70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız bakalım benım kılo 66 geldı arkadaslar ayy keyfım yerınde arkadasım benı cok sısman olarak görmucek kızlar ben bugun balıesıre gıdıyorum bır hafta kadar yokum arkadasın dugunu varda kurtalrımı dökucem valla gelce resımde koyarım sızlere görursunuz benı özleyın anacım ögşen yolcuyum hazırlanmam lazım allaha emanet olun kızlra hepınızı öpuyorum hoscakalın gelmeyede işallah 65 olurum dıyetı bozmak yok artık devam sızlerı özlucem kendıne iyi bakın byeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıslar herkese selamlar
vee teşekkürler güzel dilekleriniz için
benim bu hafta diyetim güzel geçiyo sanırım bu haftanın birincisi belli oldu şekerler:jeyyar: ikinciler kimmmmm:sm_cool:

neler yapıyorsun canım,,,

ben dün iş çıkışı eve kadar yürüdüm 40 dakika. bu akşamda yürücem inşallah.
akşam 20 dakika zayıflama kemerini tuttum. mekik çektim..
Bu akşamda yansını yapmaya çalışcam inşallah...

tabi gelecekler misafirsiz olmaz ama bu aralar benim oğlanın fıtık ameliyatı ve sünnetinden dolayı baya bi misafirim vardı hem oğlanın gece gündüz durmaması hem misafirler baya yorucu oldu benim için :bbo:
benim oğluş dokuz aylık beşinci ayına kadar emzirebildim sonra yetersiz geldi benim süt kilo alması filan yavaşladı mecburen mamaya başladık :ecrin_bebek:
işte ben dört aydır dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime hamileliğe 67 kilo ile başladım 15-16 kilo aldım doğuma gidene kadar sonra da emzirirken süt olsun diye çerez gibi hurma yedim sonuç 78 kilo oldu benneyaptımki
şimdiye kadar çok sıkı bi diyet yapamadım uykusuz bi bebek bizimki ayakta kalabilmek için herşeyden yedim ama azaltarak yerimseniben
ramazanda hedefim bir beden daha incelmek allah sağlık verirse tabi a.s

kızlar kilom aynı bi değişiklik yok bi de üstüne regl oldum dün gece kafamçokkarıştı

ahh ahhh akşam hala devam ediodu az az ne zor yaa geciktirici kullandım geçen ay o yüzden sanırım allah yardımcımız olsun vallaaa :))) lahana ile ilgili açıklama yapılmış hala emzirosun az da olsa sıkı diyet yapma bence :)

selam kızlar iyi sabahlar herkese gerçi öğlen oldu herkes yoğun sanırım şulecim işlerinimi toparlıosun bakayımmmmm nerelerdesin bu hafta nasıl perşembe oldu bilmiorum valla yaaa çok çabuk geçti haftaya ben tekrar izin alıcam 1 hafta biraz foçaya gidip kafa dinlicem kızlarla inşallah bu hafta çok sıkıldım bide adet oldum dün biter bitmez kaçıcam ramazan öncesi zaten diyet falan yaptığım da yok bi süre böyle devam ederim sanırım ilk fırsatta elma diyetini denemek istiyorum çok uzun süreli deil tabe
işleri toparlamaya devam edicem görüşürüzzzz sonra

gecmış olsun canım bende sadce yedıklerımı azlttım ozel dıyet yapamıyorum ben emzırıyorum hala saımsak cevı suyu ıcıyorum sadece kolay gelsın tatlım

yaa kızlar benim kilo verme durdu geçen karpuz detoksuyla ne verdiysem onla kaldım geçen cumadan beri 200 gr gitti sadece mafoldumben spor aynı beslenme aynı hatta sporu arttırdım bile ama olmuyooo

klava::sm_cool:
yaa kızlar benim kilo verme durdu geçen karpuz detoksuyla ne verdiysem onla kaldım geçen cumadan beri 200 gr gitti sadece mafoldumben spor aynı beslenme aynı hatta sporu arttırdım bile ama olmuyooo

bence vücut dirençte şuan yemene dikkat et ekstra bişi yememeye çalış spora devam bol su yeşil çay falandevam et canım bu direnci kırdınmı tamam sakın moral bozma yemek yemeyede çalışma :))))))

bu arada banada konuştuklarıma göre bir söz lazım hoca verir talkımı kendi yutar salkımı gibi bişi vardı çıkartamadım anlayın artık
bende hominide gırtlak yiyorum birde adet oldum ohhh artık 2 kilomu 3 kilomu çıkar fark bilemiyorum göya bu hafta bişiler yapıp kilo vericektim takıldım kaldım biraz gaza ihtiyacım var ama nasılllll offffffffffff

herkes nerde kızlar merak ediyorummmmm hepiniz nereye kaçtınızzzzzklava::1rolleyes:

arkadaşlar ben 74 kiloyum daha yeni pko teşhisi kondu ayrıca çölyak ve haşimatoda var bunlar kilo vermemi zorlaştırıyor.bana diyet ve spor önerdi ama ben zaten çölyak nedeniyle ömür boyu diyetteyim unlu yiyecekler yasak bana.tedavisi de ömür boyu yememek.şimdi doktor yasmin başladı bana daha kullanmadım ama hasta olmayı bekliyorum.ayrıca 2,5 yaşın da ikizlerim var sürekli koşturmadayım ama ne biliyim yemem de güzel hamur işi yemesem bile.nasıl bir diyet uyguluycam onu da bilmiyorum.yasmin hapı kilo aldırırmı acaba daha çok.zaten haşimato için tefor kullanıyorum yani bana duyan hastalık geldi.ikizler doğunca oldu hepsi.normal yolla hamile kaldım ama müthiş problemliydi hamileliğim.nasıl spor yapıcam ne yiyicem ne içicem bilmiyorum.diyetisyene gitmek istiyorum.allah yardımcımız olsun valla.herkez umarım istediği kiloya ulaşır.

ya sence ne kadar bi sürede kırar vücut bu direnci o benim bünyemle alakalı ama ortalama ne kadar sürebilir sence?

arkadaşlar tmm benim dediğim gibi o kdr kilodan çk çk azım ama yarım saatten fazla 1 saat fln kosçaksınız vücut yarım saatten sonra kilo vermeye başlar bu arada ermimesini istediğiniz yere çöp poşetlerinden sarın kalın giyinin feci terlersiniz eğer karnını sıkılaştırmak isteyenler günde 100 tane fln mekik çekin ama yeni başlıosanıoz yavaş yavaş 20 tane sadece kafanızı kaldırarak çekin karnınız sıkılaşır yan dönün ve ve tek bacağınızı kendinize çekin bölede karın sıkılaşır bnden bu kdr yapması kilo vermesi sizden :sm_cool:

ya ben yavaştan deniyorum mekiği ama 10 taneden sonra belim aşırı ağrıyor mirmirmirmir

ya sence ne kadar bi sürede kırar vücut bu direnci o benim bünyemle alakalı ama ortalama ne kadar sürebilir sence?

valla canım herkesin bir bünyesi var onu bilemem ama yılmak yok bunu biliorum :))))

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar bakıyorum da hala çok sessiz burası kilo veren kimse yok muuuuuuu aaaaaaaaaaa ben adet dönemindeyim malum ama enteresan bişi var dün 65-66 arası çıkarken bugün 64,5 65 arası görünüyordum şaşırdım hemde bir güzel yiyorum neyse beni 65 olarak kaydedin haftyaya inşallah birazcık veririm gerçi tatil yapup kafa dinlicem ama evde yenir neyse görüşürzzz şimidden kilo verenleri tebrik ederimmmalkisalkisalkis:enbuyukkk:

günaydın fıstıklar

kilom 72,5 600 gr cık gitmiş sadece ama sıkılaşma var...olmayan pantolanlarım oluyo şu andazemuszemuszemuszemus

gny kızlar ben bu sabah tartıldım ama bi değişiklik yok yine 73 ama bu hafta çok zor geçti benim iin grip oldum dikkat edemedim inş haftaya günde 3 kiloya yakın su içiyorum ekmek hamur işi yemiyorum ama tık yok yinede sinirlerim iyice bozuldu neden kilo veremiyorum diye ama inatla devam edecem sizlerede kolay gelsin

canım bende de pko var, ben hatta iki kere hamile kaldım ve ikisinide 5,5 aylıkken kaybettim ve kilo aldım ve veremedim. 62 kilo ile evlendim ama 75 kiloya çıktım.
kilo vermemiz zor ilerliyor ama ben 3 haftada 3 kilo verdim... Canım azimli ol yavaş yavaş veririrz...

haklısın arkadaşım allah yardımcımız olsun inş sen de en kısa zamanda kurtulursun hastalıklardan :1hug:
günaydın fıstıklar

kilom 72,5 600 gr cık gitmiş sadece ama sıkılaşma var...olmayan pantolanlarım oluyo şu andazemuszemuszemuszemus
tebrik ederim kirazcım benim pantolonlarımın olması için 67 ye ulaşmam şart :umursamaz:

günaydın kızlar kilom dün de dediğim gibi aynı 72 malesef regl de olunca yerimde saydım bu hafta :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…