iyi yapmışın canım kontrole giderek herkesin kontrol ettirmesi lazım her konuda dikkatli olmak lazım birşey çıkmaz umarım sağlık ocağında aşı yapıyorlar bu arada kızamıkçık aşısı onuda yaptır yaptırmadıysan :) bu arada teşekkür ederim ama bu benim için fazla bir kilo ben 70lere çıkmamıştım 58-59 geliodum hep ona bile fazla diodum şimdi 65 kiloyum boğulucak gibiyim sende zayıflarsın canım biz karar verdikten sonra kim tutar bizi kendimizden başka :))kızlar belki gece birileri vardır dedim kimseler yok ahh bu iftarlar işi bozuyo ramazandan sonra tam anlamıyla yapılır elma diyeti ..bugün kadın doktoruna gittim rutin senelik kontrol birde simir testi diyolar yanlış yazmadıysam ondan yaptırdım sonuç 1 hafta sonra veriliyo İNŞALLAH bişey çıkmaz herkesin yaptırması gerekiyomuş bide rahim ağzı kanseri olayı çıktı ya eskiden yoktu bunlar nerden çıkıyolar anlamadım neyse yarın oruç tutabilcem 8 gün yemiş oldum .MAGRENTA canım gördüm resimlerini çok güzelmişsin ben gözümde esmer canlandırmıştım seni çok güzel cildin var sende seda gibi bizi kandırıyon kilo olayında anladım seni kopamıyonda topikten kiloluyum diyon ben senin o kiloluyum dediğin kiloya inebilsem daha ne isterimki neyse herkese tatlı rüyalar işe gidenler mışıl mışıl uyuyolardır şimdi yarın gününüz güzel geçsin fıstıklar
Günaydın kızlar... Herkeze güzel bir hafta ve hafta sonu diliyorum.. yarın çalışacak olanlara sabır ( bende tabiki çalışıyorum ) pazar günü dinleneceğiz inşallah... benim kilom yine 66 almadığım için seviniyorum... Kilo veren herkezi tebrik ediyorum.. hepinizi öpüyorum kızlar... ara ara gelirim... şimdilik hoşçakalın...
kızlar belki gece birileri vardır dedim kimseler yok ahh bu iftarlar işi bozuyo ramazandan sonra tam anlamıyla yapılır elma diyeti ..bugün kadın doktoruna gittim rutin senelik kontrol birde simir testi diyolar yanlış yazmadıysam ondan yaptırdım sonuç 1 hafta sonra veriliyo İNŞALLAH bişey çıkmaz herkesin yaptırması gerekiyomuş bide rahim ağzı kanseri olayı çıktı ya eskiden yoktu bunlar nerden çıkıyolar anlamadım neyse yarın oruç tutabilcem 8 gün yemiş oldum .MAGRENTA canım gördüm resimlerini çok güzelmişsin ben gözümde esmer canlandırmıştım seni çok güzel cildin var sende seda gibi bizi kandırıyon kilo olayında anladım seni kopamıyonda topikten kiloluyum diyon ben senin o kiloluyum dediğin kiloya inebilsem daha ne isterimki neyse herkese tatlı rüyalar işe gidenler mışıl mışıl uyuyolardır şimdi yarın gününüz güzel geçsin fıstıklar
günaydın canım iyi sabahlar sanada allah bize çalışma sabrı katlanabilme dayanma azmi versin hehehehh senle ben takıldık desene bende 65im gene heheh nasıl incez aşağı yaaa offff
iyi sabahlar herkese hayırlı cumalar kilom gene 65
sağol canım ne yapacağız bende düşünüyorum kilo almadığımız için sevinelim... ben bir yol buldum galiba... herkez birbirini aşşağıya çekecek...
Minna (60), magrenta(65), bursefa(66), whitehall(68), kiraz(73) grup başımız minna... isteyen vagona takılsın....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım ne yapacağız bende düşünüyorum kilo almadığımız için sevinelim... ben bir yol buldum galiba... herkez birbirini aşşağıya çekecek...
Minna (60), magrenta(65), bursefa(66), whitehall(68), kiraz(73) grup başımız minna... isteyen vagona takılsın....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en sişko benim burda yaaamafoldumbenmafoldumben
beni aşağılara çekin lütfennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sevdim bu fikri canım da şule 60a mı düşmüşşşşşşşşşş eyvahhhh anam biz aynı kilodaydık yaa hatun uçmuş gitmiş hemen alıom bende biber hapını yaaa olmucak böle sporada başlıom yavaştan baklalım işe yarıcakmııııı kızlarrr takılın vagonaaaa :))
en sişko benim burda yaaamafoldumbenmafoldumben
beni aşağılara çekin lütfennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geldiiimmmmm en şişko benim seni aşağı itceeemmmmkaydirigubbakcemile
günaydın kızlar güzel geçsin gününüz İNŞALLAH benim kilom 80.5 yani çıkmışım nasılmı bilmiyom kalorili şeyler yiyom sanırım akşamları ki evet tatlı olayı fena bende gündüz elma akşam bozuluyo birde evde doğru düzgün durmadıkki 15 günse 9 dışarda 6 evde .. öğle oldu ee ramazan herkeste döktürüyo şimdide benim var misafir çağırma olaylarım.yani ramazanda öle oluyo yani bundan sonrası dikkat edecem dersem yalan olur hala gidilcek yerlerde var üff ya sözde 73 olurcaktım bayrama neyse çıkım iş var pazara gidilcek kolay gelsin
çekiyorum kirazcımmm sende bana sarıl... ha gayret.... heheheeee
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?