Bitki çayı zamanıBu ikinci kupam olacak, sabah yeşilçay(a.ce vit.) şimdi papatya içiyorum.
hım saol cnm resım cekıp eklerım yarına. Esım kılolu deılsın dıo ama ben ustumde fazlalık hıssetıyorum bıde benım kemıkler bıraz ırı o yuzden daha zayıf olmak ıstıyorum boyum 1.71 kılom 69 vermem gereken 10 kılo var
Bitki çayı zamanıBu ikinci kupam olacak, sabah yeşilçay(a.ce vit.) şimdi papatya içiyorum.
günydn cnmmmgunaydın artık nasılsınız demıyorum bu zamana kadar hıc cevap gelmedı daha
carsabaya az kaldı bakalm ne dıyecek dıyetısyen dun bı pantlonumu gıydım onceden sıkıyordu
dun cok rahat oldu ahh nasılda sevındım
kac cıkacagım dıyetısyende cok meraktayım
2 haftada neredeyse hıc kacamak yapmadık
sadece dun aksam saat 9 gıbı
1 fındık ezmesı cokcok azda cerez yedık
ama pısmanda degılım 2 haftada okadar kacamaktan nolcak sankı dımı yanı
ıns 65 gorurumde bende bıldırım yaparım cuma gunu
herkese ıyı bır hafta dılıyor gıtsın kılolar dıyorum
çok geçmiş olsn cnmsen zaten 67,8 ile benden 7 kg fln azsın :)) siya pant. ve tişörtte hemen hemen 3-4 kg az gösteriyo :)))
canım benim bebiş olmuyo laporosopi ameliyatı olcam geçen ay olcaktım , adet bitiminde olmam gerekiyo bu ameliyatı, ben adet oldum aynı zamanda faranjit oldum.. bu ay yine adet olmadan 4 gün önce boğazım şişti hala iltihabı kurumadı ama bakalım ne dicek doktor çarşamba yada perşembe gidicem işte kısmet ne dicekler belki olamadan geri dönerim yine(
menu
sabah
1 bucuk dılım ekmek
azcık peynır 3 zeytın
domates salatalık cay
ara
2 kayısı
2 cevız yesılcay
oglen
az corba
et doner
ayran 1 dılım ekmek
ara
2 form bıskuvı
yesılcay
aksam
1 bıberdolması
salata
yogurt
ara
meyve
2 . 2bucuk lt su
Günaydın kızlarrr,
Haftasonu maduresi olarak ben de geldim, maalesef çozuttum, dövün beni, pişmanımmmm:18: :18:
Umarım sizler çok cozutmamışınızdır.
bazı insanlar çok kendini bilmez oluyoeminim abinde çok üzülüyodur.Yengenede sorsan arada mutlu olur onu düşündüğünü hisseder en azından..ama senin gibi anlayışlı olamayanlar çok oluyo.. benim görümcem ' siz bizim çocuklarımıza kızarsınız ha yaramaz diye allahta size vermez işte böyle HAHAHA ' diye kahkaha attı suratıma.... gelde örümcek görümce deme işte :))
diyorum hep bazen çocuğunun olmamasından çok çevre öldürüyo seni...
neyse sabah saba derdimle boğmıyım sizide afedersiniz...
şimdi ben sabah iki tane ev poğçası peynir salatalık yedim:) şimdi çekin benim saçımı başımı poğçalar yüzünden :))
6 haziranda çekilmiş bu foto
yine böyle olcam inşallah
Eki Görüntüle 585832
buda bugünkü halim, öylesine giyindim çıktım kıyafete bakmayın
bakın göbek yok diyordunuz bide
Eki Görüntüle 585833
Geçmiş olsun oğluna canım, hepimiz cozuttuk hafta sonu, toparlanma vakti geldi ama.günaydnnn kızlarrrr
dün sabah kahvaltıda cozutmuş olarak burdaymmm
bi kahvaltı yaptım
bide akşam yemeği yedim
çok düzensizdi...
oğluşum yine hasta
geçen sefer tam toparlanmadı herhalde yine ciğerlerinde sorun....
minecm listemiz çok güzel ellerine sağlık
beren 1.olmuşsun tebriklerrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz,azminiz daim olsun,sohbete katıln
topiğimiz canlansınnn
herkes tıkır tıkır kilo versinnn
kurtulalım bu yağlarımızdan:119:
Sana da afiyet olsun canım.afiyet olsun canım
bende 1 kupa yeşil çay ve 1 lt su içtim
Afiyet olsun, şifa versin canım.Canım bende 170 boyundayım 59 olsam manken olurum diyodum geçende :) kendini kasmada yavaş yavaş verebilirsin bence hiç acelen yok senin :)))
ben ikinci ıhlamurumu içiyorm ama ballı :)) Biliyosunuz işte boğaz iltihabı yüzünden
Sana da afiyet olsun canım.
Afiyet olsun, şifa versin canım.
Ben de yedim geldim.saolasın teşekkür ederim..
çok sakin topik herkes mamalarını yemye gitti heralde :)
Ben de yedim geldim.
1 tas tarhana çorba
1 tbk.mantar sote(2-3 parça tavuk)
yarım kepçe makarna
yoğurt
Afiyet olsun canım, güzelmiş, sen nerde yaşıyorsun, bir de çalışıyorsun sanırım?bende bi tabak ezogelin
2 kaşık pilav
4-5 kaşık nohut
salata yedim geldim :))
kilolu değiliz evet ama zayıfta değiliz iştee
canım bence cokda kotu durmuyor yanı
bırazcık fazlalıklarımız var okadar
kılolu degılız
taşırsın neden taşıyamayasın çoraptan huylanıryorsun sanırımetek giyenlere bayılıyorum... ama ben taşıyamıyorm yaa :)) o çorap beni öldürür. hele pantolon altına çorap giyiyolar ya hayranım öylesine beni resmen bütün gün kaşındırır :)))
hmm o kötü olmuş devamlı mutfakta olunca aklında yemekte olurçorba 1 kase
tavuk sote 3-4 yemek kaşığı
1 patlıcan orta boy 2 köz biber 2 kaşık yoğurtla
maalesef benim sorunum akşamda
mutfakta dolanıp duruyorum ne yesem diye regl bitti iştah hala çok açık
bide benim oturma odası mutfak aynı
devamlı gözüm yiyecek bişeylere takılıyor
inşallah canım çok sağolaman aman bi göbiş yok cnm
inş. içiin rahat ettiği kiloya ulaşırsn
Afiyet olsun canım, güzelmiş, sen nerde yaşıyorsun, bir de çalışıyorsun sanırım?
Ben de Antalya'dayım, muhasebeciyim. Çalışmak dediğin gibi sevdiğin istediğin bir yerde olursa zevkli, ama bir de ortamdan memnun değilsen felaket sıkıcı olur. 17 senedir iş hayatındayım, 12 senedir de aynı yerdeyim, artık ben de sıkıldım, ama hayat şartları yapacak bişey yok, mecburen çalışacağız.yaa evet çalışıyorum... çalışmayı hem seviyorum hem sevmiyorum :))) istanbuldayım aynı zamanda... Siz neredensiniz
afiyet olsunBen de yedim geldim.
1 tas tarhana çorba
1 tbk.mantar sote(2-3 parça tavuk)
yarım kepçe makarna
yoğurt
bende bi tabak ezogelin
2 kaşık pilav
4-5 kaşık nohut
salata yedim geldim :))
Teşekkür ederiz nazar boncukları için, benden de sana gelsinafiyet olsun
afiyet olsun
Teşekkür ederiz nazar boncukları için, benden de sana gelsinşimdiden vereyim de unutma akşama bunu emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?