herkese merhabalar
birkaç gün aradan sonra anca girebildim dün işe başladım alışmaturlarındayım
şulecim hoşgeldin canım özledik seni
seçil geçmiş olsun canım
kıslar bu hafta anca akşam girebilirim daha pc bağlanmadı işte en kısa sürede gündüzleride beraberiz
hepinizi öptüm
herkese merhabalar
seçil geçmiş olsun canım
kıslar bu hafta anca akşam girebilirim daha pc bağlanmadı işte en kısa sürede gündüzleride beraberiz
hepinizi öptüm
herkese merhabalar
seçil geçmiş olsun canım
hepinizi öptüm
kafam iyice karıştı valla benimde allah yardımcımız olsun offffya MAGRENTACIM abartı yok hatta diyomki bazen bizim dietisyenlermi yanlış biliyo yok çok su için yok 6 öğün yiyin abartısız 2 veya 3 bardak su içer hatta onunlabu konu hakkındada konuşuruz hiçmi susamazsın oda eğer tatlı yemişse susar düşünebiliyonmu TATLI yanin onun üstüne su içenlerden ama kilo yok ama yazın kolada içer dondurmada yer ama kilo yok ben geçenlerde gazetede bir yazı okumuştum yurt dışında çok satmaya başlamış bir diyetisyen diyoki günde 3 öğün sadece fazla öğün yiyince miğde büyüyo ve zayıflanmıyo aslında diye ki tartışma konusuda olmuş marankide günde 2 öğün yiyo diye biliyom ya aslında kafam karışıyo evet ben zayıfken 3 öğün yerdim sadece hatta 2 bile olurdu ve gerçektende çok suda içmezdim belki 1 litre falan taki evlenip evde sürekli tv karşısında yemek yiyinceki gerçekten bunlar 6 öğün oluyodu şişmanlamaya başladım eşimde günde 2 öğün yer bazen 3 olur ama 70 kiloki erkek için ideal kilo biz yedikçe miğdeyi büyütüyoruz sanırım
canım yeni işin hayırlı olsunherkese merhabalar
seçil geçmiş olsun canım
hepinizi öptüm
kızlar günaydın belim çok ağrıyo fıtık tarafı aslında yat yat sıkıldım ama yapacak işde yok biyerlerede gitmiyom komşularım yok yazlıkta bomboş buralar bende yiyom ama karpuz kepek ekmeği falan ama sonuçta aşırısına kaçıyom kızlar prinç lapasını deneyen varmı nasıl yapılıyo ne kadarla yapılır gün içerisinde ya benim işime gelir çünkü pilav makarna hastasıyım yani lapa derken yağsız demek herhalde sadece suyla haşlanmış olur galiba sullu bırakmadan yapılırsa pilav gibi yerim yanında salatada varmış bana uyar valla yapan varsa veya bilen yazın şekerler
özellikle regli döneminde kullanılması daha güzel sonuçlar veriyormuş bu diyeti diyetisyenler hastalarına veriyormuş
iki gün içinde 2 ila 1 kilo verdiriyor
pirinç lapası diyeti
her öğün için 1 çay bardağı pirinç veya esmer pirinç yağsız birazcık tuzla haşlıyoruz ve her öğüne bir çay bardağı
toplamda 4 çay bardağı öğünlere bölerek yiyoruz
ayrıca bol su içmeyi ihmal etmeyin.
özellikle regli döneminde kullanılması daha güzel sonuçlar veriyormuş bu diyeti diyetisyenler hastalarına veriyormuş
iki gün içinde 2 ila 1 kilo verdiriyor
pirinç lapası diyeti
her öğün için 1 çay bardağı pirinç veya esmer pirinç yağsız birazcık tuzla haşlıyoruz ve her öğüne bir çay bardağı
toplamda 4 çay bardağı öğünlere bölerek yiyoruz
ayrıca bol su içmeyi ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?