70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende de 1,2 kg kayıp var 67,3 den 66,1 e düştüm.. kilo veren herkesi tebrik ediyorum.. şu sıralar durdu kilo vermem benimde..

sağol cevabın için canım inş. veririm birden alınca kendimi taşıyamadım valla hareketlerim yavaşladı.ben pko yu öğreneli daha 15 gün oldu sen yasmin kullandınmı hiç çok kilo aldırıyor diyolar korkuyorum ya kullanmaya.daha başlamadım adetimi bekliyorum.

yok canım ben klomen kullandım, hamile kalmak için klomen vermişti doktorum.
2 ay sonra tekrar kullanmaya başlıcam. Hormon hapı olduğu için kilo aldırıyor. ama dikkat edersen yediklerine almazsın canım...

günaydın herkese....veremiyorum veremiyorum derken 500 gr. gitmiş bu hafta sabah 300 gr daha giderek sürpriz oldu bana kaydirigubbakcemile2 neyse her ne kadar az da olsa bu da bişeydir deyip sevineliiiim kilom 71.8 şu anda.eski pantalonlarıdan giymeye başladım bile :lepi:

tebrik edrim denizcim..:lepi:.az gitsin kalıcı gitsin canım..a.s.eskilerin içine girebilmek harika bişey..zemuszemus.bende bugün 68 kiloyken giydiğim dar kaprimle gömleğimi giydim oldu:sm_cool::sm_cool:

kesinlikle katılıyorum...bu verdiğim kiloları geri almak en büyük kabusum olur heralde o kadar uğraştıktan sonra...bu içene girebildiğimiz kıyafetlerde çok güzel motive ediyor insanı :jeyyar: tam gaz devam :jeyyar:

klava:klava:klava:bu hafta 1kgkaydirigubbakcemile2 gitmiş kızlar 69kg olmuşum ama karnımda sıkılaşma var biraz giyemediğim pantolonlarımı giymeye başladım bu d bi başarıdır benim için :hooray:

Bende 73 kiloyum... Sınav stresinden ve ders çalışacağım diye evden çıkmama yüzünden çok kilo aldım.
Zayıflamak istiyorum fakat diyet yaparak zayıflamayı sağlıklı bulmuyorum ben. Daha önce yaptım istediğim kiloya ulaşınca dikkat ettiğim halde yine kilo aldım. Sonra da hep bıraktım kendimi sonuç 73 kilo mafoldumben

Bir çok doktorun önerdiği gibi az az ama sık sık yiyerek, yürüyüş yaparak ve bol su içerek zayıflamak mümkün değil mi? Yok mu bunu başaran arkadaşlar. :uhm:

merhaba kızlar... bir haftadır yoktum yine.. bugün bildirim yapmayı bile unutuyordum... benim kilom 67 1 aydır veremiyordum... hepinizi çok öpüyorum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.... iyi akşamlar...

iyi aksamlar kızlar gündüz giremedim hic isim coktu kilom aynı bu hafta regl oldum belki ondandır haftaya telafi ederim yarın sabah kapadokyaya gidiyorum hafta sonu tatili :lepi: burcu canım tebrik ederim bütün kupalar senin :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: bursefa canım seni facede ekledim sorunların ney bilemiyorum ama inan cözülmeyecek hic bisey yoktur hersey elbet yoluna girer sabırlı ol sakin ol yeter kendine dikkat et öpüyorum herkezi iyi tatiller pzt görüsürüz

şule kıss
iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler sana bitanem
bol bol eğlen ve dinlen iyi yolculuklar ve kupalar için teşekkürler:1hug:

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

WHITEHALL...........69.8.....68...1.8:hooray:
SAMYELı26......73.3.......72......1.3:hooray:
ASUUUM...................67.3......66.1......1.2:hooray:
BAYRAV35................70....69....1
BURSEFA.............68.....67....1
KıRAZ_Z......................73.1.....72.5.....0.6
DENıZM................72.3.....71.8.....0.5

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
MAGRENTA..............65
KADıFE41............73
xZEYNA...............72.....
MıNNA9595.........................63

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ a.s.a.s.a.s.

ELıF23.......76
ıKıZLER11....74
BANUGÖKHAN.......75
APPLE_88.........70

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

BU HAFTALIK ıZıNLı ARKADAŞIMIZ.....

LOXANDRA
:smiley-cool::icecream:

Sedacım ellerine sağlık, teşekkür ederiz. Umarım haftaya veririm kiloları...
Yarın bursaya gidecektik ikeaya ya ama eşim yarın çalışacakmış.. Gidemiyoruz. Bende yarın gündüz spor yapayım, yürüyeyim o yokken...

günaydın kızlar ben yoktum 2 gün birazdan yine çıkacam görümcemin kızını istemeye gelcekler ordaydım temizlik falan kilom 79 1 kilo almışım sedacım beni yazmamışın listede kız unuttunmu beni artık sadece 2 gün yoktum o kadarda yazıyom kimseler yokken bile sayfalar dolsun diye kız bak çabuk sildin beni sende anladım kilo veremiyom hatta alıyomda ..ama olmazki yaaa ağlıcam şimdi zaten alınganım şu günlerde whitehal fıstık tebrikler canınm öteki fıstıklar sizede

beni de listeye aldığınız için teşekkür ederim arkadaşlar inş. kilo veririm.çok istiyorun.diyet araştırmalarındayım şimdi.diyetisyene de gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…