canim dokturun dediginden simdilik cikma iyi gidiyorsun basaracagiz yola devam...simdiye kadar menüm : (2 saat ara gecmeden yemem lazimmis diyetisyen öyle dedi kizlar )saatlerimi yazsam kolay olacak benim icinde
06:30 sabah: 1dilim salam
08:30 is e geldim: 1 dilim peynir
10kahvalti: 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 domates
11:30 -12:00 arasi: 1 elma yerim
saat 13 de molaya cikiyorum 13:30 gibi de 1 tavuk budu cacikla yiycem yada 1 yogurt elmayla karisik
15:30 da bi mandalina yesem
aksam 6yi kadar calisiyorum ne yiycem aksam yemegi olarak bilemiyorum yanimada birsey getirmedim :26:
off yok karisik ya doktor sürekli yedirmeye calisiyor ne yiycem ben sürekli her 2 saatde
canim dokturun dediginden simdilik cikma iyi gidiyorsun basaracagiz yola devam...
insallah canimsIkIldim artik kac senedir ayni rakami görmekle verip geri alsam derim belki bi kere basardim yine veririm diye ama veremedim hic ama hic umutumu kaybetmedim insallah olacak bu sefer yazin hepimiz zayif olacagiz istedigimizi giyecez gönül rahatli ile
bence bu sefer süper olacak, ben d ehep aynı şeyleri yaşadım ama şimdi dönüp baktığımda nası almışım o kiloları diyorum vermesi bu kadar uğraştırıken. sanırım önemli olan bi yerden başlamak
cok gecmis olsun kisa zamanda atlatir insalah....
hayirli yolculuklar zerramgezmeye mi gidiyorsun kacirmissim iyi eglenceler
gecmis olsun canim dis cikarinca kötü oluyor cabuk atlatirsiniz insallahve tebrikler birakma devam fazlaliklarimizdan kurtulcaz insallah :13:
tesekkür ederim canim paylasimin icinbenim doktorda 2 saat gecmeden 1 isirik bile olsa birsey yemen lazim dedi vucut hep calissin meto duraklamasin diye o yüzden bende cok ara yapiyorum bu aralar
günaydin dilegim
günaydin canim güzel menü
günaydin canim insallah güzel rakamlar görürüz
günaydin fadimecim
günaydin canimcok gecmis olsun canim insallah kolay atlatirsiniz senin birde ara ara migränin vardin canim nasilsin:26:
günaydin canim sagol
saol cnm inş
tşk ederim cnm benim migren devam biraz daha düzene girdi regl dönemi zorlasada çin yağı diye bi yağ var sürüyorum memnunum
Günaydın kısçelerim.:119::119:
Nasılsınız? İyisinizdir inşaallah.
Haftasonu dolandık ettik geldik gene.
Zerra, Fadime abla bide Meltem bişi sorcam siz şu ayran detoksunu yapmıştınız kaç kilo vermiştiniz?
Bende 1 gün yapıcam.:26: Dün yapıcaktım dışarı cıktım olmadı bende işe getirdim.
Hem bünye şaşırır diye.
Tünaydın canikom,
tünaydın kızlar nasılsınız
Tünaydın canikom,
Bizler iyiyiz, sen nasılsın? Yedik, içtik geldikHafta içi beslenmesine geçtik, cumaya kadar ne giderse bakalım.
yarın teyzem evde kuran okutucakmışş çağırdııı
tavuklu pilav tatlı sarma fln filannn
yaa yemeyince bi ton laf ediolarrrr
yiyincede olmuyoo napıcam bilmiorumm :26:
Yiyormuş gibi taktik yap, teyzenin göreceği yerde al, o görmediği zaman tabağı geri boşalt, bi-kaç kaşıkta yersin, olmaz mı canım?yarın teyzem evde kuran okutucakmışş çağırdııı
ben böyle durumlarda midem rahatsız diyorum
Yiyormuş gibi taktik yap, teyzenin göreceği yerde al, o görmediği zaman tabağı geri boşalt, bi-kaç kaşıkta yersin, olmaz mı canım?
simdiye kadar menüm : (2 saat ara gecmeden yemem lazimmis diyetisyen öyle dedi kizlar )saatlerimi yazsam kolay olacak benim icinde
saat 13 de molaya cikiyorum 13:30 gibi de 1 tavuk budu cacikla yiycem yada 1 yogurt elmayla karisik
aksam 6yi kadar calisiyorum ne yiycem aksam yemegi olarak bilemiyorum yanimada birsey getirmedim :26:
off yok karisik ya doktor sürekli yedirmeye calisiyor ne yiycem ben sürekli her 2 saatde
suzicim diyetisyen ne diosa uygula cnm faydasını görürsüno bilmeze allah biliyor iyi yapmissin canim yardim etmek ile bosveroh ne güzel temiz havva hem insanin icini aciyor
sıkma canını toparlarsnselam kızlar...memelkete geldim..ara ara girebiliyorum nete...bu hafta kesin artılardayım...çünkü annem köyde yapıyor bende yiyorum valla..çok pişmanlık duyuyorum ama yeme isteğime nedense burada engel olamıyorum...neyse olabildiğince engellemeye çalışıyorum ama olmuyor. uzatmadan bugunku menumu paylasayım.kendınıze ıyı bakın gorusmek dileği ile.............
sabah
kfleks+/2 sb.süt
ara
1 yeşil elma
öğlen
7 yk.makarna
2 yk.börülce
1kepçe mercimek çorbası
1adet ortaboy patlıcan turşusu
ara
yok
akşam
kfleks+süt
bu arada hiç su içmiyorum yaklaşık 1.5 lt geçmiyor..hava çok soğuk ..off offf kilo almasam bari..
sık sık gel cnmben molaya cikiyorum kizlar :80:sonra gelmeye calisirim
canım ben yaptığımda 1600 vermiştim 2 gün uyguladım
ama 1 günde pek etksini göremezsin bencee
ama iş yerine götürürsen rahat rahat uygularsın bence 2 gün
evd eolduğun günü beklemene gerek yok
ztn 2 saatte 1 kase 9 da başlasan iş yerindeyken 5 kase fln içmiş olursun
rahatda edersinn 2 dk da bitio ztn
simdiye kadar menüm : (2 saat ara gecmeden yemem lazimmis diyetisyen öyle dedi kizlar )saatlerimi yazsam kolay olacak benim icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?