Aamann pötüşşş kiloo bu alınırda verilir de diyorum.
Valla gel kiloları verelim halim fenaa canım. Doktora gidicem tekrar birinin beni dürtüklemesi gerek.
Doktorla çok vermedim gerci ama gideyim gene de.
Öyle konusuluyo şimdilik bakalım zaman neler gösterecek pötüş.
Ben ufaktan hazırlık yapmaya başlıyım.
Bu hafta krc dan tabak canak takımı falan alıcam.
Kızlar bernardo'nun takımlarını kullanan hiç var mı?
Ben kahvaltı takımını bernardodan begendim ama şikayet çok var die duydum bilemedim.
ama ama nerede kaldı protoın:18::18::18:Kimse kalmamış.
11:00
4 yk k-fleks
2 kayısı kuru, 1 incir kurusu,
light süt ile
Ara:
2 incir,
Türk kahvesi
Ara:
2 incir
Akşam da ıspanakla, erişte varmış evde.
Selam bayanlar..
Anca girebildim bugün yaa. Nasılsınız bakayım.
Herkese günaydınlarrr
Bugün nedense kendimi halsiz hissediyorum ben de, akşam da öyle oldu, yemeyeceğim dediğim şeyler yedim. Neden böyle oldum anlamış değilim açıkçası, topik 70 lere-80 lere çıkanlar topiği olcak korkarım, Dİlekkkk, Mineeee kendinize gelin kızlarrrr, Ptty ve sayamadığım kaçamak yapanlar
çalışan oluncada hareket yokkigünaydın kızlarrr
kafayı sıyırdım herhalde yatarken ,kalkınca, gün içinde sürekli diyet spor...beynimi kemirio ama icraate gelince malesef ki tırtım
bi türlü toparlıyamıyorum
bide ev hanımı olunca hareket az yediğim herşeyin vicdan azabını çekiyorum resmen
bi arkadaşımın tavsiyesiyle özel bi hastanenin diyetisyeninden randevu aldım saat2 de
inş. dönüş noktam olur....
10 gün ne çabuk geçmiş kuzu yaaaaGünaydın kısçeler ben geldimmmm
misafirlerim dün gittiler
çok şükür kazasız belasız harp olmadan atlattım 10 günü kaynanayla
çok memnun ayrıldılar umarım bu memnuniyet kısa zamanda gelmelerine sebep olmaz
bu arada epey bi kilo almış durumdayım bomba gibi geldim karşınıza kilolarımla
fıçı neskuik olmuşum
tartımla tartıştık en son beni 64 göstermişti
yüzüne bakmadım utanmazın
neyse bu sabah bakayım dedim tartım bana tokadı yapıştırdı
64.8 dim ufufufufufu neyse inşallah hep birlikte vereceğiz
eeee bende kadar sizde ne var ne yok
hmm oda ilginçmişyok sadece eşimin arkadaşları gelicek çoluk çocuk kadın yok
hoşgeldin inş. hedef kilona ulaşırsın70 79 laneti bende 2 senedir aynı kilodayım bir türlü zayıflayamadım bir 69 görmediğim gibi üstü sayılar gelmeye başladı bende başlıyorum artık desteğe ihtiyacım var kızlar
inş. cnmselam beybi
hayirlisi degilmis belkide canim sIkma canini
günaydin dilekdesene yakinda dügün var :123::118:
günaydin fadimecim
hosgeldin canim
günaydin zerram
insallah faydasini görürsün canim
selam canim hosgeldingecmis olsun canim allah bidaha göstermesin
hosgeldin neslimmmmm cok sükür kaynan gitti
diyetisyenin duymasin
hosgeldin canim
ayyy canim benim senin cizelgeyi okudukca cok seviniyorum senin adina3 ay dan sonra gecer insallah canim genelde geciyor :18:
nasip kısmet cnm bu işler olumsuz düşünme inş. çok mutlu bi yuvan olurEtrafımda evliliği kötü giden çok çift var.
Hayırlısı olsun bakalım zaman neler gösterecek.
:))))))))))))
cnm bnm kahvaltı, yemek ve çatal bıçak takımım karaca ,2005te almıştım çok memnunum tavsiye edermAamann pötüşşş kiloo bu alınırda verilir de diyorum.
Valla gel kiloları verelim halim fenaa canım. Doktora gidicem tekrar birinin beni dürtüklemesi gerek.
Doktorla çok vermedim gerci ama gideyim gene de.
Öyle konusuluyo şimdilik bakalım zaman neler gösterecek pötüş.
Ben ufaktan hazırlık yapmaya başlıyım.
Bu hafta krc dan tabak canak takımı falan alıcam.
Kızlar bernardo'nun takımlarını kullanan hiç var mı?
Ben kahvaltı takımını bernardodan begendim ama şikayet çok var die duydum bilemedim.
Kızlar herkese selam..
Ben de doğumdan sonra kilolarını veremeyenlerdenim ,72 ile başlayıp 79 ile doğum yaptım.yaklaşık 1,5 yıl geçti ve şuan 78kg.birçok diyet denedim...ama olmuyor...çok moralim bozuluyor ,giydiğim herşey üstümde çuval gibi...berbat bir duygu..nasıl yapacağım bilemiyorum..sizlerin yaptığı ve işe yarayan diyetleriniz ve önerileriniz neler..herkese selamlar...
arkadaslar menunun devamini yazayim
ogle 1 yumurtadan omlet+peynir+zeytin+2 bardak cay
ara 1 avuc leblebi+yesil cay
birazdan 4 kofte ve salata yicem
aksama kadar 2 litre suyu bulur
Selam bayanlar..
Anca girebildim bugün yaa. Nasılsınız bakayım.
bernardo mu hiç mi hiç tavsiye etmem.benim tencereler bernardoydu.iki kez kullandım acayip leke kalıyor.şikayet için götürdüm.su lekesi sileceksiniz dediler kavga kıyamet yenısı ıle degıstırdım.o yüzden hiç tavsiye etmem.bence karaca hisar korkmaz en iyileri.yine de sen bilirsin....
sabah
uyanınca 1 çatal revaniii
1/2 kepekli ekmek
3 dilim salam
2 ader çeri
1 dilim beyaz peynir
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
ara
yok
öğlen
5-6 yk.kuru fasulye
1/2 kepek ekmeği
3 adet acı biber
ara
oğluma yaptığım çorba olmuş mu diye 1 yk.ondan içtim
türk kahvesi şekersiz
ara
1 adet şekersiz türk kahvesi
1 avuç kadar pizza kraker
akşam
1 dilim ıspanaklı börek
4yk.kuru fasulye
**hala karnım aç bu adet dönemi öncesini sevmiyorum.benım protein diyeti yalan oldu
şimdilik yemek olayı bitti gibi gözüküyor.acıkırsam bastırsın diye meyve yiyebilirim.ilave olarak ta 4-4,5 lt su var...
ama ama nerede kaldı protoın:18::18::18:
hosgelmıssen yavrıııı
selam kızlar
hoşgeldin inş. hedef kilona ulaşırsın
inş. cnm
nasip kısmet cnm bu işler olumsuz düşünme inş. çok mutlu bi yuvan olur
:))))))))))))
cnm bnm kahvaltı, yemek ve çatal bıçak takımım karaca ,2005te almıştım çok memnunum tavsiye ederm
ben tam 2 yıl sonra vermiştm doğum sonrası kilolarımı kendini boş yere kasmak bi işe yaramıo aslında
inş. istediğin kiloya düşersn hoşgeldn
iyi akşamlar hatunlar
diyetisyene gittm birsürü kan tahlili istedi yaptırıcam ve pazartesi gidicem ona göre liste vericekmiş bol bol sohbet ettik sadece suyu az içmeme kızdı bide spor spor spor dedi herhalde spor salonuna yazılıcam evde düzenli yapamıorum çünki
bugünki menümde kaçamak yoktu ama düzenlide değildi
su500 ml
slm kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben de menümü yazıp çıkıyorum
Sabah:
Çeyrek tost (malesf beyaz ekmekten ve sucuklu-oğlumun beslenmesine yapmıştım yemeyi unutmuş ben yedim :) )
2 zeytin
şekersiz açık çay
ara:
3 kuru üzüm,3 badem(çiğ)
1 fincan şekersiz neskafe
öğle
2 küçük çinekop
maydonoz,tere,roka
ara:
1 hurma
sade türk kahvesi
Akşam:
yağsız limonlu brokoli
2 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
herkese iyi akşamlar/geceler..
ablam gündüz yiyip en azından spor yapma imkanın var yine senin yöntemde iyi ama benimkisi hepten saçma gece yiyip direk yatmak çok fenaaaaa :18::18::18:
yok zaten 70li kilolarda birine göre hazırlanmış bir menü olduğunu belirttim
ben ekmeğe takılmıyorum çok sorunum yok ekmekle
8 kaşık olması iyi geldi bana
kurabiye konusundada cevizli nasıl olur bilmiyorum şekerli olana tad veren susam yerken çıtır çıtır ediyor
çok lezzetli ama aşırı yağlı ödül olarak yenmeli sadece
benimde sorunum gündüz yaaa
akşam yemekten sonra sıkıntım yok ama
o gün içinde yanımda hep bişeyler yiyenlere aldanıyorum
anammm düğün var topikte desene kuzumm valla çok sevindim yaaaa sevdikten sonra hiçbirşeyi takma derim inan herşey yoluna giriyor korkmana gerek yok yani ayyevlilik deyince aklıma geldi benimde nerdeyse 4 biticekGünaydın kızlar
Hasret seninle dalga geçerken bende ... yedim sanırım.
Dün bizimki evlenek die tutturdu. Mart - Nisan gibi isteriz Haziranda da evleniriz dio. Çok kolaydı dedim.
Ben daha evliliğe hazır değilim.
Daha ne beklicez dün tanışmadık dio o da haklı olarak.
1 hafta verdi karar için napcam bilmiyorum.
Tek bildiğim cumartesi diyetisyenime gidicem.
Sana söylediklerimin kendi başıma gelmesini hayatta istemem.
he valla yakında topiğin ismi admin tarafından değişecek bu giidişlee toparlanmak gerekHerkese günaydınlarrr
Bugün nedense kendimi halsiz hissediyorum ben de, akşam da öyle oldu, yemeyeceğim dediğim şeyler yedim. Neden böyle oldum anlamış değilim açıkçası, topik 70 lere-80 lere çıkanlar topiği olcak korkarım, Dİlekkkk, Mineeee kendinize gelin kızlarrrr, Ptty ve sayamadığım kaçamak yapanlar
oooooooo neskuiğimmmmmmmmmm nerelerdesin yaaa özlettin kendini gel bakalım şöyleee coşsun topik yaaaGünaydın kısçeler ben geldimmmm
misafirlerim dün gittiler
çok şükür kazasız belasız harp olmadan atlattım 10 günü kaynanayla
çok memnun ayrıldılar umarım bu memnuniyet kısa zamanda gelmelerine sebep olmaz
bu arada epey bi kilo almış durumdayım bomba gibi geldim karşınıza kilolarımla
fıçı neskuik olmuşum
tartımla tartıştık en son beni 64 göstermişti
yüzüne bakmadım utanmazın
neyse bu sabah bakayım dedim tartım bana tokadı yapıştırdı
64.8 dim ufufufufufu neyse inşallah hep birlikte vereceğiz
eeee bende kadar sizde ne var ne yok
aklıma direk sevgili döneminden beri verdiğim sözler geldi ,hep şu oluncaya kadar kesin gitçek kilolar kociş derim ama hiçççç gitmez işte bir bu topiğe geldiğimde azimli olduğumju gördü ama yine boşladım kendimi
havadaaaaaa azim kokusu varrrrrrrrrrr
tabıkı canım bekarlık sultanlık yınede
60 yada altı gelınlık gıycm kararlıyım
heh şöyle yola gelionuz valla hadiyin gençlerr hadiyin gençleeeee tam gaz yola devamm süpersinizzzzzzz çıtır gelin olacaksınızz ohhh ohh ohhhh düğün var hazzırlıklar yapılsın kızlarrr tüm topikçe zayıflıyoruzzzzzzzzO zaman yemeklere bi son veriyoruz.
Ben bi Türk kahvesi yapim yanına da kuru incir.
günaydın canım hayırdır bikaç gün böyle keyifsizsin....Günaydınlarrr herkese,
bu hafta hiç halim yok, o yüzden arada sadece bakıyorum, yorum yazamıyorum.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz. Genel olarak menüler çook az geldi gözüme ama, çok az yiyerek belli bir süre verirsiniz, sonra takılır kalırsınız arkadaşlar, benden söylemesi.
herkese günaydın kızlar..
ben bugün niyetliyim menüm şöyle
sahur
2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kk'dan fazlaca peynir
1 yeşil cin biber
domates,salatalık,maydonoz,roka
1 kupa açık şekersiz çay
2 su bardağı su
iftara da allah kerim
11:00
4 yk k-fleks
2 kayısı kuru, 1 incir kurusu,
light süt ile
Ara:
2 incir,
Türk kahvesi
Ara:
2 incir
19:30
4 yk ıspanak,
3 yk yogurt,
2 yk erişte,
Salata
21:00
1 paket 9kat gofret,
Birazda peynirli çubuk kraker
Günaydınlarrrrr
dün uzun zamandan beri ilk defa menüme sadık kaldım.sanırım bu yemin işi bende çok işe yarıyor
bugünkü menüm
Sabah:
1 kase yoğurt
4 yk. yulaf ezmesi
Ara:
şekersiz türk kahvesi
Öğle:
2 dilim çavdar ekmek arası beyaz beynir
şekersiz yeşil çay
Ara:
2 ceviz
1 küçük kutu süt
Akşam:
Haşlanmış karnabahar
salata
Ara:
1 portakal
ablam gündüz yiyip en azından spor yapma imkanın var yine senin yöntemde iyi ama benimkisi hepten saçma gece yiyip direk yatmak çok fenaaaaa :18::18::18:
anammm düğün var topikte desene kuzumm valla çok sevindim yaaaa sevdikten sonra hiçbirşeyi takma derim inan herşey yoluna giriyor korkmana gerek yok yani ayyevlilik deyince aklıma geldi benimde nerdeyse 4 biticek5e adım atıcaz ohh maşşlah dedim kendime ne çabuk geçmiş ,bizde daha bebiş yok die düşündüm ama ıı-ıh daha bebiş olmazz hazır değilim
aklıma direk sevgili döneminden beri verdiğim sözler geldi ,hep şu oluncaya kadar kesin gitçek kilolar kociş derim ama hiçççç gitmez işte bir bu topiğe geldiğimde azimli olduğumju gördü ama yine boşladım kendimi
heh şöyle yola gelionuz valla hadiyin gençlerr hadiyin gençleeeee tam gaz yola devamm süpersinizzzzzzz çıtır gelin olacaksınızz ohhh ohh ohhhh düğün var hazzırlıklar yapılsın kızlarrr tüm topikçe zayıflıyoruzzzzzzzz
Günaydınlarrr herkese,
bu hafta hiç halim yok, o yüzden arada sadece bakıyorum, yorum yazamıyorum.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz. Genel olarak menüler çook az geldi gözüme ama, çok az yiyerek belli bir süre verirsiniz, sonra takılır kalırsınız arkadaşlar, benden söylemesi.
Günaydın dobiçleriiimm...
Sonunda kendime ekmek aldım
Gerçi şimdilik sadece eve aldım. İşyerine almadım daha.Burda çok kişi var alsamda güme gidebilir.
Nasıl gizlicem bilemiyorum. Mufakta çalışan arkadaşla iş birliği yapıcaz artık.
Bugün diğer kız izinli o yüzden yoğun olabilirim pek gelemeyebilirm. Buraya gelmeden de motive olamıyor ki insan
Ne kadaaaar güzel bi menüüü bu böyle. Bende böyle menü istiyorum kendime
Canım hadi sabahı geçelim de öğlen yemek yeseydin bence.
Sadece peynir ve ekmekle olmamış sanki o :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?