70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrr dırın dırınnnnnnnn
biz sıramızı savdık gelen bildirime göre durum değişiyor
anladın fadik sen oniiiiiiiiiii

orti bildirimi

bensuzi - dont
cleopatra - eftenpüften
neskuik - umay
umutlukuzu- nazargür
ftemiz - zerra

ddün akşam eşimle oğlum kızartma istediii....kem kümmm ..anladın sen onuu:83::83:
itinayla saç baş yolunur
Ahh ah benim ki de 105-110 arasında, geçen sene benle birlikte 100 ün altına düşmüştü, bu sene adamın umurunda değil, erkekler istedi mi bizden daha kolay kilo veriyolar.

cleopatra menün çok güzel
sakın dışına çıkma
bende çıkıyım
acayip kar yağıo pazara gidemedm ,ev işleri beni beklerrr

Günaydın kızlarrr,
Oku oku bitiremedim geçmişi,
Mine akşam iyi geçmiş eşinle sevindim, inşallah zaman içinde iyice bırakır.
Suziii, sana da Allah kolaylık versin, bir gün de siz onlara çat kapı gidin bakalım nasıl oluyormuş, üst üste aynı şeyi siz de onlara yapın
Nesquik özel mesaj attım canım, gelmiştir sanırım.
yeni kızçeler hoşgeldiniz,
Güzel bir hafta sonu diliyorum tüm kızçelere.
Tuğba yı ben de çok merak ediyorum, eşi hapse girmişti en son, gelip, bizi de bir haberdar etse iyi olacak.

Ben erken doğum yaptım canım
37 haftalıktı oğlumu kucağıma aldığımda
3,800 gr doğdu paşam
şimdi 2,5 yaşında ablası

benımkıde 36 haftalık dogdu cnm tahmını aynı zamanlar dogum yapmısız ama ben tam 30 kılo almıstım.bende zayıflayıp hamıle kalmayı dusunutyorum acıkcası cunku bız genetık cok kılo alıoz k

yavrucaklar ben çıkıyorum
zabahınnnn köründe kalktım oğluşla
bugün temizlik günü
kir paslarımı çıkartayım gelirim gine
siz ortak listenizi özele atarsınız kendi aranızda seçip
öptümmmmmmm kısçelerimmmmm

Bu special k dır nesfit tir, gevrek yediğimde hep diyeti bozdum ben ya, korkumdan yiyemiyorum o yüzden
Menün güzel ama, ara öğünde ben de nar yiyeyim ne zamandır yemiyorum.
Belki bir şey yemem nar suyu sıkarım elmayla, onu içerim.
Löp löp şeker olur

hadi gözünüz aydınn
itinayla saç baş yolunur
Ahh ah benim ki de 105-110 arasında, geçen sene benle birlikte 100 ün altına düşmüştü, bu sene adamın umurunda değil, erkekler istedi mi bizden daha kolay kilo veriyolar.

yol valla hakettm cnmmm
evet birazcık bile dikkat ettikleri zaman ışık hızıyla kilo veriolar
amaaa irade yok canımmm

Anlamaz mıyım hemi de nasıl anladım:18:

özelliklerini yaz, boyunu kilonu, suziii sana bir eş bulur, senin yerine rica edersen, birileri yapar, özel mesajı merak etme canım.

21 yaşında 11 yıldır hipotirioidi hastası son 7 yıldır ilaç tedavisi altındayım, nefes darlığı, üfürüm gibi rahatsızlıklarımda var ama o kadar sorun teşkil etmiyorlar
üniversite 4. sınıf öğrenciisiyim, bu yıl mezun olucam inşallah :) bana yakışanı değil, benim yakıştığım elbiselerden seçip beğenmek istiyorum :)
2 yıl önce 10 kilo vermiş tim 78 den 68 e duşmuştum fakat yine 72 oldum malesef:\
şuan 72 kg, 1,68 boya sahibim ..Elma tipindenim :)

gunzydın herkese bıraz ara verdıkten sonra geldım yıne hastalklar cocuklar koca derken zaman gecmıs ve ben gene geldım
bu sabah:4kasık nesfıt yedım oğleden sonra gune gıdıcem o yuzden temkınlı olmam lazım ) bende bır orti ıstıyorum 168 boyum ve cuma gunu ıtıbarıyle 71.5kılom var begenenler lutfen basvurusunu yapsın :))

kiloverıcem canım boyun boyuma kılon kıloma ama yasın yasıma uymasada talıp olmak ısterım sana sende benden elektrık alabılırsen oluruz dıye dusuuyorum bır orti
kıloverıcem cok gecmıs olsun ,rabbım sıfa veresın ınsallah canım
bende 32 yasında 3 ccuk annesıyım oğretmenım ama bu yıl 4aylık bebegım oldugu ıcın evdeyım bır yıl boyuca
ınsallah ılk hedefım 65 ,ona ulasınca ıste asıl mesele o zmn baslıyor hedefım bıraz daha ıncek manken adayıyım yani 3 cocukla :)

kızlarr kaynanama misafir qeliomuş benide çağırdı
o şimdi pastalar börekler yapmıştır offffffffff
yemicem yemicemmmmmmmmmmmmm
hatta spichal k mı yanıma alıcam qiderken akşam menümüde orta yicem çünkü
eşim işten çıkınca qelip beni alcak bütün moralim bozuldu
kaynanamda çok hamarattır qüzel şeyler yapmıştır şimdi
dua edin nolur yemiyim

Günaydınlarrr

Ortim maşallah yaa nazar değer bak o siteye yerleştir mavi boncukları

Ya bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum kızlar ben eti formun mısır ve pirinç patlağını yiorum çok da güzel cıssmıki:26:

Alınmazmı yemiorrsun diye:))) Eminim zorla tıkarlar ağzına azcık ye dieHadi bakalım güveniyorum sana ortim sakın yeme

En zor sınav bu oluyor işte.
Ev gezmesi sınavı :18:
Ama duuuur sakın yeme
Şimdi gittiğinde löp löp yersen dayanamayıp, akşam geldiğinde ''Kızlar dayanamadım, keşke yemeseydim, yarın tartıda kesin + çıkacağım'' diyeceksin.
Ve yediklerinden ziyade pişmanlığı kalacak yanına
Ben diyeti bozduktan sonra değil, daha yerken bile o saçma pişmanlığı yaşıyorum sonra da annem laf ediyor yemeseydin diye, haklı olarak
Bence bir ara öğün götür, orda ara öğün yap. Ne kadar sevmesem de mesela eti formun limonlusundan al yanına, yarım paket ondan ye çayla birlikte.
Kandırır biraz hiç değilse.
Kolay gelsin sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…