Aynen :) Buruktu bu yılbaşı kocamsız....Neyse Allah başka dert vermesin sağlık sıhhat versin ömür versin nicelerini görürüz inş beraber...
Menümün güzel olmasına sevndm bunu duyduguma yanı neskuik sağolEn hafif hasarla atlatmaya çalıştım yılbasını
ftemiz bende brutus malesf ama 2de çıkıcam
Allah iyilik versin, güzel dileklerin için de teşekkürlerrrrrgünaydın canımmm, sağolasınn.
sen nasılsın?[/QUOT
saolasın tatlım iyiyiz çok şükür
Sağolasın canımmkolay gelsin canım herkes evdeyken çalışmak zor
Allah kavuştursun canım, ben de beklemiştim asker yolu.Aynen :) Buruktu bu yılbaşı kocamsız....Neyse Allah başka dert vermesin sağlık sıhhat versin ömür versin nicelerini görürüz inş beraber...
Menümün güzel olmasına sevndm bunu duyduguma yanı neskuik sağolEn hafif hasarla atlatmaya çalıştım yılbasını
İyi bari 2 de çıkmanda güzel, biz 5,30 ta çıkıyoz. Neyse canım ne kaldı şunun şurasında 4,5 saat
Biz de aynen öyleydiktünaydın ben akşam ptt uygulamasındaydım.pijama terlik televizyon ne eglenceli sorma. iyi dileklerin için kocaman inşallahhhhh
Allah iyilik versin, güzel dileklerin için de teşekkürlerrrrr
Sağolasın canımm
İyi bari canım 2 de çıkmanda güzel, biz 5,30 ta çıkıyoz. Neyse canım ne kaldı şunun şurasında 4,5 saat
normalde bızde oyle canım ama yönetimi aradım koca ıs merkezinde sadece bızım oldugumuzu ıletıp erken cıkmayı talep ettım sagolsun reddetmedı
Sana kolay gelsin üzüldüm ,neyse napıcaksın Allahtan mesai 19.00 değil
Bu arada sağol amin kavusuruz ıns en kısa surede :)
Aynen :) Buruktu bu yılbaşı kocamsız....Neyse Allah başka dert vermesin sağlık sıhhat versin ömür versin nicelerini görürüz inş beraber...
Muhasebeciyim canım, Antalya'da özel bir şirkette çalışıyorum, evliyim, 2 kızım var.kızlar mesleginiz ne ben yeniyim pek tanımıyorum sizleri
İyi bari sevindim senin adına, şükür tabii 17,30 yine uygun.normalde bızde oyle canım ama yönetimi aradım koca ıs merkezinde sadece bızım oldugumuzu ıletıp erken cıkmayı talep ettım sagolsun reddetmedı
Sana kolay gelsin üzüldüm ,neyse napıcaksın Allahtan mesai 19.00 değil
Bu arada sağol amin kavusuruz ıns en kısa surede :)
Muhasebeciyim canım, Antalya'da özel bir şirkette çalışıyorum, evliyim, 2 kızım var.
Sağol canım, Allah bağışlasın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, dediğin gibi atanamazsan düşün bence de, yaş farkı çoğaldıkça zor oluyor.iki kız ne güzel benim 4 yaşında oglum var. bu sene kpss girdim atanamazsam 2. doguruyum diyorum.çorumluyum düzcede yaşıyorum.
Sağol canım, Allah bağışlasın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, dediğin gibi atanamazsan düşün bence de, yaş farkı çoğaldıkça zor oluyor.
bende istnbuldayım finans işim...
cocugum henüz yok tartıda 80.00 gorunce o an ılham perısı zorla geldi
dank ettı bıde herkes abla demeye basladıkılo ınsanı yaslı gosterıyor 1.66 1.67 boylarındayım
saclarda sarı bakırdı sımdı koyulastrdım bıraz
dun kuafore gıttık benımle yasıt bı kız hostestı sanırım kokos guzel bısıdı sarısın cocukların onunla gırdıgı muhabbetı gorceksınız bıde benımle gırdıgı muhabbetı
zaten durusum cıddı mesafelıyımdır konusmam pek ama bana bıldıogın abla muhabbetı yaptılar bugunlerde o kelımeyı cok duymaya basladım canım sıkılıyor
sana abla diyen obezzzz olsun tatlım.finans uzmanı oldugunu bilseydim önce sorardım.geçen hafta ev aldım altın bozdurdum.zararlardayım birazcık.
CANIM ASLINDA benim durumum biraz farklı mali raporlama,ödemeler -satın alma görev alanım yani danısmanlık - ekonomistlik uzak bana :)
diyorlar inan cıtır kızıl saclı bı hatunken 80 leri gören sarısın bı hatun oluvermısım ozsutte bıle garson abla muhabbetı yaptı ya dedım bu nedir :S daha cocugum yokken boyle dıyolarsa
2 yıl oncekı halıme doncem dıyetsyenımde dedı yasın 27 metoblzma yasın 32 abla derler tabi
Benim de kızlarımın arasında 6 yaş var canım, boşver sen milleti kendi istemen önemli olan.herkes geç bile kalmışsın diyor.hayırlısı bakalım.Allah ne nasib ederse
Canım zayıflayacağız başka yolu yok bunun, bozma moralini, o abla diyenler sana gün gelecek fıstık diyeceklerbende istnbuldayım finans işim...
cocugum henüz yok tartıda 80.00 gorunce o an ılham perısı zorla geldi
dank ettı bıde herkes abla demeye basladıkılo ınsanı yaslı gosterıyor 1.66 1.67 boylarındayım
saclarda sarı bakırdı sımdı koyulastrdım bıraz
dun kuafore gıttık benımle yasıt bı kız hostestı sanırım kokos guzel bısıdı sarısın cocukların onunla gırdıgı muhabbetı gorceksınız bıde benımle gırdıgı muhabbetı
zaten durusum cıddı mesafelıyımdır konusmam pek ama bana bıldıogın abla muhabbetı yaptılar bugunlerde o kelımeyı cok duymaya basladım canım sıkılıyor
Benim 36 iken yaşım metabolizmam 45-46 çıkmıştıya, senin yine iyiymişCANIM ASLINDA benim durumum biraz farklı mali raporlama,ödemeler -satın alma görev alanım yani danısmanlık - ekonomistlik uzak bana :)
diyorlar inan cıtır kızıl saclı bı hatunken 80 leri gören sarısın bı hatun oluvermısım ozsutte bıle garson abla muhabbetı yaptı ya dedım bu nedir :S daha cocugum yokken boyle dıyolarsa
2 yıl oncekı halıme doncem dıyetsyenımde dedı yasın 27 metoblzma yasın 32 abla derler tabi
Benim de kızlarımın arasında 6 yaş var canım, boşver sen milleti kendi istemen önemli olan.
Canım zayıflayacağız başka yolu yok bunun, bozma moralini, o abla diyenler sana gün gelecek fıstık diyecekler
Benim 36 iken yaşım metabolizmam 45-46 çıkmıştıya, senin yine iyiymişbozma moralini geçen sene aralıkta 70 kg. ile geldim ben buraya, haziranda 59 kg.gördüm, sonra bir bıraktım tekrar 63 kg. oluvermişim, işte o gün bugündür uğraşıyorum, istedikten sonra yapamayacak bişey yok, yeter ki isteyelim ve boğazımızdan kısalım.
CANIM ASLINDA benim durumum biraz farklı mali raporlama,ödemeler -satın alma görev alanım yani danısmanlık - ekonomistlik uzak bana :)
Benim de kızlarımın arasında 6 yaş var canım, boşver sen milleti kendi istemen önemli olan.
Canım zayıflayacağız başka yolu yok bunun, bozma moralini, o abla diyenler sana gün gelecek fıstık diyecekler
Benim 36 iken yaşım metabolizmam 45-46 çıkmıştıya, senin yine iyiymişbozma moralini geçen sene aralıkta 70 kg. ile geldim ben buraya, haziranda 59 kg.gördüm, sonra bir bıraktım tekrar 63 kg. oluvermişim, işte o gün bugündür uğraşıyorum, istedikten sonra yapamayacak bişey yok, yeter ki isteyelim ve boğazımızdan kısalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?