70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gittiler sabah 5 den beri ayakdayim kafam kazan oldu

ya kirmak istemiyorum betülüm az önce dedim artik nuraycim sabah 5 den beri ayakkdayim televizyonun önünde uyukluyordum o yüzden kapinin önüne ciktim diye yoksa daha oturur olurduk herhalde bi kac kere denedim hastayim desemde geliyor bi keresinde esim uyuyor dedim benim esim kaldirir onu diyor
yatiyorum dedimmi kalk ben geliyorum diyor bi keresinde sinemaya gitmisdik bi geldim annemgillen altli üstlü oturuyoruz annem kaana benim evde bakiyordun benim evde topluca oturuyorlar ben yokum ama evde ama atlattim bugünü bugün benim sinirlendigimde daha eve gelmemissim eve adim atmamissim geliyoruz olmaziydin bari bi yerlesseydim evime nebileyim sonrada kötü düsündügüm icinde kötü müyüm diyede düsünüyorum
nesliiimmm canim cigerim cok sagol arkadasim iyiki el attin sevindik sonucda liste az olsada bence cok güzel kapismalar olacak ilerleyen haftalarda
bende onu yapamiyorum neslim seert olamiyorum yani anlar diye bekliyorum biraz kirgin konusunca bence oda anliyorda anlamamazlikdan mi geliyor gibime geliyor :26:
kaan dogmadan tanisdim canim simdi nerdeyse 7-8 senedir arkadasim kirmakda istemiyorum birde sen gecen konu actinya sesden gecen geldiklerinde bizim komsuda bana sikayetde bulundu pazar günü aksami saat 10 gibi pat küt sesler geldi benim vitrin salandi spot lambalarim 2 dir kiriliyor misafirin geldiginde dedi alman kadin benim oglan i ben en gec 9 da yatirmaya calisiyorum senin oglan degil onu duymuyorum dedi o günde onun kiz zipliyordun evin icinde kiz 12 yasinda neslim bende mecbur kaldim arkadasima söyledim sikayet geldi nuraycim komsudan diye öyle seymi olur nasil duyarmis sanki ben uyduruyorum o birsey demiyor ben demek sorunda kaliyorum bugün gibi esra yapma esra ziplama off nebileyim anlatayim icimdekileri dedim ama sanki arkasindan konusup kötü arkadas olmussum gibi hissettim kendimi suan

affiyet olsun canim kabak yemegi de pek lezziz duruyor güzel menün canim
kirmiyayim diye söyleyemiyorum canim ya sagol tatlim
Maşallah maşallah:) Koy onlarıda görim:) Nazar değmesin ama

Canım diyetisyen yok ıspartada düzgün ya:S Bi tane var en kçük paketi 300 lira:S Çok pahalı
cok pahaliymis canim ya
selam canlarım
bu akşam bi durgunluk var üzerimde.. hayırdır inşallah
hayirdir tatlim hayir diyelim hayir olsun bazen oluyor öyle insallah cabuk gecer tatlim
öncedende yoktun minem sadece eskiden mesela biri önceden bildiriyordun 1 hafta tatile gidiyorum yokum beni mazeretli sayin diye ozaman dikkate aliniyordun hatirladigim kadariyla :44:
yok minem yanlis anlamadim sevindim neslinin sagolsun el atmasina heves ettik sonunu getirelim istedim bi sekilde
minem tugba ise mi girmis :26: o benim hep aklimin bi ucunda esi hapisdeydin noldu onu cok merak ediyorum gelmiyorda artik sanirsam :26:
kuförümüz aslida gelirse cok sevinirim
dilekden haber varmi minem :26: senide soru yamuguruna tuttum kendimde sabah edecem
neslimmm aklima geldi huzunperisiydin almanyadan kaynana
cook sevindim canim ya aranizin düzelmesine allah bozmasin canim olur arada
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım boyum 1.54 kilom malesef 75.9 inşallah hayırlısı ile kolay kolay kiloları atarız .
hosgeldin canim
hoşgeldin aramıza tabiki katılabbilirsin

yeniler hiç mesaj atmadı ortak olarak
eskiler kapışcak sanırsam
napalım bizde utanç kaynağı oluruz ibreti aleme
ama sonuncu çok kötü ceza alıyor
amanen iyiki ortim vermis ne ki ceza sen bana söyle ben söylemem
catlayin emi diyor birde
ben haftaya süpriz yapacam
ortak
bitek biz kaldık
gel biz gizli sırlarımızdan bahsedelim
bu kısçelerde çatlasın meraktan
hihahaaaaaaa

herkes uyudumu yav kimse yok topikte
bizimkilerde uyudu
oğluşu 10 da uyuttum
sabahın körüüü kalkarrr
ben artık uyurgezer gibi bi sağ bi sol gezerim
yarin bende uyurgezer modundayim
kızçeler madem hasret bildirim yapmyacak ben kendime yeni orti arıyorum. boyum 1.68 kilom 65.300 kilo ve boyu uygun olanlar orti olalım mııı? noooluuurrr :13::13:
canim benim ya sanada bulayim orti ben hakket liste tutmayi planliyorum isteyene orti ayarlanir hatti :102:
devaminida bizlerle veririsin insallah hosgeldin canim
hayy masallah cok güzel düsünüp yapmissin canim oglisine sayfayi

ayy aynen canim ya esime gitme diyorum o gitmek istiyor diyor oda esine yasin evde durmak istemiyor diyormus anlasinda gelinsene üleen
bugün cok sükür 12 de geldiler yoksa 1-2 zor gelirlerdin ben bazen arkadasimla yattigimi bilirim benim oglan kücükken cocuga uyanamam diye gel yatalim derdim yatardik ondan sonrada sinir olurdum ama tam uyumussuz zar zarrr zille basmalar gidecekler ama arkadasimda kalkmak istemezdin uykudan hayda
cocugu uyandircaklar diye sinir olurdum sonra geri uyutamam uykusuz ne yaparim diye
birde mesela o isden geliyor yatiyor 1-2 saat ama ben öglenden sonra yatmam nadir ya cok yorgunsam yada kafama agri girdiyse benden gidiyorlar öglen 3-4 e kadar uyuyorlar benim o imkanimda yok en gec 9-10 oglis kaldirir beni belkide daha erken

bende kactim

nasıl biri ya bu.. kötü biri olduğunu düşünmene gerek yok bebeğim onun yaptığı normal bişey değil zaten.. yani aşırı rahat tamam samimi olabilirsiniz ama yine de dikkatli olmak lazım.. ben tatilde çok yakın bi arkadaşıma gitcektim afyona, kaç kere sordum bak ben yabancı değilim uygun olmayacaksa gelmeyeyim diye ki sonra pek müsait olmadıklarını öğrendim 4 gün burda kalma pahasına gitmedim oraya.. asıl samimi arkadaşların böyle şeyleri anlaması gerekiyor bence... bi de siz evli insanlarsınız
Allah yardımcın olsun ne diyeyim biliyorum sen şimdi ona bir şey söyleyip de kırmazsın

sevindim canım konuşup bişeyleri düzeltebilmişsiniz senin rahatsızlığının farkına varmış demekki

canım bayıldım sitene oğluşun çok tatlı maşallah. bu arada sanırım ismin ilknur. adaşız demek ki. allah uzun ömürler versin. mutlu sağlıklı tüm ailene.

günaydınnn kızlarrrrrrr
hızlı bi geçmiş yaptımmm
minecmmm sende haklısın cnm ama erkeklerde bi şekilde deşarj olmalı kimi arkdş ortamına gider, kimi kahveye, kimi nete takılır
bence çok üzme kendini bacım akıllıca oyun oynuyomuş hemde gözünün önünde
suziii benmde yan komşum öyle zili çalıo çocuk gibi içeri dalıo
eşimin geliceği saatte gelio ,yemek yiycez filan hiç anlayışı yok
oğlumu babaannesine gönderdm sözde evi dip köşe temizliycektm geldi bi oturdu akşama kadr kaynım oğlumu getirdi o gelince gitti

dün diyetisyene gittim
73 küsür çıktım orda
15 tatile kadr altmışları görmek istiorum dedim
böyle devam edersen zaten görürsün ekstra bişeye gerek yok dedi
detoks önerirmisiniz die sordum
asla önermiorum dedi ben biraz ısrar edince
ozaman bana gelmeden bir gün önce yap sonuçları burda görürüz dedii
bide ara öğünlerinde form büskivileri kaldırdı
meyve(tercihini elmadan yana tutarsan daha güzel sonuç alırsın dedi)+süt veya yoğurt verdi
tarçınıda çok az kullanabilrmişim
şimdilik aklıma gelenler bunlar şekerlerr:44:

aramıza hoşgeldin
[video=youtube_share;puMrqzJsMlM]http://youtu.be/puMrqzJsMlM[/video]
çok severim ben bu şarkıyı saol cnmmm
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım boyum 1.54 kilom malesef 75.9 inşallah hayırlısı ile kolay kolay kiloları atarız .
tabiiiki aramıza hoşgeldn
sohbete katıl hergün menünü yaz

hadi yaaaa
utandım

bugün ben çok yedim ortim yaaa
kıtlıktan çıkmış gibiydim menü falan yazmıyorum o yüzden
ama cumaya eksi çıkacam yani inşallah
mineeee zaten artıdaydın şekerrr nie kaçamk yaptınn
ben geçmişe gidemm nazın bildirimini bulup ikimizinkini gönderiyim cnmmm
napisinizzz yawrilerrrrrrrrrrr
bak cuma diye kaçamak falan yapmayın döverimm

benden başlıyabilirsin cnmm

Günaydın canım
Benim diyetisyen de ara öğün için form bisküvi veriyordu, istemiyorum dedim.
Doymazsın ama, o zaman 2 kepekli grisini ye veya 1 dilim ekmek ye dedi.
Dinlemedim tabi ki :))) Meyve yiyorum veya süt içiyorum, kuruyemiş yiyorum hiçbir şey yoksa. 3-4 ceviz vs.
Favorim hurma ama, tatlı ihtiyacıma noktayı koyan yegane sağlıklı şey
Senin diyetisyenini sevdim, form bisküviyi neden veriyorlar anlamıyorum.
Sırf tok tutsun diye saçma sapan light ürün yemekten nefret ediyorum

Kızlar sabah sabah ayran içiyorum ya, kahvaltıya babam tost yaptı tahıllı ekmeğe
Çay yasak süt yasak olunca gitti ayran getirdi

hurmayı bende çok severim ama yasaklı listemdeee
tostla ayran süper olur cnm,babanın ellerinden afiyet olsn

hayy masallah cok güzel düsünüp yapmissin canim oglisine sayfayi

Eki Görüntüle 596022

saol cnm beğenmene sevindim

canım bayıldım sitene oğluşun çok tatlı maşallah. bu arada sanırım ismin ilknur. adaşız demek ki. allah uzun ömürler versin. mutlu sağlıklı tüm ailene.

teşekkür ederim canım yok ismim ilknur değil
ilknur benim eltim oluyor, salih de kaynım
yeni nişanlandılar

benden başlıyabilirsin cnmm

ne yaptın sen bakimmm

hurmayı bende çok severim ama yasaklı listemdeee
tostla ayran süper olur cnm,babanın ellerinden afiyet olsn

Neden yasak canım ya bunun da mı şekeri yüksek? Bana 3 tane veriyordu. Yasak dedin merak ettim şimdiiiii

Günaydın kızlar :A
annemler karşımda yerken tutamam kendimi diye uslu uslu oturdum kahvaltımı yaptım tek başıma

Afiyet şeker olsun canım irade yapmanın yolları

Günaydın kuzular
bu sabah 200 gr vermişim 69,7 olmuşum
her gün grem grem düştüğümü qörmek çok qüzelll :124::124:
eşimde diyette ya bana çok destek oluyor
eşimin vermesii qereken 15 kilo var
bende 10 kilo ama eşim eğer bırakmaz hırsıyla devam ederse
ona eşlik edip bende 15 kilo verebilirim
off manken olurum varyaaa

Neden yasak canım ya bunun da mı şekeri yüksek? Bana 3 tane veriyordu. Yasak dedin merak ettim şimdiiiii

sağol canım yaramasın inşallah

oyh maşallah darısı başımıza

ddün akşam eşimle oğlum kızartma istediii....kem kümmm ..anladın sen onuu:83::83:

hemde AKŞAMMMMMMMMMMMM
yaa yedin de ne olduuu??
sonuç: mutsuzluk,vicdan azabıı
bidaha olmasın bakk böle kaçamak yaparsan hedefine zor ulaşırsın

canım benim kandaki yağlanmam yüksek çıktı
vücut yağmda yüksek
onun için kuruyemiş,kuru incir,hurma ,muz,kestane,patates.. yasak bana

ne güzel cnm birbirinize destek olursunuzz
benm eşimde 105 kilo ama hiiiç oralı olmuyo....

ne eşler var yahu
annemle babam götürüyor karşımda bende içimi çeke çeke yediklerime sayaraktan önümdeki sevgili marulu yiyiorum :)

Tabi benim hiçbir şeyime bakılmadığı için öyle verdi listeyi, başka yere gitmem lazım sanırım aslında.
Test falan yapılmadı çünkü
Bu detayı bildiğim iyi oldu ama

Kestane dedin deeee şöyle kestane kebap pöffff yine gitti aklım cıslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…