gunaydın kızlar.bugun erkencıyım,dusumu aldım ıse gıtmeden kuafore ugrayıp sacımı kestırıcem,ramazan gelmeden halledeyım dedım.dun bızım kurumdakı dıyetısyenle konustum,ramazanda kılko vermek mumkun mu dıye sordum.evet dedı,dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey ıftarda 1 kase corba ıle baslayıp sonrasında mutlaka 15 dk ara vermek gerekıyormus,15 dk sonra normal yemegınızı yıyın dıyor,sahura kadar mutlaka bol su tuketın,en az 8 bardak,mutlaka sahura kalkın ve sahurda hamurısınden uzak durun,normal kahvaltı yapın dıyor,sahura kalkmazsak metabolızma calısmazmıs.ben 1 hafta deneyecem bunu eger kılo veremezsem sorarım sana dedımkaydirigubbakcemile3(saka yollu tabıı)once 1 ay dedı sonra tamam 1 hafta deneyın kılo vereceksınız dedı.ben uygulayacam ,sızlerın de aklında bulunsun kızlar
sağol canım o halime dönmeyi çok istiyorum hihoyyytherkese selamlarr
xzeyna resimlerini gördüm canım çok şekerler pamuğa bayıldım şimdi ramazanı beklemeye geldi ve abartma lütfen az kalmış gelinlikli haline dönmeneopuyorumnanaktan
ben de böyle yapmayı düşünüyordum ama çorbadan sonra 15 dk arayı verebilir miyim bilmem :1no2:gunaydın kızlar.bugun erkencıyım,dusumu aldım ıse gıtmeden kuafore ugrayıp sacımı kestırıcem,ramazan gelmeden halledeyım dedım.dun bızım kurumdakı dıyetısyenle konustum,ramazanda kılko vermek mumkun mu dıye sordum.evet dedı,dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey ıftarda 1 kase corba ıle baslayıp sonrasında mutlaka 15 dk ara vermek gerekıyormus,15 dk sonra normal yemegınızı yıyın dıyor,sahura kadar mutlaka bol su tuketın,en az 8 bardak,mutlaka sahura kalkın ve sahurda hamurısınden uzak durun,normal kahvaltı yapın dıyor,sahura kalkmazsak metabolızma calısmazmıs.ben 1 hafta deneyecem bunu eger kılo veremezsem sorarım sana dedımkaydirigubbakcemile3(saka yollu tabıı)once 1 ay dedı sonra tamam 1 hafta deneyın kılo vereceksınız dedı.ben uygulayacam ,sızlerın de aklında bulunsun kızlar
sağol canım o halime dönmeyi çok istiyorum hihoyyyt
ben de böyle yapmayı düşünüyordum ama çorbadan sonra 15 dk arayı verebilir miyim bilmem :1no2:
nasılsınız arkadaşlar
benim oğlan üç dört gündür baya bi mız mız oldu sanırım dişleri arada bi canını acıtıyor hep yanında olmamı istiyor ee tabi ev işlerine hak getireeh ben de bıraktım işi gücü oğlanla ilgileniyorum sadece bu zamanları bi daha geri gelmez diyorum ama evi görseniz toz içinde kaldı kafamçokkarıştı
kızlar fotolara yaptığınız yorumlar çok güzel sağolun opuyorumnanaktan
selam millet ben izni gene doldurdum yarın cuma ve tatil bitti(((
şimdiden herkese hayırlı ramazanlar kib haftaya heep beraberiz allah çalışan herkese yardımcı olsun bu mübarek günlerde tek duam düzenli düzgün saygılı insanlarla çalışmak ilşe geri dönesim yok sadece salaklarla dolu bi yerde olmak çok kötü offffffff
görüşürüzzzz
hayırlı ramazanlar herkeze,iyi akşamlar kızlar kapadokya resmlerinden attım son halim öncekilerle kıyaslayınca aradaki fark bariz kaydirigubbakcemile2
selam kızlar yeni kilom 61,5 kg bu hafta 1,5 :hooray: :hooray: oynattım yerinden bayrama kadar kilo olayını bitiririm sanırım artık :teytey: :teytey:
arkadaşlar benim kilo aynı yine 72
artık haftaya bir kilo vermek istiyorum ben-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?