kirazz_z+ kız bak görünüp çıkıyon yoksa bizi sevmiyonmu
bence öyle sıkı diyetler yapma lahana zor bir diyet hala emziriyorsun yedikklerindenkıs aburcuburu falan emzirmeyi kestikten sonra yapabilirsinmerhaba arkadsalar 1 yasında kızım var ve emzırıyorum lahana dıyetı yapmak ıstıyorum ama bı yerde emzırenlerın yapmaması gerekır dıyordu amaa neden anlayamadımkı yapmak ıstıyorum sızce yapayım mı bır fıkır verın nolur
mrb kızlar.umarım ıyısınızdır.ben annemlerdeyım.dıyet felan yapamıyorumizaten regl oldum .umarım kılo almadan gecırırım burdakı vaktımı.cuma kılo bıldırımı yapaöaö belkı benı ızınlı sayarmısınız bu hafta.hepınızı opuyorum .byeeee
bence öyle sıkı diyetler yapma lahana zor bir diyet hala emziriyorsun yedikklerindenkıs aburcuburu falan emzirmeyi kestikten sonra yapabilirsin
selam canım benimde aynı adet oldum ıyyy ölüorum ağrıdan ağrı kesici içmicem dedim dayanamadım içeyim dedim ağrı kesici yok şimdi kesip kasıklarımı elimi sokucam içeri çok ağrıo önerisi olan var mıııııııı offfffffffffffffffffffff
ADET SANCISI
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.Doğal bir ağrı kesici gibidir.
Tarçın: Koli basilinin üremesini önler.Limon çayına Balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir
ben daha onceden yapmıstım lahana dıyetını agır gelmemıstı lahananın zararı olmazsa eger yapmayı dusunuyorum
offff muz yiyim bari evden getirmiştim teşekkür ederim bende bakiym netten kaç saattir böleim bitsin artık yaaadiğerlerini bilmiom burdada yok zaten
lahanayı bende yaptım doğru düzgün uymadan 3 kilo verdim biraz havalar serinlesin yine yapıcam 2. kez denememde içememiştim çünkü
merhaba arkadsalar 1 yasında kızım var ve emzırıyorum lahana dıyetı yapmak ıstıyorum ama bı yerde emzırenlerın yapmaması gerekır dıyordu amaa neden anlayamadımkı yapmak ıstıyorum sızce yapayım mı bır fıkır verın nolur
canım pek çok nedeni var en birincisi gaz problemi lahana bol soğanla yapılır zaten ve kendiside gaz yapıyo ve lahanada başka hiç birşey yemicenki senin bebeğine vitaminli yemekler yemen lazımki odavitamin alsın ve tadıda süte geçiyomuş ve bebeğin sütten kesilir emzirenlerin tek besinli yemekler yememeleri lazım detoks falan olmaz bebeğini ne kadar daha emzircen sen bir yaşında diyon az daha sabret kışın emzirmeği bıraktıysan yap canım hem lahananın mevsimide değil kışın yapılan bir rejim oluyo sen normal kepek ekmekli kahvaltını yap ayran çorbaları iç arada öğlen az tavuk haşla ye akşamda sebze aralardada meyva yedinmi zaten veririsin çocuğun çok emiyosa zaten sana spor oluyo o da
selam kızlar
öğlen teyzem aradı gelinler damatlar hepsi toplanıp geleceklermiş akşama 10-12 kişi oluruz muhtemelen aradığından beri deli gibi koşuşturuyorum bi yandan toparlamaya çalışıp bi yandan da tatlı yaptım dolaba attım şimdi de oğlanı uyutunca banyo wc temizliyeyim
hiç bitmez mi bu ev işleri ben de en kısa zamanda çalışmak istiyorum artık böyle deli gibi evde didinip durmak çok kötü :1shok: oğluşum biraz daha büyüsün iş aramaya başlayacağım yoksa hayatım misafir ağırlamaktan ibaret olacakkafamçokkarıştı
neyse ben gidip temizliğe devam edeyim artık yarın grş kızlar Şeniz
pekı kac gun yapılacakk bu
canımcım saol ya biz niye 4 öğünde 6 öğün değil bide hangi saatler 4 öğünse madem bide ya 6 yapsak bunu veya 1 su bardağı yapıp 4 öğün olsa sanında yağsız ama salata ne güzelde gider olsa olurmu ayranda dermişim yok yok kolaaa canım benim saol tekrarda şu bardak meselesi ve öğün saatlerinide öğrensem senden
kıslar herkese selamlar
vee teşekkürler güzel dilekleriniz için
benim bu hafta diyetim güzel geçiyo sanırım bu haftanın birincisi belli oldu şekerler:jeyyar: ikinciler kimmmmm:sm_cool:
kaç kilo gibi canım verdin bakalım tekrar hayırlı olsun yeni işin
şimdilik 2 kiloya yakın tabi son günde abartmazsam
kıslar herkese selamlar
vee teşekkürler güzel dilekleriniz için
benim bu hafta diyetim güzel geçiyo sanırım bu haftanın birincisi belli oldu şekerler:jeyyar: ikinciler kimmmmm:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?