Sen bana göre gene iyisin.
Sabah:
2 haşlanmış yumurta,
Domates,
Maydanoz,
Ihlamur
Ara:
10 fındık
Öğlen:
5 nugget,
Çeri domates
Sonraaaa
1 tane tadımda,
1 tane popkek goa,
1 paket şu rulokatlardan
Zero
Akşam
5 yk kuskus,
Az kabak yemeği,
Salata
Snra
Mısır cipslerinden
bende 72 kiloyum kızlar.bende varım.
GNY CANIM iyi olur diyetisyen eşliğinde ne dedi bizede anlat dönünce...günaydın kızlarrr
kafayı sıyırdım herhalde yatarken ,kalkınca, gün içinde sürekli diyet spor...beynimi kemirio ama icraate gelince malesef ki tırtım
bi türlü toparlıyamıyorum
bide ev hanımı olunca hareket az yediğim herşeyin vicdan azabını çekiyorum resmen
bi arkadaşımın tavsiyesiyle özel bi hastanenin diyetisyeninden randevu aldım saat2 de
inş. dönüş noktam olur....
hoş geldin canım..selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şu anda 70,7kg civarındayım boyum 163cm. aslında 85 kilo idim fakat kanser nedeni ile geçen yıl bir anda 64 kiloya düştüm ardından ameliyat geçirdim ve 76 kiloya çıktım 1 yıl içinde tedavi gördüğüm için sadece 5 kilo verebildim ve artık vücudu bu kiloya dayanmıyor ve yemek yiyemiyorum. belkide budurum iyi olmuştur kilo verme zamanı şuandır
hoşgeldin neslim bizdede durumlar aynı 1 ilri 1 geri değişen bişey yok bendeGünaydın kısçeler ben geldimmmm
misafirlerim dün gittiler
çok şükür kazasız belasız harp olmadan atlattım 10 günü kaynanayla
çok memnun ayrıldılar umarım bu memnuniyet kısa zamanda gelmelerine sebep olmaz
bu arada epey bi kilo almış durumdayım bomba gibi geldim karşınıza kilolarımla
fıçı neskuik olmuşum
tartımla tartıştık en son beni 64 göstermişti
yüzüne bakmadım utanmazın
neyse bu sabah bakayım dedim tartım bana tokadı yapıştırdı
64.8 dim ufufufufufu neyse inşallah hep birlikte vereceğiz
eeee bende kadar sizde ne var ne yok
gny canım..Herkese günaydınlarrr
Bugün nedense kendimi halsiz hissediyorum ben de, akşam da öyle oldu, yemeyeceğim dediğim şeyler yedim. Neden böyle oldum anlamış değilim açıkçası, topik 70 lere-80 lere çıkanlar topiği olcak korkagny rım, Dİlekkkk, Mineeee kendinize gelin kızlarrrr, Ptty ve sayamadığım kaçamak yapanlar
gny dilek eeee yavaş yavaş hazırla kız kendini evliliğeGünaydın kızlar
Hasret seninle dalga geçerken bende ... yedim sanırım.
Dün bizimki evlenek die tutturdu. Mart - Nisan gibi isteriz Haziranda da evleniriz dio. Çok kolaydı dedim.
Ben daha evliliğe hazır değilim.
Daha ne beklicez dün tanışmadık dio o da haklı olarak.
1 hafta verdi karar için napcam bilmiyorum.
Tek bildiğim cumartesi diyetisyenime gidicem.
Sana söylediklerimin kendi başıma gelmesini hayatta istemem.
yok sadece eşimin arkadaşları gelicek çoluk çocuk kadın yok
ozaman tam ölçü yap bence
yarım ölüçden 12-15 tane çıkar belki ama çoluk çocuk olmayacakmı hadi tekrar almak isterlerse
kalanı işyerine götürürsün onlarda nasiplenir
bugünkü menüm :18:
sabah
1 yumurta
domates, salatalık
3-4 küp şeker kadar beyaz peynir
3 parmak kaşar peyniri
2 incecik dilim salam, küçüklerden
ara
1 küçük poğaça ev yapımı
1 tane etiburçak
1 kupa yeşilçay
öğlen
1 kase müslii
3-4 tane mercimek köftesi :18:
roka 1-2 çatal ucuyla salata
1 ufak dilim çörek
ara
1 kupa neskafe
2 eti burçak
ara
1 avuç fındık
1 kupa neskafe
akşam
1 kase portakallı yoğurt
1 türk kahvesi yanında minicik lokum :18:
böyle işte
kötü biliyorum ama yazacam dedim yazdım
Kizlar yine sahnelere dondum, 35 gunum kaldi ve hala yerimde sayiyorum,
bugunku menumu yazayim,
sabah
2 kasik yogurt, zencefil, zerdecal, ve tarcin kuru,
bir kase balli cheerios,
Bir bardak form cay,
oglen
bir kase dolusu tadi tuzu yerinde patates salatasi
aksam
Bir kase nohut yemegi
kucuk bir kase meyve salatasi ( bir elma, bir armut, bir mandalina, uzum ve biraz nar tanesi) yapip cocuklarla yedik
5 tane findik, 5 tane badem, 5 tane antep fistigi
kizlar cokmu olmus sizce?
Günaydın kısçeler ben geldimmmm
fıçı neskuik olmuşum
gny dilek eeee yavaş yavaş hazırla kız kendini evliliğe
senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan çokta bekleme artık..
Herkese günaydınlarrr
Bugün nedense kendimi halsiz hissediyorum ben de, akşam da öyle oldu, yemeyeceğim dediğim şeyler yedim. Neden böyle oldum anlamış değilim açıkçası, topik 70 lere-80 lere çıkanlar topiği olcak korkarım, Dİlekkkk, Mineeee kendinize gelin kızlarrrr, Ptty ve sayamadığım kaçamak yapanlar
selam beybikendi çabamla 3 kilo verdim ama hiç umutlu değilim
Selam bu arada beybiler
hayirlisi degilmis belkide canim sIkma caniniay kızlar gelcemde valla utanıyorum nasıl konuşcam sizlen ben çok kilo aldım
Bu arada hakan beyle hakiki bi ayrılık yaşadık evlenme teklifinden sonra , ve çok zor dönemlerden geçtim , şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum
günaydin dilekGünaydın kızlar
Dün bizimki evlenek die tutturdu. Mart - Nisan gibi isteriz Haziranda da evleniriz dio. Çok kolaydı dedim.
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr
Bugün nedense kendimi halsiz hissediyorum ben de, akşam da öyle oldu, yemeyeceğim dediğim şeyler yedim. Neden böyle oldum anlamış değilim açıkçası, topik 70 lere-80 lere çıkanlar topiği olcak korkarım, Dİlekkkk, Mineeee kendinize gelin kızlarrrr, Ptty ve sayamadığım kaçamak yapanlar
hosgeldin canimbende 75 kıloyumm
günaydin zerramgünaydın deyip kaçıcam
insallah faydasini görürsün canimgünaydın kızlarrr
kafayı sıyırdım herhalde yatarken ,kalkınca, gün içinde sürekli diyet spor...beynimi kemirio ama icraate gelince malesef ki tırtım
bi türlü toparlıyamıyorum
bide ev hanımı olunca hareket az yediğim herşeyin vicdan azabını çekiyorum resmen
bi arkadaşımın tavsiyesiyle özel bi hastanenin diyetisyeninden randevu aldım saat2 de
inş. dönüş noktam olur....
selam canim hosgeldinselam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şu anda 70,7kg civarındayım boyum 163cm. aslında 85 kilo idim fakat kanser nedeni ile geçen yıl bir anda 64 kiloya düştüm ardından ameliyat geçirdim ve 76 kiloya çıktım 1 yıl içinde tedavi gördüğüm için sadece 5 kilo verebildim ve artık vücudu bu kiloya dayanmıyor ve yemek yiyemiyorum. belkide budurum iyi olmuştur kilo verme zamanı şuandır
hosgeldin neslimmmmm cok sükür kaynan gittiGünaydın kısçeler ben geldimmmm
fıçı neskuik olmuşum
diyetisyenin duymasinGünaydınlarrrrr
dün akşam karnabahar yicem demiştim yalan oldu kısır yedim.regl oluyorum.cnm sadece acı ve tatlı çekiyor
dün bide gofret hüplettim
neyse bu sabah yemin ettim.listemin dışına çıkmıycam artık diye.
bugünkü menüm
Sabah:
5 yk nesfit
1 bardak yarım yağlı süt
Ara:
sade türk kahve
Öğle:
2 dilim çavdar ekmek arası
2 dilim kaşar peyniri
şekersiz yeşil çay
Ara:
1 küçük kutu süt
Akşam:
bu defa kesin karnabahar
1 kase sarımsaklı yoğurt
Ara:
meyve
veeeeeeee bu gün 30 dk. yürüycem
hosgeldin canim70 79 laneti bende 2 senedir aynı kilodayım bir türlü zayıflayamadım bir 69 görmediğim gibi üstü sayılar gelmeye başladı bende başlıyorum artık desteğe ihtiyacım var kızlar
ayyy canim benim senin cizelgeyi okudukca cok seviniyorum senin adinanasılsınız hnm lar ben ıyı degılım bulantılarr,,ıstahsızlıklar gece mıde kazınmaları sıkayet etmıyorum ama erken mı ne heheholsun ben bu bebegı tam 4 sen bekledık cok sukurr kg sbh cıktım 72 dıyo yaaaa ne cabukk gercık kurbanda 71 lere dogru tırmanıs vardıı bulantılar tam basladıgında verecegımı tahmın edıoyrummm kısmet artık sız nasılsınızzz
Günaydın kızlar
canım benım hayırlı saglıklı olsunda ben katlanırım 3 ay dedıgın nedırkı cnmm ahanda 1,5 ay kaldıselam beybi
hayirlisi degilmis belkide canim sIkma canini
günaydin dilekdesene yakinda dügün var :123::118:
günaydin fadimecim
hosgeldin canim
günaydin zerram
insallah faydasini görürsün canim
selam canim hosgeldingecmis olsun canim allah bidaha göstermesin
hosgeldin neslimmmmm cok sükür kaynan gitti
diyetisyenin duymasin
hosgeldin canim
ayyy canim benim senin cizelgeyi okudukca cok seviniyorum senin adina3 ay dan sonra gecer insallah canim genelde geciyor :18:
sevdiceğinin düzenli bir işi yok mu öyleyse acele etmemek lazımAnaaammmm pötüşüüümmmm gelmişşşşşşşşş.
Laz kaynanayı gönderdin mi sonunda.
Ben senden dobicim hemideee
Günaydın ablaaa ben sevgilimden yana derdim yokta iş-güç olayları düsündürüo beni.
Ne yapsan haklısın.
nasılsınız hnm lar ben ıyı degılım bulantılarr,,ıstahsızlıklar gece mıde kazınmaları sıkayet etmıyorum ama erken mı ne heheholsun ben bu bebegı tam 4 sen bekledık cok sukurr kg sbh cıktım 72 dıyo yaaaa ne cabukk gercık kurbanda 71 lere dogru tırmanıs vardıı bulantılar tam basladıgında verecegımı tahmın edıoyrummm kısmet artık sız nasılsınızzz
sevdiceğinin düzenli bir işi yok mu öyleyse acele etmemek lazım
toparla artık kendini...arada bir olur kaçamak falan ama bu kadarı fazla .sana şişman gelinlerin fotolarını göndericem...tamam gelinin her hali güzel.ama ben evlendiğimde 69 kilo idim.şimdi daha zayıfım.fotolara baktığımda kollarım sarkmıs yuzum balon gıbı.biz şişman ınsanlar genelde streslıyken uzuntuluyken hep yemeye saldırrıız ben de o donemlerde kılo vermeye calısırken malum evlılık stresı oldumu olmadımı esyalar tam mı degıl mı vs.sebeblerı hep stres yaptıgım ıcın 5 kılo vermem gerekıyorken 6 kılo alarak gelın oldum hatta son hafta kılo aldıgım ıcın ne yazık kı gelınlıgı bıraz acmak zorunda kaldım.sonradan ahlanıp vahlanmak yerıne şimdiden onlemını al.cumartesı dıyetısyene gıt çünkü senın bir sıkı yönetime ihtiyacın var.bir türlü adepte olamıyorsun.bende oyleyım.bırının benı durtmesi gerekiyormuş meğer zayıflamaya karar vermem için.kayınvalıdem nışanlıyken bana şöyle demişti ''dikkat et oğlum şişman kadınlardan hoşlanmaz demişti''daha sonrada arkadaşım koca karı gibisin dediğinde bende şok şok . ....güzel ve mutlu değildim sonuçta şimdi zayıfım ama ne onun ne oğlu nede başkası için .sadece kendim için.kilo alırmıyım yenıden evet kesınlıkle ama bu süreyi tutabildiğim kadar uzun tutacağım.çünkü yemek yemeği seviyorum karbonhidratıda..........
günaydın herkesçiklere
dün aşam sanki kaçamak gecesiymişmiş mişşşşbende güya protein diyeti yapıyordum...akşama kadar herşey normaldi.akşam yemeğinde haşlanmış tavuk yerine 3 yk.pilav 3yk.etli bezelye veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 porsiyon revani yaptım..valla ellerimede sağlık çok güzel olmuştu....
cuma ya az kaldı.hatırlatım dedim unutan varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?