hemde AKŞAMMMMMMMMMMMM
yaa yedin de ne olduuu??
sonuç: mutsuzluk,vicdan azabıı
bidaha olmasın bakk böle kaçamak yaparsan hedefine zor ulaşırsın
ne güzel cnm birbirinize destek olursunuzz
benm eşimde 105 kilo ama hiiiç oralı olmuyo....
ne eşler var yahu
annemle babam götürüyor karşımda bende içimi çeke çeke yediklerime sayaraktan önümdeki sevgili marulu yiyiorum :)
Tabi benim hiçbir şeyime bakılmadığı için öyle verdi listeyi, başka yere gitmem lazım sanırım aslında.
Test falan yapılmadı çünkü
Bu detayı bildiğim iyi oldu ama
Kestane dedin deeee şöyle kestane kebap pöffff yine gitti aklım cıslara
evtttt çok güzel tarif etmişsinn cnm ilkti ve sondu
bidaha kaçamak yokkk
heleki kızartmaaa:18::18: aslaaa
ama senin eşin boyludur belli etmiodur belki
benim eşim 1,75 boyunda 89 kilo
yaşımız qenç nie vücudumuza eziyet edioruz falan falan diye
bayağı duyqusal bi konuşma yapıp eşimide qaza getirdim
aynen öle yapcaz canım başka çaremiz yok
cnmız bişiler çektikce daha önce yedikte ne oldu diye düşünüp hırs yapıcaz kendimize
hedef kilomuza inince yeriz zaten arada yaparız kaçamaklarımızı inşallah
ben hele bi ineyim bi daha kaçamak filan yapmam almışım bir kere zayıf olmanın tadını :)
Arkadaşlar hangi tarayıcı yı kullanıyorsunuz mozilla kullanıyorum renkli yazma şeysini bulamadım da hala :)
hadi bakalım inşallah
incecik olalımm yaza bomba qibi qirelim yaaa
zaten eşime söz verdim zayıflayım da
mayıs ayında falan 2.bebiş çalışmalarına başlıcazz
ßen Google Chrome kullanıyorum ama hepsindede panel aynı canım tarayıcıya qöre şekli değişmiyor
canım benim bazı yerlerde noktayı koymasını bileceksinyeni gittiler sabah 5 den beri ayakdayim kafam kazan oldu
ya kirmak istemiyorum betülüm az önce dedim artik nuraycim sabah 5 den beri ayakkdayim televizyonun önünde uyukluyordum o yüzden kapinin önüne ciktim diye yoksa daha oturur olurduk herhaldebi kac kere denedim hastayim desemde geliyor bi keresinde esim uyuyor dedim benim esim kaldirir onu diyor
yatiyorum dedimmi kalk ben geliyorum diyorbi keresinde sinemaya gitmisdik bi geldim annemgillen altli üstlü oturuyoruz annem kaana benim evde bakiyordun benim evde topluca oturuyorlar ben yokum ama evde ama atlattim bugünü bugün benim sinirlendigimde daha eve gelmemissim eve adim atmamissim geliyoruz olmaziydin bari bi yerlesseydim evime nebileyim sonrada kötü düsündügüm icinde kötü müyüm diyede düsünüyorum
nesliiimmm canim cigerim cok sagol arkadasim iyiki el attin sevindik sonucda liste az olsada bence cok güzel kapismalar olacak ilerleyen haftalarda
bende onu yapamiyorum neslim seert olamiyorum yani anlar diye bekliyorum biraz kirgin konusunca bence oda anliyorda anlamamazlikdan mi geliyor gibime geliyor :26:
kaan dogmadan tanisdim canim simdi nerdeyse 7-8 senedir arkadasim kirmakda istemiyorum birde sen gecen konu actinya sesden gecen geldiklerinde bizim komsuda bana sikayetde bulundu pazar günü aksami saat 10 gibi pat küt sesler geldi benim vitrin salandi spot lambalarim 2 dir kiriliyor misafirin geldiginde dedi alman kadin benim oglan i ben en gec 9 da yatirmaya calisiyorum senin oglan degil onu duymuyorum dedi o günde onun kiz zipliyordun evin icinde kiz 12 yasinda neslim bende mecbur kaldim arkadasima söyledim sikayet geldi nuraycim komsudan diye öyle seymi olur nasil duyarmis sanki ben uyduruyorumo birsey demiyor ben demek sorunda kaliyorum bugün gibi esra yapma esra ziplama off nebileyim anlatayim icimdekileri dedim ama sanki arkasindan konusup kötü arkadas olmussum gibi hissettim kendimi suan
affiyet olsun canim kabak yemegi de pek lezziz duruyorgüzel menün canim
kirmiyayim diye söyleyemiyorum canim ya sagol tatlim
cok pahaliymis canim ya
hayirdir tatlim hayir diyelim hayir olsun bazen oluyor öyle insallah cabuk gecer tatlim
öncedende yoktun minem sadece eskiden mesela biri önceden bildiriyordun 1 hafta tatile gidiyorum yokum beni mazeretli sayin diye ozaman dikkate aliniyordun hatirladigim kadariyla :44:
yok minem yanlis anlamadimsevindim neslinin sagolsun el atmasina heves ettik sonunu getirelim istedim bi sekilde
minem tugba ise mi girmis :26: o benim hep aklimin bi ucunda esi hapisdeydin noldu onu cok merak ediyorum gelmiyorda artik sanirsam :26:
kuförümüz aslida gelirse cok sevinirim
dilekden haber varmi minem :26: senide soru yamuguruna tuttumkendimde sabah edecem
neslimmmaklima geldi huzunperisiydin almanyadan kaynana
cook sevindim canim ya aranizin düzelmesine allah bozmasin canim olur arada
hosgeldin canim
amanen iyiki ortim vermisne ki ceza sen bana söyle ben söylemem
catlayin emi diyor birde
ben haftaya süpriz yapacam
yarin bende uyurgezer modundayim
canim benim ya sanada bulayim ortiben hakket liste tutmayi planliyorum isteyene orti ayarlanir hatti :102:
devaminida bizlerle veririsin insallah hosgeldin canim
hayy masallahcok güzel düsünüp yapmissin canim oglisine sayfayi
ayy aynen canim ya esime gitme diyorum o gitmek istiyor diyor oda esine yasin evde durmak istemiyor diyormusanlasinda gelinsene üleen
bugün cok sükür 12 de geldiler yoksa 1-2 zor gelirlerdinben bazen arkadasimla yattigimi bilirim benim oglan kücükken cocuga uyanamam diye gel yatalim derdim yatardik ondan sonrada sinir olurdum ama tam uyumussuz zar zarrr zille basmalar gidecekler ama arkadasimda kalkmak istemezdin uykudan hayda
cocugu uyandircaklar diye sinir olurdum sonra geri uyutamam uykusuz ne yaparim diye
birde mesela o isden geliyor yatiyor 1-2 saat ama ben öglenden sonra yatmam nadir ya cok yorgunsam yada kafama agri girdiyse benden gidiyorlar öglen 3-4 e kadar uyuyorlar benim o imkanimda yok en gec 9-10 oglis kaldirir beni belkide daha erken
bende kactim Eki Görüntüle 596022
verirsin tatlım ne kalmışki 60 laradün diyetisyene gittim
73 küsür çıktım orda
15 tatile kadr altmışları görmek istiorum dedim
böyle devam edersen zaten görürsün ekstra bişeye gerek yok dedi
detoks önerirmisiniz die sordum
asla önermiorum dedi ben biraz ısrar edince
ozaman bana gelmeden bir gün önce yap sonuçları burda görürüz dedii
bide ara öğünlerinde form büskivileri kaldırdı
meyve(tercihini elmadan yana tutarsan daha güzel sonuç alırsın dedi)+süt veya yoğurt verdi
tarçınıda çok az kullanabilrmişim
şimdilik aklıma gelenler bunlar şekerlerr:44:
günaydın canımGünaydın herkese :) kaçamaksız günlerrr :))
aramıza hoşgeldin
çok severim ben bu şarkıyı saol cnmmm
tabiiiki aramıza hoşgeldn
sohbete katıl hergün menünü yaz
mineeee zaten artıdaydın şekerrr nie kaçamk yaptınn
ben geçmişe gidemm nazın bildirimini bulup ikimizinkini gönderiyim cnmmm
benden başlıyabilirsin cnmm
Günaydın kuzular
bu sabah 200 gr vermişim 69,7 olmuşum
her gün grem grem düştüğümü qörmek çok qüzelll :124::124:
eşimde diyette ya bana çok destek oluyor
eşimin vermesii qereken 15 kilo var
bende 10 kilo ama eşim eğer bırakmaz hırsıyla devam ederse
ona eşlik edip bende 15 kilo verebilirim
off manken olurum varyaaa
evet cnmm 2 ileri bi geri kendime olan inancım kayboluyo aslındakendine ceza ver ..
6 lı rakamları qörene kadar kaçamak yok sana
69.9 'u qördüğün qün ufak bi kaçamak yaparsın olur mu?
haftada bir bile olsa yaptığımız ağır kaçamaklar
özellikle kızartma türü şeyler bizi 1 qün qeri atıyor kilo vermede..
mesela buqün 200 gr vermiş olacakken
şimdi belkide 200 gr almıssındır buqünkü diyetin ancak dün yediğini toparlar
yazık deil mi bedenimize..
Arkadaşlar hangi tarayıcı yı kullanıyorsunuz mozilla kullanıyorum renkli yazma şeysini bulamadım da hala :)
ay incecik bayanlaraa hamişlik nasıll yakışıyooo :)))bizde belli bile olmaz sanırım bebiş 5 aya kadar :)
bulamadım ben onu
masşallah maaşallahhhhh tütütütüttütüüt azimli kızçe
[/COLOR][/U]
evet cnmm 2 ileri bi geri kendime olan inancım kayboluyo aslında
ama sözzzz hepinizin önünde söz veriorum kızlarrr
asla ve katla altmışlara geçene kadr kaçamak yokk
nesguikkk hoşgeldn cnmmmm
ğere olduysa ilk renkli yazımı sana yazmış olucm şekerrr :))
nesguikkk hoşgeldn cnmmmm
ğere olduysa ilk renkli yazımı sana yazmış olucm şekerrr :))
başardın başardın mozilla da mı yaptın :)
cleopatra : bebiş kaç kg doğdu
maşallah Allah Analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?