bence çorba-ciğer-salata iyi gider, pilav fazla olur, illa da yerim diyorsan 1-2 kaşık geçme, ciğeri de 1 tbk.yiyebilirsin canım.öğlen yemeğinde sebze çorbası arnavut ciğeri blgr pilavı salata var ne yiyim kızlar .. ben bayılırım arnavut ciğerineeekaç kaşık yesem ideal sizce ...
sagol fadimecimÇarşamba 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane hurma + Sade Türk kahvesi veya 1 avuç beyaz leblebi sade Türk kahvesi
6 yk ıspanak yoksa pırasa yoksa karnabahar yemeği + 1 dil ekmek+ Salata+ Ayran veya yoğurt
2 mandalina
Çorba, Salata, Yoğurt, Mantar sote 5 yk
Perşembe 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane kuru kayısı + Sade Türk kahvesi veya 1 tane galeta
1 tane fırında pişmiş şinitzel + salata + ayran veya zero
Tavuklu salata + Ayran
Cuma 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane form bisküvi
Ton balıklı salata + Zero
5-6 yk kapuska + salata + yoğurt veya ayran
C.tesi 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
1 elma
5 tane nugget fırında pişmiş + salata + yoğurt
2 mandalina
5-6 yk bezelye veya 2 tane patlıcan 2 tane biber közle yoğurtla karıştır 1 dilim ekmekle ye..
Günaydın Suziiii, tebrikler arkadaşına hayır dediğin için
bence çorba-ciğer-salata iyi gider, pilav fazla olur, illa da yerim diyorsan 1-2 kaşık geçme, ciğeri de 1 tbk.yiyebilirsin canım.
günaydın canım..yemedim canim elmali tatli tatli hic yemedim
bisi yedim canimama ama kendimi cok iyi hissediyorum arkadasimla alisveris magzasina gittik 4 tane ici recel dolu kocaman tatli aldi kocasiyla kavga ettmis sinirden yiyelim amaaan dedi yok dedim birde israrlari görseydin busecim resmen yemedim diye sinirden patladi en az 5-6 kere yok dedim iyiki de öyle yapmissim sonra cok mutlu oldum kendimi iyi hissettim
az kalsin ikna ediyordun ama :18: bugünde tartida yarim kilo gittigini görünce yemedigimin ödülünü aldim
baskada aklima birsey gelmiyor canim :44:
ayyy dilegimmmm ellerin dert görmesin elline saglik yazdim bugün uygulayamam yeni yazdim kayita gecirdim ama yarin full basliyorum listenden cikmamaya calisacam fistik cok sagol
form bisküvi bulursam alayim canim cekiyor ama burda yok sanirsam
amanennennnnnben bunlari yesem 2 kilo arti cikarim herhalde
aksam aksam birde
bende kontrollü elden birakmamk icin kalori hesapi yapiyorum ama hic asagisina inemiyorum senin gibi asiyorum hep
hosgeldin duygucum
canim ya cok sükür ilk 3 ay i atlattin sayilir
günaydin tatlim
günaydin canim
günaydin fadimecim
insallah canim günaydin
güanydin minem
günaydin canim
günaydin zerram
bence çorba-ciğer-salata iyi gider, pilav fazla olur, illa da yerim diyorsan 1-2 kaşık geçme, ciğeri de 1 tbk.yiyebilirsin canım.
sagol fadimecimnormalde israrlara dayanamazdim ne hikmetse yok diyebildim yeseydim zaten morelim bozulur mutsuz ve sisko hissederdim kendimi depressyona girerdim
dimi zerram insan nekadar gurur duyuyor yok deyince keske herzaman her teklife hayir diyebilsek zaten yolu yarilamis oluruzgünaydın canım..
iradene sahip olduğun için tebrikler..
akşam bizimde yemekte kaymaklı ekmek kadayıfı vardı
garsona yok dedim almıcam
kocişin tatlısından bi çatal aldım
kendimi tebrik ettim içimden reddettiğim için
ciğer yağda kızarıyor sanırım 1 tabak çok olabilir
3 kaşık pilav 3 kaşık ciğer bol salata ve ayran olabilir
pilavda öğlen olduğu ve bulgur pilavı olduğu için
suzi hemen hemen aynı kilolarımız ... ama ben 55 i rüyamda görsem yeter :)))
benim için 68 bile muhteşem olurdu vallaboy 1,70 senin gibi hayır diyebilmeyi özledimmmm :)))
anladım canımcanım kalorisi fazla ben suda yaptım daha az oluyormuş haşlayınca.Zaten hepsini yiyemedim 4 tane anca yiyebildim.Okul işin içinde okulunca yeme düzenimde değişiyor. dün veli toplantım vardı.erken gittim okula zaten stresliydim.birde üstüne nöbet bindi.o da yetmezmiş gibi deneme sınavı yapıldı.Komite başkanı bendim bir aşağı bir yukarı derken eve geldim pertim çıkmıştı.Öylece uyuyakalmışım...
evet koşullar malesefmenün gayet güzel canım, öğlen salata-yoğurt ekleyebilsen daha güzel olacak ama, koşulların belli.
Dün öyle oldu, benim kaçamaklar başladı yine
pilav yiyeceksen 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ciğer çorba salata yiyebilirsinöğlen yemeğinde sebze çorbası arnavut ciğeri blgr pilavı salata var ne yiyim kızlar .. ben bayılırım arnavut ciğerineeekaç kaşık yesem ideal sizce ...
bence gir canım listeyekizlar napim yine listeye girsemmi :26: hep ayni olunca cekiniyorum basari göremedigimde :26:
yoksa bbiraz daha beklim eger güzel giderse devami gelirse bildirimlermi yapim :26:
cuma yapim ozaman bildirimimi minem sagol
anladım canım
yoğun olunca fırsat bulunmuyor haklısın
evet koşullar malesef
evden çavdar ekmeği getirmeyi düşünüyorum ama yeniyim diye yapamıyorum
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım
bende dün akşam en son arada yarım portakal yedim
sonra 2 fındık attım ağzıma baktım devamı gelecek hemen kaçtım mutfaktan
kaçamaksız 2. günümdü şaşkınım valla önceki sefer hiç böyle olmamıştı
pilav yiyeceksen 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ciğer çorba salata yiyebilirsin
eğer pilav yemeyeceksen 5-6 kaşık yee
sebze yemeklerini bile 6 kaşık yiyoruz yaa ordan düşün canım
bence gir canım listeye
bende kaçtım girmedim ama baktım olmuyor
hem buaralar geliyorsunda topiğe
dimi zerram insan nekadar gurur duyuyor yok deyince keske herzaman her teklife hayir diyebilsek zaten yolu yarilamis oluruz
sende iyi yapmissin zerram5 dakika icinde yiyoruz sonra da bitmis gitmis oluyor olan da bize oluyor
canim ben 6lilarin ucundan görsem parti yapmayi planliyorumsenin yine boyun var canim benim boy en son 1.58 din
kac senedir ugrasiyorum bi ileri bi geri veremedim simdiye kadarbenlen baslayan kizlar tig gibi oldu ben yerimde sayiyorum ama bu sefer olcak diyorum yine
anladım canım
evet koşullar malesef
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım
bence gir canım listeye
canım buraya sık sık gelmeye çalış ve gir listeye bencekizlar napim yine listeye girsemmi :26: hep ayni olunca cekiniyorum basari göremedigimde :26:
yoksa bbiraz daha beklim eger güzel giderse devami gelirse bildirimlermi yapim :26:
anladım canım
evet koşullar malesef
tuhaf tuhaf bakacaklar
azcık daha ısınmam lazım
bence gir canım listeye
ben evlenirken 67-68 kiloydum yaaa ( 48 kilo değildim allahtan :)) ) şimdi yine o zamanlara dönmek istiyorum kısmetse :)) boy varda bi süre sonra boyda fayda etmiyoo :))
canım saolasın.. 5-6 kaşık ciğer yiyim bariiii :))) bi kepçe çorba bayaaaa bi salata ve ayran içerim bi dilimcikte kepek ekmeği yersem ooofff çok bilee :))
canım buraya sık sık gelmeye çalış ve gir listeye bence
yoksa kendimize kalırsa kontrolden çıkıyoruz..
vayyyyyyt tebrikler 2 gün cıssız ha
Aman dikkat et canım, bu laflar bana tanıdık geliyor, biz de öyle diyorduk da, bir anda gelmeye başladı kilolar, sen de düzenli beslenmeye başlamalısın canım, inşallah gelmez kilocukların.
5 kilo çok bişey değil canım
çabuk verirsin ama buraya gelmeye devam et lütfen
amanennennnnnben bunlari yesem 2 kilo arti cikarim herhalde
aksam aksam birde
kizlar napim yine listeye girsemmi :26: hep ayni olunca cekiniyorum basari göremedigimde :26:
dünkü menümü yazayim
sabah: yogurt
ara: mandalina
öglen: 1 bisi yedim
ara: 1 elma, 1 mandalina
aksam: ton balik salatasi yedim
bugün kahvalti: 1 dilim kara ekmek peynir domates
ara: sade yogurt
öglen: 1 snitzel yicem
ara: eve erken gidiyorum bugün dilegin dedigini yapcam leblebi veya hurma ikiside var evde onlari yerim güzel birde türk kahvesi yapayim
aksama da : ispanak yogurtlayip yiycem
2 mandalina
planim böyle
sen kac kilosun simdi canim :26: cizelge yapmiycanmi daha güzel olur hem kendin icin cizelgeyi verdikce degistirmek acayip motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?