tamam betülcümcuma günü baslayalim tekrardan bildirimlerimize yoksa batti balik yan gider kendimizi frenleriz
o yüzden dikkat et yinede betülcüm emeklerin bosa gitmesin tatli kiz
Burayı takip edersen, sağlıklı beslenme nasıl olur öğrenirsin canım. Su çok önemli kilo vermen için, yağ yakımını su içerek sağlıyor vücut, ilk hedefin kendini su içmeye alıştırmak, en az 2,5 litre su tüketmeye çalış, 2-3 bardak bitki çayı iç.
Biz burada,
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde beslenmeye çalışıyoruz canım, örnek listemiz var onu baz alırsan, sende verirsin kilocuklarını.
iyiyiz canım, sen nasılsın? İradene sağlık cıssız menün için, ben maalesef cıss yaptım
Gün içinde buraya uğrarsan, herkesle görüşürsün canım, iletişime geçmek derken neyi kastettin ki? Hepimiz burda paylaşımda bulunuyoruz, menülerimizi yazıyoruz, cuma günleri, sabah aç karnına iç çamaşırla tartılıp , bildirimde bulunuyoruz.
tamam betülcümcuma günü baslayalim tekrardan bildirimlerimize yoksa batti balik yan gider kendimizi frenleriz
insallahhh hamis kalir cizelgeni öyle yaparsin canim
insallah canim
yok minem ben az yiyemem zatendün ispanak 1 tabak dolusuydun yaninada kocaman kase yogurt yedim
hosgeldin canim negüzel seni tekrar aramizda görmek
hosgeldin canim
bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorum
canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdin
gecmis olsun tatlim
hosgeldin canim
bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanlik
insallah canimbizede gelse keske kar cok soguk buralar
ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yarinhaftasonuda fazla kacamak yapma canikom geri alma verdigini
gecmis olsun canimhavalardan herhalde basagrisi :26:
hasretcim tülsüz daha cok hosuma gittiüzerine bi siyah ceket blazer giydinmi tamam
wuw gözlüklerde pek charismatik duruyor
aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bende
hayirli yolculuklar canim
neyaptiniz da herkes geldi
hosgeldin canim
birde kizlar gamzeyi merak ediyorum :26:kac gündür aklimda :26:
yarin maya taklimine göre dünya batacakmis burdakiler konusup duruyorbirde zamaninida biliyorlar 10.30- 11 civari diyorlar
ben de iyiyimmm, irade var şimdilik ama 1 yıl oldu nerdeyse diyete başlayalı, çok uzun zamanda çok ağır veriyorum
Ouyyy o zaman sıkıp sıkıp içmeyeyim her sabah ben
bugünkü menüm
sabah yine tostum her zamanki gibi
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1 kase mercimek çorbası bu kadar, stand da görevliydim yiyemedim
ara çok az leblebi yine, yoğunluktan yiyemedim
akşam yine bezelye yiyeceğim çok seviyorum, 4 yk yoğurt ve salatayla
güzel olmadı bugün menüm
insallah canim
yok minem ben az yiyemem zatendün ispanak 1 tabak dolusuydun yaninada kocaman kase yogurt yedim
hosgeldin canim
bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorum
canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdin
gecmis olsun tatlim
hosgeldin canim
bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanlik
ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yarinhaftasonuda fazla kacamak yapma canikom geri alma verdigini
hasretcim tülsüz daha cok hosuma gittiüzerine bi siyah ceket blazer giydinmi tamam
aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bende
hosgeldin canim
yarin maya taklimine göre dünya batacakmis burdakiler konusup duruyorbirde zamaninida biliyorlar 10.30- 11 civari diyorlar
çok beğndm cnm güle güle kullanınEki Görüntüle 582204
bu da gozluklerımız
fadıme ablacım senın ıcın yukledım bunlarıda yuklede gorelım demıstın
kahverengısı benım sıyahı sevdıcegın
Toplam 40 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 38 ziyaretçi)
zerra, ftemiz+
hoşgldncevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabahögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem
insallah canim
hosgeldin canim
gecmis olsun tatlim
hosgeldin canim
hosgeldin canim
maş. suzicm kaçamak yapmıyp tam uyarsan eksilirsndün yediklerimide yazayim :
sabahi unuttumya cok kötü uutkanlik var bende ya
ara: mandalina yemisdim sanirsam
öglen 1 tavuk snitzel yemisdim
ara: elma
aksam ispanak yogurt 1 dilim kara ekmek
2 mandalina
1 avuc findik
bugün :
sabah ac karnina gözler tam acilmamis1 sütlac
kahvalti: domates peynir 2 dilim ekmek ( dilek 1 dilim ekmek 1 has yum. demisdi ama sabah gec uyaninca has yumurta yapmaya vakit kalmadi) salatalik biraz maydonoz limon sIktIm maydonozun üstüne
ara: 3 kuru kaysi
öglen : 1 scnitzel üstüne ayran ictim
aksamda tavuk haslayip salata yapcam
yarın tartılalım bakalım ne alemdemişiz
buraya girmeye utanıyorum resmen çok yiyince dün yine cozuttuk arkadaşlarla :18:
geri almam inşallah
gel cnm gel aldıklarını tekrar birlikte veririz
merhaba kızlarr
ben 2 gündür yazamıyorum sitetye yazacak oluyorum giriş yapın diyor, tekrar yazıyorum yolluyorum aynı şey, nese okudum ama unuttum çoğu şeyi tekrar okuyamıyacam, az zamanım var, genell olarak pazartesi, salıi, ve çarşamba iyiydim, ama bu akşam, mahvettim menüyü, saat 4 te sporumu yapmıştı, eve geldim yemeği geç yedik ve ben çok ama çok yedim, acaba uymadan biraz daha mı spor yapsam ne yapsam:26:
bu arada yarın bildirimleri kime yapacağız varmı talip, bilidiğim kadarıyla melojjj bayağıdır uğramıyor
iyi akşamlar kızlarrrr
menümü yazmaya gerek yokk
dünkinin aynısı
aranızda kabızlık problemi yaşıyan varsa bu listeyi mutlaka uygulasın
ömrü haytımda günde 3 kere tuvalete çıkmamıştm
2.5lt su
1 saat spor
aaaaa ortimde burdaymış. hiç karlılaşamıyorduk. valla ben fazlasıyla kabızlık sorunu yaşıyorum. merak ettim listeyi canım
evet cnm hiç karşılaşamıyoduk
geçen hafta diyetisyende artı çıkınca farklı bi liste verdi paylaşmıştm geçmişte bidaha paylaşıyım
sabah:1sb süt,1 elma
ara:1fincan yeşil çay,1 galeta,2kuru kayısı,1ceviz içi
öğlen:8yk sebze yemeği,1/2kase yoğurt,2dilm ekmek,bol salata
ara:1 yeşil çay,1 elma
ara:1 bardak ayran,1 galeta
akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk
ara:1elma,1fincan yeşil çay,1çb leblebi,1/2 greyfurt
elma yemekten gına gelioo ama
bide greyfurttt ...öğğğğ yaniii ilaç çiğniyomuşum gibi hissediyorumm
amaaa hem eksiliyosun hemde wcden çıkamıosn tavsiye edrm
evet cnm hiç karşılaşamıyoduk
geçen hafta diyetisyende artı çıkınca farklı bi liste verdi paylaşmıştm geçmişte bidaha paylaşıyım
sabah:1sb süt,1 elma
ara:1fincan yeşil çay,1 galeta,2kuru kayısı,1ceviz içi
öğlen:8yk sebze yemeği,1/2kase yoğurt,2dilm ekmek,bol salata
ara:1 yeşil çay,1 elma
ara:1 bardak ayran,1 galeta
akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk
ara:1elma,1fincan yeşil çay,1çb leblebi,1/2 greyfurt
elma yemekten gına gelioo ama
bide greyfurttt ...öğğğğ yaniii ilaç çiğniyomuşum gibi hissediyorumm
amaaa hem eksiliyosun hemde wcden çıkamıosn tavsiye edrm
onu bilmiorm cnm belki elma belki greyfurt belki her akşam yediğim haşlanmış karnıbahar/brokoli belkide hepsinin bir araya gelmesinden:26:greyfurtmu bağırsaklara iyi geliyor, benimde sorunum varda bağırsaklarla ilgili
süpermiş canım liste. bende bir deniyim. ben greyfurt yemeyi seviyorum yaaa.ama elma için aynısını diyemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?