elmii canımmm hoşgeldinnn kıss hatırladın mı beniii
birlikte soralım birlikte cevaplayalım topiğinde beraberdikk
aynı günlerde bebek bekliyodukkk 2 yaşlarını doldurucaklar neredeyse
kızın nasılll sen nasılsınnn
canım sabahları 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
salatalık domates yeşillik
kahvaltıdan sonra 2 saat arayla 1 kase çorbadan içiliyo
ben en son akşam 8 de bi kase içtim 2 gün uygulanıo sadece
çorbada şöyle yapılıyo
1.5-2 lt ayranın içine
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
4 yk nohut
2 salatalık rendesi
bunları karıştırıp dediğim gibi 2 saat arayla 1 kase içiosun
ama zerra nın dediği gibi baharat eklersen daha dayanılır bi tat oluo
diğer türlü tatsız tuzsuz bişi oluyoo
ayrıca zorlanırım sadece bu çorbayla die düşünme
hiç aç bırakmıo tokluk hissi verioo
besleyici yanii
cok gecmis olsun canim insalah cabuucak atlatirsin.....Kizlar merhabalar, nabersiniz, uzun zamandir dogru durust girip menulerimi falan paylasamadim, daha oncedw soylemistim bu aralar cok yogunum, dr larla git gel git gel kosturuyorum aralarda misafirlerimde oldu giremedim hic, bu ara o kadar cok dr a gittimki hangisini soylesem bilemedim, bende uzun zamandir alerji vardi, ama herseye karsi, dr test yapti, 40 tane testten 34 une alerjim cikti, kesin haftalik asiya basliyacagiz dedi her cuma asi gunum olacak, alerji nedeniyle burnumda ve sinuslerimde problemler varmis, ameliyat dedi, vucudumda d vitamini diye birsey kalmamis, normalde 65-100 arasi olmasi gerekirken bende sadece 6 imis, boyle yemege devam edersem cok yakinda diyabet hastasi olacakmisim sekeri yasakladi, yaklasik 2 aydir sag bacagimda inanilmaz bir agrim vardi, agri kesici icmeden duramiyordum, o dr bu dr derken en sonunda mri cekildim ve bel fitigi cikti, 3 tane disk kaymis, bugun itibariyle fizik terapisinede basladim, 3 cocukla ogle yogun bir vakir geciriyorumki spora falan vaktim kalmiyor, 23 gun sonrada kayinvalidemler geliyor, onlar gelmeden biraz olsun zayiflamak istiyordum ama olmadi, bakalim bu kosturmaca icinde ne kadar daha gidecek, dua edin kizlarrrr.....
öyle yapacam artik sagol tatlimsuzicim diyetisyen ne diosa uygula cnm faydasını görürsün
sıkma canını toparlarsn
sık sık gel cnm
azar azar ye canım öğlen yemeği olarak yersin
bide ara öğün yapıp kapatırsın o günü kasma kendini
insallah dilegimİşin zor 5i görmek için ne kadar debelendiğini düşün.
Bırak desinler nolcak unutulur gider sonuçta
Hadi ya çok güzel kilo vermişsin.
Dr ne diorsa uygula bakalım suzimmm inşaallah faydasını görürsün.
hosgeldin canimmerhaba askadaslar,topiginize katilmak istiyorum.
ayran detosksu nasil oluyo bana bilgi verirmisiniz.gercekten deneyim memnun kaldiniz mi ?
aleykümselam tüh desene bidaha gelemiycek üzüldümKızlar Blackcat'in selamı var site yöneticileriyle anlaşmazlığa düşmüş hesabını kapattırmış haberiniz olsun.
hosgeldin canimmerhaba, bu sabah itibariyle tartıda 79'u görünce derhal diyete başladım:)
mesajların altındaki, verdiğiniz kiloları gösteren şemayı nereden yüklüyoruz acaba yardımcı olur musunuz ? forum konusunda çok yeniyim teşekkürler
neslimmm nerelerdesinAslm pötüşüm sende selamlarımızı ilet
hosgeldin canimkızlaaaaar merhaba 2 yıl önce 60-70 grubundaydım bu yı doğum yaptım kızım 6 aylık bende vermek istiyorum kilooooo79 ile doom yaptım eve geldiimde 70tim 6 ay içinde 77 oldum diyet yapıyorum 1.5 aydır şu an 73.600 üm benide kabul eder misiniz
sagol tatlimamin cnm saol oooyyy kıyamamm afiyet olsun cnmm
ayy negüzel allah bi ömür mutlu etsin insallah yegenini zerramİyi akşamlar
Suzim Bursa'ya gidiyorum
Yeğenim evleniyor
Dilek ben ayran detoksunu 3 kere yaptım
İkisinde tam uydum 2 kiloya yakın verdim
3. De aksam normAl yemeye geçtim
Pek bı ise yaramadı
İşyerinde rahat oluyo melojun dediği gibi
Kendinize iyi bakın kızlar
cok gecmis olsun canim insallah düzene girer saglik durumunKizlar merhabalar, nabersiniz, uzun zamandir dogru durust girip menulerimi falan paylasamadim, daha oncedw soylemistim bu aralar cok yogunum, dr larla git gel git gel kosturuyorum aralarda misafirlerimde oldu giremedim hic, bu ara o kadar cok dr a gittimki hangisini soylesem bilemedim, bende uzun zamandir alerji vardi, ama herseye karsi, dr test yapti, 40 tane testten 34 une alerjim cikti, kesin haftalik asiya basliyacagiz dedi her cuma asi gunum olacak, alerji nedeniyle burnumda ve sinuslerimde problemler varmis, ameliyat dedi, vucudumda d vitamini diye birsey kalmamis, normalde 65-100 arasi olmasi gerekirken bende sadece 6 imis, boyle yemege devam edersem cok yakinda diyabet hastasi olacakmisim sekeri yasakladi, yaklasik 2 aydir sag bacagimda inanilmaz bir agrim vardi, agri kesici icmeden duramiyordum, o dr bu dr derken en sonunda mri cekildim ve bel fitigi cikti, 3 tane disk kaymis, bugun itibariyle fizik terapisinede basladim, 3 cocukla ogle yogun bir vakir geciriyorumki spora falan vaktim kalmiyor, 23 gun sonrada kayinvalidemler geliyor, onlar gelmeden biraz olsun zayiflamak istiyordum ama olmadi, bakalim bu kosturmaca icinde ne kadar daha gidecek, dua edin kizlarrrr.....
günaydin canimgünaydın kızlar
günaydin gamzemGünaydınlarrr
Dün akşam 1 döner dürümü yarım pakette patates cipsi yedim.yalnız yedikten sonrasını hatırlamıyorum
yaa bana neler oluyor anlamıyorum.irademle hiç bu kadar savaşıp yenik düşmemiştim.Allah sonumu hayır etsinn...
Uyanınca
2 yk.zencefilli tarçınlı yoğurt
1 büyük bardak su
Kahvaltı
2 dilim esmer ekmek arası peynirli sandviç
domates salatalık
Ara:
1 mandalina
Öğle:
Domates salatalık peynir
1 dilim esmer ekmek
Ara:
2 mandalina
Akşam:
1 tabak Kapuska
yoğurt
Ara:
meyve
1 saat tempolu yürüyüş
öyle yapacam artik sagol tatlimgelmeye calisiyorum tatlim
insallah dilegimsen naptin müstakbel kaynananla bulusma gerceklesdimi :18:
hosgeldin canim
aleykümselam tüh desene bidaha gelemiycek üzüldüm
hosgeldin canimburdan canim Weight Loss - Diet Ticker
neslimmm nerelerdesin
hosgeldin canim
sagol tatlim
ayy negüzel allah bi ömür mutlu etsin insallah yegenini zerrambu aralar dügün olsada gitsem diye düsünüyorum bende
cok gecmis olsun canim insallah düzene girer saglik durumun
günaydin canim
günaydin gamzemniye yedin o yagli cipsleri esim 3 gündür tabak dolusu baklava götürüyor annem yapti seviyor diye bende öyle bakiyorum o yedikce yeme bebegim kendine eziyet edersin sonrada vermeye ugrasiyoruz dün diyet basari öyküsü okudum takildim cok da güzel anlatmis bakmak istersen favorilere kaydettim pes etmege meyilli oldugumda okurum diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html
uzun yazmis ama sIkIlmadan okudum arada kendime getirsin diye okuyorum
günaydin canimgunaydin kizlar
dun orantili bir kavaltiyla baslasamda devami berbati haftasonundan bile daha kotu idi
bugun sabah ac karinla bir bardak limonlu ilik su
2 k kayisi
kavalti
1yumurta
4 zeytin
1 yesil biber
yarim domates
4 kasik yogurt
1 dilim ekmek
1 sekersizcay
günaydin canimgünaydın çıtırlarr
ay sonu yoğun oluyorum bi slm vermek istedim ben işlere geri döner
tşk ederim suzim.hemen okuycam.bana ne oldu bilmiyorum.bu günlerde çok sinirlerim bozuk
günaydin canim
günaydin canim
bebegim bende kendimle savasiyorum yeri geldiginde ama seni sevdigim icin söyledim yeme diye biliyorsun
birbirimizi uyaralim destek olalim ve düse kalka bizde hedefimize ulasacagiz insallah
anlat bakim suzan ablana niye yedin cipsi :26: canin mi sIkkIldi :26:
dün gitmesini hiç istemediğim biri gitti hayatımdan.vedalaşmak çok zordu
acısınıda akşam cipsten dönerden çıkardım işte
okudum yazıyı suzim.daha öncede okumuştum ve bu yazıdan sonra zayıflamaya karar vermiştim ben.yine beni kendime
getirdi.çok tşk ederim
stressden üzüntüden sinirden yiyoruz zaten bebegim
gecenlerde esimle tartisdik seytan dürtü bütün dolapi indir ye gitsin diye ama dedim yok benim mutsuzluguma cagre degil diye yemedim cünkü yine üzülcem
hmm birsey bulmamiz lazim böyle durumlarda :44: ne yapsak acaba alternatif olarak :26:
birsey degil bebegimyapan yapiyor biz niye yapamiyalim
evet havvalar simdi soguk ama 3 üncü aydan sonra yine yavas yavas isinmaya basladimmi kalin kazaklar kocuklar cikacak zaman cabuk geciyor :18:haklısınztn dün sondu. bu defa gerçekten sondu.çünkü çok sıkıldım.yoruldum.
artık değişim zamanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?