olmayacak anladım
şuandan itibaren başlıyorum
ahanda buraya yazdım
fadimecim söylemis canim cok karbonhydrat var sade sabah yemege calis karbonhydratlari birde öyle dene :26:öncelikle bende motivasyon falan kalmadı. önceden iradeliydim şuan yok. neden böylr oldu anlamadım giden kilolarımamı güveniyorum nedir. arkadaşımla yarışıyordum oda salmış bende. :26::26::26::26:
sabah
1.5 dilm tb ekmeği ile tost yagsız
ara
yok
öğle
2 kepçe tarhana çorbası. 4 tane bimde satılan simitlerden. 2 kurabiye.
ara
1 poğaça
akşam
2 kaşık beşemal soslu karnıbahar.
hı 3 de çikolata yedim bayramlılardan bitseydide bi kurtulsaydım. ne boş boğazım sürekli abur cubur isteğimi köreltemiyorum gene. offf napcam benn yaaa
bende severimmeyve salatası yaptım ve yedım
cok begendım bıraz sonra yıne yıcem
yaz tabii bebegimaz da yesem çok da yesem düzensizde yesem ne yediğimi buraya yazıcam bundan sonraaaaaaaa her ne kadar sohbetlere katılamasamda bunu yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sinirlama var canim karbonhydratlar yazak ekmek pilav makarna tatlilarne guzelmis diledigin kadar ye olayi :)
Canim yaa masllah sana ben ikitane karnibarla duramiyorum karnibahar kizartinca yogurla ozellikle goturuyorum sonrada kendime kiziyorum....
Kolay gelsin canim, saglikli beslenirken neler yiyorsun palasda bizde gorelim fikir edinelim :)
aslinda hayir demeyi bilsek daha kolay olur :26:Kızlar bende menü yazıcam ama bugünlerde yine motive sıkıntısı yaşıyorum.Giremediğim bir pantolonun içine girdim bugün biraz sevindirik oldum ama yinede bir diyet bıkkınlığı var üzerimde, bir başlayıp bir bırak ve aylardır diyette olmak hatta senelerdir, 35 kiloyu verene kadar canım çıktı ama irade falan kalmadı artık bende galiba yinede sıkıyorum dişimide motive edicek bişeyler lazım...Bir kitap gördüm geçende tek şişman beynimiz diye alsam mı diye düşündüm ama öle bir üsten baktım, tartılmayı unutun diyo mesela ama ben tartılmayınca hepten sapıtıyorum :))
Karatay yapan var mı bu arada aranızda ben bi ara denemiştim baştan iyi gitti sonra çakıldı kaldı aynı kiloda sinir oldum, yapıpta olayı bitiren var mı aranızda, kitabımı bulamıyorum bulsam yine biraz bakıcam.Ben dukanla karatayı harmanlamıştım bi ara :)) sabahların dukan omleti yiyordum acayip tok tutuyo oda, bu akşam marketten aldım yine dukan kepeği :)) özledim maydınozlu peynirli güzel oluyo da üşeniyorum kızım maydınozlu yemez ona ayrı kendime ayrı yapmaya ama başlıycam yine
motive önerilerinizi bekleyerekten menü yazayım biraz kaçamaklı oldu bugün
12.11.2012 pazartesi
sabah: üç-dört çatal omlet, biraz domates salatalık zeytin, az peynir bir dilim çavdar ekmeği
ara:-
öğle:- ( kızımın okulundaydım )
ara: iki susamlı çubuk, iki çatal pasta ( okulda doğum günü vardı ikram edilince yememek olmaz :))
akşam: esas bomba :)) bir tavukburger, bir zero( 6,5 falandı ama bi daha da birşey yemedim yeseydin bari dediğinizi duyar gibiyim :)) ama öğlen yemeyince acayip açtım ya (
hosgeldin canimbu kez kesin kararliyimm diyete basladimmm benide gruba ilave edin arkadaslar!!! cook motivasyona ihtiyacim var cünkü 1.70 boyum 70.2 kilom. 10-12 kilo fazlam var... 2013e mutlu bir sekilde girmek istiorum 1.5 ayda elimden geleni yapcam!!!!
yeni slogan bu olsun o zaman :)) 2013 e zayıf ve mutlu girmek yılbaşına kadar sıkalım yılbaşını günü sapıtırız :))
abd nin ne farki var ki canim :26:kızlar iyi geceler sakıncası yoksa
şu konuma bakabilir misiniz??
yorumlarınıza ihtiyacım var da..
teşekkür ederimm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyet-gorus-bildirirseniz-cok-sevinirim.html
insallah canim yagünaydın kızlarrr
Minecim aşureye ben de bayırlırım, geçen sene de aşure zamanında biz diyetteydik sanırım, yine de vermiştik, aşureye bahane bulma canım, burayı bırakırsan 70 olursun, benden söylemesi.
Suziiicim ödemdir o, ödem, üzülme vücudun incelmesi daha güzel, bir gün bakmışın ödemlerin gidivermiş, bozma moralini ve diyetini.
Dilekk sende götürmüşün cısslarıabartmayalım lütfen.
Sana diyom da ben de akşam 2,5 dilim pırasalı börek hüplettim ne olacaksam:18: :18:
günaydın kızlar..
hepinize mutlu salılarrrr...
dilek canim benim fistik kiz hatirliyormusun senin sevdicek askerdeydin sende demisdin o askerden gelene kadar ciko yemiycem diye yine öyle yap bu sefer de müstakbel kaynanayla tanisana kadar bana ciko bisküvi yasak de kendine bi hedef koy nasil fikir :26:Abla ya derdimm varr yetiş bacı gibi olacak ama söyliyim.
İşyerinde herşey güzel gidiyo ne bi cıss ne bi kaçamak.
Eve gidince herseyi bozuyorum bütün gün kendini tutmuş Dilek gidiyo içine caanavar çıkan Dilek geliyo.
Bizde akşamları birileri olur veya biz gideriz komşu kızına falan.
Çayın yanında bisküvi vs vs.
Dün gittim annem hamsi yapmıştı. Hamsi yedim salata falan.
Buraya kadar normal.
Sonra yeğenin çikolatasından yedim. Komşu geldi mısır falan patlattık. Bisküvi vs vs.
Sabah wc siz 70.2 çıktım.
Moralim çok bozuldu Pazar sabahı 68.7ü görmüştüm.
Böyle böyle oldukca hiç keyfim kalmıyoo
ayni ben gibisin bende bi 5 dakika daha uyuyim diye bakiyom erken kalkayim diyorum beceremiyorum sabahlari ellim ayagima dolasiyorah işte o 15 dakika erken kalkma meselesi
Normalde alarmım 7 de çalıyor ama ben az daha uyuyum diyorum 15 geçe kalkıyorum.
Yani erken kalkmayı bırak üstüne bide ne kadar uyusam kar sayıyorum.
Kahvaltılarımı akşamdan hazırlasam aslında olabilir. Tabağa hazırlayıp olduğu gibi çıkartırım.
Annem uyuyor evde başka çalışan yok zaten. Kimse kalkmıyor yani.
öğlen için yemek yapan biri var burda sıkıntı yok onda canım.
Aslında tek sorun sabah kahvaltısı ve aralar gibi görünüyor.
Bidee en önemlisi suuu.. Nerdeyse hiç içmiyorum.
Canım aralarda iş yerine getirebileceğim ara öğünlük alışveriş listesine neler yazabilirim ?
buarada günaydin kizlarmolaya cikiyorum simdi sonra dünkü ve bugünkü menümü paylasacam sizlen
tamam dılemmmmm yemıcem vallaPofffffff pişmanımmm pişmannıımm.
Güzel canım yasaklı yiyecekler var.
Yogurt, süt, bisküvi, kurubaklagil vs vs bunları 3 gün boyunca tüketme bide ekmek
kizlar morel bozmak yok ben bozuyormuyumbiz verecez dün sabah 1 tane kepekli ton balik sandwic yedim isarkadasindan ondan beri kiz beni yine zorlama calisiyor dedim rahat birak beni bugün isarkadaslari pizza siparis veriyorlar ikimiz bölüsek dedi ille dedim üstünü yerim ekmegini yemem ona göre beni yoldan cikartamasin neyse öglen tavuk salata yiycez pizza ekmegi veriyorlarmis yanina 2 tane ama onuda yemiycem yok ben istemiyorum artik sizde yok deyin kizlar yemek bizi mutlu etmiyor anlik bi istah yüzünden kac hafta ay ugrasiyoruz birbirimize destek olalim önümüzdeki yaz yeni güzel giysiler alalim kis cabuk geldi gececek montlar ciktiginda fazlaliklarimiz daha cok göze batacak
amin canim insallahhaber et olurmu canim
bende severim
insallah canim ya
dilek canim benim fistik kiz hatirliyormusun senin sevdicek askerdeydin sende demisdin o askerden gelene kadar ciko yemiycem diye yine öyle yap bu sefer de müstakbel kaynanayla tanisana kadar bana ciko bisküvi yasak de kendine bi hedef koy nasil fikir :26:
hem sen benden iradelisin yapmam dediginde yapmiyorsun
ayni ben gibisin bende bi 5 dakika daha uyuyim diye bakiyom erken kalkayim diyorum beceremiyorum sabahlari ellim ayagima dolasiyor
ıkı karnbahardan sonra meyve salatası huplettım
Hosgeldınnn
cok pısmanımm cok
Gunaydın
dılekcım gunaydın
banada lısteyı atarmısın
moralım 0
Bende oyleyım gunduzlerı ıyı
ama tv ızlerkene cay ıcıyoruz e tekte cay ıcılmıyor dıye
onu ckart bunu cıkart off offf
Nasılsın mınecım
esııınn burada en cok dıkkat etmesı gerekn kısı varsa oda bızlerız
dugunumuz var bızlere bakıp ayy gelınde kıloluymus demelerını ıstemıyorum
cok moralım bozuk cok
bıde sabah tartıldım
tartılmaz olaydım
burda o kadar kaçamak bişey yok ki canım, oruç tutmuşsun bir de allah kabul etsin, 1 kase çorba fazla bence sadece.
Kııız senin vki le benimkine baksana, sen yine de çoook çok iyisin, canını sıkma.
Ay canım ya, hafta içi tartılmıyoruz biliyosun, olan olmuş, bugün yarın perşembe var daha, o artı eksi olacak, inan bana ve diyete ver kendini, sen yaparsın şekerim, bırakmak yok. Akşamları için de daha bi dikkatli olmaya çalış bakalım.
Günaydınnn,
eee artık ne de olsa kış geliyor, bizim burası da güneşli, çok güzel. Pazar günü bizim köye gittik, oralarda soba yakılıyor, donduk vallahi. Merkezde olmanın faydaları
Aaaa, hiç olmadı bak şimdi bu. Sabah ben varya 06 da kalkıyorum, çocuklar olunca mecbur kahvaltı hazırlıyorum, kahvaltı hazırlamak 10 dakikalık bişey canım, bir yumurta haşla, domates-salatalık, peynir-zeytin, ekmeğini de al artık, buzluğa at, hergün 1 dilim çıkar, aralar için de ben 5 tl lik çiğ badem alıyorum, neredeyse 2-3 ay yetiyor bana canım, 5-6 ad.yiyince kolay kolay bitmiyor.
kizlar morel bozmak yok ben bozuyormuyumBiz verecez Dün sabah 1 tane kepekli ton balik sandwic yedim isarkadasindan ondan beri kiz beni yine zorlama calisiyor dedim rahat birak beni bugün isarkadaslari pizza siparis veriyorlar ikimiz bölüsek dedi ille dedim üstünü yerim ekmegini yemem ona göre beni yoldan cikartamasin Neyse öglen tavuk salata yiycez Pizza ekmegi veriyorlarmis yanina 2 tane ama onuda yemiycem Yok ben istemiyorum artik sizde yok deyin kizlar yemek bizi mutlu etmiyor anlik bi istah yüzünden kac hafta ay ugrasiyoruz birbirimize destek olalim önümüzdeki yaz yeni güzel giysiler alalim kis cabuk geldi gececek montlar ciktiginda fazlaliklarimiz daha cok göze batacak
Benlen tanisali sanada gecti unutkanlik zerram
Amin canim insallahHaber et olurmu canim
Ne güzel allah anali babali büyütsün canimSonra verirsin
Aslinda diycen kendi kendine bana hamur isi dokaniyor kendimizi kandirirsak belki yemeye biliriz :18:
Tamam canim gel ama
Yag var hamur var olabilir herhalde:18:
Tebrikler canim devam
Ben cekirdekden süpheleniyorum :18: Adam yiyebilirsin dedi bende günelrdir aksamlari cekirdek citliyorum :18:birde öyle böyle degil oturdumu koca poseti bitiriyorum :18: Vur dedi öldürdüm
Hadi bakalim minem sacini basini yolalim ozaman
Fadimecim söylemis canim cok karbonhydrat var sade sabah yemege calis karbonhydratlari birde öyle dene :26:
Bende severim
Yaz tabii bebegim
Sinirlama var canim karbonhydratlar yazak ekmek pilav makarna tatlilar
Aslinda hayir demeyi bilsek daha kolay olur :26:
Hosgeldin canim
Abd nin ne farki var ki canim :26:
Insallah canim ya
Dilek canim benim fistik kiz hatirliyormusun senin sevdicek askerdeydin sende demisdin o askerden gelene kadar ciko yemiycem diye yine öyle yap bu sefer de müstakbel kaynanayla tanisana kadar bana ciko bisküvi yasak de kendine bi hedef koy nasil fikir :26:
Hem sen benden iradelisin yapmam dediginde yapmiyorsun
Ayni ben gibisin bende bi 5 dakika daha uyuyim diye bakiyom erken kalkayim diyorum beceremiyorum sabahlari ellim ayagima dolasiyor
Merhaba hanımlar bende bugün tartıldım 75 kilo olmuşum sonum çok kötüye gidiyor :26:
Acilen bişiler yapmam lazım diyete başlıyorum hemen bozuyorum irademi kaybetmişim hamilelik için sürekli ilaç kullanıyorum ve reflü hastasıyım midem mahvoluyor
bazen kendime bahane yaratıyo gibi hissediyorum irademi nasıl toplayabilirim
herkesinde hemfikir olduğu gibi kahvaltı sorunu çözmen lazım..
tek sıkıntı sabah kahvaltıları sanırım
bence kahvaltılık hazırlamak çok zaman almasa gerek
peyniri falan 2 günde bir hazırlarsın tek başınasın 1 kerede bitiremezsin
zeytinde hazır olur sadece domates salatalık doğrayacaksın
yumurtayı koysan ocağa sen hazırlanırken haşlanır zaten
kahvaltını yemende 10dk sürmez
sadece 15 dk erken kalkman gerekiyor belki okadara bile gerek yok
annen uyuyormu o hazırlasa sana kahvaltı :26:
eşimde biara dikkat ediyordu iş yerine krem peynir almıştı grisiniyle yiyordu
ben diyordum hatta okadarcıkla nasıl doyuyorsun diye
simit yerine daha iyi olabilir
yada akşamdan ekmek arası bşeyler hazırlayabilirsin 2 dilim ekmeğin arasına
nebileyim aklıma başka bişey gelmiyor
annene gerek yok bi kahvaltı hazırlaman en fazla on dakah işte o 15 dakika erken kalkma meselesi
Normalde alarmım 7 de çalıyor ama ben az daha uyuyum diyorum 15 geçe kalkıyorum.
Yani erken kalkmayı bırak üstüne bide ne kadar uyusam kar sayıyorum.
Kahvaltılarımı akşamdan hazırlasam aslında olabilir. Tabağa hazırlayıp olduğu gibi çıkartırım.
Annem uyuyor evde başka çalışan yok zaten. Kimse kalkmıyor yani.
öğlen için yemek yapan biri var burda sıkıntı yok onda canım.
Aslında tek sorun sabah kahvaltısı ve aralar gibi görünüyor.
Bidee en önemlisi suuu.. Nerdeyse hiç içmiyorum.
Canım aralarda iş yerine getirebileceğim ara öğünlük alışveriş listesine neler yazabilirim ?
burda o kadar kaçamak bişey yok ki canım, oruç tutmuşsun bir de Allah kabul etsin, 1 kase çorba fazla bence sadece.
Kııız senin vki le benimkine baksana, sen yine de çoook çok iyisin, canını sıkma.
ay canım ya, hafta içi tartılmıyoruz biliyosun, olan olmuş, bugün yarın perşembe var daha, o artı eksi olacak, inan bana ve diyete ver kendini, sen yaparsın şekerim, bırakmak yok. Akşamları için de daha bi dikkatli olmaya çalış bakalım.
Günaydınnn,
Eee artık ne de olsa kış geliyor, bizim burası da güneşli, çok güzel. Pazar günü bizim köye gittik, oralarda soba yakılıyor, donduk vallahi. Merkezde olmanın faydaları
Aaaa, hiç olmadı bak şimdi bu. Sabah ben varya 06 da kalkıyorum, çocuklar olunca mecbur kahvaltı hazırlıyorum, kahvaltı hazırlamak 10 dakikalık bişey canım, bir yumurta haşla, domates-salatalık, peynir-zeytin, ekmeğini de al artık, buzluğa at, hergün 1 dilim çıkar, aralar için de ben 5 tl lik çiğ badem alıyorum, neredeyse 2-3 ay yetiyor bana canım, 5-6 ad.yiyince kolay kolay bitmiyor.
canim gecmis olsun Rabbim saglikli ve hayirli evlat versin insallah
bende hormon ilaclari kullanmaya basladim ve korkuyorum daha fazla kilo alicam diye insallah öyle olmaz:26:
Teşekkür ederimumarım almazsın ben horman ilaçlarından sonra hiç farketmeden 15 kilo aldım nasıl oldu ne zaman oldu hiç bilemedim dikkat etmek gerekiyomuş bilemedim
15 kilomuu
aglamak istiyoruuuuuumm
cıss bişey teklif edilipte benim reddettiğim zamandaki aldığım haz bir kumandanın zaferle dönüşündeki aldığı haz gibi oluyorkizlar morel bozmak yok ben bozuyormuyumbiz verecez dün sabah 1 tane kepekli ton balik sandwic yedim isarkadasindan ondan beri kiz beni yine zorlama calisiyor dedim rahat birak beni bugün isarkadaslari pizza siparis veriyorlar ikimiz bölüsek dedi ille dedim üstünü yerim ekmegini yemem ona göre beni yoldan cikartamasin neyse öglen tavuk salata yiycez pizza ekmegi veriyorlarmis yanina 2 tane ama onuda yemiycem yok ben istemiyorum artik sizde yok deyin kizlar yemek bizi mutlu etmiyor anlik bi istah yüzünden kac hafta ay ugrasiyoruz birbirimize destek olalim önümüzdeki yaz yeni güzel giysiler alalim kis cabuk geldi gececek montlar ciktiginda fazlaliklarimiz daha cok göze batacak
benlen tanisali sanada gecti unutkanlik zerram
amin canim insallahhaber et olurmu canim
ne güzel allah anali babali büyütsün canimsonra verirsin
aslinda diycen kendi kendine bana hamur isi dokaniyor kendimizi kandirirsak belki yemeye biliriz :18:
tamam canim gel ama
yag var hamur var olabilir herhalde:18:
tebrikler canim devam
ben cekirdekden süpheleniyorum :18: adam yiyebilirsin dedi bende günelrdir aksamlari cekirdek citliyorum :18:birde öyle böyle degil oturdumu koca poseti bitiriyorum :18: vur dedi öldürdüm
hadi bakalim minem sacini basini yolalim ozaman
fadimecim söylemis canim cok karbonhydrat var sade sabah yemege calis karbonhydratlari birde öyle dene :26:
bende severim
yaz tabii bebegim
sinirlama var canim karbonhydratlar yazak ekmek pilav makarna tatlilar
aslinda hayir demeyi bilsek daha kolay olur :26:
hosgeldin canim
abd nin ne farki var ki canim :26:
insallah canim ya
dilek canim benim fistik kiz hatirliyormusun senin sevdicek askerdeydin sende demisdin o askerden gelene kadar ciko yemiycem diye yine öyle yap bu sefer de müstakbel kaynanayla tanisana kadar bana ciko bisküvi yasak de kendine bi hedef koy nasil fikir :26:
hem sen benden iradelisin yapmam dediginde yapmiyorsun
ayni ben gibisin bende bi 5 dakika daha uyuyim diye bakiyom erken kalkayim diyorum beceremiyorum sabahlari ellim ayagima dolasiyor
buraya sık uğrada gözün dönmesin balım
Nehaber kizlar ? Gecmise bakmiyorum fazla durmadigim icin :26:
Dün saat 16 ya kadar gayet güzel giderken sonra döndü yine benim gözler
off toparlayamiyorum bir türlüü
Merhaba hanımlar bende bugün tartıldım 75 kilo olmuşum sonum çok kötüye gidiyor :26:
Acilen bişiler yapmam lazım diyete başlıyorum hemen bozuyorum irademi kaybetmişim hamilelik için sürekli ilaç kullanıyorum ve reflü hastasıyım midem mahvoluyor
bazen kendime bahane yaratıyo gibi hissediyorum irademi nasıl toplayabilirim
Durrrr Sakin olo sadece benim ihmalkarlığım dikkat etseydim olmazdı canım.
sen tedbiri elden bırakma diye söyledim
cıss bişey teklif edilipte benim reddettiğim zamandaki aldığım haz bir kumandanın zaferle dönüşündeki aldığı haz gibi oluyor
bu olay nadirende olsa
suzim sanki çekirdek olayını abarttın canım bide tuzluysa gelsin ödemler..
buraya sık uğrada gözün dönmesin balım
senin ehliyet noldu biraz oralarda zor ehliyet almak değilmi
aramıza gel paylaşalım motive olalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?