iyide canım çalışan insanlar ne yapsınGece cok gec saatte makıne calısması dogru degıl cunku bazı makınler cok gurultulu yanı 10dan sonra calıstrsnda kısa prgrama atsın 12 de de calısıyorsa sıkıntılıama su konuda haklısın gecenın 12 snde ınıp kapılara basılmaz o kadın da makıneden sıkayet etmıs ama sıkayetcı oldugu konuyla aynı sorunu kendısı yaratmıs herkesı dusunemden zıle basarak
konuscaksan bence bunu soyle ..Sabah gelıp uyarabilirdi herkesi kiminin bebegı olur kımının ıse gıdenı
öyle tatlım ben bekarken alt katımızda yeni evvli çift vardı
yenı olmamıza ragmen hıc romantık degılızkı bız
tum guun yedık kıscem yatana kadar
bugun sılbastan yaptık
gunaydın fadıme ablacım
gunaydın ortıcıımmmm
sabah kahvaltısı dıcektım onuda yazmıssın zaten
canım benım dıyetısyen kuru ıncır yıyeceksen bır tane yıyeceksın dedı
cok tatlı oldugu ıcın
bırde cıgkoftede cok kalrı varmıs:26::26::26:
gunaydınnn hayatım
bende gece cok makne calıstırırım ama hıc komsular gelmedı daha
elektrkten felan degıl bende oyle denk gelıyor
bıde zaten bızım apartmandakıler cok dengesızler
ozellıkle usttekı sabahın korunde evı makınya ceker
ve cok ses yapıyor hersesı duyuyoruz anladınız sız
teşekkür ederim.
zira artık moralim bozulmaya başlamıştı.
tartıda bişey göremeyince :)
aç kalmıyorum, azama sık yiyorum.ekmek yemiyorum. tatlıyı kestim tuza dikkat ediyorum.
su çok içemesem de çay ve bitki çayı çok içiyorum. merdiven inip çıkıyorum, sabahları işe gelirken mecburen 1 km kadar yürüyorum
bayağı toparlanma oldu sanki yanlarımda. az önce arkadaşta dedi göbiş gitmiş naptın diye :)
günaydın canım oluyor öyle şeyler iştegunaydın kızlar pazartesıden berı ıse gıtmıyorum
hep evdeydım hep yedım
bugun kaldıgım yerden devam edıyorum
yılbası gecesı cok yıyemedım gecenın baslangıcı cok guzeldı
dans ettık oynadıksonra herkes sandalyelerın ustune cıktı oynuyordu bızım masadakılerden
bır kac kısının dengesı bozuldu dustuler sandalyeden
dıger masadakılerde bagrınmaya basladılar bızımkılerde dayanamadı bırbırlerıne gırdıler
cok korktumonları ayırmaya calıstıktan sonra dısarya cıktık ne cantamı almıstım ne bısı
bı dondukkı foto makınmız yok benım ve bır arkadasın
cok uzuldum dunyanın parasını verıp daha yenı almıstık
zaten bu olayın oldugu saat bırbucuk cıvarydı
sonrada evlere gıttık
bırdaha yılbasında dısarya cıkmakmı aslaaaaaaaaaaaa
Anlaşıldı canım, kolay gelsincanım spora gitmek için erken çkıyorum kahvaltıya zaman kalmıyo 5 saat sporda dün çarşıya çıktım zaten 3-3.5 saat orda yürüdüm. dün öyle denk geldi bugün kahvaltı yaptım ama spora geç kaldım.normalde 1.5 saat kadar salonda yapıyorum dünkü ekstra oldu.
günaydın canikomftemiz,berenvildan günaydın kızlarrr
yarın tartı günü
Bugün baya bişeyler karışmış sankim ama neyse bakalım, bu haftaki kaçamağın olsun.dünkü menüm;
kepekli tost
ara yok
öğlen fırın but ezo gelın corba yogurt 200 gr
ara 2 adet kuru incir
akşam ; bim de satılan cıgkofteler varya kızlar onalrdan 5 adet yedım cok mu?? yanında ekmek yok bı kase yogurt yedım domates yedım acelem vardı dun gecıstırdım :S
ara sekersız supangle aldım marketten kendın aktıyosun sekerını 500 ml süt e 2 tatlı kasıgı hatta tatlı kasıgından daha kucuk porselen seker kasıgım vardı onunla seker attım
1 kase yedım
sonr abısı yemedım esımın yemın torenı var ona gıdıcegım kurabıye yaptım pısmısmı dıye kontrl amaclı bı tanesınn yarısı gıtmstr oldu mu olmadı mı derken :S
o kadr bıde 2,5 lt su falan ıctım spor yok 2 e akdr kostrdum dün
afiyet olsun canım menün güzelde şunu belirtmek isterim haşlanmış tavuk göğsü ve 4 yk pilav+ ekmek bunlar bir arada olmaz
canım çok kilo aldırır tavukla pilav yiyebilirsin fakat ekmek zaten pilav kaç dilim ekmek yapıyo çok zararlı
afiyet olsun şeker diğerleri çok güzel
sporda yapışmış
koca totolu demek işe yaradı ozmanaferin valla o saatte hayatta spor yapamam
canım ara öğünlerini mutlaka yapmalısın
meton daha hızlı çalışır kilo vermende hızlanma olur
vücut ne kadar aç kalırsa kendini okadar korumaya alıp dengelemeye çalışıyo
Ahhh canım, paylaşılcak menüm olsa paylaşmaz mıyım hiç, bu hafta olmadı kiHerkese günaydınlarrr,
Akşam iyi kaynatılmış, ohh şükür hep böyle olsa keşke, alıntı yapamayacağım, herkesler iyidir umarım.
Cumaya son gecemiz kızlar ona göre bugün cıssız geçirin[/QUOTE
günaydın fadik hani senin menü hiç paylaşmıyorsun
hatunnnn
güzel canım menün kremalı yulaflı bisküvi de götürülmüş
:18:
yapacam yapacam da, işte her zaman fırsatım olmuyokine
bu itiraf senin için hiç iyi olmadı
günaydın ablacım
alıntı yap ki sayfa ilerlesin :) muhabbet artsın
kızlar yetişemesin
sen zaten biliyorsun hataları söylememe gerek varmı bilmiyorum
kahvaltı yok
spora gitmek için yemediğini yazmışsın ama
spora geç git,orda az kal ama kahvaltını ihmal etme
günlük 45 dk spor yeterli zaten
Ahhh ah her yerde var dengesiz insanlar, bizim üst katımızda oturan kiracılar varya, 2 tane oğlan çocuğu vardı, her zaman üstte ses yaparlardı, ara sıra eşim de şikayette bulundu güzelce, işten geliyosun, yorgunsun ve üstte takır takır çocuklar bişeyler yapıyor. İnsanlar o kadar dengesiz ki, 1-2 ay önce taşındılar, ev sahibine borç takmış gitmişler ve de demişler ki, biz alttakilerin yüzünden taşındık onlar ödesin demişler düşünebiliyor musun, biz onları rahatsız etmişiz de o yüzden taşınmışlar, terbiyesizliğe bak, utanmadan bir de onlar ödesin falan ilahi yani canım diyeceğim o ki her yerde var terbiyesiz, düşüncesiz insanlar, uyarınca sen suçlu çıkıyorsun bir de, insan kendini bilmeyince.günaydın kızlar bugün biraz gerginim
nedenide gece saatti bütün katları dolaşıp çamaşır makinası kimde çalışıyor
diye soran patavatsız komşuda
çocuğum uyandı sinir etti beni
birazdan banka işlerim var çıkıcam
onların zile basıp durumu izah edcem yaptıklarının yanlış olduğunu
hem kimde makina çalışıyor ona neki
elektrikde gece tarifesi çalıştıranlar var
eee ne yapıcaklar mecbur 10dan sonra çlıştırıyorlar
hoş benim kazık tarifede
millet uyanık hem elektrikden kazanıyor
hemde millti rahatsız ediyor
bilmiyorum kim haklı haksız ama
bildiğim saatin 12sinde kimsenin ziline basıp rahatsız edilmez
Günaydın canım,günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
ben sabah sabah şiş bir karınla uyandım
rezene aldım yanıma umarım iyi gelir
sabahta 400gr +dım
bakalım yarın ne olacak
okadar yemeye yine iyi diye düşündüm
haftasonu kahvaltıdan önce yaş pastaları götürmüştüm çünkü
buarada kızlar
lütfen menülere yorum yapalım
ben kendi adıma sadece kendi menüsünü yazıp başka menülere yorum yazmayanları yorumlamıycam
burada amacımız birbirimize yardımcı olmak
ben menü yazdığımda yorumlamıyorsan bendende yorum bekleme diyorum
kırıcı olmamıştır umarım
tatlı tatlı bakarak yazdım karşınızda hayal edin
Bende artıdayım inşallah +1 kg. çıkmam ama öyle gibi gördüm sabah:18: :18: Menü konusunda da haklısın da, herkes elinden geldiğince yorumlasın tabii, ama bilgisi olmayanlar yorum yapamaz canım, bunu da düşünelim ama, tecrübesi olanlar yorum yapsın diyorum ben.
günaydın canım bende artıdayım sanırım kıyafetli tartıldım ama
kıyafetli ve kıyafetsiz ölçüsünü biliyom
dün +400 bugün +200
bakalım yarın ne olcak
evet menüleri okumalıyız ki ne yicez ne içeceğimizi bilelim doğru diyet yapalım
sonuçda yorum yapan kişilerde bilinçli yorum yapıyor
gerekli bilgileri biliyor
oyüzden öğrenmemiz ve uygulamamız için okuyup yorum yapmamız gerekli diye düşünüyorum
kısçelerim öptüm
günaydın canım
yenı olmamıza ragmen hıc romantık degılızkı bız
tum guun yedık kıscem yatana kadar
bugun sılbastan yaptık
gunaydın fadıme ablacım
gunaydın ortıcıımmmm
sabah kahvaltısı dıcektım onuda yazmıssın zaten
canım benım dıyetısyen kuru ıncır yıyeceksen bır tane yıyeceksın dedı
cok tatlı oldugu ıcın
bırde cıgkoftede cok kalrı varmıs:26::26::26:
gunaydınnn hayatım
bende gece cok makne calıstırırım ama hıc komsular gelmedı daha
elektrkten felan degıl bende oyle denk gelıyor
bıde zaten bızım apartmandakıler cok dengesızler
ozellıkle usttekı sabahın korunde evı makınya ceker
ve cok ses yapıyor hersesı duyuyoruz anladınız sız
Kötü bir yılbaşı olmuş, şunu da düşünmek lazım ki, canınıza bişey gelmemiş, mal bir şekilde gelir, ama ya sana ya da sevdiğine bir zarar gelseydi, oluyor biliyorsun böyle şeyler, Allah korumuş yine de canım, üzülme, beterin beteri vardır.gunaydın kızlar pazartesıden berı ıse gıtmıyorum
hep evdeydım hep yedım
dans ettık oynadıksonra herkes sandalyelerın ustune cıktı oynuyordu bızım masadakılerden
dıger masadakılerde bagrınmaya basladılar bızımkılerde dayanamadı bırbırlerıne gırdıler
cok korktumonları ayırmaya calıstıktan sonra dısarya cıktık ne cantamı almıstım ne bısı
sonrada evlere gıttık
Günaydınnnnnnnnnnn herkese ....yeni bir gün yeni heyecan
yarın tartı günü biliyorum ama ben bildirim vermek istiyorum ama mesaj hakkım oluşmadı sanırım siz verirsiniz değil mi kızlar benim için ... Zaten 200 300 anca gitti bu hafta
ayy yirim seniyaşasııııın benim de artık ortim var.canım benim ben yokken ortalık epey kalabalıklaşmış allahtan kaybetmedim seni caaaanım ortim
türkcem biraz bozukgeçmişi bitiremedim resmen sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yine hareketli bi topik olduk
sağol canım
nasıl da belli sayfaya geldiğin kullandığın ifadeler filan direk yüzümü güldürüyor
Allah da seni hep mutlu etsin güldürsün inşallah..
imamın dediğini yap yaptığını yapma gibi oldu benim durum
korkunç bi hayatım oldu ya ortalama 3 saatlik uykuyla okuldan geldim gözümden uyku akıyor
herkes tecrübe diyor iyidir diyor da ben inanmıyorum buna maalesef..
tecrübem olmadan evlenseydim keşke..
ben de eski sevgilimi ayrıldıktan sonra ilk gördüğümde sanki bi anda kalbime bıçak saplanıp çıktı gibi hissetmiştim
tabii senin durumun böyle bişey değil de işte benim aklıma bu geldi..
eşinle olduğun için şükretmene çok sevindim hep mutlu olun hep sevin inşallah birbirinizi..
inşallah ben de şükredeceğim biriyle olabilirim zerre kadar pişmanlık duymadan..
ben hic fotocenik degilim canimbende aynen ortim bazen çok güzel gözüküyorum bazen felaket.geçen gün eşim foto çekti bi baktım dev anası gibiyim.hemeeeen sildim
selam kızlar
herkesler orti bulmuş kendine ben açıktamı kaldımneyse bende hepicinize karşı tek savaşırım...geliin heyttttttttttttttttttttttttttt en son böyle atıp tutugumda utancımdan ölimm ben...........
bugun menu falan yok ..hep ayran aşı hep ayran aşı...detoksumu yapım yarın proteıne başlıyorum....kendınıze ıyı bakınnnn................yarın görüşmek dileği ile.............
canim ödem tutmusdur vucutun 3 kilo cok bence :18:bence hemen atarsin onuKızlar yılbaşı yüzünden 3 günde 3 kg alarak rekorlara koşuyorum
Bugün aç gezdim resmen ara öğün ilki türk kahvesi ikincisi ayrandı sadece.
Kahvaltımı güzel yaptım, öğlen de bezelye yedim çorba içtim
Şimdi köfte ayran
Of ama ya 3 günde 3 kg nasıl alınır
hosgeldin hasretcimtum dobıcler buradaymıs
bende geldım bende
canim sinirden yeme sakinslm kızlar kimsecikler yok yine ortimmmmm nerdesin yaaaaa
menü
sabah: geç kaltığım için bişey yemedim
öğlen: ezogelin çorba, yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: yeşil elma
akşam: karalahana yemeği, salata,yoğurt
1litre 5li çay, 3 bardak yeşilçay, 2 litre su
hafta sonundan beri hiç spor yapmadım yaaaa.
yarın bebek mevlütüne gidicem. cuma günü kuzenlerim gelicek, cumartesi günü eşimin ve annemin doğum günü.2sinin doğum günü aynı gün. doğum günüm 26 ocakta kızlar. kış mevsimi diye tarsusa otobüsle gitçez. eşim bugün gelmiş 25 ocak için biletleri almış. gecen senede evli olarak ilk kez kutlucaktık ozamanda tarsusta ailesiyle kutlamıştk. bu sene doğum günüm için 1 gün bekliyememiş. sinir oldum. gecen sene ikisinin doğum gününde ayrı ayrı pasta yapıp hem annemlerde hemde kendi evimizde kutlamıştık. bu sene bitek annmelerde kutlucam. o kadar da kafamda planlar yapmıştım ama o benim için 1gün fazladan kalmadı burda. yemek yememek için şuan kendimi zor tutuyorum
yalan kıız
60 cm belmi olur?
olursa onalr insanmı
bilemedim :44::44::44:
greyfrut a dedim grapefruit diye :111: cekme sacimi cekme :18:esimde sac yok
:26::26:ufff bu şey ne olakiiii grapefruit ben yemedim onueksikmi kaldım acabaaaa
hih hih nasılda anlarmış benim minnoşummmm gel yıvrum acıtmıcam gel yamacıma
çok güzel menü canım haftayada ben akşamları spichal k başlıcam
bu hafta hızlı gider diye umuyorum azıcıkda sıkarsam veriririz herhal
ayyy çatlarım bana söyle orti olamasak da sırdaş oluruz beybim
zaten insan kendiniş beğenmese çatlarmış öle der atalarımız
ayol sen herhalinle güzelsin çıtırım çatırdağım
suzim sen bugün çatlatırsın adamı
aman geç kalma erken gelllllllllllllllllllllllll
sakın geç kalma erken gelllllllllllllllllllllllll
bune uleynnnnnnnn ayran aşı çıkıcak içinden bööğğğğkkkkkkkkkkkkk
hepimiz aynıyız canım bugün başladık diyete
hoş bugünde biraz kaçamaklarım oldu
canım kırmızı meyvelyi yiyorsan yoğurtluda çok güzel oluyor üzerine birde tarçın sepeliyom ben ohhh mis
geçen sene bende hep sütle içmiştim
hiçde bilemmmmmmmmm biz kalın çıbık krakerleriz
Yaaaa nedenn ben sürekli bezelye yiyorum
Aynen nerdeyse bugün de kaçıracaktım, evde yılbaşı için yaptığım Baileysli tiramisu var Allahım sana geliyorummm su içeyim yeşil çay içeyim bir şey içeyim
al rezeneyi uzattım bilgisayardan tuttunmu
şey yap soda limon iç azcıkda evde turla bi sağa bisola
yada kızınla debelen evde bak şişlik mişlik kalıyormu
ayni yaptigin yerden canimya kızlar bu kilo cizelgesini nasıl değiştircem
amanen ortimumay bende bebişin kalanlarını yiye yiye tommik oldum.itiraf ediyorum az önce kalan gofretini yedim vallahi azıcıktı.
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Akşam iyi kaynatılmış, ohh şükür hep böyle olsa keşke, alıntı yapamayacağım, herkesler iyidir umarım.
Cumaya son gecemiz kızlar ona göre bugün cıssız geçirin
günaydin canimgünadın canlar nasılsınız bugün şimdi spora gidiyorum bi selam yazayım dedim bugün yoğunum. zor gireceğim ama gelmeye çalışırım.neyse dünkü menümü yazayım
menüm:
sabah:
-yarım yeşil elma
ara:
-yarım avuç beyaz leblebi
öğle:
-1 kase mercimek çorbası
-biraz salata
ara:
-1 tane kremalı yulaflı bisküvi
ara:
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-bol soğanlı salçalı fırında balık tuz var yağ yok
-1 dilim kepek ekmeği
-bol salata
ara:
-1 fincan form kayısılı çay
şimdi çayımı içiyorum yarım saat sonra da yemeğimi yerim
rahat bi 5 saat spor yapmışımdır. 1.5 saat salonda 3-3.5 saat te yürüyüş çarşıda
1.5-2 litre su
tatliyi canim aksam yememe calis cigköfteden birsey olmaz ama supangle kurabiye :18:dünkü menüm;
kepekli tost
ara yok
öğlen fırın but ezo gelın corba yogurt 200 gr
ara 2 adet kuru incir
akşam ; bim de satılan cıgkofteler varya kızlar onalrdan 5 adet yedım cok mu?? yanında ekmek yok bı kase yogurt yedım domates yedım acelem vardı dun gecıstırdım :S
ara sekersız supangle aldım marketten kendın aktıyosun sekerını 500 ml süt e 2 tatlı kasıgı hatta tatlı kasıgından daha kucuk porselen seker kasıgım vardı onunla seker attım
1 kase yedım
sonr abısı yemedım esımın yemın torenı var ona gıdıcegım kurabıye yaptım pısmısmı dıye kontrl amaclı bı tanesınn yarısı gıtmstr oldu mu olmadı mı derken :S
o kadr bıde 2,5 lt su falan ıctım spor yok 2 e akdr kostrdum dün
canim benim doktor benim herhafta ölcülerimi istiyordun kilo veremessende bedenden kaybedebiliyorsun demisdin o yüzden tartiya bak ama birde vucut ölcülerini al bencegünaydın arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. uzun süredir diyet yapmadım. şimdi 1 haftadır diyetteyim
*********************************************************************************
diyete başladığımda kilom 72.500 idi. 1 haftadır diyetteyim dün tartıldım gene aynı.
fakat sanki göbeğim falan indi ve karnımın yan tarafındaki büklüntülerde gitti.
neden tartıda böyle çıkıyor anlamadım.
yani acaba hemen yansımıyormu tartıya, sıkılaşma falanmı oluyorki önce?
anlamadım bilen varmı?
********************************************************************************
günaydin neslimgünaydın kızlar bugün biraz gerginim
hoş benim kazık tarifede
bende yorum yapmiyordum minem cünkü bilmedigimden degil ama kendim daha dogru düzgün veremedim birde benim dogru oldugunu düsündügüm baskasina yanlis gelebilir diye :26:günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
ben sabah sabah şiş bir karınla uyandım
rezene aldım yanıma umarım iyi gelir
sabahta 400gr +dım
bakalım yarın ne olacak
okadar yemeye yine iyi diye düşündüm
haftasonu kahvaltıdan önce yaş pastaları götürmüştüm çünkü
buarada kızlar
lütfen menülere yorum yapalım
ben kendi adıma sadece kendi menüsünü yazıp başka menülere yorum yazmayanları yorumlamıycam
burada amacımız birbirimize yardımcı olmak
ben menü yazdığımda yorumlamıyorsan bendende yorum bekleme diyorum
kırıcı olmamıştır umarım
tatlı tatlı bakarak yazdım karşınızda hayal edin
gunaydın kızlar pazartesıden berı ıse gıtmıyorum
hep evdeydım hep yedım
sonrada evlere gıttık
orti olarak sonlarda olcaz desenegünaydın canım bende artıdayım sanırım kıyafetli tartıldım ama
kıyafetli ve kıyafetsiz ölçüsünü biliyom
dün +400 bugün +200
bakalım yarın ne olcak
evet menüleri okumalıyız ki ne yicez ne içeceğimizi bilelim doğru diyet yapalım
sonuçda yorum yapan kişilerde bilinçli yorum yapıyor
gerekli bilgileri biliyor
oyüzden öğrenmemiz ve uygulamamız için okuyup yorum yapmamız gerekli diye düşünüyorum
kısçelerim öptüm
siz bizden bekliyorsanız bizim menülere kim yorum yapacak canım?ben su an yorum yapcak kadr yeterlı hıssetmedıgım ıcın yapmıyorum sız kılo vermıssınız basarmıssınız dogruyu yanlısı bılıyorsunuz dıye sızden beklıyorum acıkcası cunku yardımcı olmaya calısırım daha once kılo vermye calısıp basarılı oldugum donemden ama burda yazılanları okuyorum dogru bıldıgım yanlıs cıkıyor ondan cesaretım kırıldı O zaman bende yorumlarım elımden geldıgınce haklısın sende...Ama yanlıs bısı dersem duzeltın
bende hep gece çalıştırırım özellikle bulaşık makinasınıgünaydın kızlar bugün biraz gerginim
hoş benim kazık tarifede
valla ben hep geç saatte çalıştırıyorumGece cok gec saatte makıne calısması dogru degıl cunku bazı makınler cok gurultulu yanı 10dan sonra calıstrsnda kısa prgrama atsın 12 de de calısıyorsa sıkıntılıama su konuda haklısın gecenın 12 snde ınıp kapılara basılmaz o kadın da makıneden sıkayet etmıs ama sıkayetcı oldugu konuyla aynı sorunu kendısı yaratmıs herkesı dusunemden zıle basarak
konuscaksan bence bunu soyle ..Sabah gelıp uyarabilirdi herkesi kiminin bebegı olur kımının ıse gıdenı
size bişey olmasın canımgunaydın kızlar pazartesıden berı ıse gıtmıyorum
hep evdeydım hep yedım
sonrada evlere gıttık
daha ilk haftadan bırakılırmı diyetteşekkür ederim, inşallah kilo verebiliriz. zira diyeti bırakma noktasındaydım sabah.
biraz toparlanma oldu gibi ama banamı öyle geliyor diye düşündüm. tartıdada göremeyince iyce bozuldum :)
dünde bir kız "aaaaa kilo almışsın, hamilemisin " deyince iyce bunalıma girmiştim faydası yok diye :)
teşekkür ederim.
ayy öyle bir ses duysam samimiysem uyarırım sanırımöyle tatlım ben bekarken alt katımızda yeni evvli çift vardı
tam benim odamın altı onların yatak odasıydı
yani düşün o sesleri bile duyuyordum
şimdi kalkıp o insanları rencide edemezsinki
duymamazlıkdan gelecen bazen
ha çok aşırıya kaçıyorlarsa hergün hergün makina çalışıp rahatsız ediliyorsa ayrı konu
ama bazen çok duyarsız bencil oluyoruz işte
zaten eskilerden kimse kalmadıGünaydın canım,
Bende artıdayım inşallah +1 kg. çıkmam ama öyle gibi gördüm sabah:18: :18: Menü konusunda da haklısın da, herkes elinden geldiğince yorumlasın tabii, ama bilgisi olmayanlar yorum yapamaz canım, bunu da düşünelim ama, tecrübesi olanlar yorum yapsın diyorum ben
eğer geçerli bir mazeretin yoksa yarın bildirim yap benceGünaydınnnnnnnnnnn herkese ....yeni bir gün yeni heyecan
yarın tartı günü biliyorum ama ben bildirim vermek istiyorum ama mesaj hakkım oluşmadı sanırım siz verirsiniz değil mi kızlar benim için ... Zaten 200 300 anca gitti bu hafta
pisicik günaydın,ftemiz günaydın,umay günaydın,cleo günaydın,nesguık günaydın herkesin yazdıklarını okudum sayfalar akmış alıntı yapamadım
günaydin kizlargününüz aydin neseniz bol olsun
günaydın canımpisicik günaydın,ftemiz günaydın,umay günaydın,cleo günaydın,nesguık günaydın herkesin yazdıklarını okudum sayfalar akmış alıntı yapamadım
kendini tanıtmadıninşallah giden kilolar olur :) hepimiz ideal kilomuza ulaşırız.
15 kilo fazlam var , insanlar azmedip 40- 50 kilo veriyorlar nasıl veriyorlarsa , hatta daha fazla veren bile var..
inşallah verebilirim 5 senedir yapıştılar sanki üzerime
gelişmeleri yazarım canım. teşekkür ederim.
canım sende biz gibi uzun süredir buralardasınbende yorum yapmiyordum minem cünkü bilmedigimden degil ama kendim daha dogru düzgün veremedim birde benim dogru oldugunu düsündügüm baskasina yanlis gelebilir diye :26:
bak canım altta foto ekledim orda işaretleme yapılmışkızlar nasıl yapıyosunuz sayfa sayfa uzantı. çok mu beceriksizim ben aglıcam şimdi
ohh hadi bakalim masallah güzel gidiyorsun bozmaGünaydın kızlarrrrrrrrrr
vücudum su kaybediyor olsa qerek qüzel kilo veriorum..
bu sabah 70.5'i qördüm çok şükür...
72 ile başladım qeçen pazar:26:
6 ları tekrar qörmek için sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
görüsürüz neslimkızlar ben kaçıyorum görüşürüz inşallah
öğleden sonra
günaydin canimGünaydınnnnnnnnnnn herkese ....yeni bir gün yeni heyecan
menün güzel ortim gofreti gördük sadecegünaydın kızlar menülere yorum yapıyım dedim bi baktım herkes benim gofreti yakalamış yanaklarım kızardı utandım.
dünkü menüm SABAH - kepekli tost ,sekersiz çay ARA-1 elma , yeşil çay ÖGLE- 1 ks çorba ,bol salata ARA- 1 elma, 6 fındık,yeşil çay AKŞAM-1 tb pırasa ,1 dilim ekmek, yogurt VE BAŞIMI YAKAN YARIM GOFRET AMA 30DK SPOR YAPTIM
günaydin canim benimortim gelmişsin günaydın, alttaki kızlar hepiciginize günaydın
toplu alintiyi mi diyorsun canim :26: alinti ile cevaplanin yaninda ´´+ böyle birsey var oraya tiklayip cevaplamak istedigiklerini toplayip bitince konuya cevap ver e basinca geliyor hepsikızlar nasıl yapıyosunuz sayfa sayfa uzantı. çok mu beceriksizim ben aglıcam şimdi
günaydin tatlimgünaydınn hoşqeldiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?