70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba, bu sabah itibariyle tartıda 79'u görünce derhal diyete başladım:)

mesajların altındaki, verdiğiniz kiloları gösteren şemayı nereden yüklüyoruz acaba yardımcı olur musunuz ? forum konusunda çok yeniyim teşekkürler

iyi akşamlarrr çok yoğundum anca gelebildim.
cmt doktora gittim malesef yağ oranımda artmıştı.o kadar dikkat etmeme rağmen
böyle olmuştu.ama moral bozmak yok tabi
bugünkü menüm

Uyanınca büyük 1 bardak su

Sabah:
2 dilim esmer ekmek arası peynirli sandviç
şekersiz çay

Ara:
yok

Öğle:
2 yk. fırında soslı patates havuç

Ara:
1 avuç leblebi

Akşam:
ne yapsan diye düşünüyorum fikir verirseniz
çok mutlu olurum

Ara:
meyvee

Son düzenleme:
kızlaaaaar merhaba 2 yıl önce 60-70 grubundaydım bu yı doğum yaptım kızım 6 aylık bende vermek istiyorum kilooooo79 ile doom yaptım eve geldiimde 70tim 6 ay içinde 77 oldum diyet yapıyorum 1.5 aydır şu an 73.600 üm benide kabul eder misiniz

hoşgeldin aramıza

İyi akşamlar

Suzim Bursa'ya gidiyorum
Yeğenim evleniyor

Dilek ben ayran detoksunu 3 kere yaptım
İkisinde tam uydum 2 kiloya yakın verdim

3. De aksam normAl yemeye geçtim
Pek bı ise yaramadı
İşyerinde rahat oluyo melojun dediği gibi

Kendinize iyi bakın kızlar

canım bu ayran detoksu nasıl bişey. sadece ayran mı içiyorsun gün boyu. benimde böyle birşeye ihtiyacım var. bir engesizlik yapmam gerekiyor şaşırtmalıyım bünyeyi:)

hoşgeldn
cnm drun verdiği listeyimi uyguluyorsun..bana çok az yiyorsn gibi gelio

hoşgeldn

iyi akşamlar hatunlarrr
menümü yazıym
sabah:2 yk tulum peynir,3 zeytin, 2dilim çavdar ekmek,1 salatalık,1 havuç, 1 bardak çay
ara:1 galeta,1 mandalin,1 yeşil çay
öğlen:5 yk patlıcan biber kurusu,4 yk makarna,salata,4 yk yoğurt,1 dilm çavdar ekmek
ara:1 çay bardağı süt,2 yk nesfit
akşam:2 kepçe havuç çorbası,6 yk yoğurtlu brokoli,azıcık karalahana salatası(yağsız tabi)1 dilim çavdar ekmek
ara:1 türk kahvesi, yanında 1 yk kuru üzüm yerim

2.5 lt su
1 saat açık havada yürüyüş

20 kilo vermissin canım azcık daha sabır :)

Kizlar merhabalar, nabersiniz, uzun zamandir dogru durust girip menulerimi falan paylasamadim, daha oncedw soylemistim bu aralar cok yogunum, dr larla git gel git gel kosturuyorum aralarda misafirlerimde oldu giremedim hic, bu ara o kadar cok dr a gittimki hangisini soylesem bilemedim, bende uzun zamandir alerji vardi, ama herseye karsi, dr test yapti, 40 tane testten 34 une alerjim cikti, kesin haftalik asiya basliyacagiz dedi her cuma asi gunum olacak, alerji nedeniyle burnumda ve sinuslerimde problemler varmis, ameliyat dedi, vucudumda d vitamini diye birsey kalmamis, normalde 65-100 arasi olmasi gerekirken bende sadece 6 imis, boyle yemege devam edersem cok yakinda diyabet hastasi olacakmisim sekeri yasakladi, yaklasik 2 aydir sag bacagimda inanilmaz bir agrim vardi, agri kesici icmeden duramiyordum, o dr bu dr derken en sonunda mri cekildim ve bel fitigi cikti, 3 tane disk kaymis, bugun itibariyle fizik terapisinede basladim, 3 cocukla ogle yogun bir vakir geciriyorumki spora falan vaktim kalmiyor, 23 gun sonrada kayinvalidemler geliyor, onlar gelmeden biraz olsun zayiflamak istiyordum ama olmadi, bakalim bu kosturmaca icinde ne kadar daha gidecek, dua edin kizlarrrr.....

Kilavuzcum, Barkinim, ve Alacacim hep bir arada olmak cok guzel yine eski gunlerdeki gibi motive edelim birbirimizi, gitsin bu kilolarrrr....

ben de bugunkü menümü yazayım:

sabah:
1 dilim (içi alınmış) ekmek
beyaz peynir domates maydonoz alatalık 4-5 zeytin
şekersiz çay

ara:

yağsız sütle yapılmış nescafe

öğle:

çorba
tavuk ızgara
1 kaşık pilav

ara:
portakal

akşam:
bu siteden sebzeler kısmında gördüğüm kabak yatağında zaytinyağlı bezelye (tavsiye ederim:))
yağsız yoğurt

sahlep
iki grissini

ve az önce çok acıktım biraz domates salatalık yedim...

çok geçmiş olsun, kolaylar gelsin... hepsi hallolur, önce sağlık...

canım bu ayran detoksu nasıl bişey. sadece ayran mı içiyorsun gün boyu. benimde böyle birşeye ihtiyacım var. bir engesizlik yapmam gerekiyor şaşırtmalıyım bünyeyi:)

Yok canım sade ayran değil
Sabah normal kahvaltı sonra iki saatte bir öğüt bulgur yeşil mercimek salatalık ayrandan olusan çorba
Sitede konusu var
Google dan % ayran detoksu diye yazarsan ayrıntılı anlatılıyor

Yapacaklara tavsiyem
Çorbayı baharatlarla tatlandirmaniz
Ve detoks sonrası dikkatli kacamaksiz yemeniz
Yoksa hooop kilolar geri geliyor

merhaba askadaslar,topiginize katilmak istiyorum.
ayran detosksu nasil oluyo bana bilgi verirmisiniz.gercekten deneyim memnun kaldiniz mi ?

elmii canımmm hoşgeldinnn kıss hatırladın mı beniii
birlikte soralım birlikte cevaplayalım topiğinde beraberdikk
aynı günlerde bebek bekliyodukkk 2 yaşlarını doldurucaklar neredeyse
kızın nasılll sen nasılsınnn

canım sabahları 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
salatalık domates yeşillik
kahvaltıdan sonra 2 saat arayla 1 kase çorbadan içiliyo
ben en son akşam 8 de bi kase içtim 2 gün uygulanıo sadece

çorbada şöyle yapılıyo
1.5-2 lt ayranın içine
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
4 yk nohut
2 salatalık rendesi

bunları karıştırıp dediğim gibi 2 saat arayla 1 kase içiosun
ama zerra nın dediği gibi baharat eklersen daha dayanılır bi tat oluo
diğer türlü tatsız tuzsuz bişi oluyoo
ayrıca zorlanırım sadece bu çorbayla die düşünme
hiç aç bırakmıo tokluk hissi verioo
besleyici yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…