70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hihi hii
az sonra wc

ay kendi kendime gülüyorum
biri görse deli dicek..
diyoruzya su yeşil çay içelim
artık hadi wc vakti dicez
benim gitme vaktim yaklaştı bileee

ben ara yapmıcam bugün
öğle arası biyere gidicem ve orda cıss olacak çünkü

Son düzenleme:
mine hangi kurabiyeden yaptın canım
bende çayın yanında kurabiyeleri çok seviyorum ama çoğunda yağ var maalesef..

Günaydın kızlar
İşyerinde işler yoğunlaşmaya başladı.
Bende de eski azimden eser yok zaten.. Kilo aldı başını gitti gene.

Sabah erken kalkamıyorum hiçbişi hazırlayasım yok.
Napcam ben yaa?
Ay bu kadar olur ya, ben sana yazarken, sende yazıyormuşsun. Lütfen sen de kendini topla artıkın, 2-3 poğaça yediğin günlerde çok mu mutluydun, o günleri hatırla ve kendine gel, 38 beden mi ,yoksa 46 beden mi güzel duruyor üstünde, o kadar emeğini heba etme.

gunaydın dılekcım
dıyetısyende mı fayda etmedı
benım gıttıgım dıyetısyen cok guzel bır bayan fızıgıne 0oldum
gaza geldım fenaaaaaa

gunaydın canım
Günaydın şeker,
Hep iradeli ol inşallah.

Gunaydinnnn kizlarrr:))) az kalorili bol keyifli bir gün geçirirsiniz inşallah :*
Sana da günaydın canım, aminnnn.

üzgünüm olmamış canım...

ben rakibim sana meydan okuyorum

günaydın dilekcim
burdan uzaklaşma bak iyi olmuyor

günaydın canım

günaydın canım
Sen de verdin mi 1 kg. veriverirsin ki şimdi, neyse olsun bakalım, hadi yarışalım, ben seni geçcem

günaydınnn

Şok diyet yapmadım hiç bugüne dek, tecrübe yapmışsın sen de, moral bozma, sakin sakin diyete devam, bizler buradayız.

bizim için diğer günlerden bi farkı olmuyor canım....
bizim için de..
İnşallah tekrar o günlere döneceğiz, yeniler biraz da kendilerini tanıtsalar, isimlerini falan öğrensek, belki daha çabuk kaynaşacaz ama direk gelip, diyetten bahsetmesinler, tanışalım,kaynaşalım, hadi bakalım yeniler, başlayın.

Günaydın canım,
Ballı süt falan içir canım, ıhlamur ve adaçayı falan.
Sana şimdiden afiyet olsun, umarım çok kaçırmazsın, yerken aklın burda olsun, yarın buraya gelip, teker teker yediklerini yazacaksın

Enteresanmış, sporsuz diyet, benim bünyem o kadar yavaş ki, sporsuz gitmiyor ki

Şimdi değişien motive eksikliği, insan ilk başlayınca daha bi hevesli oluyorya, tekrar o hevesi yakalamamız lazım, geçen yıl Dilek bizi çok motive ederdi, herkese tek tek yeterdi, belki de onun gibi kimse olmadığından, menüler falan havada kalıyo, düzenli cevaplanmıyo, tüm bunlar etkiliyo, ama kimse de o vakti-cesareti toplayıp, ben gönüllüyüm yaparım diyemez ki, Dileğim çok sabırlıydı, hepimize yetmişti geçen yıl, topluyordu topiği, öyle bir kızçe daha lazım. Bu azarlama olayı, Minenin dediği gibi bi dönem olmuştur, onlar gitti, yoksa samimiyettendir diğerleri, hiç korkmayasın yani.

Badem neden yasakki??

kahvaltım 209 kalori olmuş

hadi yeşilçaylarımızı içelim
Ben de yeşilçay(bergamotlu) içtim.

Dünkü menümü de paylaşayım;
tam buğday ekm.tost
1 bardak light süt

7 badem
yeşil çay

1 tas mercimek çorba
1 tbk.ali nazik
5 çatal brokoli salatası

sıcak çikolata

1 tas şehriye çorbası
salata
yoğurt

çeyrek amme

Sıcak çikolata kaçamak gibi oldu ama, sadece o var.(

Son düzenleme:
konu aboneliği nasıl oluyor kızlar bilen varmı
mesela 70-79 a abone olucam

güzelmiş canım menün
arada olur o kadarcık kaçamak
hayat boyu herşeyden uzak kalamayız değilmi

yok korkma kız gitmez artık öyle 1 kilo
geçen hafta 61.2 dim
bu hafta 60.5-60.8 gibi birşey olr
bu akşam cozutmazsam

haftayada 300-500 bişey gider yani

bılmıyorum canım
bu 2 hafta yemeyelım dedı
benımde hıc aklıma gelmedı neden dıye sormak

ben begendım canım menunu ama amme ne acaba
bende sıcak ckulata flan severım ama ıcmıyorum
kacamak yapmamam gerek

bence güzel bir menü olmuş, sıcak çikolatayı da dert etme bence, hem sadece o var hem de diğer günler aynen böyle dikkat edersen bişicik olmaz :)

şimdi yarın bildirim günü ya, benim büyük ihtimalle yine özel mesaj hakkım olmayacak, burdan yazınca da dikkate alınmayacak... nasıl olcak o iş :)

geçenlerde yine amme yamıştıda bende merak etmiştim
cennet meyvesi trabzon hurması başka adı varmı bilmiyorum
3. adıda ammeymiş

şimdi yarın bildirim günü ya, benim büyük ihtimalle yine özel mesaj hakkım olmayacak, burdan yazınca da dikkate alınmayacak... nasıl olcak o iş :)

20 mj hakkın kalmış
herkese cevap yaz sende kurtul canım
mj sayın dolsun..

ilk kilo verdiğim zamanlar geldi aklımada nasılda iradeliymişim
karşımda pasta börekleri götürürlerdi
hayır derdim yemicem
yada 1 lokma alır ağzımda o tadı hissder
1 tepsi yesende aynı tat olacak
ama bununla yetinirsen istediğin vücuda sahip olacaksın derdim
kendi kendime
1 çikolatayı 1 hf da bititridim
şimdi önüme ne gelse süpürüyorum

eski günlere dönmem lazımmmmmmmm

CANIM LISTEYI YAPAN ARKADASIMIZ tek tek herkesı lısteye alıyor aslında
bı hafta karısıklık oldu dıye hakkını yemeyelım lutfen

ben de aynı dönemden geçtim 10 kilo vermiştim, sonra bir salma oldu, ya dedim ben nası yapmışım uğraşmışım... sonra detaylı düşününce hiç kolay olmadığını, kolay olmayanın yememekten çok her sabah kaç gram eksildim diye düşünerek uyanmak olduğunu farkettim. sonra hele bi dur dedim yeniden başladım. şimdi şu an karar verip başlıyor olmak bile çok şey demek... ama ohoo aldı başını gidiyor dedikçe insan kendine kızıyor yiyor da yiyor bir daha tartılmaya korkuyor... o yuzden ipin ucu gitmeden kontrol zamanı :)

CANIM LISTEYI YAPAN ARKADASIMIZ tek tek herkesı lısteye alıyor aslında
bı hafta karısıklık oldu dıye hakkını yemeyelım lutfen

karışıklık? bence bu karışıklık değil, dikkatten kaçması... ama bu zor bir iş ve dikkat gerektiriyor... hak yemekle ilgisi yok.

sonuçta burdaki en büyük motivasyonlardan biri o liste değil mi? orda kendimizi görmek için bir hafta uğraşıyoruz, keyifle geçsin diye...

dıkkatten kacmasıda karısıklık degılmıdır bırbakıma
bız kac hafta lıste yapacak bırını bulamadık topıkte sadece o arkadasımız ustlendı
lıste yapma olayını tabıkıde lıstede motıve artırıyor hasa tersını soylemedım zaten
ama gecen haftaya kadar msj sayısı yetersız olanlar dıkkatıne dıye yazdıklarında
hep lıstede vardılar bu hafta olmadı ıste
ama az once kı hıtabından dolayı yazma geregı duydum

işte bir iş üstlenildiğinde insan tam olsun istiyor, tabi ki hepimiz insanız hatalar yapabiliriz ama sanki bu liste işi çok ciddiye alınmadı gibi hissettim, nasıl yapıcam diye düşünüyorum gibi mesajı vardı...

hitabımda bir şey yok, dikkate alınmamanın kibarı dikkatten kaçma işte hepsi bu...

neyse çok dert değil, herkes kendisi için uğraşıyor, listeyi yapan da sen değilsin, gıyabında konuşmak doğru değil, gerçi ben listeye bildirim yaptım ama listede yokum deyince sanırım orda da karışıklık oldu

herkese bol kilo vermeli bir gün diliyorum...

kolaylar gelsin...

Son düzenleme:

uzatmak ıstemıyorum bu konuyu
arkadas ısım var dıye yapmayada bılırdı mesela ben msj attıgım halde
unutuldugum zamanlarda oldu motıvemde dusmemıstı ayrıca :))))
neyseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…