• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa kizlar :52:zayifliycaz diye aldim grapefruit simdi ara niyetine yiyeyim dedim de bi tuhaf acimsi tadi var seneler önce yemisdim begenmemisdim simdi yine zorla yiyorum :37:

allah kavustursun canim iki gün dikkat edersen bugünden ihtibaren :29:cabuk gelen cabuk gider derler okadar da kötü sonuc cikmaz bence :34:

Sağolasın teşekkür ederim:16:Dikkat edecem bakalım artık verme zamanı geldi

hmm şimdi üzüntüden yemezsin umarım
sayılı gün çabuk geçer gibi klasik bir laf edeceğim ama öyle
o gelinceye kadar incecik olacaksın bunu düşün
eşinmiydi, svgilinmi?

Yemem hocam ssinemmeniss ben nişanlımdı gelsin de evlenelim diye bekliyorum:26: birşey yemeden vermeye çalışıyordum zaten şimdi diyetisyene başlıyorum işte daha rahat veririm artık:39:Finallerde başladı stres üzüntü sıkıntı bide hastalık:2:bu orti olayı nedir:26:

orti listemizzz
1. umutlukuzu- nazugur
2. zerra- ftemiz
3. hasret- berenvildan
4. BenSuzi- dond

hadi kızlar cuma günü orti kapışması var

bulun kendinize biorti
hoş bende bulamadım daha birini :31:
neskuik senle orti olsakmııı
sendeçok veremiyorsun değilmi kilo?
boyumuz tutmuyor ama

olalım canım da buı hafta sondan birinci oluruz sanırsam
ama haftaya kapışırız birinci bile oluruz inşallah
ödül bizim olacekkk hahhaahahhahhhah
korkun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
farketmez boy
sonuçda aynı zamanda geldik
bünye aynı

aaa kizlar :52:zayifliycaz diye aldim grapefruit simdi ara niyetine yiyeyim dedim de bi tuhaf acimsi tadi var seneler önce yemisdim begenmemisdim simdi yine zorla yiyorum :37:

suzim ya bir ara bende de olmuştu panik atak
başlangıç olabilir bi doktora görün
halada üzüntülü bir olayda elim ayağım kesilir zor nefes alırım
geçmiyor yani biraz izleri kalıyor

kızlar ya sımdı ogle yemegı sıparıs etcm her gun tavuk yıorum sıkldım kofte falan kızrtma olunca sıprıs edemıyorum kuru fasulye var bugun menude soylesem mı canımda cektı yemeks erbest mı kuru bakalgıllerde yenmelı demıstı gecen senkı dıyetsyen ama bilemedim :18::18::18:?????????????????????????

kizlar öglen ne yesem acaba yemek getirmedim fikri olan varmi sizler ne yiyceksiniz :27:
acimsi tat kaldi agzimda grapfruitdan :120: yarimini yedim yariminida ikinci arama sakladim artik :25:

bebişlerim öğleden sonra görüşürüz inşallah
ben işlerime bakayım
umahhhhhhh:54::54::54:

öğlen fazla kaçırmayınn:20:

Kızlarr askerimin yemin törenine gittim onu getirdim yılbaşı geçirdik dün uğurladım derken merken ben gene depresyon hali..diyet miyet yalan oldu:f Cuma diyetisyen randevum var bakalım ne dicek:14::14:

Allah kavustrsun canım:)bende bu cuam gıdıyorum bızım törende cuma sakın deprsyn deyıp zarr verme kendıne geldıgınde senı taş gibi bulsun ;)

Sağolasın teşekkür ederim:16:Dikkat edecem bakalım artık verme zamanı geldi

Yemem hocam ssinemmeniss ben nişanlımdı gelsin de evlenelim diye bekliyorum:26: birşey yemeden vermeye çalışıyordum zaten şimdi diyetisyene başlıyorum işte daha rahat veririm artık:39:Finallerde başladı stres üzüntü sıkıntı bide hastalık:2:bu orti olayı nedir:26:
evet verme zamani geldi :13::66:
farketmez boy
bünye aynı

suzim ya bir ara bende de olmuştu panik atak
başlangıç olabilir bi doktora görün
halada üzüntülü bir olayda elim ayağım kesilir zor nefes alırım
geçmiyor yani biraz izleri kalıyor
eve giderken aciksa ugrayayim bi neslim sagol cok kötü birsey allah göstermesin bidaha :25:kimseye :5:
slm kızlar sayfalar ne güzel ilerlemiş inş yaza kadar hepımız ıstedıgımız kıloya kavusuruz:52::52::52::52::52:
evet zayifliyoruz insallah :21:
kızlar ya sımdı ogle yemegı sıparıs etcm her gun tavuk yıorum sıkldım kofte falan kızrtma olunca sıprıs edemıyorum kuru fasulye var bugun menude soylesem mı canımda cektı yemeks erbest mı kuru bakalgıllerde yenmelı demıstı gecen senkı dıyetsyen ama bilemedim :18::18::18:?????????????????????????
canim köfte yiyebilirsin kuru fasulye pek önerilmiyor yaninada kizartma yerine salata ayran ohh:1: :56:

evet verme zamani geldi :13::66:

eve giderken aciksa ugrayayim bi neslim sagol cok kötü birsey allah göstermesin bidaha :25:kimseye :5:

evet zayifliyoruz insallah :21:

canim köfte yiyebilirsin kuru fasulye pek önerilmiyor yaninada kizartma yerine salata ayran ohh:1: :56:

anlasıldı fırın but ya da ızmır kfte soylıcem o halde :(

bebişlerim öğleden sonra görüşürüz inşallah
ben işlerime bakayım
umahhhhhhh:54::54::54:

öğlen fazla kaçırmayınn:20:
yok kacirmiyalim :18: nemelazim sac mac birakmiyorsunuz kafada :9::9::9:
bende aynı soruyu sormuştum suzi kuru fasulye yıyebılır mıyım corba ve yogurt eslıgınde dıye ama :17::17::17::17::17:

tatlim senin avatarin degismis sana yazmissim yeni fark edim :17::1: sen diyetisyene gidiyordun o nediyor kuru fasulyeye :26:
bak grapfruit dedi dedin aklimda kalmis zorla yedim az önce yarimini fayda etmesin sana geri dönecem :52::9::9::9:

kızlar bugunku menum
sabah
1 dılım ekmek
2 zeytın
1 haslanmıs yumurta
bıraz peynır
yesıl cay
öğlen
1 tabk pırasa
3kasık yogurt
ara
1turk kahvesı
3form bıskuvı
aksam
1 kase corba
salata
bıraz pırasa
ara
1 elma
gun ıcınde 3 lıtre su

anlasıldı fırın but ya da ızmır kfte soylıcem o halde :(

bi ara bende tavuk yiyip duruyordum ne yiycemmi bilmedigimden isarkadaslari dalga geciyordun tavuk olup ucacan diye :52:
ama seviyorum ben tavugun hertürlüsünü napim :9:
gecen köftenin yanina biriki biber 1 tane domates dogradim yaninada 2 kasik yogurt ohh cok güzeldin tadi :56:canim cekti simdi :9:

kızlar kimse menüsünü yazmamış ben yazım dedim yılabaşında kaçırdım azcık

sabah:1 yumurta 4 yeşil zeytin 1 kk beyaz peynir
ara 1 mandalina

öğlen meyve salatası ( 1 elme 1 mandalina)

yarım kase yoğurt

akşam 1 kepce çorba
4-5 kaşık spanak
yoğurt

2 bardak yeşil çay -2 litre su -biraz mekik

nasıl menüm düne toplar mı sizce?

grapefruıt ne ben oyle bısey demedım :D karıstırıomusn suzi benım avatr degıstı gecen ramazan yarısıyorduk senle nutellalı bı kız vardı bende ;)

bi ara bende tavuk yiyip duruyordum ne yiycemmi bilmedigimden isarkadaslari dalga geciyordun tavuk olup ucacan diye :52:
ama seviyorum ben tavugun hertürlüsünü napim :9:
gecen köftenin yanina biriki biber 1 tane domates dogradim yaninada 2 kasik yogurt ohh cok güzeldin tadi :56:canim cekti simdi :9:

bende bayııyorum her gun olsa yerım ama farklı seylerde yemekg erek bıde fasulye cektı bugun canım nedense:D neyse artık..

diyetisyene en son gecen aralkta gittim ben 76 dan 69 a dustum 2 ayda sonra bıraktım gerı aldım :S

ince zar şeklinde kabukları varya onları soyda ye
yoksa acı olur
portakal gibi yeme yanii canım
hmmm tanıtsana kendini ozaman :9:
bende bu kim diyorum :9:
farketmez boy
bünye aynı
buhafta zor zaten
haftaya yıkacaz ortalığı :9:
kızlar kimse menüsünü yazmamış ben yazım dedim yılabaşında kaçırdım azcık

sabah:1 yumurta 4 yeşil zeytin 1 kk beyaz peynir
ara 1 mandalina

öğlen meyve salatası ( 1 elme 1 mandalina)

yarım kase yoğurt

akşam 1 kepce çorba
4-5 kaşık spanak
yoğurt

2 bardak yeşil çay -2 litre su -biraz mekik
nasıl menüm düne toplar mı sizce?
öğlen az gibi ama

orti lisemiz...

1. umutlukuzu- nazugur
2. zerra- ftemiz
3. hasret- berenvildan
4. BenSuzi- dond