70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel cnmm spor gerçekten çok önemli..
düzen işine gelirsek hepimizde aynı galiba bendede 2-3 hafta iyi gidiyo sonra bi sapıtma dönemi oluyo
sapıtma dönemlerindende kurtulsak tam süper olucak 2ileri 1geri kendimizi yoruyoruzzz

doğru söylüyorsun canım yaaa.burda beraber sapıtmalarımızı engellemek için değilmiyiz. burdakilerden başka kimse anlamaz 2ileri 1geri gitmenin ne olduğunu. hayırlısıyla istediğimiz kilolara bir kavuşsak.

evet cnmmm bunun için varızzz
durmak yok yola devam hedf 60

ben yatıym cnm iyigeceler iyi uykularrrrrrr
yarın tartıda herkesin yüzü güler inş..

selam kızlar
sanırım yarın listeyi ben yapacağım
melojdan ses çıkmadı

herkesin dikkatine

bildirimleri bana özel mesajla yapınız

mesaj hakkı olmayan kısçelerin bildirimini mesaj hakkı olanlar yaparsa iyi olur

yarın misafirim var burayı takip edemeyebilirim listede neden değilim diye kimse alınmasın
tamammı kızlar

bildirim
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen-giden:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde yapılacak

farklı gelen bildirimler kabul edilmeyecek

bildirimler özel mesajla gönderilecek

hadi bakalım bu hafta rekor kıralım herkes yapsın bildirimini

varmı kızlar itirazı olan?
öpüldünüz...

Son düzenleme:
evet cnmmm bunun için varızzz
durmak yok yola devam hedf 60

ben yatıym cnm iyigeceler iyi uykularrrrrrr
yarın tartıda herkesin yüzü güler inş..

iyi geceler canım . bende yatıcam. inş. canım hepimizin yüzü gülsün.

sen liste yapcaksın birde itiraz mı olcak canım. şimdiden liste için tşkler. iyi geceler canım

İYi geceler kızlar bugünkü menümü yazayım
kahvalti
2 dlm tbekmegi
iki yumurtanın akı
6 zeytin
biraz lor peyniri
öglen ve akşam
bugün ayran detoksu yaptigim icin ayran karışımı
su ve yeşil cay.
bakalım yarın tarti ne dicek... geçen hafta 69.5 demişti. var yaa altı rakamını bi yerde gördügümde bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi Öpüyorum hepinizi..

Sabah sabah sütlaç ne ola ki??Diğerleri güzel canım, hadi bakalım olcek inşallah

Günaydın kızlarrr,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :62,9 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :100 gr.
hedef kilo : 55 kg
haftaya 62 görmek ümidiyle, şimdiden tüm kilo verenlere tebriklerrr.

Son düzenleme:

günaydın canım tebrikler....
böyle devam edersen benim gibi cozutmazsan görürsün canım..
ben artıdayım maaleseff.

bildirimim
baş:62.8
geçen hf:60.4
bu hafta:61.1
gelen:700 gr
top. gid:1.7 kg
hedef:56(sanırım hayal)

.

Kızlar günaydın ilk kez bildirim yapıyorum geçen hafta yeni katıldığım için yazmamıştım

boy 1,70
başlangıç 75,9
şuanki 75,5
giden 400 gr

vay be böyle gidersem yolum çok uzun ama sağlıklı :) ben iyi bi diyet yapsam daha fazla verirdim demekki çok yanlışım var oturup düşünmem lazım bunu ...

sabah yarım salatalık iki dilim kepek ekmeği biraz beyaz peynir 4 yeşil zeytin :)))

tebrikler canım... verirsin ne olacak bi kassan 1 kilo gider 61,9 bile görebilirsin :))

bildirimim

.

hayal değil gerçek... ne kalmış 56ya... karamsar olursan veremezsin... ama ha bi gayret ha gayrettt...

günaydın canım tebrikler....
böyle devam edersen benim gibi cozutmazsan görürsün canım..
ben artıdayım maaleseff.
Sıkma canını, haftaya toparlarsın inşallah, alırken ne kolay, verirken böyle gr.gr. yaaa, çok düzenli gitmemiz gerekiyor demek ki.

bildirimim

.
Haftaya toparlarsın canım, bu haftakilere farzetki ödülündü.

Tebrikler canım, yavaş olsun kalıcı olsun, doğru düşünüyorsun, ben de hep o şekilde verdim.

kızla yaa ben sinir oldum dün 66.500 ü gördüm. bugün 66.800 bide dün gerçekten nerdeyse hiçbirşey yemedim nasıl oldu bu yaaaa

tebrikler canım... verirsin ne olacak bi kassan 1 kilo gider 61,9 bile görebilirsin :))

hayal değil gerçek... ne kalmış 56ya... karamsar olursan veremezsin... ama ha bi gayret ha gayrettt...
Canım Zerra da, ben de geçen seneden beri topikteyiz, ben toplamda 10 kg. o da, sanırım 17-18 kg. vermişti, sonra tekrar almaya başladık, bir türlü 59 barajını kıramadık, sen sen ol, 59 u görürsen sakın bırakma

yok yaaa ben 59 u hayal bile etmiyorum :)) Benim için 65-68 arası süper oluyo :)) 59 kilo olsam manken olurum hehe :)))

ama artık çok sıkıldımmmmm....
tebrikler canım...
kızla yaa ben sinir oldum dün 66.500 ü gördüm. bugün 66.800 bide dün gerçekten nerdeyse hiçbirşey yemedim nasıl oldu bu yaaaa

arada oluyor canım vücudun ödem yapmıştır sen dikkat etmeye devam et
bi bakmışsın patır patır gitmiş kilolar

Canım ödemdir o, sıkma canını, diyetini bozmazsan haftaya görürsün mükafatını, olur öyle tartıda bazen, sakın bozma sen

sağol canım inşallah öyledir yyaaa hani kaçamak falan olsa tamam diycem.hiç ekmek yemedim. yyanımda arkadaşlar 1 tane köy ekmeği yediler yaklaşmadım bile inşallah ödemdir o valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…