Kızlar Blackcat'in selamı var site yöneticileriyle anlaşmazlığa düşmüş hesabını kapattırmış haberiniz olsun.
kızlaaaaar merhaba 2 yıl önce 60-70 grubundaydım bu yı doğum yaptım kızım 6 aylık bende vermek istiyorum kilooooo79 ile doom yaptım eve geldiimde 70tim 6 ay içinde 77 oldum diyet yapıyorum 1.5 aydır şu an 73.600 üm benide kabul eder misiniz
iyi bari canim ya her hastalik bir dert allah yardimci olsun sifa versin
senin asurelerin rüyama girdidün iki kase asure yedim
canım ben yaptığımda 1600 vermiştim 2 gün uyguladım
ama 1 günde pek etksini göremezsin bencee
ama iş yerine götürürsen rahat rahat uygularsın bence 2 gün
evd eolduğun günü beklemene gerek yok
ztn 2 saatte 1 kase 9 da başlasan iş yerindeyken 5 kase fln içmiş olursun
rahatda edersinn 2 dk da bitio ztn
hoşgeldnmerhaba, bu sabah itibariyle tartıda 79'u görünce derhal diyete başladım:)
mesajların altındaki, verdiğiniz kiloları gösteren şemayı nereden yüklüyoruz acaba yardımcı olur musunuz ? forum konusunda çok yeniyim teşekkürler
cnm drun verdiği listeyimi uyguluyorsun..bana çok az yiyorsn gibi gelioiyi akşamlarrrçok yoğundum anca gelebildim.
cmt doktora gittim malesef yağ oranımda artmıştı.o kadar dikkat etmeme rağmen
böyle olmuştu.ama moral bozmak yok tabi
bugünkü menüm
Uyanınca büyük 1 bardak su
Sabah:
2 dilim esmer ekmek arası peynirli sandviç
şekersiz çay
Ara:
yok
Öğle:
2 yk. fırında soslı patates havuç
Ara:
1 avuç leblebi
Akşam:
ne yapsan diye düşünüyorum fikir verirseniz
çok mutlu olurum
Ara:
meyvee
kızlaaaaar merhaba 2 yıl önce 60-70 grubundaydım bu yı doğum yaptım kızım 6 aylık bende vermek istiyorum kilooooo79 ile doom yaptım eve geldiimde 70tim 6 ay içinde 77 oldum diyet yapıyorum 1.5 aydır şu an 73.600 üm benide kabul eder misiniz
geldim tekrar takılmaya canım oğluşunuda güle güle büyüt fıstıgım
selam kızlar herkeslere günaydın gerçi öğlen oldu ama bu yakınlarda nedense oğluşum la uyudukça uyuyoruz.uyku hapı gibi maşalllahhh..
gelelim bugunku tartı bildirimine .aslında bu hafta öğünlere hiç dikkat etmedim.ama yemedim de.... 1 porsiyon revani hariç....
neyse lafı fazla uzatmadan bildirimi yapayım.....
başlangıç kilo:86
geçen hafta:64,9
bu hafta:65.00
gelen kilo:+100 gr.
hedef kilo:57
kalan kilo:8 kilo
toplamda giden:21 kg.
regli ye 3 gün var o etki ediyor mu bilemem ama ağlamak istiyorum.bu 65 benim kabusum oldu ramazanda azcık 63 ü gördüydüm ama sanki vücüt direniyor.bu arada sanırım pilates ten sıkılaştım kilo veriyormuşum gibi geliyor ama hep aynı kilo...
kilo alıp vermekten sıkıldım.8 kilo gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam.offfffffffffooooooooffffffffffffffffffffff
Kizlar merhabalar, nabersiniz, uzun zamandir dogru durust girip menulerimi falan paylasamadim, daha oncedw soylemistim bu aralar cok yogunum, dr larla git gel git gel kosturuyorum aralarda misafirlerimde oldu giremedim hic, bu ara o kadar cok dr a gittimki hangisini soylesem bilemedim, bende uzun zamandir alerji vardi, ama herseye karsi, dr test yapti, 40 tane testten 34 une alerjim cikti, kesin haftalik asiya basliyacagiz dedi her cuma asi gunum olacak, alerji nedeniyle burnumda ve sinuslerimde problemler varmis, ameliyat dedi, vucudumda d vitamini diye birsey kalmamis, normalde 65-100 arasi olmasi gerekirken bende sadece 6 imis, boyle yemege devam edersem cok yakinda diyabet hastasi olacakmisim sekeri yasakladi, yaklasik 2 aydir sag bacagimda inanilmaz bir agrim vardi, agri kesici icmeden duramiyordum, o dr bu dr derken en sonunda mri cekildim ve bel fitigi cikti, 3 tane disk kaymis, bugun itibariyle fizik terapisinede basladim, 3 cocukla ogle yogun bir vakir geciriyorumki spora falan vaktim kalmiyor, 23 gun sonrada kayinvalidemler geliyor, onlar gelmeden biraz olsun zayiflamak istiyordum ama olmadi, bakalim bu kosturmaca icinde ne kadar daha gidecek, dua edin kizlarrrr.....
canım bu ayran detoksu nasıl bişey. sadece ayran mı içiyorsun gün boyu. benimde böyle birşeye ihtiyacım var. bir engesizlik yapmam gerekiyor şaşırtmalıyım bünyeyi:)
merhaba askadaslar,topiginize katilmak istiyorum.
ayran detosksu nasil oluyo bana bilgi verirmisiniz.gercekten deneyim memnun kaldiniz mi ?
canım bu ayran detoksu nasıl bişey. sadece ayran mı içiyorsun gün boyu. benimde böyle birşeye ihtiyacım var. bir engesizlik yapmam gerekiyor şaşırtmalıyım bünyeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?