70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşim çok kıskanç aşırı derecede ve benim çevrem çok genişti sevgiliyken az kavga etmedik. ben onlardan dolayı diye düşünüyorum. o taraflara gelince benden ayrılamayacağı için beraber gelicez. söz verdi şuan nasılsa biz o tarafa gelince bütün tatillerde buraya gelicez.

yalan kıız
60 cm belmi olur?
olursa onalr insanmı
bilemedim :44::44::44:

nerdesin kııııııııııııız
msj atacaktım faceden sana
yetiştin
kocısle evden hıc cıkmadık bugun canım gıremedım ıste pek topıge
oda olacak ıns kuzummmmm
nerdesin ortim yaa menü paylaşak
kızlar o kadar çok yazmışsınız ki inanın yarım saattir okuyorum anca sonuna geldim. neler yaparsınız baaa
geldım sekerım geldım
hıc fırsatım olmadı
nasılsın bakım nasıl gıdıyor dıyet
ben tam anlamıyla yarın baslıcm sanırım

kızlarrrr oku oku bitmedi yahuuuu
alıntı yapmadım aklımda tutarım die ,hiçbişey kalmadı aklmda iyimi
bari bugünki menümü yazıyım
sabah:4yk tulum,3 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 tutm maydnoz,1 çay,2dlm ekmk
ara:1 yeşil çay,1 mandalin
öğle:haşlanmış tavuk göğsü,4 yk bulgur pilavı,yoğurt,salata,1 dlm ekemk
ara:1 elma,1 yeşil çay
ara:3 form büskvi,1 yeşil çay
akşam:1kepçe yeşil mercimek,6 yk karnıbahar,yoğurt,salata,1dilm ekmek
ara:1 yeşil çay,leblebi

3lt su
60dk sporr

evet kuru fasulyenin yanında iyi gider
canım ben sana takılıyorum
yoksa sen benden daha iyi biliyorsun neyin zararlı neyin yenmemesi gerektiğini
ehliyet yok canım malesef
markette çok uzak değil arabasızda gidilir ama gece zor, korkarım valla
bizim evin civarı biraz ıssız
menün güzel canım ammmmmaaaaaaa o totonu kaldır accuukk sporda yap
yoksa boşarım seni lopez totoluuuuu
heheeee
yarım saat debelendim yerdee
mekik çektim bacak hareketleri falan
ama karnım geçmedi yaaaa

nerdesin ortim yaa menü paylaşak
kızlar o kadar çok yazmışsınız ki inanın yarım saattir okuyorum anca sonuna geldim. neler yaparsınız baaa
geçen sene olsaydın ooooo
sayfalar akar giderdi
neyse buhalede şükür
napalım ben kızımı sallıyorum ayağımda
biryandanda burayı okuyorum facee bakıyorum işte
hmm inşallah ozamanda gitmek istemiyorum demez canım
hakkınızda hayırlısı ozaman

kocısle evden hıc cıkmadık bugun canım gıremedım ıste pek topıge
hmmm ormantik dakikalarmı geçti yoksa
ben bütün gün evde olsam
bol bol yerdim herhalde
neskafe keyfi mutlaka olurdu yanında fındık fıstıkla

kızlar ben geldim.... yine döktürmüşsünüz maaşallah.(adnan hocanın kedicikleri gibiyim bugün ha bire maaşallah inşallah)...

buraya menümü yazdıktan sonra
yarım saat egzersiz yaptım
yarım portakal yedim
birdee biraz önce yarım su bardağı süt içtim, kızıma süt ısıtmıştım fazla olmuş kalanını içtim
ama ben açım yaa
nedenkineee
canımda sıkkın
sigara içiyor olsam iyi giderdi şimdi

umay bende bebişin kalanlarını yiye yiye tommik oldum.itiraf ediyorum az önce kalan gofretini yedim vallahi azıcıktı.

kızlar hep bu saatlerde girebiliyorum.benim kız ancak uyumuş oluyor menümü paylaşayım

sabah yarım simit
1 kk beyaz peynir
bir çk pekmez

öğle 2 dilim buğday ekmeği
8 yk sebze yemeği

akşam 5_6 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt

ara öğün niyetine yeşil çay içiyorum inanılmaz bir tokluk hissi veriyor,2 lt su ve 1 saat yürüyüş...cuma yı iple çekiyorum iyi ki buradayım ya insan yediğinin içtiğinin hesabını vereceği için iştahı kapanıyor resmen iyi ki varsınız

Herkese günaydınlarrr,
Akşam iyi kaynatılmış, ohh şükür hep böyle olsa keşke, alıntı yapamayacağım, herkesler iyidir umarım.
Cumaya son gecemiz kızlar ona göre bugün cıssız geçirin

günadın canlar nasılsınız bugün şimdi spora gidiyorum bi selam yazayım dedim bugün yoğunum. zor gireceğim ama gelmeye çalışırım.neyse dünkü menümü yazayım
menüm:
sabah:
-yarım yeşil elma
ara:
-yarım avuç beyaz leblebi
öğle:
-1 kase mercimek çorbası
-biraz salata
ara:
-1 tane kremalı yulaflı bisküvi
ara:
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-bol soğanlı salçalı fırında balık tuz var yağ yok
-1 dilim kepek ekmeği
-bol salata
ara:
-1 fincan form kayısılı çay
şimdi çayımı içiyorum yarım saat sonra da yemeğimi yerim
rahat bi 5 saat spor yapmışımdır. 1.5 saat salonda 3-3.5 saat te yürüyüş çarşıda
1.5-2 litre su

Yeşil çay ara niyetine sayılmıyor canım, 10-15 fındık, 7-8 badem , 2 kuru kayısı-4 tane hurma- 2-3 kuru incir gibi bunlarla ara öğün yapabilirsin, yeşil çay da içmelisin tabii ki, günlük 2-3 fincan içebilirsin ama arada da bişeyler yemelisin ki,, metabolizman çalışsın.

Son düzenleme:
Sabahları kahvaltı en önemli öğün canım, kahvaltı yapmaya çalışırsan daha iyi olur, 5 saat spor da iyiymiş ama, bu kadar çok yüklenirsen kendine, bugün verdiklerini bıraktığında daha çabuk alabilme ihtimalin de var, ona göre yani ilerde de yapabileceğin kadar spor yapmanı öneririm. Kolay gelsin sana.

umay bende bebişin kalanlarını yiye yiye tommik oldum.itiraf ediyorum az önce kalan gofretini yedim vallahi azıcıktı.
Cumaya 2 kala yapılır mı kızzzz, bir de akşam, hadi bakalım ceza verdim sana bugün 30 dk. spor yapacaksın

canım spora gitmek için erken çkıyorum kahvaltıya zaman kalmıyo 5 saat sporda dün çarşıya çıktım zaten 3-3.5 saat orda yürüdüm. dün öyle denk geldi bugün kahvaltı yaptım ama spora geç kaldım.normalde 1.5 saat kadar salonda yapıyorum dünkü ekstra oldu.

dünkü menüm;

kepekli tost

ara yok

öğlen fırın but ezo gelın corba yogurt 200 gr

ara 2 adet kuru incir

akşam ; bim de satılan cıgkofteler varya kızlar onalrdan 5 adet yedım cok mu?? yanında ekmek yok bı kase yogurt yedım domates yedım acelem vardı dun gecıstırdım :S

ara sekersız supangle aldım marketten kendın aktıyosun sekerını 500 ml süt e 2 tatlı kasıgı hatta tatlı kasıgından daha kucuk porselen seker kasıgım vardı onunla seker attım

1 kase yedım

sonr abısı yemedım esımın yemın torenı var ona gıdıcegım kurabıye yaptım pısmısmı dıye kontrl amaclı bı tanesınn yarısı gıtmstr oldu mu olmadı mı derken :S

o kadr bıde 2,5 lt su falan ıctım spor yok 2 e akdr kostrdum dün

günaydın arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. uzun süredir diyet yapmadım. şimdi 1 haftadır diyetteyim

*********************************************************************************

diyete başladığımda kilom 72.500 idi. 1 haftadır diyetteyim dün tartıldım gene aynı.
fakat sanki göbeğim falan indi ve karnımın yan tarafındaki büklüntülerde gitti.
neden tartıda böyle çıkıyor anlamadım.

yani acaba hemen yansımıyormu tartıya, sıkılaşma falanmı oluyorki önce?
anlamadım bilen varmı?

********************************************************************************

afiyet olsun canım menün güzelde şunu belirtmek isterim haşlanmış tavuk göğsü ve 4 yk pilav+ ekmek bunlar bir arada olmaz
canım çok kilo aldırır tavukla pilav yiyebilirsin fakat ekmek zaten pilav kaç dilim ekmek yapıyo çok zararlı
afiyet olsun şeker diğerleri çok güzel
sporda yapışmış

koca totolu demek işe yaradı ozman aferin valla o saatte hayatta spor yapamam
canım ara öğünlerini mutlaka yapmalısın
meton daha hızlı çalışır kilo vermende hızlanma olur
vücut ne kadar aç kalırsa kendini okadar korumaya alıp dengelemeye çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…