70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef artık bende 70 kiloyum çok utanç verici yeni evliyim kilo aldım eşim zayıflamamı istiyor bende istiyorum tabi ama iradem zayıfff

günaydınn arkidişlerr

neskuik çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir de çabuk atlatır, ne kadarlık bebeğin belki diş çıkarıyor olabilir

kızlar kalkıp temizlik ve yamak yapmam lazım m,safirlerim gelecek akşama yada yarına, ama oyalanıp duruyorum
herkese iyi günler işim ereken biterse uğrarımm

geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah :26:

geçmiş olsn cnmm

geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah :26:
saolun kızlar görünürde bişey yok gibi
ama ateş gelip gidiyor bugünde hafif vardı
sanırım üşütme çok çıkarsa ateşi doktora götürcem artık
Allah kosusun bebişlerimizi
havar 29 aylık canım dişleri çıktı artık sanırım çünkü başka dişi kalmadı çıkacak

Ah kızlar kaç gün oldu başlayalım hala aynı kılodayim : 78.6
Gerçi arada çok kavramaların oldu e ben öğrenci oldugum için çok düzenli beslenemiyorum bugünkü menüm
Sabah 1 poaça öğlen 1 kahve :) aksama da ne olur bilemeyecem bol bol su icmeye çalışıyorum bir de çaylarım var onları iciyorum bir düzeni oturtabilsem her şey çok güzel olacak bana Bi kaç öneride bulunun kızlar yurtta yani dışarıda yiyebilecegim yemekler hakkında.s lutfennnnn:))

iyi akşamlar kızlar bugün fazla kaçırdım
menümü yazayım
kimsede yok sayfa bile ilerlememiş

sabah 8.30 ılık bir bardak limonlu su
3 dilim cavdar
1 tk vişne reçeli
3 parça çeçil
1 haş yum.

ara 12.30 3 kuru incir

öğlen 15.00 nesfit (4 kaşık yoğurt/5 yemek kaş nesfit)

ara 17.00 10 badem

Akşam 18.20
yarım sebze 2 dilim çavdar
5 kaş erişte (ekmek yada erişte olmamalıydı)
sonrası
2-3 parça tatlı yidim
1.5 lt su

Ya ne güzel bir menü :) 1.5 LT suyunu da içmiştin oh daha ne olsun. Peki bir şey soracm musli mı daha iyi yoksa nesfit mı ?

canım ben muslı hiç yemedim denemedimde
nesfit hafif geliyo bana
zaman zaman yedim ben kilo verirken geçen sene

anladım bana da müsli biraz ağır geldi de o yzden bi sorayım dedim. evet nesfit gayet hafif. ah bi de bol su içebilsem her şey daha güzel olacak benim için:)

hoşbulduk kızlar 168 76 kilo berbat duruyorum kendmden soğudum ama başaramıyorum. 1 senelik evliyim yani kısmetse ocak 29 1 senelik evli olcm. eşimde minyon tipli yanında yarmagül gibi duruyorum banada herkez zayıflayamazsn iri kemiklisin dio

teşekkür ederim canım
devamlı giriyorum topiğe ama kaptanlık işini yapamam
yani çok kilo veren deneyimli birisi olması lazım
menülere yorum yapması lazım
ben şunu yeme diycem ama kendim yiycem ozaman olmaz yaniii
eminim güzel olumuştur pastaa
hepbirlikte nice seneler yaşarsınız yaşlanırsınız inşallah
doğum günüsü kutlu olsun kocişinin
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun canım
boğazımı kötü acaba
benim kızımda ateşi çıkıyordu geçen sene çocuk cin gibi koşuyor oynuyor
ateş 39 oluyordu
doktor boğazı kızarmış diyordu ne iştahsızlık oluyordu ne huysuzluk
seninkinin iştahıda yoksa boğazıdır
neresi acıyor desen göstermiyormu canım?
Ya ne güzel bir menü :) 1.5 LT suyunu da içmiştin oh daha ne olsun. Peki bir şey soracm musli mı daha iyi yoksa nesfit mı ?
ben müsliyi daha çok seviyorum
yoğurtla ama
daha doyurucu oluyor tadıda daha güzel
ama sütle güzel olmuyor

orti listemizzz
1. umutlukuzu- nazugur
2. zerra- ftemiz
3. hasret- berenvildan

başka varsa ekleyeyim kızlar
ortilerin birbirine karşı sorumluluğu var unutmayın
verilen kiloların ortalaması alınacak ve liste yapılacak
yemeyin ortinizede yedirmeyin

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 1400 [/TD] [TD] 10.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] iden [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 17.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.1 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] nigdelim [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 5.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan abababa arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; seyihanu, tuhana_01, neskuik, hasret, keykey katılımlarının devamını diliyoruz.

bir hatam varsa affola kızlar

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere

Son düzenleme:
sanırım boğazları ağrıyor canım
iştahsızlık var
inşallah bu gece çıkmaz ateşi
ben ateşten çok korkuyorum

eline sağlık canım normal sayfada göremedim alıntı yapınca ancak görebildim listeyi

Iyi geceler kizlar ben onceki sene 3 ayda 10 kilo verdim bu grupta .simdi tekrar geri aldigim kilolari vermek istiyorum .aranizdayim artik kabul ederseniz..
hoşgeldin aramıza
deneyimlerinden bizde faydalanalım ozaman
malesef artık bende 70 kiloyum çok utanç verici yeni evliyim kilo aldım eşim zayıflamamı istiyor bende istiyorum tabi ama iradem zayıfff
hoşgeldin
inşallah devamlı gelirsin
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum
hoşgeldniz ne konuda yardım istiyorsun
hoşgeldin aramıza
nerede okuyorsun
yurtta çeşitli yemekler çıkması lazım
çorba mutlaka vardır ana yemek
zorluk yaşamazsın bence
ben bugün neler yedim neler
allahım allahım senin menünün görünce utandım valla

bende acaip korkarım
gece rüyamda benim kızımında ateşi oluyordu ondan bile etkilendim sabah kadar kalkıp kalkıp baktım sayfaya

teşekkür ederim canım ama liste hala görünmüyormu benmi hata yaptım acaba

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 1400 [/TD] [TD] 10.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] iden [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 17.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.1 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] nigdelim [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 5.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan abababa arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; seyihanu, tuhana_01, neskuik, hasret, keykey katılımlarının devamını diliyoruz.

bir hatam varsa affola kızlar

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere

hih hih hoh hoh ben gene yedimki
canım sıkılıyo moralim bozulunca ben buyum işte
değişmez bir huyum var
yemeğe saldırıyom
sanki kurtarıcım herşeyi unutcam
çocuğa taktım kafayı gece ateşi çıkarmı
pinpiriğimden nefret ediyorum

yok canım şimdi görünüyor
benim sayfamdan kaynaklı olabilir listede sorun yoktur
benim pcden kaynaklıydı sanırım ama şimdi tam görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…