70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ben de 75 kglık birisi olarak sizinle birlikte zayıflamak istiyorum. Umarım beni de aranıza alırsınız.Çünkü motivasyona çok ihitiyacım var.

herkese merhaba birbuçuk yıldan bu yana 110 kg.dan 75 kg.ye kadar düşmeyi başardım.

fakat tatildi, düğünlerdi derken sanırım bi kaç kilo daha aldım.

birde beni görenlerin iltifatları şımarmama sebeb oldu.

inşallah 65 kiloya ulaşırım:teytey:

Hoşbulduk :) Bugün diyetim iyi geçti kaçırmadım diyebilirim. Umarım böyle devam eder.Yarın da karboksiterapi seansına gireceğim ve umarım işe yarar.

maşallah arkadaşım büyük başarı
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
o kadar kiloyu atmışsın üstünden kalanları da gönderirsin sen a.s
nasıl bi diyet uyguladın bizlerle de paylaşırsan sevinirim hihoyyyt

son halimle iki resim yükledim kızlar bakalım ramazan sonunda değişim olacak mı merak ediyorum CADIARZU

günaydın kızlarr,herkes ıyıdır umarım.dıyetler nasıl gıdıor,ramazanda ıyıce yaklastı,napcaz bız yaa, ramazanda kılo verebılcekmıyız acaba,gercı almasak kardır,ben olabıldıgınce hafıf yemeye calısacagım ıftarda ,en son kılom 70,6 idi galıba,bu sabah 71,1 cıktım,ahh soyle bır 3-4 kılo versem ramazanda ne guzel olur,hayal mı kuruyorum yoksa yıne:sm_confused:

kızlar yoğunum giremiyom pek aslında evde durmuyom bugünde sözü var görümcemin kızının yüzükler takılcak yine çıkıyom rejimmi o da ne oldum bugünlerde görüşürüz şekerler

meraba kızlar.kimse yok ortalarda.gerçi bende fazla giremiyorum vakit olmuyo.geçmişi bile okuyamıyorum doğru düzgün.neyse kızlar ramazanda yaklaştı.umarım kilo almayız.fazla abartmamak lazım iftarda.çorbayla açılışı yapıp biraz bekleyip sonra devam etmek lazım.gerçi bide sonrası var.bayram tatlıları.onlara nasıl hayır dicez.ben tatlıya dayanamıyorum

canım benim hedefim ramazanda bir beden incelmek bi de tam tersi olursa vay halime:roflol:
zeynacım ben göremiyom resimlerini merak ettim arkadaşım anlamıyom ben arkadaş listesi oluşturmayı sen yolla ben kabul edim canım
gönderdim kıymetcim yerimseniben
inş kilo almadan atlatacağız ramazanı da bayramı da benim bi tek avantajım tatlılarla aramın olmaması :lepi: arada bi tatlı olarak ya dondurma yerim ya da sütlü puding tarzı tatlılardan cokacimcoook

herkese selamlarr
xzeyna resimlerini gördüm canım çok şekerler pamuğa bayıldım şimdi ramazanı beklemeye geldi ve abartma lütfen az kalmış gelinlikli haline dönmeneopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız evde vakit hemen geçio yaaa bugünde burda bostanlı pazarı vardı meşhur oraya gittim dolaştın alsancakta soğuk bişiler içtim soraaaa eve geldim başım ağrıo nasıllllll o kadar yememe rağmen 65in altında gösterio tartı bunada şükür kısmetse ramazanda diyet yapıcam bakalım 60a inmem lazım artık yeterrrr
sonra görüşürüz

salm kızlar ben hep geç geliyorum tabii görüşemiyoruz..ama valla yemiyorum baklavalar pilavlar fırında makarnalar çıkyo iş yerinde hiçbirinden yemedim hatta bugun de pupangle vardı yemedim çorba içtim salata yogut yedim bi dilimde ekmek gerçi hala tartıda bi oynma yok ama daha 3 gün oldu işe başlayalı böle giderse ramazanda da veririm inş. ben..

kızlar iyi geceler geldim bakim dedim neler yazmışlar bende görümcemin kızının sözünden geldim şimdi uyuyim yarın anneme gitme ihtimali var eşim balıkesire ordanda izmire gitcek bizi bırakcak izniğe ordan yazarım artık herkese kolaylıkversin ALLAHIM kilolar gitsin hemen

gunaydın kızlar.bugun erkencıyım,dusumu aldım ıse gıtmeden kuafore ugrayıp sacımı kestırıcem,ramazan gelmeden halledeyım dedım.dun bızım kurumdakı dıyetısyenle konustum,ramazanda kılko vermek mumkun mu dıye sordum.evet dedı,dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey ıftarda 1 kase corba ıle baslayıp sonrasında mutlaka 15 dk ara vermek gerekıyormus,15 dk sonra normal yemegınızı yıyın dıyor,sahura kadar mutlaka bol su tuketın,en az 8 bardak,mutlaka sahura kalkın ve sahurda hamurısınden uzak durun,normal kahvaltı yapın dıyor,sahura kalkmazsak metabolızma calısmazmıs.ben 1 hafta deneyecem bunu eger kılo veremezsem sorarım sana dedımkaydirigubbakcemile3(saka yollu tabıı)once 1 ay dedı sonra tamam 1 hafta deneyın kılo vereceksınız dedı.ben uygulayacam ,sızlerın de aklında bulunsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…