bende aslında 58 istiorummmsuzııım altta gordum senı kıscem
nasılsın canım
sabah alıntı yapamadım ne guzel tekrardan MOTIVE olmussun
bende oyle yenı yenı kıyafetler alınca cok baska heveslenıyorum
yılbasında cok guzel bır elbıse gıyecegım ıns
kadıfe gıymekte cok zor ama gobegımın gıtmesı gerekıyor bıraz olsa
onceden 60 olmak ıstıyordum 55 e mı ceksem
afiyet olsn hasretcmtıjencım sana bır elbıse modelı gosterecegım
ben en kurtarıcı modelımdır dıyebılırım
ama yemege gıdıp geleyım
gorusuruz
Sabah
domates
2 dilim beyaz peynır
1 yumurta
açık şekersiz çay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase çorba
2 adet kıy.biber dolma
3yk.yoğurt
salata
ara
1 adet mandalina
akşam
2 adet kıy.biber dolma
3yk.yoğurt
1 kase çorba
salata
ara
1sb.lıght yoğurt
1 adet elma
ılaveler:3-3,5 lt su...
Bu arada adetıme 7 gun olmasına ragmen bugun adet oldum..yarın sabah tartıda da farkettırım sanırım..kendınıze ıyı bakın...
menulerımızde super yanıSabah
domates
2 dilim beyaz peynır
1 yumurta
açık şekersiz çay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase çorba
2 adet kıy.biber dolma
3yk.yoğurt
salata
ara
1 adet mandalina
akşam
2 adet kıy.biber dolma
3yk.yoğurt
1 kase çorba
salata
ara
1sb.lıght yoğurt
1 adet elma
ılaveler:3-3,5 lt su...
Bu arada adetıme 7 gun olmasına ragmen bugun adet oldum..yarın sabah tartıda da farkettırım sanırım..kendınıze ıyı bakın...
hem anne olmak hem calısıyor olmak zor demımerhaba kızlar, Bensuzi, nesquik, nora, hoşgeldiiz hatırlayamadığım başka arkadaşlar varsa kusura bakmayın
bende ğpek giremiyorum aslında çoğu zman okuyaorumda, yazamıyorum, iş, ev, çocuk misafir yetişemiyorum, hişim bittiğinde saat 12-1 oluyor anca yatıyorum, onada uymak denirse 2 saate bir ayaktayuım kızım saat gibi uyanıyor doğrduğundan beri, 3 gecedirde çok huzursuz, yanından ayrıldığım an ağlıyor bu sabahta çok huzursuz uyandı, umarım hasta olmaz, hastaneden çıkalı daha 10 gün olduu :18:
Mine teşekkür ederim kalori sepeti içn , yaptım valla, ordaki açıklmayı okuyuınca yapamamıştım, sen anlatınca hesaplamayı yapabildim
Ftemiz, canım benim troidim durmuş, doğumdan sonra oldu hiç çalışmıyori ben ialç alıyorum, benimde nodülüm var amam 6 aydır kontrole gidemedim, normalde atda bir gitmem lazım, troid aslında çok önemliymiş, bilmiyor insan başına gelmeden, bide bir çok çeşidi var hipertroidi, hipotroidi, haşimato gibi, yani kiminiki çok çalışıyor, kimininki hiç çalışmıyor, kimininkide az çalışıyorr
o yüzden şimdi ialç kullanıyom, ilacın üstüne troidi yavaşlatan şeyler yersem, ilaç sıfırlanır, dr az ye dedi ama ben bir yıldır hiç yemiyorum ( lahana çeşitleri, karnıbahar, brokoli gibi) aslında arada yesemmi, dr gitsem soracamda gidemedim ki
bende aslında 58 istiorummm
boyum 168 kilom 58 olsa süper olur:119:
afiyet olsn hasretcm
Eki Görüntüle 575900
tıjencım dedıgım model bu
bu elbıse modelının sıyahını gıyebılırsın bence o pıleler bel cevresındekı ve gobektekı fazlalıgı
kapatıyorlar ben nıkahımda gıymıstım tavsıyemdır yanı ayrıca artık her magazada satıyorlar neredeyse
çok teşekkürler hasret :) bugün alışverişe çıkıcam hem yürüyüş olur bana :) renkte süpermiş ayrıca sana bayıldım :)
evet hasret çok zor, bide tembel bir eşin varsa
benımkısıde oyle canım
benım gıydıgım coraplar genelde ıncedır hep bugunde oyle gıydım
sonra cok usudum aradım corap getırırmısın bana dıye
aramaya usenmıs kendı corabını getırmıs bana ayyy aglıyayım mı guleyım mı bılemedım kı[/QU
:) çok güldüm...
düğünün ne zaman benim ki 5 ay önceydi çok heyecanlı çok keyifli bir dönem düğün heyecanı mutluluklar dilerim eminim çoookk güzel bir gelin olacaksın :)
alismissim menünde hep karpuz ariyorumgunaydıınnnnnn
gununuz guzel olsun kısceler
bugun boool boool kalorı harcayın
bende sevdıcekle rejıme ılk adımın sevıncını yasamaktayım
ve menum
uyanınca
3 kayısı
1 bardak ılık su
kahvaltı
2 dılım cavdar ekmegı
3 zeytın
1 kk peynır
domates ( yesıllık yoktu yıyemedım )
cay
ara
2 cevız
1 mandalına
oglen
3 nugget
1 dılım ekmek
ayran
ara
2 form bıskuvı
yesılcay
aksam
az corba
5 yk pırasa
yarım kase yogurt
bool salata
yarım dılım ekmek
ara
yogurt
1 portakal
spor
1 saatten fazla
su
2 bucuk-3 lıtre
canim doktor 1inci aya kadar izinli sinir oldum cocuk hasta oluncada son randevuma gidemedim sonrada yedim de yedimÇok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.
Benim bünye hiç bir zaman görmedi ki 1-2 kg. canım, sen de biliyorsun, biz hep 200,-300 gr.larla vermiştik kiloları, onda bile bir rakip çıkmadı baksana
evet canım sonuna kadar haklısın, yeniler bir görünüp bir kayboluyor, düzenli olarak gelen arkadaş görmedim, yanılmıyorsam, yanılıyorsam da çıksınlar ortaya, ceee deyip kaçmakla kilo verilmiyor anacım, düzenli paylaşım şart, havamda değilim demişsin de, ben de değilim zaten ama tekrar 70 kg. da görmek istemiyorum, ve kıyafetlerim tekrar daralmaya başladılar bile, çok kötü hissediyorum kendimi, biran önce bişeyler yapmak şart, vermesi zor ama alması da bir o kadar kolay:18:
Çok güzel bir yemek hazırla romantik, mum ışığında, kendinde ona göre dekolte giyin, ondan daha büyük hediye mi olur
Bugünün de dünden farkı yok canım, sarma-bisküvili puding. maalesef böyle kilo veremezsin, dayanamıyorsan yapma pasta falan
Selam canım,
Senin adına sevindim tekrar gaza gelmene, doktor işi ne oldu hiç bahsetmemişsin? Menülerini de yazmıyorsun, tekrar başla istersen, hep beraber tekrar gaza gelelim.
off dilek bende ayni yerimde yuvarlanip duruyorum fistik yaGünaydın kızlar
İşyerinde işler yoğunlaşmaya başladı.
Bende de eski azimden eser yok zaten.. Kilo aldı başını gitti gene.
Sabah erken kalkamıyorum hiçbişi hazırlayasım yok.
Napcam ben yaa?
insallah canim sagolGunaydinnnn kizlarrr:))) az kalorili bol keyifli bir gün geçirirsiniz inşallah :*
yilbasini yine evde gecirecem sanirim cocuk olunca gezmek mümkün olmuyor söyle tepeye cikasim vardin aslinda havayi fisekler patladiginda renkarenk negüzel oluyor bütün sehir ayy birde türkiyede olmak varidin ahh ahhyılbasında neler yapacaksınız kızlar
bırazda bundan konusalım
tünaydin tatlimgünaydınnnnnn
yinede morel bozup birakma canimgünaydın arkadaşlar. benim yeşil elma diyeti fena patladı. haberiniz ola şok diyet uygulaması yapmam bi daha normal diyete dönünce kötü oluyo. bide 5 fincan yeşil ve form çayları içtim+ 12 bardak ta su var bana mısın demedi valla. bundan sonra güvenli ve yavaş kilo vericem şoklar bana yaramıyo demek ki...
cok tesekkür ederim minem sagol biliyorum canim allah razi olsun zor zamanimda dert ortagim hep siz oldunuz zaten
gözlük olabilir ama onunki daha yeni
asıl benim ihtiyacım var
aynı anda aldık eşimle benimki hep çizildi
başka ne alınır bilmiyorum kıyafet bakıyorum bitek
benimkininde montu çok
benden çok valla
böyle kalın hırkalar oluyor yaaa örme gibi ama hazır onlardan düşündüm ama bulamadım
neden kafamız şişsin kız olurmu hiç öyle şey
burdan sıkıntılarımızı yazıp ortak olmaya çalışmadıkmı hiç
herzaman yanındayız unutma
bende geçenlerde bişeyler aldım hepsi küçük geliyor bilerek öyle aldım mesela deri mont aldım small beden oluyor ama sıkıyor biraz
onun içine girmem için zayıflamam lazım
bende bu yasıma kadar hep evdeydım
ılk kez bu yıl cıkacagım ıns dısarıya
onceden aılecek toplanırdık tombala felan oynardım guzldı o gunlerdı ozluyo ınsan dogrusu
hadi yakandır bencede
normlde zaten cok dısarıya eglenmeye gıden bırı degılız bız yılbası bahane olcak ıns
ben dun doktora dedım bıraz sok yapayımda vucudum sasırsın
kadınkaldı
nasıl yanı dıyo sok yaptıgın zaman kalp kaslarındanda gıdıyor dıyo
olumler artıyo dıyo
bende kesınlıkle yapmam artıkdoktorun söylediklerinede ben sok oldum simdi :18:
bi tabak cigköftede bana gönder mineeegünaydın kızlar
nasılsınız bakalım bu sabah?
kızım hasta olacak sanırım gece çok sık uyandı ve ağzını gösterip acıyoooo dedi
sabahta arkamdan çok ağladı
hem uykusuzum hemde aklım onda
akşamda çiğ köfte yapacaz 1-2 aileyle
çayın yanına kurabiye yaptım dün akşam, 1 tanesi kaçtı ağzıma
bugün gidincede börek yapacam
2 çeşit yeter değilmi çiğ köftede yenecek hemen öncesinde
neyse öyle işte
sagol canim bende yapmim artik spor zaten spor yapasimda yok yapmiyorum dakızlar günaydın......benim diyet dürte dürte gidiyor sanırım hiç kilo kaybım yok..tartımın pili bitti zannedıyordum meger bozulmuş....hala kaç kıloyum bılmedıgımden rahat rahat yıyorum....dün ilkkez aşure denemem oldu...gayet başarılıydıdun yedım ama bugun yok yok asla yok
bu arada benim diyetısyenım kılo verırken spor yapma dedi bana.çünkü diyet sürecinde spor yapıp daha sonra yapmadıgın zaman kılonu bellı zaman ıcınde gerı alacaksın dedi...sanırım haklı ya gecen kıs o kadar zayıfladım ama 7-8 ayda kılolarım gerı geldı.....ben o yuzden fazla spor yapmıcam...
yazik ya 7 aydir bosubosuna fitnesssalonuna para ödüyorum yazdan beri kapisinin yanindan gecmedim
sagol tatlimohhhh ne güzel suzicim kurtlarını dökmüşsün ama cidden çok pahalıymış 22tl ne yaa
cicilerini güle güle giy eskit cnm
ben kendime söz verdm 60ı görene kadr kendime hiçbirşey almıycm
geçen sene 70 kil0yken 40 bedene giriodum ve herşeyi yeniledim.... sonrasında aynada kendimi beğenince ipin ucunu bıraktım .
bol dar ne varsa idare edicem 60 olunca dolabımı sıfırlıycam :119:bende öyle diyordum ama kac senedir yerimde saydigimdan artik almak zorunda kaldim
ayy 60lari görelim bende almaya giderim sen gidince
12 olmadan yatariz a güldümtabi cnm en sağlıklısı herşeyden yiyerek kilo vermek
kaynanamlara ineriz tombala oynarız kesn
12 olmadan yatarızseneye neylen girersen öyle gecer diyorlarya bendemi uyusam bütün sene uyur dururum
zaten cok uykucuyum
benim 500 olmus minemkahvaltım 209 kalori olmuş
hadi yeşilçaylarımızı içelim
imdattt
günaydin zerramkonu aboneliği nasıl oluyor kızlar bilen varmı
mesela 70-79 a abone olucamo nasil oluyor canim bende bilmiyorum :26:
burda kaki diyorlar canim onun adinageçenlerde yine amme yamıştıda bende merak etmiştim
cennet meyvesi trabzon hurması başka adı varmı bilmiyorum
3. adıda ammeymiş
fotoda tuhaf görünüyordun kirmizi botlar ama cok güzel yakisdirmissin cok begendim degik birsey olmuskızlar netten sıparıs verdıgım botlar vardı kırmızı
foto koyacagım demıstım ama unuttum koymayı
sımdı koyuyorum Eki Görüntüle 575844
canim melojj gecen hafta yazmisdin kizim huysuzlasdi diye bildigim kadariyla :26:birazdan gecmise gider tekrar bakarimdüşmesi beklenen şey motive değil zaten, motivasyon :) kişiye göre farklı kaynaklardan etkilenir, sizin düşmez başkasının düşer, bu başkasının düşmesini saçma kılmaz ya da sizi güçlü de kılmaz.
ben de uzatmak istemiyorum, dediğim gibi konu zaten sizinle ilgili değildi ama üstlenip yazınca ben de cevap verdim sadece, verdiği emek çok kıymetli bunda da bir sıkıntı yok, tek beklentim bir miktar daha özenli olunmasıydı. belki yoğundur, sıkıntısı vardır, bunu basitçe paylaşsa bunu kimse anlamayacak değil.
işim var yapmıyor diyebilirdi, ama bunu diyecek kişinin baştan gönüllü olacağını düşünmüyorum.
bir de merak ettim, türk kahvesi niye kaçamak sınıfında? ben de gayet içiyorum :)
yani onunda bebisi var zor oluyor cocukla bi gelsin konusuruz olmadi birisi ona yardim etsin herzaman oda zorlaniyordur belki sonucda herkesin özel hayatinda inisli cikisli günler oluyor
ayyy ekle valla tatlim merak ettim seniinş. cnm tekrar o hırsı yakalarsın
cnmm meloj her hafta yapıo listemizi ki bi zorunluluğu olmadığı halde
geçen hafta geçekten gözünden kaçmıştır
bu hafta girersin listeye
güle güle kullan hasretcim
güzel duruolar
ben hiç resm eklemedim bugün salonda çekilylm becerebilrsem akşam yüklerim
gözünüz bi pehlivan görsün
hosgeldin canim aramizaartık tanışsak mı :) ben tijen 5 aylık evliyim ve 10 kilo aldımsosyal bilgiler öğretmeniyim denizlide yaşıyorum aslen antalyalıyım. veee şu an 70 kiloluk koca bir kütleyim boyum 163cm
bugünkü menüm
sabah : bir dilim peynir
4 kiraz domates (ben onu seviyorum)
biraz limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
tatlandırıcı ile çay
ara: yarım ayva
öğle 1 kase yoğurt
ara:yarım ayva
akşam buğulama palamut balığı ve roka
2 lt su ve tatlandırıcı ile çay
bende kahvesiz yaşayamayanlardanım kafeinsiz falan da istemiyorum benim kaçamağım genellikle içecekler oluyor bira ya da kahve gibi
suzııım altta gordum senı kıscem
nasılsın canım
sabah alıntı yapamadım ne guzel tekrardan MOTIVE olmussun
bende oyle yenı yenı kıyafetler alınca cok baska heveslenıyorum
yılbasında cok guzel bır elbıse gıyecegım ıns
kadıfe gıymekte cok zor ama gobegımın gıtmesı gerekıyor bıraz olsa
onceden 60 olmak ıstıyordum 55 e mı ceksemyeni seyler alinca insana yine bi gaz geliyor sanki bakalim hayirlisi artik isarkadaslarina dedim ben 6iyi ucundan göreyim size pasta alacam kutliycaz
canim hasretin dedigi elbise cok güzel h&m de görmüsdüm o modeldenkızlar cumartesi günü eşimin bir iş yemeği var ve smokinle katılmayı düşünüyor bu durumda benim koca göbeğimi saklayacak nasıl bir model tercih etmeliyim fikri olan var mı(
merhaba canimmerhaba kızlar, Bensuzi, nesquik, nora, hoşgeldiiz hatırlayamadığım başka arkadaşlar varsa kusura bakmayın
bende ğpek giremiyorum aslında çoğu zman okuyaorumda, yazamıyorum, iş, ev, çocuk misafir yetişemiyorum, hişim bittiğinde saat 12-1 oluyor anca yatıyorum, onada uymak denirse 2 saate bir ayaktayuım kızım saat gibi uyanıyor doğrduğundan beri, 3 gecedirde çok huzursuz, yanından ayrıldığım an ağlıyor bu sabahta çok huzursuz uyandı, umarım hasta olmaz, hastaneden çıkalı daha 10 gün olduu :18:
Mine teşekkür ederim kalori sepeti içn , yaptım valla, ordaki açıklmayı okuyuınca yapamamıştım, sen anlatınca hesaplamayı yapabildim
Ftemiz, canım benim troidim durmuş, doğumdan sonra oldu hiç çalışmıyori ben ialç alıyorum, benimde nodülüm var amam 6 aydır kontrole gidemedim, normalde atda bir gitmem lazım, troid aslında çok önemliymiş, bilmiyor insan başına gelmeden, bide bir çok çeşidi var hipertroidi, hipotroidi, haşimato gibi, yani kiminiki çok çalışıyor, kimininki hiç çalışmıyor, kimininkide az çalışıyorr
o yüzden şimdi ialç kullanıyom, ilacın üstüne troidi yavaşlatan şeyler yersem, ilaç sıfırlanır, dr az ye dedi ama ben bir yıldır hiç yemiyorum ( lahana çeşitleri, karnıbahar, brokoli gibi) aslında arada yesemmi, dr gitsem soracamda gidemedim kiinsallah hasta olmaz kuzucuk canim ya havalar hasta olmaya müsait dikkat ettin kendinise
benim oglanda öksürük olmus hemen ilaca basladim ilerlemeden cocuk hasta olunca annenin durumu daha kötü oluyor
siyahini gördüm alimmi almimmi diye kararsiz kalmisdim senin üstünde cok güzel durmus almadigima pisman oldum gerci bana yakismasdin belki senin üstünde güzel durmus tatlimEki Görüntüle 575900
bu elbıse modelının sıyahını gıyebılırsın bence o pıleler bel cevresındekı ve gobektekı fazlalıgı
kapatıyorlar ben nıkahımda gıymıstım tavsıyemdır yanı ayrıca artık her magazada satıyorlar neredeyse
aramıza hoşgeldnnnartık tanışsak mı :) ben tijen 5 aylık evliyim ve 10 kilo aldımsosyal bilgiler öğretmeniyim denizlide yaşıyorum aslen antalyalıyım. veee şu an 70 kiloluk koca bir kütleyim boyum 163cm
bugünkü menüm
biraz limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
tatlandırıcı ile çay
öğle 1 kase yoğurt
bende kahvesiz yaşayamayanlardanım kafeinsiz falan da istemiyorum benim kaçamağım genellikle içecekler oluyor bira ya da kahve gibi
Eki Görüntüle 575900
günaydin kizlar günaydin iyi öglen olmus
ölüyom benbi sanci bi sanci mahfoldum sabah regl oldum 5inde gelcekdin gecikti oda simdi sancili geldi gelmez olaydi dermissim sanki doguruyorum annecim bune ya hap yuttum sal sardim belime isiticiyi iyice yanima koydum yaniyoru suan sicakdan
alismissim menünde hep karpuz ariyorumaffiyet olsun
canim doktor 1inci aya kadar izinli sinir oldum cocuk hasta oluncada son randevuma gidemedim sonrada yedim de yedimbirakacam ya adam bana 1 dilim ekmek vermiyordun bari sabahlari yeseydim dedim yok dedi ve ben doymuyorum öbür türlü nebileyim simdide kalori sayiyorum napcam ben ya
off dilek bende ayni yerimde yuvarlanip duruyorum fistik yayinede gel fistik bi yerden tutunalim yoksa yaz gelecek biz ayni yerde duracagiz esimde arrtik dalga gecip duruyor benlen adama gösterecekdim anyayi konyayi alay konusu oldum dilinde
insallah canim sagol
yilbasini yine evde gecirecem sanirim cocuk olunca gezmek mümkün olmuyor söyle tepeye cikasim vardin aslinda havayi fisekler patladiginda renkarenk negüzel oluyor bütün sehir ayy birde türkiyede olmak varidin ahh ahh
tünaydin tatlim
yinede morel bozup birakma canimdaha yolumuz uzun
cok tesekkür ederim minem sagol biliyorum canim allah razi olsun zor zamanimda dert ortagim hep siz oldunuz zaten
ay bi elbise aldim hefesle dün giydim esim burnumdan getirdi minem ya bol alsaymissim heryerimden yaglar gözüküyormus morelimi bozdu
esine saat alsan yada erkek künyesi ayakkabi giysi almiyorum ben benimkine begenmiyor sonra
bende bu yasıma kadar hep evdeydım
ılk kez bu yıl cıkacagım ıns dısarıya
onceden aılecek toplanırdık tombala felan oynardım guzldı o gunlerdı ozluyo ınsan dogrusu
hadi yadoktorun söylediklerinede ben sok oldum simdi :18:
bi tabak cigköftede bana gönder mineee
sagol canim bende yapmim artik spor zaten spor yapasimda yok yapmiyorum da
yazik ya 7 aydir bosubosuna fitnesssalonuna para ödüyorum yazdan beri kapisinin yanindan gecmedim
sagol tatlimbende öyle diyordum ama kac senedir yerimde saydigimdan artik almak zorunda kaldim
ayy 60lari görelim bende almaya giderim sen gidince
12 olmadan yatariz a güldümseneye neylen girersen öyle gecer diyorlarya bendemi uyusam bütün sene uyur dururum
zaten cok uykucuyum
benim 500 olmus minemimdattt
günaydin zerramo nasil oluyor canim bende bilmiyorum :26:
burda kaki diyorlar canim onun adina
fotoda tuhaf görünüyordun kirmizi botlar ama cok güzel yakisdirmissin cok begendim degik birsey olmus
canim melojj gecen hafta yazmisdin kizim huysuzlasdi diye bildigim kadariyla :26:birazdan gecmise gider tekrar bakarim
yani onunda bebisi var zor oluyor cocukla bi gelsin konusuruz olmadi birisi ona yardim etsin herzaman oda zorlaniyordur belki sonucda herkesin özel hayatinda inisli cikisli günler oluyor
ayyy ekle valla tatlim merak ettim seni
hosgeldin canim aramiza
yeni seyler alinca insana yine bi gaz geliyor sanki bakalim hayirlisi artik isarkadaslarina dedim ben 6iyi ucundan göreyim size pasta alacam kutliycaz
canim hasretin dedigi elbise cok güzel h&m de görmüsdüm o modelden
merhaba caniminsallah hasta olmaz kuzucuk canim ya havalar hasta olmaya müsait dikkat ettin kendinise
benim oglanda öksürük olmus hemen ilaca basladim ilerlemeden cocuk hasta olunca annenin durumu daha kötü oluyor
siyahini gördüm alimmi almimmi diye kararsiz kalmisdim senin üstünde cok güzel durmus almadigima pisman oldum gerci bana yakismasdin belki senin üstünde güzel durmus tatlim
inş.. suzicim yaza kadar hedef kilolarımıza ulaşırız ozamanda elbise derdimiz olur
ben alıştıysam sende alışırsın canım..hoşbuldum haret hnm evet tatlandırıcıyı kesmek lazım zararlıymış sanırımara sıra şekersiz içmeye çalışarak kesiyorum ama sabahları şeker arıyorum umarım alışırım şekersiz çaya :)
slm kızlar. dün akşamdan beri hiç girmemiştim. sayfalar ilerledikçe ilerlemiş. çok fazla olduğu için alıntı yapamadım.
menüm
sabah: 2 mandalina
ara:yok
öğlen: etli kuru fasülye, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: elma
akşam:et, salata,yoğurt
ara: mandalina, kivi
yılbaşına kadar 6lı rakamları görmek istiyorum dedikçe 6lı rakamlar gelmez oldu. bugün 74.5 çıktım ya. reglim diye bilmiyorum ama 1.5 kilo fazla çıktm offfff. moralim bozuluyor böyle olunca
ay bende mi resim koysam ama benim şişkoluğumu görürsünüz:)hem nasıl koyulur bilmiyorum ki
Güle güle giy canım.kızlar netten sıparıs verdıgım botlar vardı kırmızı
foto koyacagım demıstım ama unuttum koymayı
sımdı koyuyorum Eki Görüntüle 575844
Tanıştığımıza sevindim canım, ben de Antalya'lıyım ve halen burada yaşıyorum.artık tanışsak mı :) ben tijen 5 aylık evliyim ve 10 kilo aldımsosyal bilgiler öğretmeniyim denizlide yaşıyorum aslen antalyalıyım. veee şu an 70 kiloluk koca bir kütleyim boyum 163cm
bugünkü menüm
biraz limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
tatlandırıcı ile çay
öğle 1 kase yoğurt
Okunmamış mesajların yanında, seçeneklere tıkladığında bu konuya abone ol çıkıyor.ben alıştıysam sende alışırsın canım..
şekersiz çayı ilk denediğimde midem bulanmıştı
yaklaşık 1.5 sene oldu rahat içiyorum artık
kahvaltı yok tatlım
altın öğünümüz kahvaltı...
SUZİM
abone olunca takip ettiğin konularla ilgili cevap yazılınca daha çabuk görüyormuşsun
aramana gerek kalmıyormuş
FADİMECİM
teşekkürler canım
profilden denemiştimde olmadı
neyse artık
MELOJJ
iyimisin canım yine yoksun....
Güle güle giy canım.
Tanıştığımıza sevindim canım, ben de Antalya'lıyım ve halen burada yaşıyorum.
Okunmamış mesajların yanında, seçeneklere tıkladığında bu konuya abone ol çıkıyor.
Meloj kaçtı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?