70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar
birkaç gün aradan sonra anca girebildim dün işe başladım alışmaturlarındayım
şulecim hoşgeldin canım özledik seni
seçil geçmiş olsun canım
kıslar bu hafta anca akşam girebilirim daha pc bağlanmadı işte en kısa sürede gündüzleride beraberiz
hepinizi öptüm

hoşgeldin canım a.s.a.s.

hayırlı olsun yeni işinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar haklısınız valla ama napım idare edın artık bacınızı he gelelım dıyetlere dıyetımde cok guzel vallah bırsuru uzun yazmısınz ama gözumden uyku akıyor okuyamadım artık yarın okurum vıteralım işin hayarlı ugurlu olsun kızlara ben kacıyom sabah bır işim cıkmazsa yazarım sıze ha bıde kızlar arkadasımın dugunu olucak bu hafta sehır dısına cıkıcam anlaıcanız bır hafta yıne kaybolucam ben söleyımde benım arkadasalrım merakta kalmasınben uyuum artık hepınıze iyi gecceler öpuyorum

yeni işin hayırlı olsun canım

herkese günaydınlar gününüz mutlu neşeli kaçamaksız geçer inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,,, nasılsınız,,

pazartesi akşamı misafirlerim vardı, dün akşam da temizlik yaptım, mutfakta dağılmış dolaplarım vardı onları topladım çok yoruldum...

günaydın kızlar.valla hastalık rejim gibi oldu bana.doğru düzgün bişey yiyemedim bile.sanırım birazda bu yüzden kilo verdim.kızlar belki yakında bi işe girebilirim.bakalım hayırlısı.inşallah olur.evde oturmaktan çok sıkıldım çalışmak istiyorum artık

teşekkür ederim.yeni işin hayırlı ve de daimi olsun canım

kafam iyice karıştı valla benimde allah yardımcımız olsun offff (((
canım yeni işin hayırlı olsun

günaydın kızlar malum anca girebiliyorum saat 11 olmuş bile çalış çalış çalış aptala döndümyaaa hhehe 2 gündür müsli yiyordum kahvaltıda çok güzel tok tutuyor bugünde yarım gevrek bir domates salatalık biraz peynir yedim hala tokum çay içiorum soğuyana kadar bi çay keyfi yapamadım valla herkese kolay gelsin sonra görüşrüüzalkisalkisalkissositosositozemuszemus

kızlar günaydın belim çok ağrıyo fıtık tarafı aslında yat yat sıkıldım ama yapacak işde yok biyerlerede gitmiyom komşularım yok yazlıkta bomboş buralar bende yiyom ama karpuz kepek ekmeği falan ama sonuçta aşırısına kaçıyom kızlar prinç lapasını deneyen varmı nasıl yapılıyo ne kadarla yapılır gün içerisinde ya benim işime gelir çünkü pilav makarna hastasıyım yani lapa derken yağsız demek herhalde sadece suyla haşlanmış olur galiba sullu bırakmadan yapılırsa pilav gibi yerim yanında salatada varmış bana uyar valla yapan varsa veya bilen yazın şekerler

özellikle regli döneminde kullanılması daha güzel sonuçlar veriyormuş bu diyeti diyetisyenler hastalarına veriyormuş

iki gün içinde 2 ila 1 kilo verdiriyor

pirinç lapası diyeti

her öğün için 1 çay bardağı pirinç veya esmer pirinç yağsız birazcık tuzla haşlıyoruz ve her öğüne bir çay bardağı

toplamda 4 çay bardağı öğünlere bölerek yiyoruz
ayrıca bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Son düzenleme:

canımcım saol ya biz niye 4 öğünde 6 öğün değil bide hangi saatler 4 öğünse madem bide ya 6 yapsak bunu veya 1 su bardağı yapıp 4 öğün olsa sanında yağsız ama salata ne güzelde gider olsa olurmu ayranda dermişim yok yok kolaaa canım benim saol tekrarda şu bardak meselesi ve öğün saatlerinide öğrensem senden

merhaba arkadsalar 1 yasında kızım var ve emzırıyorum lahana dıyetı yapmak ıstıyorum ama bı yerde emzırenlerın yapmaması gerekır dıyordu amaa neden anlayamadımkı yapmak ıstıyorum sızce yapayım mı bır fıkır verın nolur

pekı kac gun yapılacakk bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…