70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar netten sıparıs verdıgım botlar vardı kırmızı
foto koyacagım demıstım ama unuttum koymayı
sımdı koyuyorum

gunun ılk kacamagı turk kahvesı
arkadas almıs gelmıs nasıl hayır dıyeyım kı ama
doktor mıdem agrıyo de demıstı ama dıyemedım

Son düzenleme:

uzatmak ıstemıyorum bu konuyu
arkadas ısım var dıye yapmayada bılırdı mesela ben msj attıgım halde
unutuldugum zamanlarda oldu motıvemde dusmemıstı ayrıca :))))
neyseeeee

düşmesi beklenen şey motive değil zaten, motivasyon :) kişiye göre farklı kaynaklardan etkilenir, sizin düşmez başkasının düşer, bu başkasının düşmesini saçma kılmaz ya da sizi güçlü de kılmaz.

ben de uzatmak istemiyorum, dediğim gibi konu zaten sizinle ilgili değildi ama üstlenip yazınca ben de cevap verdim sadece, verdiği emek çok kıymetli bunda da bir sıkıntı yok, tek beklentim bir miktar daha özenli olunmasıydı. belki yoğundur, sıkıntısı vardır, bunu basitçe paylaşsa bunu kimse anlamayacak değil.

işim var yapmıyor diyebilirdi, ama bunu diyecek kişinin baştan gönüllü olacağını düşünmüyorum.

bir de merak ettim, türk kahvesi niye kaçamak sınıfında? ben de gayet içiyorum :)

konu aboneliği nasıl oluyor kızlar bilen varmı
mesela 70-79 a abone olucam
Profilden canım, orada olması gerekli. Ben sık kullanılanlarıma ekledim bilgisayarda, direk tıklıyorum, buraya şifremde kayıtlı hemen giriyorum.

Sen yine de iyisin dikkat ettin mi hemen 1 kg. gidiveriyor, benim bak şimdi bu hafta dikkat ediyorum ama çok olsa en fazla 500 gr. gider sanırsam, ben sabah kıyafetli 64 geldim aç karnıa, cumaya ne olur bilmiyom, 2-3 hafta tartılmicam dedim, sonuç bu oldu:18: :18:

Trabzon hurması canım.

şimdi yarın bildirim günü ya, benim büyük ihtimalle yine özel mesaj hakkım olmayacak, burdan yazınca da dikkate alınmayacak... nasıl olcak o iş :)
Yarına kadar daha vakit var canım, 16 kalmış, herkese bir yorum yaz, biter o 16 mesaj.

Evet yaaa, o zamanlar bir idealimiz vardı, şimdi nereye kaybolduysa, bir kere verdikya, yine veririz diye düşündük herhalde, ama olmuyor böyle.

Evet ya yeniden başlamak da bir olay.

Canım Hasretin dediği gibi listesiz kaldık biz haftalarca, o yüzden kolay değil liste işini üstlenmek, çünkü karşılığında bir ücret ödenmiyor ki, gönülden yapacak listeyi yapan kimse, o yüzden kırmayalım meloju, yoksa kimse üstlenmiyor, bir haftalık öyle olmuş olabilir, bu hafta düzeltilir, hiç listemiz olmamasındansa idare edilebilir, emin ol liste çıkmaması daha kötü, topiğe bile gelesin gelmiyor.

inş. cnm tekrar o hırsı yakalarsın

cnmm meloj her hafta yapıo listemizi ki bi zorunluluğu olmadığı halde
geçen hafta geçekten gözünden kaçmıştır
bu hafta girersin listeye
kızlar netten sıparıs verdıgım botlar vardı kırmızı
foto koyacagım demıstım ama unuttum koymayı
sımdı koyuyorum Eki Görüntüle 575844

güle güle kullan hasretcim
güzel duruolar

ben hiç resm eklemedim bugün salonda çekilylm becerebilrsem akşam yüklerim
gözünüz bi pehlivan görsün

artık tanışsak mı :) ben tijen 5 aylık evliyim ve 10 kilo aldım sosyal bilgiler öğretmeniyim denizlide yaşıyorum aslen antalyalıyım. veee şu an 70 kiloluk koca bir kütleyim boyum 163cm
bugünkü menüm
sabah : bir dilim peynir
4 kiraz domates (ben onu seviyorum)
biraz limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
tatlandırıcı ile çay
ara: yarım ayva
öğle 1 kase yoğurt
ara:yarım ayva
akşam buğulama palamut balığı ve roka
2 lt su ve tatlandırıcı ile çay
bende kahvesiz yaşayamayanlardanım kafeinsiz falan da istemiyorum benim kaçamağım genellikle içecekler oluyor bira ya da kahve gibi

pekı tamam sensın
sen olmasan motıvasyonuda ogrenemeyecektım zaten napardım beeeeenn

tskler bacım
bende cok begenerek aldım botları ıyıkıde almısım cok rahat
bıde cok sıcak tutuyor
ayyy alemsın yaaa merak ettım pehlıvanı

menu gayet güzel görünüyor da öğlen çok az değil mi? ben çok acıkırdım

hosgeldın aramıza
ahh su evlılıkler yıkıyo bızı kılo acısından tabıkı
herkese kılo olarak etkı yapıyor bence menun guzel ama oglen sadece yogurt
degılde bıraz daha mı bırseyler yeseydın mesela ızgara gıbı
bırde caya tatlıdırıcıda koymayı yavastan kessen mesela
ben sekersız cay ıcıyorum ıstdıgın kadar tuket dıyor doktor
bırde cok acık ıcıyorum metobolızmamı cok ıyı calıstırıyor benım

menu gayet güzel görünüyor da öğlen çok az değil mi? ben çok acıkırdım

normalde ben doymayı bilmeyen biriyim aynı öğünde makarna kızartma ve yarım ekmek tost yemiş biriyim :) akapunktur yaptırdım bu sayede çok az şeyle doyabiliyorum birde yoğurt yağ atımı sağlıyormuş bende çok severek yiyorum :)

hoşbuldum haret hnm evet tatlandırıcıyı kesmek lazım zararlıymış sanırım ara sıra şekersiz içmeye çalışarak kesiyorum ama sabahları şeker arıyorum umarım alışırım şekersiz çaya :)

yanına bir salata neyim koysaydın, yok yok çok az :)

bundan sonrasında birlikteyiz, daha da kolay olacak

suzııım altta gordum senı kıscem
nasılsın canım
sabah alıntı yapamadım ne guzel tekrardan MOTIVE olmussun
bende oyle yenı yenı kıyafetler alınca cok baska heveslenıyorum
yılbasında cok guzel bır elbıse gıyecegım ıns
kadıfe gıymekte cok zor ama gobegımın gıtmesı gerekıyor bıraz olsa
onceden 60 olmak ıstıyordum 55 e mı ceksem

kızlar cumartesi günü eşimin bir iş yemeği var ve smokinle katılmayı düşünüyor bu durumda benim koca göbeğimi saklayacak nasıl bir model tercih etmeliyim fikri olan var mı (

tıjencım sana bır elbıse modelı gosterecegım
ben en kurtarıcı modelımdır dıyebılırım
ama yemege gıdıp geleyım
gorusuruz

Sabah
domates
2 dilim beyaz peynır
1 yumurta
açık şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
1 kase çorba
2 adet kıy.biber dolma
3yk.yoğurt
salata

ara
1 adet mandalina

akşam
2 adet kıy.biber dolma
3yk.yoğurt
1 kase çorba
salata

ara
1sb.lıght yoğurt
1 adet elma

ılaveler:3-3,5 lt su...

Bu arada adetıme 7 gun olmasına ragmen bugun adet oldum..yarın sabah tartıda da farkettırım sanırım..kendınıze ıyı bakın...

merhaba kızlar, Bensuzi, nesquik, nora, hoşgeldiiz hatırlayamadığım başka arkadaşlar varsa kusura bakmayın

bende ğpek giremiyorum aslında çoğu zman okuyaorumda, yazamıyorum, iş, ev, çocuk misafir yetişemiyorum, hişim bittiğinde saat 12-1 oluyor anca yatıyorum, onada uymak denirse 2 saate bir ayaktayuım kızım saat gibi uyanıyor doğrduğundan beri, 3 gecedirde çok huzursuz, yanından ayrıldığım an ağlıyor bu sabahta çok huzursuz uyandı, umarım hasta olmaz, hastaneden çıkalı daha 10 gün olduu :18:

Mine teşekkür ederim kalori sepeti içn , yaptım valla, ordaki açıklmayı okuyuınca yapamamıştım, sen anlatınca hesaplamayı yapabildim

Ftemiz, canım benim troidim durmuş, doğumdan sonra oldu hiç çalışmıyori ben ialç alıyorum, benimde nodülüm var amam 6 aydır kontrole gidemedim, normalde atda bir gitmem lazım, troid aslında çok önemliymiş, bilmiyor insan başına gelmeden, bide bir çok çeşidi var hipertroidi, hipotroidi, haşimato gibi, yani kiminiki çok çalışıyor, kimininki hiç çalışmıyor, kimininkide az çalışıyorr
o yüzden şimdi ialç kullanıyom, ilacın üstüne troidi yavaşlatan şeyler yersem, ilaç sıfırlanır, dr az ye dedi ama ben bir yıldır hiç yemiyorum ( lahana çeşitleri, karnıbahar, brokoli gibi) aslında arada yesemmi, dr gitsem soracamda gidemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…