dün arkadaşım aradı cuma akşamı size gelecez dediler akşam çaya
nasıl sevindim bu akşam olmamasına
tartı öncesi kötü olurdu yani
yarına çayın yanına bişeyler yapmam lazım
tarif baktıkça kendimle savaşıyorum valla
amaaann yapmaaa o yemek tarifi veren sitelere baktıkça midem kazınıyoo :))))
HİÇ SORMA CANIM YAaaO zaman yapacak bişey yok, aynen devam canım,iyisin bu hafta.
Senin adına çok sevindim.
Oooo tebrikler, maşallah, darısı bizlerin başına.
Ne yedinnnnnne olcaz biz böyle, ben kendiminkileri az görüyodum ama tartı sabah bana öyle demedi:18: :18:
günaydın canım..günaydin kizlar gecmise gidemedim cok is var öglenden sonra gelmeye caliscam
dünkü menümü bozmadim dilegin listesine tam uydum 1 avuc findik var sadece kacamak ama
aksam sütlac vardin onu sabah
dayanamayip yedim
gelirim sonra
evet doğru söylüyorsun insan zaman zaman uzaklaşmak istiyor
umarım bundan sonra bizimlesindir
haftasonu biplanım yok ama canım bişeyler isteyince haftasonu diyorum
yani istediğimi görürsem tartıda bana ödül olacak
güzel canım menün
bence güzel ama abartılımı buldu onu anlamadım? gideceğiniz yere bağlı şık bir yere gidecekseniz gayet uygun bence
sağol canım, bende mutluyum
benimde öyle ama yapmam lazım
diyetteyiz sakın bişey yapma dedi ama ilk defa geliyorlar evime
inşallah canım
ıns gorursun mınecım ıstedıgın rakamı
mısafır gelınce hersey altust oluyor
bızde esımın halasını davet edecektık yemege dedım dha sonra davet ederız
yoksa ev sahıbının yememesı olmaz degıl mı
yok canım esım bu elbıseyı begendı onun begenmedıgı baska bır elbıse
ben bırde sızın fıkrınızı almak ıstedım
gıttıgımız mekan sık bır yer bırde kalabalık gıdecegız emınım dıger kızlarda cok sık gıyınırler
zaten yılbası sonrası facede gorursun fotoları
yok canım yaa cuma diye ödül olursen yap ozaman ama tariflerin ölçüsünün yarısını yap az olursa yemezsin millet yer sana kalmaz :))
cevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabahögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem
hoş geldin canım...
Ayy bende vercem inşallah sizi okuyup gaza geliyorum:) O öğrenci arkadaş beni bi bulursa sevinirimSiz belli bi diyet mi uyguluyorsunuz yoksa yanlışları yapmamaya mı çalışıyorsunuz :44:
Evet, ben de çok şaşırmıştım.Toplam 40 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 38 ziyaretçi)
zerra, ftemiz+
Hoşgeldin canım,cevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabahögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem
tam 8 yıldır yani kızımı dünyaya getirdigimden beri fazla kilolarım var kah 70 kah 60 ama hep var insaallah artık kalmayacak 2 çocuk annesi olupta zayıf olan bir sürü kadın var bende onlardan biri olacagım eski narin halimi öyle özlüyorum ki üstelik sadece bende degil eşimde özlüyor. bu sefer başaracagım inş tabii sizin desteklerinizle
tamam betülcümevet canım ben de farkettim artık daha düzgün beslencem inşallah zaten buraya geldikçe insan kendini ister istemez tutuyor..
gelicem inşallah canım burda oldukça insan tutuyor kendini yoksa şu anda önümde duran nutellayı yemem için başka hiç bi engel yok
ama yemicem bugün okula gitmiyorum düzgün beslencem inşallah
bu benim az yediğim halimdi
cidden kendimi kaybediyorum suzim deli gibi yiyorum bazen..
okulda aralarda canım çiko istiyor gidip alıyorum tutmuyorum kendimi
inşalah geri almam kiloları :26:
gir canım bence listeye.. ben de bu cuma bildirim yapcam artık inşallah.. beraber girelim
az değil mi bunlar :26:
insallahhh hamis kalir cizelgeni öyle yaparsin canimcanım ya o çizelge kısmını aylardır bebiş için saklıyorum bi gün hayalime kavuşsam hamilelik takvimi yapıcam... diyet çizelgesi şurda dursun...
75,9 idim geçen çarşamba, p.tesi dayanamadım tartıldım 75,1 çıktım bugün yine dayanamadım tartıldım 75,8 çıktımCumaya nolurm bilmiyorum :):)
ikisi de aynı pardesü. birincisi zayıfladıktan sonra. daraltmıştım pardesüyü çok bol geliyordu.
insallah canimBugünkü menüm
kahvatltı
iki üç çatal omlet
3 zeytin
iki üç küp peynir
3 dlm ekmek
öglen yine olmaz daha şimdi yaptm khvltyı.
ammmaa akşam davetliyiz. bakalım ne tür cıslar olacak. eger abartirsam yarın ayran kürü yapicam. geçen ay yapmıştim birbuçuk kilo falan vermiştim..
tlfndan çizelge yapılmıyo ben 96 kiloyla doguma girdim 90 kilo çiktım sekiz ay önce. şimdi 69.5 im. hedefim 62 kilo inş. hep beraber hedefe varırız inşgöpüyorum hepinizi..
yok minem ben az yiyemem zaten
hadi bakalım bekliyoruz seni bomba gibi gel
bence ekmek yeme canım
gerçi artık çok geçtirde
çobanın yanında ana yemek yoksa ekmek yiyebilirsin ama hem çorba hem yemek hemde ekmek fazla olur bence
birde booooool salata
inşallah devamı gelir
ama bugün bozacak gibiyim valla
kuzum bunlarla doyuyormusun sen
salata ye yanında yoğurt yeee
bide kaç kaşık bunlar
6 kaşık falansa hayatta doyurmaz
yeme kız yeme
ne faydası var nutellanın sana
arada yoğurt yiyeceksen yarım portakal ye bence büyükse tabiii
100 kaloriyi geçmemesi gerekiyormuş yaa ara öğünlerin o yüzden
hosgeldin canim negüzel seni tekrar aramizda görmekkızlar kızlar burayı çok özledllm..sllzlerll çok özledim.en son 2 ay önce falan gllrdim herhalde buraya.laptop yllne bozuldu we 2 aydır bekliyor.buraya gerll dönmek istiyorum.klllo aldım 66oldum.durmadan yiyorum..telden girllyorum ama bll sayfayı okurken net kendini gerll alıyor okuyamıyorum..artık 60ın altına düşmek istiyorum
hosgeldin canimbende geldimmm.. 76 kilo bir bayanımm..ama artık 55 kiloluk bir fıstık olmak istiyorummm.. motivasyona ihtiyacımm varr..inşallah başarırız.......:))))
bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorumKızlarr yaa diyet yapmıyorumAma 1 haftadır ekmek kesinlikle yemiyorum fastfooddan uzak duruyorum tatlıda yemiyorum ama şu anda çok fenayımm tatlı krizini nasıl aşıyorsunuz ( şu anda çıkıp kendime ekler almamak için zor zaptediyorum kendimi Her akşam sirkeli su içiyorum ve günde koca bir bardak yeşil-biberiye çayı içiorum.. Suda tüketemiorum ama ( puff:/
canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdinKızlarrrrn çıtır adaylarıııı , iyisinizdir umarım
Bugünü de cıs olmadan atlattım
Kan ilacı ilk kez iştahımı açmadı, veya ben artık diyet yapmaya alıştım
Üst üste 3 gün diyeti bozarsam deliler gibi pişman oluyorum, huzursuz oluyorum
Diyet yaptığım gün mutlu oluyorum
Bugünkü menüm:
Sabah , iş yerinde kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Kızlar taze sıkılmış meyve suyu içmek serbest mi ya? Ben vitamin olsun diye evde sıkıp iş yerine götürüyorum ama aklımda soru işareti var
Ara, 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen, 2 minik parça bonfile, bol salata, 1 kepçe mercimek çorbası
Ara, 1 avuç leblebi (yanıma başka şey almayı unutmuşum)
Akşam, 8 yk bezelye, 4 yk yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek, salata
2.5 litre de suuuu
gecmis olsun tatlimşekerler çok ama çok yorgunum 2 gündürde baş ağrısı çekiyorumm
menüü yazıym çıkıcam
geçmişi yarn okurum
sabah:1sb süt,1 yeşil elma
ara:1ceviz içi,2 kuru kayısı,1 yeşil çay,1 yeşil elma
öğle:8yk patlıcan kurusu,salata yoğurt,2 dlm tam buğday ekmek
ara:1 bardk ayran,1 galeta
ara:1 yeşil elma, 1 yeşil çay
akşam:1 kepçe yeşil mercime çorbası,haşlanmış brokoli,yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 yeşil çay yarm elma leblebi ,yarm greyfurt
hosgeldin canimMerhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.
bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanliksaol cnmmm
evet her sabah tartılıyorum
kötü bi alışkanlık kimseye tavsiye etmemeksiye düşerken iyi ama sabit çıkınca veya artıya geçince bütün motivasyonun bozuluyo
sapıtıp ne bulursan yiyosn
insallah canimgünaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)
ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yaringünaydın kızlar
pazartesiden beri dikkat ediyorum
bu sabah gerçekten mutlu etti tartı beni
haftasonuna saklıyorum iştahımı ama
demekki dikkat edince oluyormuş
eğer yarında aynı yada daha az çıkarsam bu benim için rekor olacak 1 kilodan fazla vermedim bir haftada
gunaydın kızlar nasılsınız
bembeyaz bır goruntuyle uyandım cok guzel kar yagıyor
dıyet nasıl gıdıyor topıge gelemedım 2 gundur yanı dogrusu canım pek gelmek ıstemedı
dıyetım ıyı gıdıyo sukur sevdıcek 3 ben 1.7 gıbı kılo vermısız sukur 1 haftada
haftaya carsambaya kadar ıns dahada cok verırız
hıc bozmadık dıyetı ben bu kdar ıradelı olabılecegımızı dusunmuyordum dogrussu
gecmis olsun canimevet canımikinci tenefüsümüz 15 dakika ama yine 5 dakika çocukların başında duruyorum..beslenmelerini bitirsinler diye...
sorma canım başımın ağrısından ölüyorum iki gündür ağrı kesici de almak istemiyorum ve bu şekilde çekiyorum. Diyette en masumu salata canım yapma o kadar da olsun vücudumuzun da ihtiyaçları var.Onu da yemezsek ne yiyelim biz...
hasretcim tülsüz daha cok hosuma gittiyılbasında planladıgım elbıseyı sevdıcegın lafları yuzunden gıyemıyorum
yenı bır elbısede almak ıstemıyorum
sımdı bır foto yukleyecegım sızce nasıl duruyor yanı cok mu fazla yılbası gecesı ıcın
bırde aslında kollarda tul yok ben o sekıl yaptım
arkadakı fermuarını kapatmadıgım ıcınde tam oturmadı ustume
fıkırlerınızı merak edıyorum olmamıs dersenız mecburen yenı elbıse alacagımEki Görüntüle 582145
wuw gözlüklerde pek charismatik duruyorEki Görüntüle 582204
bu da gozluklerımız
fadıme ablacım senın ıcın yukledım bunlarıda yuklede gorelım demıstın
kahverengısı benım sıyahı sevdıcegın
Eki Görüntüle 582224
elbısenın tulsuz halı bu evet fermuarını kapamadıgım ıcın gobegım fazla cıkmıs
he zaten normaldede vardaesımın begenmedıgı bu degıl
sırt dekoltelı bır elbıse gıyecektım ıstemedı gıymemı bende bu sekılde kombınleyıp gıyeyım dıye dusundum
yenı elbıse almak ıstemıyorum cunku
tsk ederım canm evet 21 kg verdım fotom vardı aslında tpoıkte
hatta gecen hafta yuklemıstım en sısko hallerımı
gunaydın suzıcımmm
aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bendeHİÇ SORMA CANIM YAaa
benden bi halt olmaz
kendimi sıkamıyorum..
önüme gelene hayır diyemiyorum..
galiba bu halimdende memnunum
bilmiyorum üffff..
yarın artı çıkıcam büyük ihtimal
günaydın canım..
akşam yemenden iyidir canım
ben hem burda yazıp hemde tarif arıyorum bloglarda sitelerde..
hayirli yolculuklar canimHoşbuldummmmm :))))
Dün sürekli elektrikler kesildi durdu donduk resmen okul zaten buz gibi... öğlen çıkışta rakadaşa gittik soğuğa dayanamayıp evi sobalı olan bir arkadaşımızda geceyi geçirmeye gittik sabahta ordan okula... malum buralarda kalorifer doğal gaz falan yok ya elektrik yakıcaksın ya da soba... bende tekim diye soba yakmıyorum korkuyorum... dün eve gelmeyip düzenm bozulunca yemek düzenimde bozuldu rahatça kızabilirsiniz bana :) işte dünkü benim ve bugünkü menüm aşağıda :)
dün:
Sabah: sabah kahvaltı yapmadım normalde kepekli ekmeğe sandviç yapardım yine yaptım ama yemeye vaktim olmadı cnaımda istemedi kendime çok kızdım
Öğlen: arkada gittik kısır yaptı yaklaşık 5 kaşık kısır bol marul biraz salatalık turşusu ve 2-3 tuzlu fıstıkla 2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam: bir tabak makarna 4 tane etli yaprak sarması 3-4 lokma pişmiş patlıcam ve 3 dilim ekmek yedim
ardından dizi film faslı başladı tabiki...7-8 tane kestane yedim sobayı bulmuşken dayanamayıp pişirdik. 3 bardak şekersiz çay bol su ve çikolatalı puding arkasından bir tane mandalina yedim. ohhh ne güzel diyet yapıcam ben değil mi... ah ben ah....
o gece öyle bitti....
sabah kalkınca.... yani bugünkü menüm
sabah kahvaltısında yine arkdaşlardaydık 2 bardak şekersiz çay içtim salatalık 3 dilim ekmek ve 5-6 siyah zeytin yedim.
öğlen küçük sandviç kemek ekmeğine bir dilim kaşar ve marulla yağsız tost yaptım.
akşam: az yağlı etsiz havuçlu pırasa yapıcam 1 tabak yerim. 1 tanede portakal yerim bugün biter... belki ıhlamur ya da ödem söktürücü bitki çayı içerim ben,i döveblirsiniz serbest....
spor yapamam muhtemelen şimdi mutfağa giricem ve böreklik ıspanak pırasa,yoğurtlamak için karnıbahar falan haşlayıp hazırlayacağım bunların hepsini yemeyeceğim rahat olun bunlar hazırlanıp buzluğa konacak burada yazın bu sebzeleri bulamıyorum nişanlımda çok seviyor o yüzden şimdiden hazırlayıp koyucam gelince yesin diye... birsürü sebze var daha yemek pişiricem akşam olur... sonra evrak işlerim var... zaten 10 gibi yatmam lazım çünkü 3 gündür uykusuzum. yarın Antepe gideceğim arkadaşımın yanına... bakalım antepte nasıl diyet yapacağım....2 gün zor geçecek zor...
neyaptiniz da herkes geldiToplam 40 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 38 ziyaretçi)
zerra, ftemiz+
hosgeldin canimcevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabahögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?