bu 2 hafta sınavlarım var, girerim de saatlerce oturamam başında sanırım
hayalimdeki giyinmeyi söyleyim,
yüksek bel pantolon, ( ama bel kısmında yağlar fıngır fıngıl oynamıcak :)
üzerine dar bir gömlek, gömleğin etek ucu kısmını pantolonomun içine sokucam :))
valla öyle yapcam artık yada küçük gelin olarak sürekli hizmete koşarım anlamazlar ne kadar yediğimi.
ayyy çok mutlu olurum valla. ben sana teklif edecektim ortiliği ama senden çok kilom diye kabul etmezsin diye düşündüm valla.
tmm canım sen calıs sınavlarına bende sureklı onlıne oluyorum ama pc cok yavas cıldırtıyor benı alıntı yapamıyorum cok gecmıs okuyamıyorum cok mızmız mızz sınır edıyor benı
bırazdan cıkıcam bende cocukları hazırlayım kalkıp
O zaman hayırlı uğurlu bol ödüllü olsun ortiliğimiz inşallah
Alemsin, kabul ederim , önemli olan birbirimize destek olup güzel güzel sağlıkla kilolar vermek
Ben irade yapıp 2 hafta sonunda kırılma noktasına yakalanıp diyeti bozuyordum hep. Yaklaşık 1 yılda 78 den bu kg ya indim ama işte hep boza boza. İnsanların 4 5 ayda verdiği kiloyu ancak 1 yılda verdim ama geri almıyorum 70 lere çıkmıyorum artık en azından, bu da bir güzellik.
İşte böyle bir ortin var, 25 yaşında, adı Aylin, geçen sene tombalaktı, bu sene normale döndü, inşallahh seninle birlikte deee çıtır olacağız
bende ilknur bebiş. 28 yaşındayım. 5 yaşında 1 kızım var. bende en son 72 yi görünce frene bastım. geçen sene 60 olmuştum. sonra ufak bi ameliyat geçirdim. sonrası 72 ye dayandı işte şimdi veriyorum inşallah
işte dünkü menüüümmm
sabah:
-2 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli salçalı tost
-1 bardak sıkılmış portakal suyu
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-az yağla sotelenmiş tavuk göğüs baharatlı
-patates kızartması azdı ama
-1 yumurta bu yağlıydı
-1 bardak ayran
ara:
-yok
akşam:
öğlenkiler yüzünden cezalandırdım kendimi
-sadece yarım yeşil elma
-1 fincan 9'lu çay
1.5 litre su 2 yoktur. spor yok
58-59 olsak mükemmel olacak yani
Birlikte inşallah yaza kadar taş gibi olacağız
Bak bu arada bu Aylin neye benziyor diye düşünüyorsan hem 78lik dobiç halimi hem de 64 halimi ekliyorum aşağıya
Eki Görüntüle 596061
Bu ilk fotoda en soldaki etekli, tombalak, kilosuna rağmen hala fotoda görüldüğü üzere kavurmaya ekmek banan benim.
Şimdiki halim deeee şöyle oluyor
Eki Görüntüle 596062
Menün de öğle yemeği dışında güzelmiş, bugün güzel bir menü olsunnn kaçamaksız bir hafta sonu olsun
Bugünkü menüm:
Sabah, babamın elinden peynirli domatesli tost , tahıllı ekmekten. Ve ayran
Ara. 3 hurma
Az sonra annemle türk kahvesi içeriz
Öğlen
5 yk ıspanak, 4 yk yoğurt, bol salata
Ara 1 elma
Akşam dışarda olacağım, muhtemelen pirzola et yerim, yanında da sade maden suyu (içine limon sıkılmış)
maşallah yanlar manlar hep gitmiş .
aaah ahh bizde olabilck miiyiz :))
bende çıkayım artık ders çalıayım
Günaydın canım
Benim diyetisyen de ara öğün için form bisküvi veriyordu, istemiyorum dedim.
Doymazsın ama, o zaman 2 kepekli grisini ye veya 1 dilim ekmek ye dedi.
Dinlemedim tabi ki :))) Meyve yiyorum veya süt içiyorum, kuruyemiş yiyorum hiçbir şey yoksa. 3-4 ceviz vs.
Favorim hurma ama, tatlı ihtiyacıma noktayı koyan yegane sağlıklı şey
Senin diyetisyenini sevdim, form bisküviyi neden veriyorlar anlamıyorum.
Sırf tok tutsun diye saçma sapan light ürün yemekten nefret ediyorum
Kızlar sabah sabah ayran içiyorum ya, kahvaltıya babam tost yaptı tahıllı ekmeğe
Çay yasak süt yasak olunca gitti ayran getirdi
çay ve süt neden yasak ki
saol tatlım yırttık yırttıkhadi gözünüz aydınn
yol valla hakettm cnmmm
evet birazcık bile dikkat ettikleri zaman ışık hızıyla kilo veriolar
amaaa irade yok canımmm
Anlamaz mıyım hemi de nasıl anladım:18:
ye anam yeeee löpür löpür götürkızlarr kaynanama misafir qeliomuş benide çağırdı
o şimdi pastalar börekler yapmıştır offffffffff
yemicem yemicemmmmmmmmmmmmm
hatta spichal k mı yanıma alıcam qiderken akşam menümüde orta yicem çünkü
eşim işten çıkınca qelip beni alcak bütün moralim bozuldu
kaynanamda çok hamarattır qüzel şeyler yapmıştır şimdi
dua edin nolur yemiyim
hiç tınlama onları canımmeraklı ınsanlar bneı cıldırtıyor gecen bana densızın bırı demesınmı aaa sende kılo almıssın ayyy sok oldum ee yanı dedım yenı dogum yaptım olsun o kadar dedım e sen verıyosun zaten dıyo yuzsuz bana ya sınır ooldum
ortim sen haftaıcı gırebılcenmı pekı
tamam canım not aldım ama bana özelden biriniz bu hafta kaç kilo verdiğinizi yazabilirmivalla öyle yapcam artık yada küçük gelin olarak sürekli hizmete koşarım anlamazlar ne kadar yediğimi.
ayyy çok mutlu olurum valla. ben sana teklif edecektim ortiliği ama senden çok kilom diye kabul etmezsin diye düşündüm valla.
süper değişim valla canım maşallah
58-59 olsak mükemmel olacak yani
Birlikte inşallah yaza kadar taş gibi olacağız
Bak bu arada bu Aylin neye benziyor diye düşünüyorsan hem 78lik dobiç halimi hem de 64 halimi ekliyorum aşağıya
Eki Görüntüle 596061
Bu ilk fotoda en soldaki etekli, tombalak, kilosuna rağmen hala fotoda görüldüğü üzere kavurmaya ekmek banan benim.
Şimdiki halim deeee şöyle oluyor
Eki Görüntüle 596062
Menün de öğle yemeği dışında güzelmiş, bugün güzel bir menü olsunnn kaçamaksız bir hafta sonu olsun
Bugünkü menüm:
Sabah, babamın elinden peynirli domatesli tost , tahıllı ekmekten. Ve ayran
Ara. 3 hurma
Az sonra annemle türk kahvesi içeriz
Öğlen
5 yk ıspanak, 4 yk yoğurt, bol salata
Ara 1 elma
Akşam dışarda olacağım, muhtemelen pirzola et yerim, yanında da sade maden suyu (içine limon sıkılmış)
canım bir iki gün şok yap menünü değiştir ve diyet yapmadan ye çokda aşırı patlayana kadar değildeuzun süre aradan sonra yeniden merhaba kızlar,
bende çizelgemden belli olduğu sürece bir ara baya güzel kilo verdim ama şu anda 61 de takıldımm 58 hedefim ama bi aydır buraya saplandım.
hatta yılbaşı dolaysıyla iki kilo almıştım 63 leri geri gördüm. az ıkın sıkıl derken geri 61 i gördüm ama bi 3 kaldı gitmiyor arkadaşşş.
acil yardım napim edim de bu 3 ü vereyim şiddetli tavsiye bekliyorum...
doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?