70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün arkadaşım aradı cuma akşamı size gelecez dediler akşam çaya
nasıl sevindim bu akşam olmamasına
tartı öncesi kötü olurdu yani
yarına çayın yanına bişeyler yapmam lazım
tarif baktıkça kendimle savaşıyorum valla

amaaann yapmaaa o yemek tarifi veren sitelere baktıkça midem kazınıyoo :))))

HİÇ SORMA CANIM YAaa
benden bi halt olmaz
kendimi sıkamıyorum..
önüme gelene hayır diyemiyorum..
galiba bu halimdende memnunum
bilmiyorum üffff..
yarın artı çıkıcam büyük ihtimal
günaydın canım..
akşam yemenden iyidir canım

ben hem burda yazıp hemde tarif arıyorum bloglarda sitelerde..

ıns gorursun mınecım ıstedıgın rakamı
mısafır gelınce hersey altust oluyor
bızde esımın halasını davet edecektık yemege dedım dha sonra davet ederız
yoksa ev sahıbının yememesı olmaz degıl mı
yok canım esım bu elbıseyı begendı onun begenmedıgı baska bır elbıse
ben bırde sızın fıkrınızı almak ıstedım
gıttıgımız mekan sık bır yer bırde kalabalık gıdecegız emınım dıger kızlarda cok sık gıyınırler
zaten yılbası sonrası facede gorursun fotoları

Kızlar istabul atatürk havalimanı çevreside bembeyaz olduu :))) keşke erken çıksak :))

öğleni yedim geldim:

bir buçuk kepçe domates çorba
bir kabak dolma
bir dilim kepek ekmek :) :26:
yoğurt
salata
soda

inşallah canım
evet ev sahibi yemezse hoş bir durum olmaz sanırım
bende onun için cuma gelmelerine sevindim
hadi bakalım fotoları bekliyorum
sen yap ozaman ama tariflerin ölçüsünün yarısını yap az olursa yemezsin millet yer sana kalmaz :))
yok canım yaa cuma diye ödül olur
hem ben misafirliğe gitsem ev sahibi yemezse işkillenirim valla
neden yemiyor diye

Hoşbuldummmmm :))))

Dün sürekli elektrikler kesildi durdu donduk resmen okul zaten buz gibi... öğlen çıkışta rakadaşa gittik soğuğa dayanamayıp evi sobalı olan bir arkadaşımızda geceyi geçirmeye gittik sabahta ordan okula... malum buralarda kalorifer doğal gaz falan yok ya elektrik yakıcaksın ya da soba... bende tekim diye soba yakmıyorum korkuyorum... dün eve gelmeyip düzenm bozulunca yemek düzenimde bozuldu rahatça kızabilirsiniz bana :) işte dünkü benim ve bugünkü menüm aşağıda :)

dün:

Sabah: sabah kahvaltı yapmadım normalde kepekli ekmeğe sandviç yapardım yine yaptım ama yemeye vaktim olmadı cnaımda istemedi kendime çok kızdım
Öğlen: arkada gittik kısır yaptı yaklaşık 5 kaşık kısır bol marul biraz salatalık turşusu ve 2-3 tuzlu fıstıkla 2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam: bir tabak makarna 4 tane etli yaprak sarması 3-4 lokma pişmiş patlıcam ve 3 dilim ekmek yedim
ardından dizi film faslı başladı tabiki...7-8 tane kestane yedim sobayı bulmuşken dayanamayıp pişirdik. 3 bardak şekersiz çay bol su ve çikolatalı puding arkasından bir tane mandalina yedim. ohhh ne güzel diyet yapıcam ben değil mi... ah ben ah....

o gece öyle bitti....

sabah kalkınca.... yani bugünkü menüm

sabah kahvaltısında yine arkdaşlardaydık 2 bardak şekersiz çay içtim salatalık 3 dilim ekmek ve 5-6 siyah zeytin yedim.

öğlen küçük sandviç kemek ekmeğine bir dilim kaşar ve marulla yağsız tost yaptım.

akşam: az yağlı etsiz havuçlu pırasa yapıcam 1 tabak yerim. 1 tanede portakal yerim bugün biter... belki ıhlamur ya da ödem söktürücü bitki çayı içerim ben,i döveblirsiniz serbest....

spor yapamam muhtemelen şimdi mutfağa giricem ve böreklik ıspanak pırasa,yoğurtlamak için karnıbahar falan haşlayıp hazırlayacağım bunların hepsini yemeyeceğim rahat olun bunlar hazırlanıp buzluğa konacak burada yazın bu sebzeleri bulamıyorum nişanlımda çok seviyor o yüzden şimdiden hazırlayıp koyucam gelince yesin diye... birsürü sebze var daha yemek pişiricem akşam olur... sonra evrak işlerim var... zaten 10 gibi yatmam lazım çünkü 3 gündür uykusuzum. yarın Antepe gideceğim arkadaşımın yanına... bakalım antepte nasıl diyet yapacağım....2 gün zor geçecek zor...

Toplam 40 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 38 ziyaretçi)

zerra, ftemiz+

Son düzenleme:
cevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabahögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem

hoş geldin canım...

tam 8 yıldır yani kızımı dünyaya getirdigimden beri fazla kilolarım var kah 70 kah 60 ama hep var insaallah artık kalmayacak 2 çocuk annesi olupta zayıf olan bir sürü kadın var bende onlardan biri olacagım eski narin halimi öyle özlüyorum ki üstelik sadece bende degil eşimde özlüyor. bu sefer başaracagım inş tabii sizin desteklerinizle

selam kızlar....

hava bembeyaz kar yaptı...çok güzel böyle havaları çok severim....neyse bu arada diyetle ilgi herhangi bir problemde şu saate kadar yok.umarımda olmaz.

sabah

3 yk.menemen
2 dilim beyaz peynır
1 bardak açık çay
1 dilim uno denge ekmeği

ara

1 adet elma

öğle
200 gr.balık
salata
1dilim uno denge ekmeği

ara
1 mandalina

akşam

5yk.kıy.bamya
salata
3yk.yoğurt
1dilim uno denge ekmeği

ara
1sb.süt
1 adet mandalina

zerra, ftemiz+
Evet, ben de çok şaşırmıştım.
Hoşgeldin canım,
Öncelikle sabah ne kadar erken güne başlarsan, yani kalkınca kahvaltı yaparsan, metabolizman da o zaman çalışmaya başlar.
Sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara
şeklinde beslenmeye çalışmalısın.

neden olmasın canım yeterki gerçekten iste....

Bugün sınavım vardı 1 poaça çay ve 2 küçük kare çikolatayla duruyorum su hiç içmedim:S Acil düzen şart bana:/ Şimdi canım yeşil fas. çekti onu yapcam umarım cıss deildir Ekmek yemiyorum zaten hiç...Yarın düzen başlarım inşallah :)

tamam betülcüm cuma günü baslayalim tekrardan bildirimlerimize yoksa batti balik yan gider kendimizi frenleriz
insallahhh hamis kalir cizelgeni öyle yaparsin canim
ikisi de aynı pardesü. birincisi zayıfladıktan sonra. daraltmıştım pardesüyü çok bol geliyordu.
o yüzden dikkat et yinede betülcüm emeklerin bosa gitmesin tatli kiz
insallah canim
yok minem ben az yiyemem zaten dün ispanak 1 tabak dolusuydun yaninada kocaman kase yogurt yedim
hosgeldin canim negüzel seni tekrar aramizda görmek
bende geldimmm.. 76 kilo bir bayanımm..ama artık 55 kiloluk bir fıstık olmak istiyorummm.. motivasyona ihtiyacımm varr..inşallah başarırız.......:))))
hosgeldin canim

bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorum
canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdin
gecmis olsun tatlim
Merhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.
hosgeldin canim
bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanlik
günaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)
insallah canim bizede gelse keske kar cok soguk buralar
ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yarin haftasonuda fazla kacamak yapma canikom geri alma verdigini

gecmis olsun canim havalardan herhalde basagrisi :26:
hasretcim tülsüz daha cok hosuma gitti üzerine bi siyah ceket blazer giydinmi tamam
Eki Görüntüle 582204

bu da gozluklerımız
fadıme ablacım senın ıcın yukledım bunlarıda yuklede gorelım demıstın
kahverengısı benım sıyahı sevdıcegın
wuw gözlüklerde pek charismatik duruyor

gunaydın suzıcımmm

aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bende
hayirli yolculuklar canim

zerra, ftemiz+
neyaptiniz da herkes geldi
hosgeldin canim

birde kizlar gamzeyi merak ediyorum :26:kac gündür aklimda :26:

yarin maya taklimine göre dünya batacakmis burdakiler konusup duruyor birde zamaninida biliyorlar 10.30- 11 civari diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…