70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim dokturun dediginden simdilik cikma iyi gidiyorsun basaracagiz yola devam...

canim dokturun dediginden simdilik cikma iyi gidiyorsun basaracagiz yola devam...

insallah canim sIkIldim artik kac senedir ayni rakami görmekle verip geri alsam derim belki bi kere basardim yine veririm diye ama veremedim hic ama hic umutumu kaybetmedim insallah olacak bu sefer yazin hepimiz zayif olacagiz istedigimizi giyecez gönül rahatli ile

bence bu sefer süper olacak, ben d ehep aynı şeyleri yaşadım ama şimdi dönüp baktığımda nası almışım o kiloları diyorum vermesi bu kadar uğraştırıken. sanırım önemli olan bi yerden başlamak

cok gecmis olsun kisa zamanda atlatir insalah....

saol cnm inş

tşk ederim cnm benim migren devam biraz daha düzene girdi regl dönemi zorlasada çin yağı diye bi yağ var sürüyorum memnunum

selam kızlar...memelkete geldim..ara ara girebiliyorum nete...bu hafta kesin artılardayım...çünkü annem köyde yapıyor bende yiyorum valla..çok pişmanlık duyuyorum ama yeme isteğime nedense burada engel olamıyorum...neyse olabildiğince engellemeye çalışıyorum ama olmuyor. uzatmadan bugunku menumu paylasayım.kendınıze ıyı bakın gorusmek dileği ile.............

sabah
kfleks+/2 sb.süt

ara
1 yeşil elma

öğlen
7 yk.makarna
2 yk.börülce
1kepçe mercimek çorbası
1adet ortaboy patlıcan turşusu

ara
yok

akşam
kfleks+süt

bu arada hiç su içmiyorum yaklaşık 1.5 lt geçmiyor..hava çok soğuk ..off offf kilo almasam bari..

canım ben yaptığımda 1600 vermiştim 2 gün uyguladım
ama 1 günde pek etksini göremezsin bencee
ama iş yerine götürürsen rahat rahat uygularsın bence 2 gün
evd eolduğun günü beklemene gerek yok
ztn 2 saatte 1 kase 9 da başlasan iş yerindeyken 5 kase fln içmiş olursun
rahatda edersinn 2 dk da bitio ztn

Tünaydın canikom,
Bizler iyiyiz, sen nasılsın? Yedik, içtik geldik Hafta içi beslenmesine geçtik, cumaya kadar ne giderse bakalım.

bend eiim ablaa bnde hafta sonu çok yediiimm cumaya kdr full performans sergilemem lasım

yarın teyzem evde kuran okutucakmışş çağırdııı
tavuklu pilav tatlı sarma fln filannn
yaa yemeyince bi ton laf ediolarrrr
yiyincede olmuyoo napıcam bilmiorumm :26:

Yiyormuş gibi taktik yap, teyzenin göreceği yerde al, o görmediği zaman tabağı geri boşalt, bi-kaç kaşıkta yersin, olmaz mı canım?

ben böyle durumlarda midem rahatsız diyorum

Yiyormuş gibi taktik yap, teyzenin göreceği yerde al, o görmediği zaman tabağı geri boşalt, bi-kaç kaşıkta yersin, olmaz mı canım?

evet bende bu şekilde düşünüyorummm
yerim ztn abartmadan ama
çok kasıoysun diolarrr
onların gözündee zafiyet geçiriyorum sanırımm

o bilmeze allah biliyor iyi yapmissin canim yardim etmek ile bosver oh ne güzel temiz havva hem insanin icini aciyor
suzicim diyetisyen ne diosa uygula cnm faydasını görürsün
sıkma canını toparlarsn
ben molaya cikiyorum kizlar :80:sonra gelmeye calisirim
sık sık gel cnm

azar azar ye canım öğlen yemeği olarak yersin
bide ara öğün yapıp kapatırsın o günü kasma kendini

İşin zor 5i görmek için ne kadar debelendiğini düşün.
Bırak desinler nolcak unutulur gider sonuçta

Hadi ya çok güzel kilo vermişsin.

Dr ne diorsa uygula bakalım suzimmm inşaallah faydasını görürsün.

merhaba askadaslar,topiginize katilmak istiyorum.
ayran detosksu nasil oluyo bana bilgi verirmisiniz.gercekten deneyim memnun kaldiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…