70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kirazz_z+ kız bak görünüp çıkıyon yoksa bizi sevmiyonmu

olurmu öyle şey kıymetçim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.o kadar yoğunumki yazmaya vaktim olmuyo...ya tel. geliyo..ya birisi çağırıyo..koşturuyorum...sizide merak ediyorum...gelip okumakla yetiniyorum...şimdi bile kaç kere oturup kalktım cevap yazana kadar

mrb kızlar.umarım ıyısınızdır.ben annemlerdeyım.dıyet felan yapamıyorumizaten regl oldum .umarım kılo almadan gecırırım burdakı vaktımı.cuma kılo bıldırımı yapaöaö belkı benı ızınlı sayarmısınız bu hafta.hepınızı opuyorum .byeeee

bence öyle sıkı diyetler yapma lahana zor bir diyet hala emziriyorsun yedikklerindenkıs aburcuburu falan emzirmeyi kestikten sonra yapabilirsin

selam canım benimde aynı adet oldum ıyyy ölüorum ağrıdan ağrı kesici içmicem dedim dayanamadım içeyim dedim ağrı kesici yok şimdi kesip kasıklarımı elimi sokucam içeri çok ağrıo önerisi olan var mıııııııı offfffffffffffffffffffff

ADET SANCISI
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.Doğal bir ağrı kesici gibidir.

Tarçın: Koli basilinin üremesini önler.Limon çayına Balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir

ben daha onceden yapmıstım lahana dıyetını agır gelmemıstı lahananın zararı olmazsa eger yapmayı dusunuyorum

offff muz yiyim bari evden getirmiştim teşekkür ederim bende bakiym netten kaç saattir böleim bitsin artık yaaa diğerlerini bilmiom burdada yok zaten

lahanayı bende yaptım doğru düzgün uymadan 3 kilo verdim biraz havalar serinlesin yine yapıcam 2. kez denememde içememiştim çünkü

Allah kolaylık versın bılırım ben o agrıyı evlenınece gecer dedıler gecmedı dogum yapınca gecer dedıler gecmedı eskısı gıbı degıl ama hala agrılı olur benımde gecmıs olsun canım...

lahana dıyetının bebege ne gıbı bır zararı olabılır fıkrın varmı

canım pek çok nedeni var en birincisi gaz problemi lahana bol soğanla yapılır zaten ve kendiside gaz yapıyo ve lahanada başka hiç birşey yemicenki senin bebeğine vitaminli yemekler yemen lazımki odavitamin alsın ve tadıda süte geçiyomuş ve bebeğin sütten kesilir emzirenlerin tek besinli yemekler yememeleri lazım detoks falan olmaz bebeğini ne kadar daha emzircen sen bir yaşında diyon az daha sabret kışın emzirmeği bıraktıysan yap canım hem lahananın mevsimide değil kışın yapılan bir rejim oluyo sen normal kepek ekmekli kahvaltını yap ayran çorbaları iç arada öğlen az tavuk haşla ye akşamda sebze aralardada meyva yedinmi zaten veririsin çocuğun çok emiyosa zaten sana spor oluyo o da

dogru soyluyosun cok teskkur ederım lahananın gazı rahatsız edebılır kızım oyle fazla emmıyo ama olsun degermı hıc cocuguma zarar vermeye ...:enbuyukkk:

selam kızlar
öğlen teyzem aradı gelinler damatlar hepsi toplanıp geleceklermiş akşama 10-12 kişi oluruz muhtemelen aradığından beri deli gibi koşuşturuyorum bi yandan toparlamaya çalışıp bi yandan da tatlı yaptım dolaba attım şimdi de oğlanı uyutunca banyo wc temizliyeyim
hiç bitmez mi bu ev işleri ben de en kısa zamanda çalışmak istiyorum artık böyle deli gibi evde didinip durmak çok kötü :1shok: oğluşum biraz daha büyüsün iş aramaya başlayacağım yoksa hayatım misafir ağırlamaktan ibaret olacakkafamçokkarıştı
neyse ben gidip temizliğe devam edeyim artık yarın grş kızlar Şeniz

Allah kolaylık versın xzeyna. ama sen calıssanda o mısafırler geleck canım Allah gelenımızı gıdenımızı eksık etmesın. bende bazen kocama pıyangodan para cıksada ıstıfa etsem dıye beklıyorum (bılet amasakda )

senınle kılo basalngıcımız ve hedefımız hemen hemen aynıı ama sen baya vermıssın bu kıloları ne kadar zamanda ve nasıl verdın bıraz destege ve morale ıhtıyacım var bıde bebışın var sanırım kac yasında emzırıyormusun tecrubelerını paylasırmısın

pirinç seçiminde esmer pirinç tavsiye ediliyor.ama beyaz pirinçle de olabilir.öncelikle pirincin yararlarından bahsedelim biraz.

“E ve B vitamininin yanı sıra önemli elementler ve mineralleri de bünyesinde bulunduruyor. Yüksek potasyum içeriği sayesinde vücudun kendi toksin temizleme sistemi için faydalı olan diüretik özelliklere sahip. Lifli bir besin maddesi olan pirinç bu özelliği nedeniyle oldukça sağlıklı ve bağırsaklar için faydalı. Bu da pirinci, mide ve bağırsak şikayetleri veya hastalıkları bulunanlar ve ayrıca yüksek tansiyonlular için özellikle uygun bir besin haline getiriyor. İçerdiği kalsiyum kemiklerin gelişimini, cildin ve tırnakların parlaklaşmasını sağlıyor. Zengin bir karbonhidrat deposu olduğundan enerji veriyor. Karmaşık karbonhidrat yapısı ve düşük yağ içeriği, düşük kolesterol diyeti için pirinci vazgeçilmez kılıyor. 100 g pişmiş pirinçte yaklaşık 100 kcal var ve bu da onu mükemmel bir düşük kalorili yiyecek haline getiriyor. Tabii ki bu değerler pirincin sade haliyle geçerli”

işte 2 gün uygulayacağınız pirinç lapası diyeti :

1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”
Üzeri için

- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.yanı sıra meyve ve salata da tüketebilirsiniz.su ve şekersi içecekler serbest.
öğünler sabah öğle ikindi ve akşam yani 8-12-16-20 olabilir sabah kalktığın saate göre 4 saatte 1 öğün akşam saat 9'u geçirmemek kaydıyla tatlım

BAYRAV 35 canım çok saol verdiğin bilgiler için bende zaten prinç bi denim bakim dedim ama ramazandan önce 2 günlük vakit yok ramazanın ilk haftası regli olcam o zaman yapcam yarın ve sonraki gün görümcemdeyim temizliğe yardım cumartesi kızını istemeye gelcekler pazar eşimin kuzenleriyle birlikteyiz pazartesi evdeyim sadece salı yüzükleri takılcak kızın çarşamba zaten savura kalkılcak hem zaten regli döneminde yapılınca daha çok kilo kaybı olur ya birde okudumki esmer prinç daha kaloriliymiş öle yazıyodu bi arkadaş prinç lapası diyeti bölümünde anlamadım ben şimdi esmerinimi alalım yoksa beyazımı birde her yaptığımıza yoğurt koycakmıyız yani aslında yoğurt yasak değilmiki

kıslar herkese selamlar
vee teşekkürler güzel dilekleriniz için
benim bu hafta diyetim güzel geçiyo sanırım bu haftanın birincisi belli oldu şekerler:jeyyar: ikinciler kimmmmm:sm_cool:

kıslar herkese selamlar
vee teşekkürler güzel dilekleriniz için
benim bu hafta diyetim güzel geçiyo sanırım bu haftanın birincisi belli oldu şekerler:jeyyar: ikinciler kimmmmm:sm_cool:

tebrık edrım senı tatlım pekı sırrını neler yapıp kılo verdıgını paylasacakmısın bızımle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…