70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlarrr
Bugün nedense kendimi halsiz hissediyorum ben de, akşam da öyle oldu, yemeyeceğim dediğim şeyler yedim. Neden böyle oldum anlamış değilim açıkçası, topik 70 lere-80 lere çıkanlar topiği olcak korkarım, Dİlekkkk, Mineeee kendinize gelin kızlarrrr, Ptty ve sayamadığım kaçamak yapanlar

günaydın kızlarrr
kafayı sıyırdım herhalde yatarken ,kalkınca, gün içinde sürekli diyet spor...beynimi kemirio ama icraate gelince malesef ki tırtım
bi türlü toparlıyamıyorum
bide ev hanımı olunca hareket az yediğim herşeyin vicdan azabını çekiyorum resmen
bi arkadaşımın tavsiyesiyle özel bi hastanenin diyetisyeninden randevu aldım saat2 de
inş. dönüş noktam olur....

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şu anda 70,7kg civarındayım boyum 163cm. aslında 85 kilo idim fakat kanser nedeni ile geçen yıl bir anda 64 kiloya düştüm ardından ameliyat geçirdim ve 76 kiloya çıktım 1 yıl içinde tedavi gördüğüm için sadece 5 kilo verebildim ve artık vücudu bu kiloya dayanmıyor ve yemek yiyemiyorum. belkide budurum iyi olmuştur kilo verme zamanı şuandır

Günaydın kısçeler ben geldimmmm
misafirlerim dün gittiler
çok şükür kazasız belasız harp olmadan atlattım 10 günü kaynanayla
çok memnun ayrıldılar umarım bu memnuniyet kısa zamanda gelmelerine sebep olmaz
bu arada epey bi kilo almış durumdayım bomba gibi geldim karşınıza kilolarımla
fıçı neskuik olmuşum
tartımla tartıştık en son beni 64 göstermişti
yüzüne bakmadım utanmazın
neyse bu sabah bakayım dedim tartım bana tokadı yapıştırdı
64.8 dim ufufufufufu neyse inşallah hep birlikte vereceğiz
eeee bende kadar sizde ne var ne yok

GNY CANIM iyi olur diyetisyen eşliğinde ne dedi bizede anlat dönünce...
hoş geldin canım..
geçmiş olsun
şimdi iyiysen kilo verme vaktidir..
hoşgeldin neslim bizdede durumlar aynı 1 ilri 1 geri değişen bişey yok bende
gny canım..
bende yazamıcam akşamı eşimle dışarda yedik maalesef..
dediğin gibi kendimize gelmezsek 5 leri görüpte 7 ler çıkanlar topiği olacağız..
gny dilek eeee yavaş yavaş hazırla kız kendini evliliğe
senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan çokta bekleme artık..

ozaman tam ölçü yap bence
yarım ölüçden 12-15 tane çıkar belki ama çoluk çocuk olmayacakmı hadi tekrar almak isterlerse
kalanı işyerine götürürsün onlarda nasiplenir
yok sadece eşimin arkadaşları gelicek çoluk çocuk kadın yok

benimki daha felaketti yazamadım bile

neye 35 gün kaldı kaçırdım sanırım
çokmu meraklı oldum ne..

Günaydınlarrrrr
dün akşam karnabahar yicem demiştim yalan oldu kısır yedim.regl oluyorum.cnm sadece acı ve tatlı çekiyor
dün bide gofret hüplettim
neyse bu sabah yemin ettim.listemin dışına çıkmıycam artık diye.
bugünkü menüm

Sabah:
5 yk nesfit
1 bardak yarım yağlı süt

Ara:
sade türk kahve

Öğle:
2 dilim çavdar ekmek arası
2 dilim kaşar peyniri
şekersiz yeşil çay

Ara:
1 küçük kutu süt

Akşam:
bu defa kesin karnabahar
1 kase sarımsaklı yoğurt

Ara:
meyve

veeeeeeee bu gün 30 dk. yürüycem

70 79 laneti bende 2 senedir aynı kilodayım bir türlü zayıflayamadım bir 69 görmediğim gibi üstü sayılar gelmeye başladı bende başlıyorum artık desteğe ihtiyacım var kızlar

Anaaammmm pötüşüüümmmm gelmişşşşşşşşş.
Laz kaynanayı gönderdin mi sonunda.
Ben senden dobicim hemideee

gny dilek eeee yavaş yavaş hazırla kız kendini evliliğe
senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan çokta bekleme artık..

Günaydın ablaaa ben sevgilimden yana derdim yokta iş-güç olayları düsündürüo beni.

Ne yapsan haklısın.

nasılsınız hnm lar ben ıyı degılım bulantılarr,,ıstahsızlıklar gece mıde kazınmaları sıkayet etmıyorum ama erken mı ne heheh olsun ben bu bebegı tam 4 sen bekledık cok sukurr kg sbh cıktım 72 dıyo yaaaa ne cabukk gercık kurbanda 71 lere dogru tırmanıs vardıı bulantılar tam basladıgında verecegımı tahmın edıoyrummm kısmet artık sız nasılsınızzz

kendi çabamla 3 kilo verdim ama hiç umutlu değilim

Selam bu arada beybiler
selam beybi
hayirlisi degilmis belkide canim sIkma canini
günaydin dilek desene yakinda dügün var :123::118:
günaydin fadimecim
bende 75 kıloyumm
hosgeldin canim
günaydın deyip kaçıcam
günaydin zerram
insallah faydasini görürsün canim
selam canim hosgeldin gecmis olsun canim allah bidaha göstermesin
hosgeldin neslimmmmm cok sükür kaynan gitti
diyetisyenin duymasin
70 79 laneti bende 2 senedir aynı kilodayım bir türlü zayıflayamadım bir 69 görmediğim gibi üstü sayılar gelmeye başladı bende başlıyorum artık desteğe ihtiyacım var kızlar
hosgeldin canim
ayyy canim benim senin cizelgeyi okudukca cok seviniyorum senin adina 3 ay dan sonra gecer insallah canim genelde geciyor :18:

kizlar gunaydin
ben menumu bildireyim
sabah yumurta+peynir+zeytin
aranescafe
ogle2 dilim ekmekle yapilmis tost+2 bardak cay
ara yesil cay
aksam 1 kocaman tabak salata
yatmadan 2 kuru kayisi
1 bardak yesil cay
veeeeeeeeeeeeeeeee cok sukur bugun 72.7 yi gordum

toparla artık kendini...arada bir olur kaçamak falan ama bu kadarı fazla .sana şişman gelinlerin fotolarını göndericem...tamam gelinin her hali güzel.ama ben evlendiğimde 69 kilo idim.şimdi daha zayıfım.fotolara baktığımda kollarım sarkmıs yuzum balon gıbı.biz şişman ınsanlar genelde streslıyken uzuntuluyken hep yemeye saldırrıız ben de o donemlerde kılo vermeye calısırken malum evlılık stresı oldumu olmadımı esyalar tam mı degıl mı vs.sebeblerı hep stres yaptıgım ıcın 5 kılo vermem gerekıyorken 6 kılo alarak gelın oldum hatta son hafta kılo aldıgım ıcın ne yazık kı gelınlıgı bıraz acmak zorunda kaldım.sonradan ahlanıp vahlanmak yerıne şimdiden onlemını al.cumartesı dıyetısyene gıt çünkü senın bir sıkı yönetime ihtiyacın var.bir türlü adepte olamıyorsun.bende oyleyım.bırının benı durtmesi gerekiyormuş meğer zayıflamaya karar vermem için.kayınvalıdem nışanlıyken bana şöyle demişti ''dikkat et oğlum şişman kadınlardan hoşlanmaz demişti''daha sonrada arkadaşım koca karı gibisin dediğinde bende şok şok .....güzel ve mutlu değildim sonuçta şimdi zayıfım ama ne onun ne oğlu nede başkası için .sadece kendim için.kilo alırmıyım yenıden evet kesınlıkle ama bu süreyi tutabildiğim kadar uzun tutacağım.çünkü yemek yemeği seviyorum karbonhidratıda..........

günaydın herkesçiklere
dün aşam sanki kaçamak gecesiymişmiş mişşşşbende güya protein diyeti yapıyordum...akşama kadar herşey normaldi.akşam yemeğinde haşlanmış tavuk yerine 3 yk.pilav 3yk.etli bezelye veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 porsiyon revani yaptım..valla ellerimede sağlık çok güzel olmuştu....

cuma ya az kaldı.hatırlatım dedim unutan varsa...

canım benım hayırlı saglıklı olsunda ben katlanırım 3 ay dedıgın nedırkı cnmm ahanda 1,5 ay kaldı

sevdiceğinin düzenli bir işi yok mu öyleyse acele etmemek lazım

o kdr bekledin bebişi onada sabredicen..

sevdiceğinin düzenli bir işi yok mu öyleyse acele etmemek lazım

Yok abla evişi falan bunlar benim gözümde büyüyo.
Hem çalış hem eve bak zorr zor

Ne güzel anlatmışsın sen öyle.
Zayıf insanda hersey daha bi alımlı duruyo ya zayıfta demiyim ideal kiloya sahip olan insanlarda.
Stres herkeste farklı etki yapıyor işte bende kafam dalgınken çok yerim.
O sorun hallolmzsa daha da fena yerim.
Çiko canavarıyım bende.
Doktora 64 ü görene kadar gitmiyim diordum hep erteliyorum ramazandan beri ama kilo vereceğime günden güne şişiyorum.
O yzden sayarsa saysın beni zayıflatsında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…