70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçer pisicik geçer allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:

Son düzenleme:

kızlar mesleginiz ne ben yeniyim pek tanımıyorum sizleri

iki kız ne güzel benim 4 yaşında oglum var. bu sene kpss girdim atanamazsam 2. doguruyum diyorum.çorumluyum düzcede yaşıyorum.
Sağol canım, Allah bağışlasın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, dediğin gibi atanamazsan düşün bence de, yaş farkı çoğaldıkça zor oluyor.

Sağol canım, Allah bağışlasın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun, dediğin gibi atanamazsan düşün bence de, yaş farkı çoğaldıkça zor oluyor.

herkes geç bile kalmışsın diyor.hayırlısı bakalım.Allah ne nasib ederse

bende istnbuldayım finans işim...

cocugum henüz yok tartıda 80.00 gorunce o an ılham perısı zorla geldi

dank ettı bıde herkes abla demeye basladı kılo ınsanı yaslı gosterıyor 1.66 1.67 boylarındayım

saclarda sarı bakırdı sımdı koyulastrdım bıraz

dun kuafore gıttık benımle yasıt bı kız hostestı sanırım kokos guzel bısıdı sarısın cocukların onunla gırdıgı muhabbetı gorceksınız bıde benımle gırdıgı muhabbetı

zaten durusum cıddı mesafelıyımdır konusmam pek ama bana bıldıogın abla muhabbetı yaptılar bugunlerde o kelımeyı cok duymaya basladım canım sıkılıyor

sana abla diyen obezzzz olsun tatlım.finans uzmanı oldugunu bilseydim önce sorardım.geçen hafta ev aldım altın bozdurdum.zararlardayım birazcık.

sana abla diyen obezzzz olsun tatlım.finans uzmanı oldugunu bilseydim önce sorardım.geçen hafta ev aldım altın bozdurdum.zararlardayım birazcık.

CANIM ASLINDA benim durumum biraz farklı mali raporlama,ödemeler -satın alma görev alanım yani danısmanlık - ekonomistlik uzak bana :)

diyorlar inan cıtır kızıl saclı bı hatunken 80 leri gören sarısın bı hatun oluvermısım ozsutte bıle garson abla muhabbetı yaptı ya dedım bu nedir :S daha cocugum yokken boyle dıyolarsa

2 yıl oncekı halıme doncem dıyetsyenımde dedı yasın 27 metoblzma yasın 32 abla derler tabi

benimde aynı dert yas 26 bide sezaryan göbegi sorma felaket.büyük beden giyince al sana abla.AMA hep beraber lolita olucaz inşallah

herkes geç bile kalmışsın diyor.hayırlısı bakalım.Allah ne nasib ederse
Benim de kızlarımın arasında 6 yaş var canım, boşver sen milleti kendi istemen önemli olan.

Canım zayıflayacağız başka yolu yok bunun, bozma moralini, o abla diyenler sana gün gelecek fıstık diyecekler
Benim 36 iken yaşım metabolizmam 45-46 çıkmıştıya, senin yine iyiymiş bozma moralini geçen sene aralıkta 70 kg. ile geldim ben buraya, haziranda 59 kg.gördüm, sonra bir bıraktım tekrar 63 kg. oluvermişim, işte o gün bugündür uğraşıyorum, istedikten sonra yapamayacak bişey yok, yeter ki isteyelim ve boğazımızdan kısalım.

aynen öyle..

Ben cıkıyorum arkadaşlar kendinşize dikakt edin Allaha emanet olun öpüyorum

öğlen yemeğinde tavuk bonfile yedim yağsız ekmek yok 1 yemek kasıgı pılav domates bıber ..

hoscakalınnn

çook haklısın.size iyi çalışmalar kızlar benim oglan futbol oynayalım diyor kaleci olma zamanım geldi.byyyy

Kızlar yeni senenin bu ilk gününde herkese selamlar.bugün biraz kaçamaklı geçecek galiba nasıl geçmesin mis gibi zencefilli kurabiye yaptım.yılbaşı akşamı bile kaçamak yoktu hak ettim ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…