70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla cnm bende yapmak ıstıyorumda olmuyo cocukla ugras evle ugras kendınle ugras kocısle ugras hepsını bır yurutmek bazen yoruyo insani

iyi akşamlar kızlarrrr
bugünki menümü yazıym sonrada yatıym çok uykum varrr
sabah:1sb süt,1 elma
ara:2kuru kayısı,1 ceviz içi,1 galeta,1 yeşil çay
öğlen:8yk patlıcan yemeği,2dilm ekmek,yoğurt,salata
ara:1 elam,1 yeşil çay
ara:1 bardk ayran,1 galeta
akşam:çorba,karnıbahar,yoğurt salata,ekemk1dlm
ara:yarm greyfurt,1yeşil çay,1 elma,1çb beyaz leblebi
2lt su
1 saat spor

kızlarrrrr hepinize iyi akşamlarr sonunda üye olabildim galiba ayy çok sevinçliyimm öncelikle kendimi tanıtım ben duygu 2 yıl önce bu topiğe rastlamam bnm hayatımn değişmesine neden oldu burası sayesinde 27 kilo vermiştim her gün yazılanları okur kendime kendime yorum yapardım bu yüzden yazılanlardan herkesi tanıyorum hemen hemen bnide aranıza alırsanız çok ama çok mutlu olurum

hg cnm ne guzel 27 kılo vermek azım ısı yaptıgın ozel bısıler varmıydı kılo vermenı hızlandıracak

hg cnm ne guzel 27 kılo vermek azım ısı yaptıgın ozel bısıler varmıydı kılo vermenı hızlandıracak

hb canım çok tşk ederim çok hırs yapmıştım hayatımda ilk defa rejim yapmaya karr vermiştim ama çok sıkı yapıyodum sabah akşam yürüyüş yaptım çok ama çok az yemek yiyodum yeri geldiğinde sadeceyle meyveyle yattığımı biliyorum hatta gece acıkırsam çok yemeym diye erkenden uyurdum sonuç olarak çok kısa bi sürede gitti ama hiç sağlıklı değildi saçlarım mahfoldu çok döküldü şimdi 60 olmak istiyorum ama sağlıklı bi şekilde bunu yapmak istiyorum

bende denedım ac kalarak zayıflamayı ama beceremedım o yuzden sımdı duzenlı beslenmeye basladım bende 60 olmak ıstıyorum sen kaç kılosun

bende öyle öyle derken 65 olmuşum canım
dikkat et yinede
cıssız hayat olmuyor ama kararında yemek lazım
albeni olsa süper giderdi heeee
çılgınlar gibi yediğin halde kilo almıyorsan tebrikler canım
demekki korumayı becerebilmişsin
Çok güzel olmuuuş tebrikler
teşekkürler
ne diyeyimki
kahvaltının olmaması zaten
bi kaç parça çiko attım ağzıma
ooh afiyet olsun tatlım
1 parçayla kalmıştır umarım
ara fazla olmuş onun dışında güzel
bide kalori hesabı bende yapayım dedim ama
bişey yediğimde kalorisinin fazla olduğunu görünce bırakıveriyordum
2 gündür takip etmiyorum
hoşgeldin aramıza
sen bizi tanıyorsan biz seni tanıyalım?
buraya geldiğine göre vermen gereken kilo var daha sanırım
27 kilo süper bir başarı tebrik ederim seni

çengelköy salatalığı nasıl oluyor? küçük herhalde
akşamda güzel yemişsindir
süper canım
güzel
şekerpareyi kim yedi yaaa
sabah az, ceviz ara öğün için, karataycılar ceviz yiyor ama ekmek yemiyorlar sanırım
zaten peynir falanda yok onunla nasıl doydun canım yaaa
öğlenden sonraki ara öğlen niyetine olmuş
akşamda kestane
kalorisi çokmuş sanırım kestanenin
güzel bebeğim ama turşu yemişsin ya suyu arttır
canım turşu 2-3 tane süs biberi sadece
ödem yapacak kadar değil yani
beğenmene sevindim buarada

ay ne teyzesi kız ablasıyım ben onun , mıncık mıncık ederim ben onu ısırırım öperim ööfff bebiş olsada sevsem sarılsam koklasam
wiiiiiiiiiii ben 24 yasındyımkuzuuuu tmm yeterkı sen abla desın de saglıklıca dogsunda fındıgımmm ınsl....aynen bır an once gelsın su 7.ayda dogurayım saglıklıca yawrumuuu yaaaaa dua ıle ınsl

ınsl ya ama yıyemıyorumkııı yoksam dıet fılan muhım degılde 4 .aydan sonra asıl dıkkat etmem gerkecek yaaaaaaa

suzımm segırmelerı nı 1,5 aydır hıssedıyorum ara ara cok sukur 2 hafta snra 3 ayımız bıtıcek ınsl dua ıle cnmmmmmmmm

suzımm segırmelerı nı 1,5 aydır hıssedıyorum ara ara cok sukur 2 hafta snra 3 ayımız bıtıcek ınsl dua ıle cnmmmmmmmm

1- 1.5 aylıkken hissedilmez ama bebek
4 aydan sonra seğirmelerini hiisedersin
6 aydada tamamen hissetmeye başlarsın
bağırsak hareketleridir o canım
dirseğinin dizini dayayacak karnına
çok güzel duygular
sağl salim kucağına alırsın inşallah

sekerpareyı kocama yaptım oda 1 catal zorla verdı azıma cnm ben yemedım yanı

hoşgeldin canım bizden eskiymişsin demek sen buralarda
kaç kilosun ki şimdi 27 kilo çok iyi vermişsin maaşallah..
ama sağlıksız vermen kötü olmuş ona dikkat etmek gerek.. artık burda hep beraber daha dikkatli oluruz inşallah

evet cıssız hayat olmuyor cidden de ben biraz abartıyorum bugünkü yine iyi haliydi..
ona rağmen nedense kilom pek oynamıyor inşallah değişmez bu durum bi anda artmaz :26:
ama vermek istiyorum o 5 kiloyuda ya.. 58 olayım da günün herhangi bi zamanında kıyafetlerimle bile tartılsam en fazla 60 olmak istiyorum bakalım..
çiko da ımmmm bi kaç parça işte

Günaydın Siftahıda ben yapıyım dükkana :)) Bereket allahtan artık....

yaa ben çok zorlanıyorum yaa...nolcak benim bu halimmm

Patates sufle nasıl oluyor canım??
Aman dikkat et canım, bu laflar bana tanıdık geliyor, biz de öyle diyorduk da, bir anda gelmeye başladı kilolar, sen de düzenli beslenmeye başlamalısın canım, inşallah gelmez kilocukların.

Hoşgeldin canım, şu anda kaç kilosun, boyun kaç? 27 kg. iyi vermişsin de, hızlı vermek kötü işte, tekrar sağlıklı bir şekilde istediğin kiloyu verirsin umarım.
günaydınnn şekerlerrr
dükkanı ben açtımm
Günaydın canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…