yeni gittiler sabah 5 den beri ayakdayim kafam kazan oldu
bi kac kere denedim hastayim desemde geliyor bi keresinde esim uyuyor dedim benim esim kaldirir onu diyor
yatiyorum dedimmi kalk ben geliyorum diyor bi keresinde sinemaya gitmisdik bi geldim annemgillen altli üstlü oturuyoruz annem kaana benim evde bakiyordun benim evde topluca oturuyorlar ben yokum ama evde ama atlattim bugünü bugün benim sinirlendigimde daha eve gelmemissim eve adim atmamissim geliyoruz olmaziydin bari bi yerlesseydim evime nebileyim sonrada kötü düsündügüm icinde kötü müyüm diyede düsünüyorum
bende onu yapamiyorum neslim seert olamiyorum yani anlar diye bekliyorum biraz kirgin konusunca bence oda anliyorda anlamamazlikdan mi geliyor gibime geliyor :26:
kaan dogmadan tanisdim canim simdi nerdeyse 7-8 senedir arkadasim kirmakda istemiyorum birde sen gecen konu actinya sesden gecen geldiklerinde bizim komsuda bana sikayetde bulundu pazar günü aksami saat 10 gibi pat küt sesler geldi benim vitrin salandi spot lambalarim 2 dir kiriliyor misafirin geldiginde dedi alman kadin benim oglan i ben en gec 9 da yatirmaya calisiyorum senin oglan degil onu duymuyorum dedi o günde onun kiz zipliyordun evin icinde kiz 12 yasinda neslim bende mecbur kaldim arkadasima söyledim sikayet geldi nuraycim komsudan diye öyle seymi olur nasil duyarmis sanki ben uyduruyorum o birsey demiyor ben demek sorunda kaliyorum bugün gibi esra yapma esra ziplama off nebileyim anlatayim icimdekileri dedim ama sanki arkasindan konusup kötü arkadas olmussum gibi hissettim kendimi suan
güzel menün canim
yok minem yanlis anlamadim sevindim neslinin sagolsun el atmasina heves ettik sonunu getirelim istedim bi sekilde
minem tugba ise mi girmis :26: o benim hep aklimin bi ucunda esi hapisdeydin noldu onu cok merak ediyorum gelmiyorda artik sanirsam :26:
kuförümüz aslida gelirse cok sevinirim
dilekden haber varmi minem :26: senide soru yamuguruna tuttum kendimde sabah edecem
neslimmm aklima geldi huzunperisiydin almanyadan kaynana
ne ki ceza sen bana söyle ben söylemem
catlayin emi diyor birde
ben haftaya süpriz yapacam
ben hakket liste tutmayi planliyorum isteyene orti ayarlanir hatti :102:
cok güzel düsünüp yapmissin canim oglisine sayfayi
ayy aynen canim ya esime gitme diyorum o gitmek istiyor diyor oda esine yasin evde durmak istemiyor diyormus anlasinda gelinsene üleen
bugün cok sükür 12 de geldiler yoksa 1-2 zor gelirlerdin ben bazen arkadasimla yattigimi bilirim benim oglan kücükken cocuga uyanamam diye gel yatalim derdim yatardik ondan sonrada sinir olurdum ama tam uyumussuz zar zarrr zille basmalar gidecekler ama arkadasimda kalkmak istemezdin uykudan hayda
cocugu uyandircaklar diye sinir olurdum sonra geri uyutamam uykusuz ne yaparim diye
birde mesela o isden geliyor yatiyor 1-2 saat ama ben öglenden sonra yatmam nadir ya cok yorgunsam yada kafama agri girdiyse benden gidiyorlar öglen 3-4 e kadar uyuyorlar benim o imkanimda yok en gec 9-10 oglis kaldirir beni belkide daha erken
bende kactim
ya kirmak istemiyorum betülüm az önce dedim artik nuraycim sabah 5 den beri ayakkdayim televizyonun önünde uyukluyordum o yüzden kapinin önüne ciktim diye yoksa daha oturur olurduk herhaldehep de inanıcam canım
o arkadaşın da ne anlayışsız bir şeymiş öyle
bi kaç kere müsait değiliz kusura bakma filan desen bi süre sonra anlar mı acaba :26:
ne yapılabilir ki kurtulmak için :44: ya eşin bi yolunu bulup kocasına söylücek ya sen yoksa böyle emrivaki hiç hoş değil..
yatiyorum dedimmi kalk ben geliyorum diyor
nesliiimmm canim cigerim cok sagol arkadasim iyiki el attin sevindik sonucda liste az olsada bence cok güzel kapismalar olacak ilerleyen haftalardayok canım alınırmıyım helde sana
seni biliyorum sana nazım geçer sen bitanesin
ben sadece kendimi suçlu gibi hissettim
mine iptal edicem kimse yapmıyor deyince üzüldüm
dedim kısçelere yardımcı olurum diye
canım sen yüz verdikçe astarını ister
sert olucakısn biraz tatlım
geçen senede bahsediyordun bu kişiden
biraz anlayışlı olsa
konuş onunla istersen çok yakınınsa seni anlar
değilsede zaten biraz belli et rahatsız olduğunu anlıyacaktır heralde
bende onu yapamiyorum neslim seert olamiyorum yani anlar diye bekliyorum biraz kirgin konusunca bence oda anliyorda anlamamazlikdan mi geliyor gibime geliyor :26:
kaan dogmadan tanisdim canim simdi nerdeyse 7-8 senedir arkadasim kirmakda istemiyorum birde sen gecen konu actinya sesden gecen geldiklerinde bizim komsuda bana sikayetde bulundu pazar günü aksami saat 10 gibi pat küt sesler geldi benim vitrin salandi spot lambalarim 2 dir kiriliyor misafirin geldiginde dedi alman kadin benim oglan i ben en gec 9 da yatirmaya calisiyorum senin oglan degil onu duymuyorum dedi o günde onun kiz zipliyordun evin icinde kiz 12 yasinda neslim bende mecbur kaldim arkadasima söyledim sikayet geldi nuraycim komsudan diye öyle seymi olur nasil duyarmis sanki ben uyduruyorum
affiyet olsun canim kabak yemegi de pek lezziz duruyorKızlarrrr kg bildirimlerini çok merak ediyorummmm ama annem çağırıyor, komşuya gideceğiz
hemen menümü paylaşıp kaçıyorum gece geleceğim
Sabah kepek ekmeğine tost beyaz peynirlie
ara yeşil çay
öğlen 4 yk bulgur pilavı, 2 yk taze fasulye, 2-3 yk yoğurt, salata
ara 3 ceviz
akşam da işte fotoğrafını eklediğim kabak yemeği
Eki Görüntüle 595566
[B]öpüyorum hepiniziiii 3 günde aldığım 3 kg nun 1 kg su gitmiş bu arada[/B]
kirmiyayim diye söyleyemiyorum canim ya sagol tatlimSuziii kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun:26:Karşına al konuş arkadaşınla rahatsız olduğunu belirtt
Ortimm aldım bakalım bende special k yı bakm akşam yemeklerim o artık:26:kırmızı meyveli aldım
cok pahaliymis canim yaMaşallah maşallah:) Koy onlarıda görim:) Nazar değmesin ama
Canım diyetisyen yok ıspartada düzgün ya:S Bi tane var en kçük paketi 300 lira:S Çok pahalı
hayirdir tatlim hayir diyelim hayir olsun bazen oluyor öyle insallah cabuk gecer tatlimselam canlarım
bu akşam bi durgunluk var üzerimde.. hayırdır inşallah
öncedende yoktun minem sadece eskiden mesela biri önceden bildiriyordun 1 hafta tatile gidiyorum yokum beni mazeretli sayin diye ozaman dikkate aliniyordun hatirladigim kadariyla :44:
evet bende böyle biliyorum
cuma yarışmalarında takımlarda öyle bir kural var
canım haftaya düzeltecez inşallah
bende 2 gün dikkat ettim ama düzeltemedim
o olaya kadar gece sohbetleri çok oluyordu zaten
ama sonra bitti, kapandı konular
kestane bende zararlı diye biliyordum ama dün öyle bişyazı okudum canım yaaa
bilemiyorum valla, çokta severim
canımsın
ben biliyorum senin firemediğini
zaten biyazıda yazmıştım işyerinden bazen giremiyor diye
sana özelden yazıp soracaktım yapabilirmisin diye ama belki hiç açmazsın boşuna yazmayayım diye düşündüm
sana bişey demedim hayatım yanlış anlama
hallolur inşallah zor bişey değil canım
chosene mesaj attım dün faceden
eğer diyet psikolojisine girerse geleceğini söyledi,
tuğba sanırım işe gelmiş, kiloda almamıştı o azimli hatun
başka kimseden haberim yok
bende hatırlıyorum onu ama ona benzer bikısçe daha var geçen haftalarda yazıyordu hatta
canım bence geliyoruz diye aradığında açıklama yapmadan müsait değiliz kusura bakma de
anlasın yaniii, nekadar ayıp çatkapı gelmek
en sevmediğim şey
bekar hayatı yaşamıyorsunuzki herkesin birailesi, düzeni var
orti amacına ulaşmayacak sanırım
güldoğru vardı
sanırım boyu boyuna kilosu kilona uygun
yok minem yanlis anlamadim
minem tugba ise mi girmis :26: o benim hep aklimin bi ucunda esi hapisdeydin noldu onu cok merak ediyorum gelmiyorda artik sanirsam :26:
kuförümüz aslida gelirse cok sevinirim
dilekden haber varmi minem :26: senide soru yamuguruna tuttum
neslimmm
cook sevindim canim ya aranizin düzelmesine allah bozmasin canim olur aradakızlar merhaba
bugün bana destek oldunuz teşekkürler
dediklerinizi yapmaya çalıştım
gel saat belirleyelim dedim ne saati çocukmuyum ben falan dedi
ama bugün nerdeyse hiç bakmadı bilgisayara
ben şuan kızımı uyutuyorum oda kendi bilgisayarında
ama yanımızdayken bakmadı, bizimle ilgilendi
biraz öncede kahve yapmış getirdi
kafasına taş düştü falan sandım
öyle işte buranın anlamı çok farklı benim için
birbirimiz tanımıyoruz bile ama hepimizin sorunlarına destek olmaya çalışıyoruz
iyiki varsınız kızlar
ben listeyi bugün yapamıycam sanırım
yarın akşama kalsa sorun olurmu sizin için
yarın sabah yapardım ama elektrikler kesilecekmiş akşama kadar
öğleden sonrada gün var
ancak akşama kalır
yorgun olmasam şimdi yapardım ama kızımı yatırınca hooop yatağa
kusura bakmayın kızlar
hosgeldin canimarkadaşlar benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım boyum 1.54 kilom malesef 75.9 inşallah hayırlısı ile kolay kolay kiloları atarız .
amanen iyiki ortim vermishoşgeldin aramıza tabiki katılabbilirsin
yeniler hiç mesaj atmadı ortak olarak
eskiler kapışcak sanırsam
napalım bizde utanç kaynağı oluruz ibreti aleme
ama sonuncu çok kötü ceza alıyor
DIRINNN DIRINNN DIRNINNNNTÜKKATTTT TÜKKATTTTT TÜKKATTTT
ortak olacak arkadaşlarımızın dikkatine;
ortak olacak kişiler aralarından birisi bana özel mesaj atıp
kaç kilo verdiklerini ikisininde ayrı ayrı bildirirlerse
güzel bir liste yapıp birincimizi kutlarız ve ödüllendiririz
süpriz bana kalsın söylemiyeceğim çatlayınnnnnnn emiiiiiii
güzel bir şey diyelim şimdilik
tekrardan herkesi iradesinden ve azminden dolayı tebrik ederim
benim kalın çıbık krakerlerimmmm
bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama
neyse
dediğin gibi biz ayarlıyoruz herşeyi biz utanç kaynağı oluyoruz
ben böyle kadere deyip başlarmışım
haftaya gelsinlerde toparlasınlar kendilerini ortim
yerlebir edecez onları
ortak
bitek biz kaldık
gel biz gizli sırlarımızdan bahsedelim
bu kısçelerde çatlasın meraktan
hihahaaaaaaa
yarin bende uyurgezer modundayimherkes uyudumu yav kimse yok topikte
bizimkilerde uyudu
oğluşu 10 da uyuttum
sabahın körüüü kalkarrr
ben artık uyurgezer gibi bi sağ bi sol gezerim
canim benim ya sanada bulayim ortikızçeler madem hasret bildirim yapmyacak ben kendime yeni orti arıyorum. boyum 1.68 kilom 65.300 kilo ve boyu uygun olanlar orti olalım mııı? noooluuurrr :13::13:
devaminida bizlerle veririsin insallah hosgeldin canimben yaklaşık 82 kiloydum.ne yaparsam yapıyım kilo veremiyodum.bigün ablam çok ağır bişi söyledi ö.k.z gibi oldun yicem diye biraz zayıfla dedi.tabi bu benim çok zoruma gitti.astım hastası olmama rağmen ve çikolata cips kola kesin kesin yasaklı listemde olmasına rağmen çok fazla yiyip içiyodum.inadım yoktur ama ablamın o sözüne karşılık bi anda cips kola çikolata bisküvi hazır denecek herşeyi hayatımdan çıkardım.bi anda 4 kilo gitti benden.sonra eşim eliptik bisiklet aldı.hem yürüyüş hem bisiklet hemde sıkı bir diyetle ben 70 kiloya düştüm :)))....amaaaaaaaaaaaaa gel gelelim şimdi aile içinde sorunlar var ve ben kendimi yemekten alıkoyamıyorum.şimdi 72 73 74 arasında gidip geliyorum.kendime dur yada kısaca çüş demezsem eskisinden daha kötü olcam.(((
hayy masallahhehe buraya koymim de benim sitem var ordan kuzumu qörebilirsin ablası
! ♥ Bu Benim Dünyam ♥ !
diyetisyenin içinde senin açından büyük şanssızlık olmuş 2 ayda 2 aydır sonuçta yaa tüh :26:
umayyy bende bişeyler yazacaktım eşin için ama akşam olanları yazmuşsın olumlu gelişmeler olmuş, demek çokta inat değil anlamış bişeylerii, sevindimm
suzi anlattığın olay bana çok tanıdık geliyor, evliliğimin ilk yıllarında aynı şeyi yaşıyordumm, bende çat kapı gelmenin dışında en çok kahve olayından rahatsız oluyordum, çok tartıştık eşimle bu yüzden ama sorun onların tayinini çıkmasıyla çözüldü başka bir ilçeye gittiler hala 2-3 ayda bir gider geliriz, ama kahve muhabbetleri olmuyor en azından, o yüzden ya eşlerinizi evde oyalayacak bişeyler bulun yada bilemiyorummm, ben derdim kahveye gitmeyin hep beraber okey oynayalım yanaşmazlardı, bide komik olan benim eşim diyordu o beni zorluyor, arkadaşın eşide dermiş o beni zorluyor, yani bozacının şahidi şıracı
cleoparta sayfanı tam incelemedim ama oğlun çok tatlıymış allah bağışlasınnn
ababa sınavının iyi geçmesine sevindim
herkese iyi geceler kızlarrr
ayy aynen canim ya esime gitme diyorum o gitmek istiyor diyor oda esine yasin evde durmak istemiyor diyormus
bugün cok sükür 12 de geldiler yoksa 1-2 zor gelirlerdin
cocugu uyandircaklar diye sinir olurdum sonra geri uyutamam uykusuz ne yaparim diye
birde mesela o isden geliyor yatiyor 1-2 saat ama ben öglenden sonra yatmam nadir ya cok yorgunsam yada kafama agri girdiyse benden gidiyorlar öglen 3-4 e kadar uyuyorlar benim o imkanimda yok en gec 9-10 oglis kaldirir beni belkide daha erken
bende kactim